|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke 2006
1.4.2007 23:32:55   
mojčika
IZVIRNO SPOROČILO: Pokora

Marelica pri nahrbtniku bi ti svetovala da spustite sedišče malo nižje, bo Katarina bolj trno sedela. Naš je tako visoko preveč opletal.

To sem hotela tudi jaz pokomentirat, glava je dobro, da se lahko nasloni nazaj, le spustite sedež...

No zdaj mi je jasno kaj je matralo Nika. Ravno je namreč ful bruhal. Sem morala celega preobleči, prav tako posteljico. Pa še na tla mi je potem še enkrat bruhnil. Ni pa hotel potem nič popiti, niti podojit se. Očitno mu nekaj ful ne štima v želodčku. Upam da se je sedaj zbruhal in da bo mirno spal, ter da ni kaj hujšega. Grem raje tudi sama v mižule, da bom lahko sploh funkcionirala če bo še panika ponoči.

Pokora mi bruhamo, ko imamo zamašen nos, sluz se nabere zadaj v grlu in mora bruhnit ven, potem pa se ji vzdraži še želodec in pobruha vse... Mi to prakticiramo skoraj vsako drugo noč, ko smo zamašeni, če mi ne uspe res sčistiti nosuuser posted image

< Sporočilo je popravil mojčika -- 1.4.2007 23:33:53 >

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
2.4.2007 8:07:48   
eya
Dobro jutro!

Najlepša hvala v Žigovem imenu user posted image  Zlate ste, je bilo prav luštno čestitke brat.

Na praznovanju smo se imeli res fajn, je bilo še 8 otrok, pa so res uživali, ker so se lahko tudi zunaj podili, pa tako ogromno gugalnico so imeli... Fajn!

Zdaj moram pa še fuuul pospravit, smo včeraj samo ta glavne stvari pospravili, ker sem bila čist zmatrana.

Vse najboljše pa Roku za prvo svečko! user posted image

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
2.4.2007 8:07:57   
Anonimen
Jutro!

Rok, tudi tebi vse najboljše! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
Joj, ste naredile lepe torte!

Krista, pri nas se vsak drugi dan dogaja isto, samo vpitje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Kakšen dan je res težko prenašat, ratam tako slabe volje, da  bi se me vsak ustrašil user posted image user posted image user posted image . Edino Kristina očitno ne. Ugotovila sem, da se to dogaja, kadar smo ali kje na obiskih ali pa ko je doma mož, torej dneve, ko je sicer deležna polno pozornosti, a je malo časa z mano. Ko sva potem le skupaj, se joka, obeša po meni, tuli, včasih tudi trmari, se vrže na tla in zvija, še posebej, če ji iz rok vzamem kakšno stvar, ki ji jo ne dovolim. Na to sem postala pozorna, ko sem brala en članek o obnašanju otrok, kadar pridejo domov iz vrtca - postanejo tečni, nerazpoloženi, jokavi, sicer nenavaden način reagiranja, ampak otroci, sploh pa tako majhni, še ne znajo uravnavat svoja čustev, niti jih še ne razumejo povsem. Mogoče je tudi pri vas tako?

Mojčika, no? Firbec sem, priznam user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu mojčika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3453
2.4.2007 8:20:09   
mojčika
Dobro jutro, naj potešim vaš firbec, mogoče ne bo to, kar ste mislile, da bo, a zame je veliko:

V soboto sem dobila po pošti sklep, da spet sodim k zaposlenim, prejšnji teden sem se prijavila na zavod, ta teden se grem odjavituser posted image

Tako, zdaj pa pojeva in greva k P, so se nam po hrbtu in nikjer drugje naredile pikice in nočejo it stran, sem mislila, da je od toplega, a zdaj pa že ne vem več...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
2.4.2007 8:57:33   
alička
user posted image Rok vse najboljše za  1.rojstni dan!!!

