|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke 2006
31.3.2007 22:04:56   
*zvezdica*
Eya, jutri lepo praznujte!

Mi smo bili danes na praznovanju Nacetovega (od Kajče) rojstnega dne.Bilo je ful luštno, torta pa nebeško dobra...res, tolk dobre še nikol nisem jedla.
Marcel je bil spet bolj asocialen, jaz pa žalostna user posted image . Res pa je, da je spal, ko smo prišli in še nekaj časa tam, tako da je bil totalno zbegan, ko se je zbudil.

Tud jaz komaj čakam prison breakuser posted image .

A se vam tud zdi ful nepregledno opozorilo za novo prejeto sporočilo. Sem mogla prav ornk prečekirat, da sem sploh vidla kje  sploh jeuser posted image

Marcel in Zarja

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
31.3.2007 23:00:27   
maychika
Najlepša hvala vsem za čestitke in lepe želje. Tia je res fino fajn praznovala svoj prvi rojstni dan. Jaz sem od trenutka ko sem vstala in dokler niso prispeli gostje pripravljala torto, narezke ipd. Miza je bila polna dobrot in kot se mi je zdelo...so vsi prišli siti na RD. Še naši so bili "po kosilu"...kot da nismo še nikoli ob taki priložnosti poskrbeli za hrano. No, na koncu jih je hrana vseeno premamila, nekaj pa je ostalo še za večerjo.

Danes ne bom pisala več, bom pa prilepila slikico Tiine torte. Nisem ekspert v izdelovanju tort, ampak sem bila na koncu še sama ful zadovoljna z izdelkom. Torta ima jezero in travnik z živalicami, nekaj smrekic, gobic in eno ograjo (rjava palica na levi...od zgoraj se res ne vidi, da je ograja)...pa še dobra je bila....

Torej povzetek...prvi rojstni dan je bil uspešen.

user posted image

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
31.3.2007 23:05:56   
maychika
evo pa še eno za poskušino kako se naša sladka s svojo torto

user posted image

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
31.3.2007 23:16:15   
eya
Luštna tortica za rojstni dan, fuuul lepo si jo okrasila.

Zvezdica, to za ZS je pa res nepregledno, ena mala rdeča puščica se pojaviuser posted image  Mi je pa ful zanimivo, da je Marcel tako asocialen, kot praviš (čeprav na naših srečanjih je bil čisto ok)-ko si pa ti ful družabna, če te prav poznamuser posted image  Sicer pa-mogoče se bo pa kasneje "odprl", otroci so si različni. Žiga zaenkrat kar uživa v družbi otrok, še posebej so mu všeč malo starejši od njega.

Jaz pa ful hitro nabiram nova sporočila, se vidi, da čvekam na temi o Big brotherju user posted image  Bom kmau prišla do 5. zvezdice... No, ja, sam tist čvek o BB bodo itak brisal.

Zdaj pa moram it, se PB začenjauser posted image

< Sporočilo je popravil eya -- 31.3.2007 23:17:53 >

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
1.4.2007 8:32:37   
mojčika
user posted image

vse naaaaaaaj naaaaaaaaaaaj ŽIGA

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
1.4.2007 8:35:29   
mojčika
No jaz sem pa danes brez mleka, madonca sploh ne vem, kako naj spijem to kavo, ali naj grem raje v trgovino po mlekouser posted image
Jaz tudi imam velikoooooo novicouser posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
1.4.2007 9:43:34   
Anonimen
Žiga, vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Mojčika user posted image user posted image user posted image user posted image  Nas provociraš! No, kaj je vesela novica? A si user posted image ? Da nas ti mal ne nateg... za prvi april?

Eya, pa saj je včeraj zdravnica v PB dobila rožico. Če to ni romanca... kaj več še hočeš user posted image user posted image user posted image . Aja, Michael se pa meni zdi ful mojemu bratu podoben.

< Sporočilo je popravil Ankica -- 1.4.2007 9:45:55 >

(odgovor članu mojčika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3432
1.4.2007 11:57:41   
maychika
Vse najboljše Žiga...lepo praznujte in čim več daril ti želimo. Tia pa pravi, da ti želi 100x večjo torto, kot boš imel svečk na njej...
user posted image  
Mojčika...prihrani novico za jutri. Ma nas bo matralo, ampak jutri ti bomo vsaj verjele...user posted image
user posted image  
Lep dan vam želim...

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
1.4.2007 12:38:05   
alička
Žiga, vse naj naj...!!!

user posted image

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
1.4.2007 14:17:15   
barba
Vse najboljše Žiga!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa pujska user posted image  za srečo od Mete. user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
1.4.2007 15:36:27   
mojčika
Ha ha, novica je, kakšna pa jutri povem, da mi boste verjele...user posted image

Mi smo od vremena vsi dol popadali, no jaz zdaj kofečkam, moja sončka pa še spita...

