|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  452 453 [454] 455 456   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
31.3.2007 19:18:14   
mis
a je možno da ma otrok alergijo na krompir? malo čudno ampak vseeno. do zdej je jedla to, korenček je že prej probala, kašico tudi, drugega ji pa nisem dajala. upam da ma res te pike od vročine. sej v bolnici so rekli da je za pričakovat, pa jih je mela tisti dan ko sva šli domov, ampak ne take.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 11326
31.3.2007 19:36:06   
gaya
Eloww

pa smo res nekam povprečne rataleuser posted image . Jah se pozna vikend. Mi smo danes meli cel družinski dan. Je očka bil po dolgem času doma in sta z Gajo harala dopolne po stanovanju, da je mami spala.user posted image  Potem smo šli v trgovcino pa na kavico. Pa končno smo Gaji kupili Fredov obroč in zdaj ga bomo Maksu lahko vrnili(hvala lepa Maks).
Potem smo šli k stari mami na kosilo, pa da se je mala najedal in previla. Pa na dolg sprehod kjer nas je normalno nascal dež-sem mela možnost sprobat prevleko za dež in drži. Mala je spala k je škrebljalo po prevlekiuser posted image  z očkom pa sva skakala po lužahuser posted image , so naju gledal ko da smo z lune padliuser posted image .

Zdaj je očka šel na zasluženo pijačko, Gaja pa že smrči v postlciuser posted image . Jst grem pa pospravljat in pakirat, se gremo namreč jutri tud kopat.user posted image

Pišete da jih banana zapira, pa korenček. Moram rečt da Gajo za enkrat še ni nič zaprlo. Kaka vsak dan. oz če ji ne uspe čez dan sigurno to naredi ponočiuser posted image , tko da trkam za enkrat je ok.

dajte mi povedat kako pripravite bučke malčkom? A jo narežem in skuham pa speštam. Kolk pa to jejo? K meni je že zdaj čudn k sam pomislimuser posted image . A je katera jim zmešala s kropirjem?

Nč zdaj grem pa za likalnik, pa mal pospravit naše gnezdece

Bodite v cvetjuuser posted image

Aja nekateri mamo jutri baje praznik, mi je moja mati prejle sporočilauser posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 11327
31.3.2007 19:39:45   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: mis

a je možno da ma otrok alergijo na krompir? malo čudno ampak vseeno. do zdej je jedla to, korenček je že prej probala, kašico tudi, drugega ji pa nisem dajala. upam da ma res te pike od vročine. sej v bolnici so rekli da je za pričakovat, pa jih je mela tisti dan ko sva šli domov, ampak ne take.

jst sem Gajo mela pri pediatru zarad flekov, in mi je rekel, da ko se pojavi alergija na hrano so predvsem izpostavljeni predeli rok, trebuščka in nog. (je pa to verjetno pogosto, ni pa nujno da ori vseh tako). Če ima rdeče pikice samo po hrbtu, bi blo to lahko od vročine, če je po celem telesu bi jo jst peljala pokazat, te nič ne stane, zato so tam. Sicer za alergijo na krompir še nisem slišala, ampak v teh časih nikol ne veš kako je živilo pridelano in je lahko alergična na kaj takegauser posted image , upam, pa da ni ničuser posted image ( mislim, da sta zadaj dovolj že dali skoz in naj ma do pubertete mir)

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 11328
31.3.2007 19:39:59   
beki24
krompir je ful nedolžna stvar, tako da je bolj verjetno, da je , če je res, alergična na kaj drugega!!! Drugače pa dojenčki, ko probavajo GH velikokrat dobijo kakšne izpuščaje, pa to še ne pomeni, da je alergija, počakaj da mine, pa ji daj še 1x krompir!!!

Tinkara je tudi mozoljčke okoli ust dobila po banani in jabolku, pa je naslednji dan izginilo in ko sem ji naslednjič dala to za jesti, se niso več pojavili!!

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 11329
31.3.2007 19:40:49   
altati

seveda je možno. zakaj pa ne? sicer so redke, se pa tudi pojavljajo. Krompir ima ogromno škroba...

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 11330
31.3.2007 19:42:10   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

Aja nekateri mamo jutri baje praznik, mi je moja mati prejle sporočilauser posted image

Gayči, a si bova voščiliuser posted image ?

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 11331
31.3.2007 19:44:50   
beki24
Gaya- jst ji bom bučke zmešala s krompirjem!! Bučke skuhaš v vodi in speštašuser posted image , zaenkrat!! Zelenjavo mislim, da ji bom vso mešala s krompirjem, ker čisti okusi zelenjave mislim, da ji ne bodo všeč, razen če ji mogoče krompir ni všečuser posted image user posted image , moram enkrat samo krompir ji probat dat!!

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 11332
31.3.2007 19:45:26   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

mene pa ful moti tole ko je martin na tleh. no saj ima na parketu se tisto cudo, ki se daje v kopalnico na tla (taka guma), pa na tem se 1 cm debelo blazino. pa se meni stalno zdi da je premraz, pa da je prepih na tleh pa v glavnem kompliciram verjetno ane? kako jih imate vi na tleh?

jaz sem Jaševo blazino dala ob kavč (kot tepih pred kavčem), stran od okna, stran od vrat, ker se mi je tu res zdelo najtopleje in da nič ne pihauser posted image .

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 11333
31.3.2007 19:46:46   
beki24
IZVIRNO SPOROČILO: altati

seveda je možno. zakaj pa ne? sicer so redke, se pa tudi pojavljajo. Krompir ima ogromno škroba...

