|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
31.3.2007 23:13:43   
urška76
 user posted image jeee. Ratal. Grem zdej eno luštno slikico naše poiskat za na seznam.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
31.3.2007 23:14:48   
Zamima
Punce eno vprašanje:

Ko mi gremo kam na obisk ali pa kak obisk pride k nam nonstop vsi vlačijo Zalo user posted image , ko pridemo kam mi jo že na vratih vzamejo in kaj naj pol: rečem: Dajte mi jo zdaj user posted image . Isto je ko k nam pridejo obiski, Vsi jo hočejo žulit, včasih jim jo komaj iztrgam, da jo grem previt user posted image . Kako se vi s tem spopadate ali nimate takih obiskov? user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
31.3.2007 23:15:55   
majas
Tako zdaj pa šibnem  user posted image   ker se mi že res spančka.

user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
31.3.2007 23:16:46   
ircica
ali pa začasno uporabljaš znakle brez strešic

čeprav... meni je ljubko. Kot da si ful razburjenauser posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
31.3.2007 23:17:02   
urška76
Zamima jes enostavno primem princesko rečem, midve se greva pa zdej previt in se ne oziram na dolge nosove. Mam že debelo kožo. Včasih sem mal diplomatska, ampak se sploh ne oziram na ostale, če vidim, da je tako prav za mojega otroka.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
31.3.2007 23:29:03   
max81
dober večer, par uric me ni gor pa naklofate par straniuser posted image , evo sm bla že v postelji pa sem se skor eno  urco premetavale po postelj in nisem mogla zaspat...moja dva pa spita kt klade dec pa itak tko smrči da se kr soba treseuser posted image
Zamima jat pa kr rečem, da jo grem zrihtat pa nahrant, če so moja žlahta, če so pa njegovi, ga pa  kr mal pod mizo ruknem pa pol on rečeuser posted image user posted image , pol pa  kao ko je zrihtana rečem da more it pa zdej mal počivat k se je najedla.....pa nj majo dolgre rivce user posted image če hočjo, briga me, sej je moj user posted image

upam da še  niste vse pobegnile spat

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
31.3.2007 23:29:48   
urška76

Slike novembrčkov:

Zala 18.11.2006 (Zamima)

user posted image

Neja 9.11.2006 (Aja1)

user posted image

Lana 13.11.2006 (marella1)

user posted image  

Maj 18.11.2006 (malinčica)

user posted image  

Ana Anouk 10.11.2006 (MucaMaca)

user posted image

Zarja 30.10.2006 (viv)

user posted image

Konstantin 8. 11. 2006 (ircica)
 user posted image  

Ted 12.11.2006(atanja)
user posted image

Kaja 18.11.2006 (majas)

user posted image  

Špela 16.11.2006 (urška76) 

user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
31.3.2007 23:33:09   
ircica
Sicer sem ponavadi vesela, ker mi ni treba 8kg nosituser posted image  

ampak:
malega vzamem in rečem, da se greva previt, da je lačen in mora jest ali da je zaspan. Nekaj od tega tako je, vsako razpoloženje pa je pospremljeno z glasnimi klici, tako, da so ponavadi veseli.

Hkrati pa tudi Kostja po novem maha proti meni in se pači, če me ne vidi oz. sem predaleč/ga predolgo nimam v naročju. Zato me takšni obiski niti ne skrbijo. Tako ali tako prihaja čas, ko bo naša deca jasno kazala, pri kom bi bili in pri kom ne.

Če kaj, me malo skrbi, ker bomo nekje takrat (8. mesec) poleti na obisku pri družini od mojega in bo kar nekaj nosov povešanih, če mali ne bo prepoznal tet, babic, prababic, ki jih je videl le preko interneta. 

Dodano:
če jih ne bo prepoznal... hm... ko sem mislila. Pa res mi ni jasno, kako lahko povprečno inteligenten človek ne razume, da 5 mesečni dojenček ne razume ravno koncepta prenosa slike oz. da sploh ne ve, da so na ekranu ljudje, ki zares živijo. Kaj se nihče ne spomni, da smo bili že kar večji, pa smo verjeli, da v radiu živijo mali ljudje?

< Sporočilo je popravil ircica -- 31.3.2007 23:36:54 >

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
31.3.2007 23:46:21   
ircica
kaj vse spite? jaz bi tudi, pa raje počakam na prvo prebujanje

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
31.3.2007 23:50:27   
max81
jest bi  šla pa spat pa ne morem, ne vem al me že mal luna daje al kaj

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
1.4.2007 8:43:37   
MALINČICA
Meni je pa to kar fino, da ga hočejo imet, edina, če vidim, da malemu ne paše, pol tud sama rečem, da je utrujen in da mu ne paše drugje, kot pri meni. Sem pa drugače ful vesels, da ga ima toliko ljudi rado, pa da ga hočejo imet, pa še jaz se lahko malo z odraslimi pogovarjam in se malo oddahnem... Kaj pa vem, me ne moti... Če pa vidim, da je malemu neprijetno, pol pa se sploh ne oziram na to, kar si mislijo drugi, moj otrok je meni najpomembnejši!

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
1.4.2007 8:49:20   
majas
Dobro jutro! A čez vikend pa jaz prešišam Ajo1 in sem spet prva. Ja kaj hočem ko pa me kaja dvigne iz pojstle.  Aha pa tipkovnica je tudi prišla k sebi user posted image
Pa plenice moram zdaj tako v trgovino, groza. Sem kupila zadnjič Hoferjeve pa zgleda da so še ji res prevelike ker mi je skos vsa polulana, včeraj pa vsa pokakana ob straneh.