Slaba novica pa je to, da sva bile mogoče, še ne vemo, izpostavljene noricam, bomo videli, če bo kaj, sicer pa pravijo bolje prej kot kasneje, da je huje večji je otrok, pri odraslih je pa mena itak kriza...

Eya upam, da se vam praznovanje fantastično odvija, no ne dvomim, zvečer pa postrezi s kako fotko malega enoletnika...

No tako, pa smo med otročki pristale, ni kaj vse tako beži

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
1.4.2007 20:20:24   
Marelica
ŽIGA, vse najboljše tudi od naju s Katarino! user posted image Naj ti bo prva upihnjena svečka skok v stotero lepih dogodivščin!!!!!

Maychika, preden sem prebrala od kod izvira torta, sem jo ful občudovala. Ko sem izvedela, da si jo sama ustvarila, pa VAUUUUUUUUUUUUU!!!!user posted image  Fuuuuul lepa! Kje si pa idejo pobrala in kje si kupila dekor? S čim si pa pisala? Daaaaaaaaj plizzzzz, povej mi vse podrobnosti, da bom še jaz tako lepo naredila. Jaz imam sicer marcipanove figurice že kupljene in neke ideje v glavi, ampak kaka ukradena ideja pa še vedno prav pride....

Mojčika, juuuuuuuj, jutri bom pa morala dolgo čakat v nevednosti, ko nočeš danes izdat skrivnosti. Bom namreč do večera zdoma, brez interneta. user posted image  Navijam pa za novičko o novi nosečki!!!!!! A je? a je? A JEEEE?????

Danes pa smo imeli en lušten izlet. Pravzaprav krst rukzaka Vaude in šli smo na lov za prvim žigom v Katarinino planinsko knjižico. Pa še dediju smo izpolnili željo, da jo nese prvi. Katarina je uživala. Na čase je tako priganjala dedija, kot da je konjiček user posted image . Pa ena slikica za dokaz, da vas nisem naaprilila:

user posted image

Smo se pa tako na hitrco spravili, da nismo pokapirali vsega sistema (navodil seveda tudi nismo prečitali) in sem šele doma ugotovila, kje se prav nastavi naramnice. Zdaj ga imamo končno doma in upam, da bo še velikokrat služil svojemu namenu. Aja, pa ta je model Jolly Comfort, ki ima trdo hrbtišče. Zelo komot!

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
1.4.2007 21:26:53   
*zvezdica*
user posted image user posted image user posted image   ŽIGA VSE NAJ NAJ NAAAJBOLJŠEuser posted image user posted image user posted image user posted image

Eya, zdaj je praznovanje najbrž že za vami...kako je bilo?

Mojčika, a zdaj naš bo pa takole mučilauser posted image . Močno močno upam, das je to kar vse mislimouser posted image user posted image

Eya, Marcel je že ves čas bolj "sramežljiv", zadnje čase pa se je to ful ful potenciralo. Odlično se počuti doma in pri starih starših, drugje je že kriza...če pa je še več ljudi (sploh otrok), potem je pa sploh kriza.pa saj s časoma se navadi in je ok. Ne prenese pa pretiranega hrupa, gužve in da otrok npr cvili (vriska)- to ga je noro strah in tkoj plane v jokuser posted image .

maychika, kakšna huda torta..BRAVOuser posted image user posted image user posted image . Tia je pa že prava malčicauser posted image

Katarinca pa itak carica v nahrbtnikuuser posted image

Marcel in Zarja

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
1.4.2007 21:31:34   
popmilka
Dober večer, sem vas komaj skozi prebrala. Sem od četrtka v službi in nekak ni več časa za računalnik.

Tudi jaz se pridružujem lepim željam vsem aprilčkom, ki ste že in ki boste v kratkem praznovali bodite zdravi in še naprej pridni.

Mi smo že včeraj proslavili Rokov jutrišnji roj.dan.

user posted image

Naš sonček Rok sije od 2.4.2006. 29.1.2009 pa se nam je pridružil še Nejc, tako sedaj sijeta v naši hiški kar dva sončka. ;-))

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
1.4.2007 21:33:50   
tajtaja
Tudi naša enoletnika in še ostali trije ti želijo user posted image VSE NAJBOLJŠE, ŽIGA user posted image .

Največja sreča so otročki, zato sem srečna petkrat.

