mojčika
|
Ti srečka nosečka pa raje le vozičkaj, nahrbtnik je kar napor, sploh če v hrib hodiš Mi mleko jemo samo v kaki drugi hrani, po flaši ga noče za nič, pa tudi po lončku ne, pa tudi kakava ne... Zato ji za kako dopoldansko malico pred spanjem še vedno dajam ene 150 adaptiranega mleka, pa še zaspi lažje... Midve sva pa bili danes grozno zgodnji, 6.30, ona že ve, da bom kmalu vstajala... Tudi naša dečva je zadnje dni začela bolj kazati svoj karakter, zna se že smejat pod pretvezo, če vidi koga, da se smeji, se začne še sama spakovat, vedno bolj zna pokazati, kaj hoče in kaj noče, no trme ne uveljavlja dolgo, edino kar je sitno, v rokah noče več bit, ona bi samo laufala naokoli, 3/4 je to fajn, a včeraj sva skoraj celo ambulanto zabavali, ko mi je pobegnila skozi vsa vrata...in pomagala čistilkam opraviti svoje delo... Zdnji mesec je tudi velik napredek v oponašanju, skorajda že vse oponašamo, daja nogavičke na nogo, kapo na glavo, palčke v uho,... veliko tega in zelo opazno, zdaj pa čakamo, da bomo ponavljali še besede Eya mi ob opori prehodimo celo dnevno, kuhinjo, a spusti se ne, niti sama ne stoji, jaz to povezujem z njenim plazenjem, ker je dovolj močna, da bi hodila, a zakaj bi, če pokolenih gre ravno tako in še hitreje
< Sporočilo je popravil mojčika -- 3.4.2007 8:34:11 >