Gledevlačenja otrok...pri meni je samo tašča taka da včasih bi kar znorela. Še dobro da Kaja skoraj vedno joka pri njej, kot da čuti in se samo ozira proti meni kje sem. 

Drage moje pazite danes da vas kdo ne naheca  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

pa lepo nedeljo...

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
1.4.2007 8:50:26   
majas
O Malinčica dobro jutro, si me prehitela. Sem predolgo tiste črke kopirala user posted image

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
1.4.2007 9:05:50   
Aja1
Tretja user posted image user posted image user posted image

Čez vikend smo se zmenili, da malo dlje spimo user posted image user posted image user posted image  Neja je ubogala...pridna user posted image

Glede vlačenja otrok...ja, meni gre tudi na živce, ko pridemo k tašči in m jo čisto takoj vzame iz rok (lupinico mi kar spuli iz rok, čeprav rečem, da jo bom jaz nesla)...tega ne maram.user posted image Potem ponavadi vsaj vztrajam, da ostane v lupinici toliko časa, kolikor zdrži, ker drugače bi bila skoz v rokah (bi si jo podajali kot žogo). Pa vem da me malo grdo gledajo, ampak to je moj otrok. Z mojimi sem zmenjena dajo pustijo oz. jim jo sama dam, ko želim.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
1.4.2007 9:08:44   
majas
Ja Aja1 medalija pa je spet,. Tako zdaj pa res grem. Vedno si rečem samo za 5min pokukam in teh 5min, jaja

user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
1.4.2007 9:13:42   
Aja1
Me gremo pa zdej v trgovino (spet malo zapravit user posted image ), potem ka k tašči na kosilo. Se mi prav nič ne da...se že psihično pripraljam. Še dobro, da jo dojim, ker drugače je ne bo dobila jaz niti za minuto v roke, ko smo tam. user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
1.4.2007 9:43:25   
max81
jutro, Aja, da ni ti slučajno moja taščauser posted image , naša je ista, pa če slučajno preh zaspi preden pridemo v stanovanje, mora user posted image , pred mano it noter da jim pove da mala spi in naj se ne derejo, vi ne veste kako to zgleda, ja pa pustmo to.....u glavnem spali smo od 20-5h, sam kaj ko mami ni mogla spatuser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
1.4.2007 9:49:07   
atanja
Evo jutro je že lepše! Je mali v pojstli zdržal do 9h. sicer smo bli budni od 6-7h, ampak je bil vseeno ful priden.
Zamina-če bi hotla razložit bi mogla cel forum napisat. Pa moram nehat se pritožovat k pol je sam slabš z mano in bi se danes nadeljevalo. Hvala ker si vprašalauser posted image .
Pa jaz glede nošenja ne težim. K doma je prvi vnuk in jeital skoz po rokah. Čeprav so mi ga zdaj tok razvadl da noče nikjer bit 10 min. Moti me ednino če se joka pri komu. Pol ga pa vzamem in ga ne dam nobenmu. Ma mene že tko grdo gledajo k kaj rečem da kdo naredi kaj narobe...
Tolažim se da kmalu začel po tleh kobacat in bo mu bolj všeč k bo lahko sam raziskoval. Pa mali če mu ni kaj všeč tako al tako pokaže.

Urška-dobrodošla nazaj

Evo gremo kavico pit

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
1.4.2007 9:50:13   
atanja
Aja pa pozabla sem reč da so res vsi novemberčki luštkani, in resno mislim. Čist vsi so tako luštkani....

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
1.4.2007 9:51:22   
atanja
MAX81 točen vem kako zgleda...

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
1.4.2007 9:56:31   
max81
atanja me veseli, da saj ena razumeuser posted image , a ni to grozn, da se ljudje pri teh letih ne znajo mal nazaj držatuser posted image

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
1.4.2007 10:41:32   
Zamima
Jutro user posted image .

Jaz sem direkt izpod tuša, dišim kot rožica user posted image . Je prav pasalo.user posted image
Jaz sem ji komaj danes začela dajat AD3 kapljice, nisem upala prej user posted image . Upam, da ne bo kake reakcije. Sem ji dala 5 kapljic user posted image .
Nekoga pogrešam tukaj gor, že od včeraj user posted image  krfjolco le kje je ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
1.4.2007 11:34:09   
krfjolca
Krfjolca se pifla za jutrišnji izpit, pa sem pa tja mal poškili na RR ... user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
1.4.2007 11:46:20   
max81
krfjolca, jutr pade 10tka, a neuser posted image

pa kje ste dones vse, a mate vse spet sončeka, klele je pa vsak dan bl depresivn vreme
no tko glava je oprana, lase mam pa na srečo tko goste da se sploh ne opazi da mi tako  odpadajo, če bi imela bl redke lase bi bla  prov gotov zdejle že plešasta, tolk mi že ene 2 meseca odpadajouser posted image , no sej bo bolj, sam upam da čim prej.....prej sem skoz na user posted image  Piuser posted image  da so  po celi bajti sam njegoce kocine, zdej pa še moji lasje zravenuser posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
1.4.2007 11:50:44   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Krfjolca se pifla za jutrišnji izpit, pa sem pa tja mal poškili na RR ... user posted image

aja user posted image  samo, da si ok. Sem misla, da ste krstili tamalega user posted image  ali sem že zamudila ? user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

koliko časa?
čipka

V KOLIKŠNEM ČASU STE SHUJŠALE DO ŽELJENIH KG PO PORODU?

v enem tednu (14%)

v enem mesecu (9%)

v dveh mesecih (5%)

v treh mesecih (10%)

v šetih mesecih do enega leta (30%)

v več kot 1 letu (32%)

Število vseh glasov: 147

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!