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
2.4.2007 9:24:12   
Nenya
Punce in malčki (vsaj eni smo že ;-)))) zdravo.   Mi smo imeli kar pestro, tko da najprej za nazaj Tii in Žigi, Roku in sploh vsem aprilčkom vse naaaaaajjjbooooooooljše, pa lepa praznovanjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .   Mi smo začeli v četrtek z zasebno zabavo, mami ati in Mina + kupljen tortica, v sobota sva šla oba delat :(((((((((((((, Mina je bila v varstvu pri mojih, v nedeljo pa glavni žur z domačo torto. Je bila kriza s torto, se je namreč javil ati, da jo bo on naredil in je še v soboto zvečer izgledalo, da bo treba urgentno  po novo torto v trgovino, a smo na koncu vse rešiliuser posted image user posted image . Ni bila sicer tako lepa kot Maychikina (ah vi umetnikiuser posted image user posted image ) je bila pa kar dobra. Smo imeli en velik ruker vse družine tko da je bilo naenkrat vsega konec. Mina je bila ko navita in je z dobro voljo par ur letala od enega do drugega in nas zabavala pol je pa sam dol padla. Res je bila prava mala gostiteljicauser posted image .   V soboto sva imeli tudi visoki obisk, hi, hi ,hi, prišli sta Meta in Barba, kako sta bili smešni z Mino. Vsaka se plazi na svoj način, mal sta počvekali, pol sta mal tekmovali za pozornost, bom (upam!!) prilepla slikice od obojega, ko danes pridem domov.   A je katera pred kratkim kaj kupovala kopalniško keramiko, midva mava ploščice v belo modri kombinaciji, tko da če ma katera kakšne nasvete kam it gledat za mal bolj normalno keramiko (tako oblika kot barva) naj mi prosm sporoči, tudi na ZS lahko.  
Mejte se lepo, bodite zdravi tako mamice kot otročki.

A bo kakšno srečanje al kaj, aufbiksuser posted image , v ZOO LJ eno soboto, a bi bilo to OK, seveda šele pol ko večina odpraznuje in si malo odpočijemo??

Zdaj pa nazaj delat.

Ever stopped to think ...
then forgot to start again?

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
2.4.2007 10:20:52   
miaxxx
Drage moje... tiste, ki ste še doma - UŽIVAJTE s svojimi malčki. Jaz ga tako zelo pogrešam. Zjutraj sem šla tako zgodaj od doma, da ga tud videla nisem, ker pač spi v svoji sobi, pa ga nisem hotela zbudit... user posted image

Z zamudo ampak iz srca želim vsem enoletnikom VSE NAJ NAJ!!! user posted image

Se še kaj javim...

Pa pa

(odgovor članu Nenya)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
2.4.2007 12:23:09   
maychika
Rok, vse naj naj....

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
2.4.2007 12:29:16   
maychika
mojčika...super, čestitke....se mi je zdelo da bo kaj takega...

nenya..poglej za keramiko v bauhausu, baumaxu, obiju...maš tega malo morje....

mi za podaljšanje še čakamo odgovor, tko da mi je G danes dala bolniško...čene bi jutri letela delat...ih....

tolk zaenkrat...hoče tia tipkat

lp

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
2.4.2007 12:48:03   
mojčika
No mi smo od P, kot sem mislila, tako je, pregreli smo lojnice, zdaj, ko ima zamašen nos, jo dajam spat na vzglavnik, pa se ji je hrbet pregrel, umivala sem jo samo z vodo in napaka, morala bi z milom, da se vse skupaj zasuši, zato ni šlo stran...

No bile sva pa 100% v stiku z noricami, mislim, da jim ne bomo ušli, zato srečanje ta teden odpade, moramo počakat, a bo kaj ali ne... Ne vem pa, kaj ta čas, inkubacijska doba je lahko tudi 14 dni ali več, menda ja ne bova ves ta čas doma, jaz jo bom peljala ven, a ne med otroke, kaj bi pa ve, ker sicer je čisto okuser posted image

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
2.4.2007 13:25:10   
eya
Mojčika, super glede zaposlitveuser posted image  In kaj zdaj-boš koristila dopust, ali kaj? Glede noric-jaz bi se enako odločila kot-ven ja, med otroke pa 100% ne. Ne moreš bit zdaj kar preventivno 14 dni med 4 stenami, potem se pa še izkaže, da otrok ni bil kuženuser posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
2.4.2007 13:32:17   
mojčika
IZVIRNO SPOROČILO: eya

Mojčika, super glede zaposlitveuser posted image  In kaj zdaj-boš koristila dopust, ali kaj? Glede noric-jaz bi se enako odločila kot-ven ja, med otroke pa 100% ne. Ne moreš bit zdaj kar preventivno 14 dni med 4 stenami, potem se pa še izkaže, da otrok ni bil kuženuser posted image

Dopust bom koristila poleti....

No se to sem mislila, vseeno je možnost, da ne zbolimo, verjetno mala, a vseeno, 14 dni zdaj zaprti, po pa še 10 obveznih dni, no ta mi je malo huda...