Altati, pa ti meni misli bereš- tudi jaz sem pomislila na škrob- samo to je res ful redko!!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11334
31.3.2007 19:47:54   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: altati

Gayči, a si bova voščiliuser posted image ?

ooooo a si ti tud tam nekjeuser posted image , jah nč bova jutri skup praznovaliuser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11335
31.3.2007 19:48:40   
muki1
Ojla povprečnice user posted image .

Prišli ravnokar domov s celodnevnega potepanja po Mariboru. Malo smo zapravljali. Seveda preveč user posted image . Ampak imam par novih majčk, pa Neža dve oblekci za poletje. Sem čisto zmatrana, grem zdaj deco uspavat, pa upam, da se bomo kaj načvekale v kratkem, ker vas že malo pogrešam.

Punce, katera je gledala film BORAT? Priporočam vam, če boste rabile smeh user posted image  user posted image  user posted image  Midva z možem sva ga včeraj gledala in vam moram povedat, da česa tako norega še nisem gledala. Tak sva se smejala, da sva se dobesedno zvijala po kavču. Nor film, res user posted image  user posted image   user posted image  
Res za poscat. No, vsaj meni, okusi so seveda različni.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 11336
31.3.2007 19:49:18   
gaya

altati a si že z žurkeuser posted image , sem mislila da boste prespali. Mi smo bli danes v Kranju, sam te nisem nič klicala, k si rekla da vas ni, a sem brcnila v temouser posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 11337
31.3.2007 19:49:54   
beki24
Na tleh imam jst tiste penaste puzzle, čez deko iz ovčke ( oblečeno v posteljnino), pa čez še deko iz flisa- je sigurno ne zebe!!

Danes je Tinkara odkrila kako se prime za prste na nogah!!

Altati kateri praznik- tisti od r ali buser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 11338
31.3.2007 19:50:51   
gaya

zdaj gledam z enim očesom pop tv oz z enim ušesom poslušam, nosečnice in doječe matere morajo posebno paziti na prehranouser posted image , o bog, kakak mamam sem ker res pojem vse kar vidimuser posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 11339
31.3.2007 19:51:19   
beki24
Pa jutri je ful praznikov- kaj sm smotana- pa na tistega tanarbul pomembnega sem pozabila ( moja babi ima roj dan- 80let, pa sem ga čist spustilauser posted image user posted image )

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 11340
31.3.2007 19:51:24   
muki1
Mis, so ti tudi punce povedale, lahko je alergija user posted image  Pa čeprav je res redkokdo alergičen na krompir.
Kaj pa če je na sonce, ali pa na kakšno zdravilo?
Gaya, kakšen god? Jutri je cvetna nedelja....                    user posted image  ?????

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 11341
31.3.2007 19:51:54   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: beki24

Altati kateri praznik- tisti od r ali buser posted image

user posted image  mal sem blond, daj bod dobra pa mi daj podnapiseuser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 11342
31.3.2007 19:52:45   
altati
Mi smo se danes zopet potepali. Pri mojih starših na kosilu, pri moji sestri na rojstnem dnevu...Jedla sem prečudovite  kremšnite po blejskem receptu (brez pudinga), pa čokoladno pecivo brez moke (njami), pa tortico s kokosovim maslom, kokosom, sojino smetano (tako nealergijsko). Pa pila borovničke, pa cc-ja, pa en zelo sladek muškat (ravno za k sladicam)...se vam kaj sline cedijo???? Bilo je res njami....
Zdajle pa z možekom tuhtava  kaj naj jutri punce nahecava, da bo zabavno in da bodo res verjele...Kakšna ideja?
Jutri bova s Tio nesle butarco...hma, naj dodam, da moja malenkost drugače ne hodi v cerkev. Jutri se bova pridružili napi predragi Viv in njeni Mirni. Upam, da ju ne osramotim, ker se ne znam primerno obnašat....user posted image user posted image  Uboga Viv!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11343
31.3.2007 19:52:45   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Gaya, kakšen god? Jutri je cvetna nedelja....                    user posted image  ?????

mukica moja kakšen god neki, mati me je spomnila da je jutri dan norce in da mam praznikuser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 11344
31.3.2007 19:53:22   
beki24
Muki- jst sm tud BORAT gledala- res film da dol padeš- pa kako so ljudje reagiraliuser posted image , ker baje niso vedeli, da jih snema za film in so bile njihove reakcije čisto prave in ne zaigrane

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 11345
31.3.2007 19:54:20   
altati

altati a si že z žurkeuser posted image , sem mislila da boste prespali. Mi smo bli danes v Kranju, sam te nisem nič klicala, k si rekla da vas ni, a sem brcnila v temouser posted image

prišli smo pred kakšno uro. Danes spimo doma!

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 11346
31.3.2007 19:54:41   
Maxica

Mis, so ti tudi punce povedale, lahko je alergija user posted image  Pa čeprav je res redkokdo alergičen na krompir.

Muki, Muki, si me pa razočarala, da ti ne veš, kaj za en dan je jutri.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 11347
31.3.2007 19:55:14   
muki1
Oh, saj res...jutri imam god user posted image .

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 11348
31.3.2007 19:55:25   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Muki, Muki, si me pa razočarala, da ti ne veš, kaj za en dan je jutri.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 11349
31.3.2007 19:55:29   
altati

mukica moja kakšen god neki, mati me je spomnila da je jutri dan norce in da mam praznikuser posted image

točno! daj jih razsvetliuser posted image ...Midve sva takoj vedeli o čem se pogovarjava...očitno res samo midve praznujeva Gayči.....user posted image

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 11350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  452 453 [454] 455 456   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  452 453 [454] 455 456   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Silvestrovo
Janjikaaaa

Kje boste preživeli Silvestrovo?

Doma (78%)

V hotelu (1%)

V tujini (4%)

V počitniški hišici/koči (4%)

Pri prijateljih/sorodnikih (14%)

Število vseh glasov: 200

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!