Neposredna povezava do sporočila: 3440
1.4.2007 21:35:14   
alička
Tukaj pri Otrocih, smo pa kadarkoli pogledam bolj pri vrhu, se vidi, da so na temu forumu bolj mamice, ki so ze v službah in imajo manj časa. A bo tudi z našim čvekanjem tako, čez nekaj tednov user posted image . Sem se tako navadila na vas! Jaz se bom poskusila oglasiti tudi iz službe (pred porodniško sem imela čas enkrat na dan skočit na net, upam da bo tudi zdaj tako).
Živa je danes sedela v svojem trip trapu in gledala screen saver (njene slikice) in kar naenkrat je zacela vpiti Žiza, Žiza... in kazati z rokicami, hi hi, prav posreceno je blo. user posted image

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
1.4.2007 21:39:48   
maychika
Ja mojčika smo firbci ni kaj...ampak do jutri bomo pa že zdržale, ker ne maramo da nas aprilčkajo z lepimi novicami pol jih nam pa vzamejo.... ;)

Moj dragi je pa danes za 2 dni šel....groza....Tia kot da je vedela, da ga nekaj časa ne bo videla. Ko je odhajal, je ful tata tata govorila in se stegovala k njemu in ji ful ni bilo prav da odhaja. Mu je blo kar grozno iti, ker je prvič šel tkole za par dni (ima en pogreb na hrvaškem)...Meni je pa tud groza pomislit, da bova dva dni sami samcati. Že tko kadar popoldne dela mi je ful grozno dolg dan in komaj čakam, da pride domov, kaj šele tako. No...bova že...če bo le pridna...

Marelica...ja, dekor sem nekaj imela (ograjico, smrekce in tiste gobice v travi) iz njene prve torte od prejšnjega tedna, ko je bila naročena, sem prihranila, pa do zadnjega trenutka niti nisem računala gor dat. Pol sem pa kupila une barve jedilne (ki so fuuul zdrave :) in nekaj teh sladkornih živalic in pol rekla...nič bom probala naresti eno jezerce in travnik pa malo okrasila. Imam pa tisto zadevo za okraševanje tort z nastavki, tko da to ni bil problem. Veš da sem se pa za Tiin prvi rojstni dan ornk potrudila.

Zdej že loh kažemo en prstek koliko smo stari, samo naučit bo še treba (pa ne sredinčka...)

Zdej sem se basala z eno torto (groza, sej bom še več kg šla gor kot prvič če bo šlo tko naprej). Jo je danes moj oči prinesel za Tio, pa sem videla, da je rok uporabe do danes. Jaz pa sama doma. Katastrofa, kdo bo vse to pojedel. Po kosilu, ko je bila hiša še polna smo bili vsi siti. Tko da sem jo nekaj sosedi dala, nekaj sem se je pa jaz lotila, pa je bla ful dobra...čokoladna (smetanova). Ampak...več kot toliko sladkorja pa tudi jaz ne premorem, pa čeprav sem nepoboljšljivi sladkosned. Uf....zdej pa pospravit, kaj pogledat pa spat. Jutri bomo verjetno zgodaj pokonci, če se zdaj ne zbudi več za danes...

Lahko noč punce...mojčika ti pa ima da nalimaš prvi post jutri zjutraj....malo po polnoči....

LP

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
1.4.2007 21:43:26   
maychika
Uf...popmilka...saj je torta večja od Roka. Kdo jo je pa delal? Izgleda slastna (pa sem ravno po torti...)...a je bla sadna ane? Ste lepo praznovali?

Jaz pa mislim, da nam mojčika skriva nekaj drugega, ne kakega novega člana...ali pa se mogoče motim...ne vem no...

user posted image bravo žiža.-...klepetulja

(odgovor članu popmilka)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
1.4.2007 22:04:40   
alička
Medtem ko sem pisala, se vas je ful oglasilo! Ma same lepe torte, če bi bla sladkosneda, bi zdaj že brskala po omarah in iskala kaj sladkega. Pa me sladko redkokdaj premami.
Se mi zdi, da sem na dobri poti za 2. user posted image

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
1.4.2007 22:06:21   
alička
user posted image user posted image Jes, jo že mam!

Tudi meni se zdi, da bo nekaj drugega pri Mojčiki (ne dojenček)...Bomo vidli jutri. Mojčika glej da boš do polnoči pokonc, pol pa prec pisat, ha, ha...user posted image

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
1.4.2007 22:23:50   
popmilka
Ja Maychika, torto sem delala kar sama, izgleda pa res velika, ni bila sicer  majhna, sam je zgleda tudi slikana tak bolj s strani; Je pa bila ta  vikend  1. runda praznovanja, 2. pa pride naslednji teden. Drug teden bom pa verjetno tisto nutellino torto delala, jo vsi tak hvalijo, je še nisem jedla, pa bomo videli.
Sedaj bom pa morala v mižule, kajti jutri je smotani ponedeljek, Rok gre služit-k varuški, mami in ati pa v službo.

Lahko noč in lepo se imejte, se še kaj oglasim, ko mi bo zratalo.