Nekaj koristnih informacij, ker nas prej ali slej vse čaka:

http://med.over.net/za_bolnike/bolezni_clanki/norice_clanek_1.htm

Rok vse naaaaaaj naaaaaajuser posted image

Krista, mame smo venarle samo mame, vedno dobre, a imamo tudi pravico do počitka zaradi utrujenosti, to da pa so otroci doma in rpi mamah bolj sitni, je pa obdobje nekaj prvih let, ma ne zato, ker ne bi imeli radi, ravno zato, ker pri mamah lahko zahtevajo, vedo, da bodo pocarkljani, zato, ker jim je tam najlepše... Druge ne prosijo, ker vedo, da ne bodo dobili, se bo minilo, malo si odpočij in naberi novih moči, pa malo tudi presliši kako stvar, se je včasih lepo narediti malo gluh, pri nas kar zaleže ta metoda...

< Sporočilo je popravil mojčika -- 2.4.2007 13:46:51 >

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
2.4.2007 14:03:59   
eya
Evo še slikica Žigovih tortic, sta bili dve, ker bi bila ena premalo:

user posted image

Pa še slika gugalnice, na kateri so uživali mladi in ne-tako-zelo-mladiuser posted image :

user posted image

(za vecjo sliko klikni nanjo)

< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 4.4.2007 18:01:27 >

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
2.4.2007 16:29:36   
barba
Rok čestitke! user posted image user posted image user posted image

Nam pa spet nos nagaja.user posted image  Zato spet slabo spimo in se bolj notri držimo. user posted image  Trenutno se z atijem crkljata in gledata Nodija.user posted image  Je pa Meta začela ful hodit, se preprijema in obhodi oba kavča ter kljubsko mizico. Tud vstat ji je ratal v stajci.user posted image  

Kok ste se vse potrudile in same nardile torto.user posted image  Men pa torte ne gredo od rok oz. še nikol nisem nobene nardila user posted image . Bom pa Meti zato rajši kej zašila, da bo "nova" za RD.user posted image

Zvezdica kako je blo na razgovoru? Jst od vseh poslanih prošenj in tel.klicev še nisem dobila vabila na razgovor.user posted image

Grem šivat user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
2.4.2007 18:11:17   
Marelica
user posted image ROK in MINA!!!!!!!!!user posted image  Tudi vama želiva s Katarino varne korake v svet novih dogodivščin!!!!

Pokora, mojčika, hvala za nasvete glede nošenja tamale v nahrbtniku. Res smo se neodgovorno spravili na prvo turo, ker je imela vse narobe nastavljeno. Zdaj sem začela komaj čitat navodila in gledat, kje je kaj. Naslednjič se bomo pa res varno nosili, kot treba.

Hihi, torte, tortice, mljask.... komaj čakam, da bomo mi v našo zagriznili. Še, hm... par dni.user posted image  Bravo vsem domačim pekom!!!! Barba, ti jo pa kar probaj enkrat naredit. Glede na tvoje ostale ročne spretnosti mislim, da bo čudovita!

Mojčika, škodaaaaa. Ne, saj se hecam. Je zelo lepa novica, čeprav sem navijala za drugo. Upam, da se boš v novi službi dobro počutila!user posted image

Joj, škoda, če vaju ne bo na srečanje zaradi noric. Ampak, če se po 14h dneh ne bodo razvile, a potem prideta? Ker se dogovarjamo tako za kasneje.

Lepo se imejte!

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
2.4.2007 18:26:20   
mojčika
Če bo vse tako kot je treba, bova maja seveda prišli, tako dolgo pa to ne traja, zdaj smo pa šele začetek aprila, če bodo, bodo najkasneje v 14-ih dneh, potem pa še ene 10 dni

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
2.4.2007 19:01:53   
Krista28
Ankica, isto je pri nas. Zgleda bo nekaj v imenihuser posted image user posted image (Kristjan/Kristina).

Moja nečaka nista zbolela za noricami, pa so bili z ostalimi v vrtcu skupaj ko so zboleli, ....tako da ni nujno da sploh zboli...

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
2.4.2007 19:46:22   
mojčika
IZVIRNO SPOROČILO: Krista28

Moja nečaka nista zbolela za noricami, pa so bili z ostalimi v vrtcu skupaj ko so zboleli, ....tako da ni nujno da sploh zboli...

Računamo na to, je pa P rekla, da sploh ne bi bilo tako slabo, če bi jih imelauser posted image

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
2.4.2007 21:09:10   
*zvezdica*
Hoj hoj!

