|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  451 452 [453] 454 455   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
30.3.2007 23:54:47   
mis
hej!

na hitro, se odpravljam spat. sva z možem en film gledala, zdej je šel pa ven jaz pa drnjohat. Tina je šele ob 22h zaspala. Zadnjo rundo je spala do 19h, pol pa smeh cel večer. In kok zdej po novem traja, da zaspi... ko jo dam v posteljo in dudo jo ven potegne, se igra z njo, pa noge dviguje, se na bok preobrača... pol pa končno omagauser posted image

noč!

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 11301
30.3.2007 23:57:56   
tasha23
kaj res ni nobene?user posted image user posted image jaz grem user posted image sanjat user posted image user posted image user posted image user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 11302
31.3.2007 0:23:48   
frrrr
poslala sem vam tabelco mer...

muki, tebi je zavrnilo mail

piskot in amazona, vajinega e naslova nima... posredujta, pa dobita...

zdej grem pa spat... zjutraj vstanemo, spakiramo in gremo na kopanje... potem pa proti Koroški... lahko, da me pred ponedeljkom neu kaj okrog - boste zdržale? user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 11303
31.3.2007 8:23:06   
Maxica
Prva.user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 11304
31.3.2007 9:24:43   
moci
druga (začuden smeško)
kaj se pa dogaja, da ni nobene?

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 11305
31.3.2007 9:25:19   
altati
Tretja...in ugotavljam, da niste nič pametnega čvekale zvečer...punce, povprečne ratujemo, povprečneuser posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 11306
31.3.2007 9:30:19   
Pikabu
Nekam smo se polenile. user posted image Danes bi bil idealen dan za čvekanje tukaj gor, ampak boste verjetno vse uživale s svojimi najdražjimi. Moj ima pa spet peske cel vikend, vsaj na kosilo pride domov, pa spat. Maksa sem dala ravno spat, Ema gleda risanke, jaz pa čakam, da se lilanik ogreje in potem veselo na delo. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11307
31.3.2007 9:45:13   
Pikabu
Joj, kakšna noč je bila pri nas. Pa oba otroka sta ga kvačkala.... Maks se je sicer samo enkrat dojil, ampak potem pa ne vem, kaj mu je bilo. Se je kar nekaj pogovarjal, pa jamral v posteljici. Sem mu dala dudo, se je igral z njo, pa potem jok, ker mu je padla tako, da je ni sam našel. Za piko na i je pa še Ema prišla k nama. Ker je šla bolj zgodaj spat, je bilo za njo ob štirih že jutro. Potem ji je pa šel Maks na živce, pa se je spakirala nazaj v svojo sobo. user posted image Maksa pa ne vem, če zobki ne matrajo. Danes ima vse zatečeno, pa malo se čuti, kot da je nekaj trdega, samo ne vem ali je to že zobek. V ene dveh dneh bi moralo tole priti ven, če je zobek. Očitno bo to pri nas tako, da je ena noča dobra, druga ne, pa spet ena dobra, druga ne.... Tako je bilo ta teden.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 11308
31.3.2007 10:27:44   
beki24
jutro- sej je šeuser posted image

pikabu- jst sm sama doma, pa bova lahko mal klepetaliuser posted image

zdej grem pa čufte delat- ja še tiste od včeraj, k sem meso pozabila odmrznituser posted image user posted image , še dobr, da sem omake za tri dni naredila- mal me še količina hecauser posted image

tinkara je začela nogice odkrivat- samo jih še ne doseže čisto

ona bi vam tudi rada nekaj napisala

zjvvgfzvbzgnihjkzozzghtbtm,nt,njlbghbgkznb tuzkv        xhgb          

lp

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 11309
31.3.2007 10:56:15   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: beki24
pikabu- jst sm sama doma, pa bova lahko mal klepetaliuser posted image

Jaz sem za.

Evo, perilo je zlikano, zdaj moram dati pa spet prat ene tri stroje. Otroka sta nafutrana. Verjetno gremo v Hofer po lazanjo, se mi ne kuha, juho imamo pa še od včeraj, pa bo kosilo.

Beki, Maks bi rad nekaj Tinkari povedal:

oiuizurzuioft7iiiou6ttkhj r rdjhbg zrd tvr65

Tinakara gotovo razume. user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 11310
31.3.2007 12:42:10   
beki24
ja se mi zdi, da samo Maks in Tinkara vesta kaj sta se zmenilauser posted image

Čufti spečeni, krompir se kuha....mnjami

Tinkara je tudi že pojedla korenček in jabolko- ona ma ful rada, men je pa zaničuser posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 11311
31.3.2007 12:47:05   
Pikabu
O, Tinkara pa Maks imata pa danes enako kosilo. user posted image

