Maxica
|
Kaj ste se čisto polenile? Mi smo ravno pokosili, smo bili na plavanju, Lan bo zdaj zdaj splaval. Res očitno uživa, se mi prav fino zdi. Max se je pa očitno prišel le igrat, ga ne briga, kaj učitelj kaže, pa še očka ga ima čez, tako da sta bolj na easy. Drug teden bomo zamenjali, da vidim, kako je, če ga jaz primem v roke. Jaz sem mu pa danes skuhala bučko, ampak se je tako kremžil (ne vem, a bi mu kr malo posolila ali posladkala, ker je res brez okusa, ni čudno, da se mi kremži ), tako da sem mu dala pa malo banane zraven (to še Max rad je ), je pa jedel. Najprej prvo rundo čisto malo, pol so bila pa usta kar zabetonirana. Sem rekla, da se ne bom več mučila, sem šla sama pojest kosilo, nato pa nadaljevala. In probala z drugo varianto, da dam njemu žličko kao v roke, je pa ful pojedel. Ful no, dosti pa res. Tako da bova jutri verjetno kar tudi to, pol pa jabolko. Ga je pa tudi njega zaprla ta gosta hrana, moram nekaj ukrenit. Sicer vsak dan spije tudi deci čaja, ampak zdaj mu ne pomaga preveč. Za tiščanje termometra v ritko pa jaz nisem, sem nekje brala, da se to prej odsvetuje, kot priporoča. V ponedeljek pa začneva z rižolinom, imam tudi jaz od Milupe. Pikabu, jaz sem kdaj tudi kupila za Maxa kašice od Hippa, ampak so res obupnega okusa. Od Milupe so mi pa ok, tako da se s Hippom niti ne trudim več. Zdaj pa bi šla mal počivat, zvečer imam še pilates, pa sem zdaj po plavanju tako prijetno utrujena, da bi se kar ulegla.