mojčika
|
IZVIRNO SPOROČILO: eya Mojčika, super glede zaposlitve In kaj zdaj-boš koristila dopust, ali kaj? Glede noric-jaz bi se enako odločila kot-ven ja, med otroke pa 100% ne. Ne moreš bit zdaj kar preventivno 14 dni med 4 stenami, potem se pa še izkaže, da otrok ni bil kužen Dopust bom koristila poleti.... No se to sem mislila, vseeno je možnost, da ne zbolimo, verjetno mala, a vseeno, 14 dni zdaj zaprti, po pa še 10 obveznih dni, no ta mi je malo huda... Nekaj koristnih informacij, ker nas prej ali slej vse čaka: http://med.over.net/za_bolnike/bolezni_clanki/norice_clanek_1.htm Rok vse naaaaaaj naaaaaaj Krista, mame smo venarle samo mame, vedno dobre, a imamo tudi pravico do počitka zaradi utrujenosti, to da pa so otroci doma in rpi mamah bolj sitni, je pa obdobje nekaj prvih let, ma ne zato, ker ne bi imeli radi, ravno zato, ker pri mamah lahko zahtevajo, vedo, da bodo pocarkljani, zato, ker jim je tam najlepše... Druge ne prosijo, ker vedo, da ne bodo dobili, se bo minilo, malo si odpočij in naberi novih moči, pa malo tudi presliši kako stvar, se je včasih lepo narediti malo gluh, pri nas kar zaleže ta metoda...
< Sporočilo je popravil mojčika -- 2.4.2007 13:46:51 >