Jaz grem tudi zdaj kuhat, pride mož čez petnajst minut na kosilo.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 11312
31.3.2007 14:02:21   
Maxica
Kaj ste se čisto polenile?user posted image  Mi smo ravno pokosili, smo bili na plavanju, Lan bo zdaj zdaj splaval.user posted image user posted image  Res očitno uživa, se mi prav fino zdi. Max se je pa očitno prišel le igrat, ga ne briga, kaj učitelj kaže, pa še očka ga ima čez, tako da sta bolj na easy.user posted image  Drug teden bomo zamenjali, da vidim, kako je, če ga jaz primem v roke.user posted image
Jaz sem mu pa danes skuhala bučko, ampak se je tako kremžil (ne vem, a bi mu kr malo posolila ali posladkala, ker je res brez okusa, ni čudno, da se mi kremžiuser posted image ), tako da sem mu dala pa malo banane zraven (to še Max rad jeuser posted image ), je pa jedel. Najprej prvo rundo čisto malo, pol so bila pa usta kar zabetonirana. Sem rekla, da se ne bom več mučila, sem šla sama pojest kosilo, nato pa nadaljevala. In probala z drugo varianto, da dam njemu žličko kao v roke, je pa ful pojedel. Ful no, dosti pa res.user posted image  Tako da bova jutri verjetno kar tudi to, pol pa jabolko. Ga je pa tudi njega zaprla ta gosta hrana, moram nekaj ukrenit. Sicer vsak dan spije tudi deci čaja, ampak zdaj mu ne pomaga preveč. Za tiščanje termometra v ritko pa jaz nisem, sem nekje brala, da se to prej odsvetuje, kot priporoča.user posted image  V ponedeljek pa začneva z rižolinom, imam tudi jaz od Milupe. Pikabu, jaz sem kdaj tudi kupila za Maxa kašice od Hippa, ampak so res obupnega okusa. Od Milupe so mi pa ok, tako da se s Hippom niti ne trudim več.user posted image
Zdaj pa bi šla mal počivat, zvečer imam še pilates, pa sem zdaj po plavanju tako prijetno utrujena, da bi se kar ulegla.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 11313
31.3.2007 14:25:46   
Lu
Ojla!

Sem samo na hitro preletela. Glede dojenja in GH. Tudi meni zdaj je na 3 ali pa več ur joško in 2 GH. Ampak še ne zamenjana. Bom zdaj počasi začela. Je pa danes jedel malo hruške, sva ravno začela, pol jabolka in rižek zraven. sem še sama navdušena. Prav dobro je za jest. Hruško bova zdaj 3 dni uvajala.

maxica glede zaprtja. Kupi janež. Zavri vodo, daj notri 1 žličko ali pa 2 janeža in prevri. Uspeh zagotovljen. Naj popije samo vodo. Recimo 3 žličke. Pri nas je naredil oreng rafal.user posted image user posted image

Je pa mali še dosti zamašen.Nosek. Danes bolj kot včeraj in temu posledični tudi pri meni malo manj je. Ampak saj bo. Maja trenutno spi, možek mi je dal 15 minut in potem imam spet oba jaz. Mislim. Sej ob 16 se pa spokamo k enim na vselitveni žur user posted image user posted image user posted image

Zdej pa šibam, ker je moj čas potekel user posted image

< Sporočilo je popravil Lu -- 31.3.2007 14:26:26 >

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 11314
31.3.2007 15:26:35   
beki24
za zaprtje

jst sem ji dala danes med eno žličko korenčka ene 5 kapljic kapljic za krčke (bimbi gas)- je nafilala celo plenico, prej je pa trdo  kakala in čisto malo!
Mislim, pa da se jim bo počasi prebava zrihtala, ko se bodo navadili na GH in ne smemo preveč pretiravat z odvajalnimi stvarmi, ker se prebavila lahko na njih navadijo in potem brez njih ne more kakat!

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 11315
31.3.2007 16:30:51   
Anonimen
ojlaaaa

no kaj sem zamudila..

oh la od četrtka sva bila v bolnici..ima bronhiolitis- začetek..upam da bo vse dobro...pa da se kmalu pozdravi...božec...še zmer dosti kašlja ampak manj kot pa prekjšnje dni...

nič lepo bodte pa držte pesti da se kmal pozdravi...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beki24)
  Neposredna povezava do sporočila: 11316
31.3.2007 17:13:47   
mis
no, aki, mi smo pa to ravno čez dali. potem pa še vročina in v bolnici smo bili 10 dni. držim pesti!

danes je pa Tina jedla krompir s kolerabo in moram rečt, da je veliko pojedla. sem bila čist navdušena.

pa z @lino sva bile zdejle na predavanju za plavanje in drug teden začnemo! Jupi!

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11317
31.3.2007 17:23:39   
moci
joj, ne morem verjet, kok se na rr-ju nič ne dogaja. kaj pa je zdaj to??
jaz sem pa sama domaaaaaaaaaaaaaaauser posted image
dragi je zojo odpeljal mal na izlet, jaz sem pa 2 torti spekla, pa zoji posteljo preoblekla, zdej se mi pa ne da večuser posted image jutri dobimo obiske, stanovanje pa v razsuluuser posted image
eh, grem vsaj še en stroj prat dat.

aki, držim pesti za vas

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 11318
31.3.2007 17:25:27   
moci
zoja je včeraj jedla korenje in krompir, pa ji je blo ful všeč, potem jo je pa zvijal in rita je pikasta ratala, korenje je pa neprebavljeno prišlo nazaj. tako da ga začasno črtamo z jedilnika in smo danes jedli jabolko