Krista in Ankica tudi naš Marcel ima točno take izpade kot opisujeta vidve. Res pa, da se je to začelo prejšnji teden, ko je šel v varstvo. Očitno bo res nekaj na tem, kar je napisala Ankica. Sem razmišljala, da smo tudi mi taki...se spomnim, ko sem bila mlajša in sem imela npr. fanta, pa če se dolgo nisva videla...namesto, da bi bila ful vesela, ko sva bila spet skupaj sem bila kar nekaj zatežena in sitna...pa si kar nekak nisem mogla pomagat. Mislim, da je pri otrocih podobno...a sem zabluzilauser posted image

Rok vse naj naj za rojstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image

Ojoj, kaj se je pa meni dons zgodilouser posted image  na razgovoru..še sedaj me je sram, da bi se do nafte vdrla. Razgovor sam po sebi je bil čist OK...občutek imam kar dober.....no, med razgovorom je tema nanesla tudi na znanje tujih jezikov (čeprav je pogoj samo znanje angleškega jezika)imam v CVju napisano tudi pasivno znanje nemškega jezika....pač, sem se ga učila v srednji šoli in takrat sem res kar nekaj znala..od tega je pa že 10 let minilo. Pa mi reče tip naj mu v nemškem jeziku na kratko predstavim svojo diplomsko nalogouser posted image ..me je skor kap ruknla. Od samega šoka  se tud tega nisem mogla spomnit kako se reče ženska po nemško. Katasrofa totalna. Prav osramočeno sem se počutila!! Sem zamenjala 1550 različnih barv in skor pod mizo zlezla. Saj je vidu, da me je totalno zatrokiral. Pol sem se pa lepo opravičla in sem rekla, da mam totalno blokado in se ne morem ničesar spomnit. Mism, sramota svetovna!!!!

Ja, zdaj bodo pa naše mulčke že začele napadati norice in podobne zadeve. Saj po eni strani je bolje, da dajo to čim prej skos...z leti se vse težje prenaša. Moja sestrična jih je fasala pri 20. in je bla totalna reva..res ful boga.

Marcel in Zarja

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
2.4.2007 21:38:52   
mojčika
*zvezdica* hudo presenečenje je bilo to, jaz bi tudi zmrznila, v ang bi še mogoče naklamfala kaj skupaj, v nem. dvomim, čeprav, če bi se en teden vsedla za knjige za nemščino, bi se komot lahko zmenila vse...

Držim pesti vseeno, da se poide...

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
2.4.2007 21:51:04   
popmilka
Z Rokom se zahvaljujeva za prekrasne čestitke. Danes se je pa tudi Rok do sitega najedel torte. Smo danes dobili še eno od Rokovega dedka.
Sem kuhala za jutri, sedaj pa še grem malo pospravit in sebe v posteljo spravit.
Lepo nočko vsem
[link=http://www.ringaraja.net/albumi_photos.asp?albumid=16815&photoid=76025][/link]

Naš sonček Rok sije od 2.4.2006. 29.1.2009 pa se nam je pridružil še Nejc, tako sedaj sijeta v naši hiški kar dva sončka. ;-))

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
2.4.2007 21:52:25   
popmilka

me je prej nekaj hecalo, no tak je pa danes Rok papcal, ga je bilo z veseljem gledat.

Naš sonček Rok sije od 2.4.2006. 29.1.2009 pa se nam je pridružil še Nejc, tako sedaj sijeta v naši hiški kar dva sončka. ;-))

(odgovor članu popmilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
2.4.2007 21:58:03   
popmilka
user posted image  zakaj mi ne gre pripet slikice, nič poglejte si jo v albumu, se mi ne da več kregat z računalnikomuser posted image

(odgovor članu popmilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
2.4.2007 22:03:00   
*zvezdica*
Popmilka, a Rok že takole sam je z vilico? Hudoooo! user posted image user posted image user posted image

Marcel in Zarja

(odgovor članu popmilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
2.4.2007 22:10:35   
alička
Bravo Rok user posted image ! Ali si samo poziral z žlico v roki?

user posted image  Tole je pa moja frajeka v kopalnem plaščku, zgleda tko, kot bi iz hotelske sobe ušla, ha ha. Pa spreglejte popacano šipo (naša vsak dan tolče po šipi, kadarkoli gre kdo mimo balkona - smo v pritličju)!

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mikrosporija – najpogostejše glivice pri o...
Z dermatologinjo Tamaro Heraković smo se pogovarjali o glivicah pri otrocih. Povedala nam je, da je najpogostejša okužba...
Kaj otrok res potrebuje za prvi razred?
Prvi razred je pomemben korak – tudi pri nakupu šolskih potrebščin. Kaj otrok zares potrebuje in česa ne? Sestavili smo ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?