Naš sonček Rok sije od 2.4.2006. 29.1.2009 pa se nam je pridružil še Nejc, tako sedaj sijeta v naši hiški kar dva sončka. ;-))

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
1.4.2007 22:26:37   
Krista28
Ojla,
vse najbojše Žiga, pa čeprav šele zvečer.
Eya, nisem imela aprilk v mislih ko sem govorila o nerazumevanju ampak nekatere na drugih temah.

Trenutno iščem na vse pretege najt kako ukrepati, ko se enoletnik dere in dere, samo da je doma in da ga dam iz rok (ampak hoče bit res skoz, skoz na rokah). To je too much!! Ko pa smo drugje je pa zlat fantek (prijazen, živahen, nagajih, se zaigra...). Doma pa eno samo dretje, ma  rjovenje brez solzic....user posted image user posted image  Jst ne vem kaj mu je? Včeraj pustil pri tašči za 5ur pa zajokal ni, niti naju ni pogrešal in je bil čist normalno vesel ko smo prišli po njega. Samo doma sem ga odložila, da se slečem, pa je bilo rjovenje iz ničuser posted image user posted image user posted image  Mah ne bom težila....

Vidim pa da so vaše tortice prav luštne, ni kaj. Ful se potrudite.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
1.4.2007 22:29:03   
*zvezdica*
Uuuu Rok, hudo torto si imel! Popmilka, a si sama pekla?

Maychika, upam, da vama ta dva dneva čim prej mineta, pa da bo Tia pridna. A zdaj že kaj veš kako je glede podalšanja porodniške?

Žiža, ti pa že taka čveka! Bravo!

Juti prosim držite pesti, ker imam razgovor..ob 15:30.

Hmmm, kaj bi še lahko blo pri Mojčiki...mogoče kaj s kakim novim stanovanjemuser posted image ..pa glede na to, da je nedelja, da kake "uradne" informacije ne morjo bit...hmm, bomo mogle počakat

Marcel in Zarja

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
1.4.2007 23:16:04   
alička
Maychika, sej bo minilo ko blisk, boš videla, pa bo dragi spet doma.
Mojega še vsaj 16 dni ne bo (če mu slučajno ne bodo podaljšali). Sva prejle govorila po skajpu, pa je to bolj sranje, ker mu dol slabo dela internet, pa se za en kuser posted image  sliši, pa prekinja, pa zamik je...
No zdej pa grem spat.
Lahko noč!

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
1.4.2007 23:19:27   
Pokora
Z malo zamude: Tia in Žiga vse najboljše od naju z Nikom!user posted image  

Sem se komaj prebila čez vse napisano! Kar me je pa najbolj šokiralo je pa to, da sem vas našla na Malčku! Ojoj, kar ne morem verjeti da so naši škratki ratali že malčki! Mi smo bili stari šele 11m, ampak vseeno kar ne morem verjeti!!!

Včeraj sva Nika prvič pustila v varstvu pri prijateljih. Sva si privoščila sauno. Mali sploh ni opazil da naju ni. Je imel toliko dela s prijateljčkom, ki je pol leta starejši od njega, da je celo jedel vse kar so mu dali. Sem bila čisto presenečena ko so mi povedali kaj vse je pojedel! Očitno čredni nagon deluje tudi pri našemuuser posted image
Smo imeli pa toliko slabšo noč (očitno je prišlo za njim), saj se je dojil na dve uri. Jaz pa zjutraj kot da bi me povozil kombanj (kot bi rekla, mislim da, Barba). Dones se nam pa ne obeta nič boljše, ker se je od 8h že 5x zbudil. Ampak jaz ne da bi šla spat, raje še z vami malo počvekam. Me ne bo nikoli izučilouser posted image

Marelica pri nahrbtniku bi ti svetovala da spustite sedišče malo nižje, bo Katarina bolj trno sedela. Naš je tako visoko preveč opletal. Zadnjič si spraševala za odtis, kako ga narediti. Lahko narediš slano testo. Je ful enostavno, pa ful lepo zgleda. Vzameš enak delež soli in moke in potem previdno dodajaš vodo dokler ne dobiš voljnega testa. Za lepši videz lahko v testo stisneš tempere ali dodaš prstne barve.

No zdaj mi je jasno kaj je matralo Nika. Ravno je namreč ful bruhal. Sem morala celega preobleči, prav tako posteljico. Pa še na tla mi je potem še enkrat bruhnil. Ni pa hotel potem nič popiti, niti podojit se. Očitno mu nekaj ful ne štima v želodčku. Upam da se je sedaj zbruhal in da bo mirno spal, ter da ni kaj hujšega. Grem raje tudi sama v mižule, da bom lahko sploh funkcionirala če bo še panika ponoči.

Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?