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11319
31.3.2007 18:15:39   
piskot
dan.

kaksen turoben dan. upam da bo jutri lepse vreme.

danes smo kuhali kosilo, sli na sprehod, mami si je privoscila depilacijo, valjamo se tukaj po stanovanju in prekladamo kot kaksne krote. no ja, mami vmes racuna dohodnino, pere, pospravlja, ati pa polovico casa prespi. zato je mami malo jezna nanj. se takrat ko naj bi pazil na martina, gledata tv, ali pa takoj prisvetita za mano in delata dren.

mene pa ful moti tole ko je martin na tleh. no saj ima na parketu se tisto cudo, ki se daje v kopalnico na tla (taka guma), pa na tem se 1 cm debelo blazino. pa se meni stalno zdi da je premraz, pa da je prepih na tleh pa v glavnem kompliciram verjetno ane? kako jih imate vi na tleh?

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11320
31.3.2007 18:34:27   
štorkljica
korenje....ja ga telo ful težko prebavi, sem jaz tudi pri Ajdi opazila. Pa zapre tudi rad! Je danes plenico nafilala, pa je blo zmes tak velik kup rdeče barve je zgledalo kot da se ji je korenček nazaj skup naredil!

Popoldne meli obiske, Ajda je dobila 2 slinčka, flisovo pisano dekico in Aventovo termovko za flaške. Sem bila zelo vesela te termovke saj smo jo že prav nujno potrebovali, vedno ko smo kam šli sem ji čaj delala v flaško pol jo pa ovijala z alu-folijo da je vsaj malo toplote zadržalo.

DANES NIMAMO VROČINE!!!! No zaenkrat še, upam da je lubica moja ne bo niti mela. Mogoče so pa res zobeki. K pediatru nisem klicala, bom v ponedeljek k njeni osebni če bo še jutri kaj vročine.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 11321
31.3.2007 18:57:46   
Arabela
Hojla!

Mi smo preživeli družinsko srečanje user posted image user posted image user posted image .... mala se je malo smejala, malo cvilila, malo jokala, potem je zaspala v sosednji sobi za 1,5ure, da je imela mami mir (je lahko pojedla kosilo in torto), nato pa smo počasi spet šli domov... zdaj sedi zraven mene v stolčku, sva ravno pojedli večerjo... potem pa kopanje in spat.. mami je ful zmatrana...

Jutri pa se gremo kopat... user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 11322
31.3.2007 19:06:27   
frrrr
samo na hitro...
mi tut plavali... Maxica, tut Jaša full uživa... danes bila sicer veliiiika gužva, ampak i bilo hudo... sva z očkom mau bolj animirala in ga otročki, ki so skakali in ga šricali z vodo niso tolk motili...
zdej tašči računalnik zasedam, da vam sporočim par zadevc...

Evik dela, vas pozdravlja... bo vletela, ko bo kaj prostega časa... so ok in uživajo

Clody preboleva angino, ki jo je za 14 dni poslala v posteljo... zdaj še veliiiko časa porabi za crkljanje z Nejcem, ker sta se prej bolj kot ne samo dojila, Nejca pa očka čuval, da ni kej fasal... vas pozdravlja in kmalu pride predelat vse za nazaj... in nadoknadit user posted image

AKI, pozdravite se! držim pesti...

zdej pa pičim... aja, prai rižolinotu smo že na dveh žlicah - se pravi 1/3 obroka user posted image

lep večer.. pa mau se načvekajte, da bom imela v ponedeljek kaj za delat... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11323
31.3.2007 19:14:55   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

dmami vmes racuna dohodnino, pere, pospravlja, ati pa polovico casa prespi. zato je mami malo jezna nanj. se takrat ko naj bi pazil na martina, gledata tv, ali pa takoj prisvetita za mano in delata dren.

kok mi je tole poznano...user posted image
ampak danes ih moram pohvalit user posted image user posted image user posted image

mene pa ful moti tole ko je martin na tleh. no saj ima na parketu se tisto cudo, ki se daje v kopalnico na tla (taka guma), pa na tem se 1 cm debelo blazino. pa se meni stalno zdi da je premraz, pa da je prepih na tleh pa v glavnem kompliciram verjetno ane? kako jih imate vi na tleh?

mi smo dobili terapevtsko blazino za fizioterapijo. je podobna kot to, kar opisuješ, samo da je pb. 2 cm debela.
dobi se tudi v prosti prodaji, samo precej draga je (mislim da 30.000 bivših tolarjev)

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 11324
31.3.2007 19:15:57   
moci
frrrr, vse tako kaže, da ti ne boš imela veliko dela z branjem user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  451 452 [453] 454 455   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  451 452 [453] 454 455   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Otrok in vrtec
Miška2006

Kdaj ste dali otroka v vrtec?

pred 1 letom starosti (22%)

1 - 1,5 leta starosti (26%)

1,5 - 2 letom starosti (14%)

2 - 2,5 letom starosti (11%)

2,5 - 3 letom starosti (10%)

po 3 letu starosti (17%)

Število vseh glasov: 482

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!