urška76
|
Čer čveke. Sem se končno prebila čez vse poste. Vidim, da nam je novemberkam en za petami. Vsako nekaj matra. Mene je tud šok čakal ko sem prišla z dopusta. so moji mami en ogromen tumor odkrili in gre v ponedeljek še na ene preiskave, potem pa po najhitrejši poti na operacijo. Baje je pa ogromen tumor, tam pri treh kg, tako da po vsej verjetnosti ni maligen. Upam. Nogavica super za tvojo taščo. Le pogumno naprej. Viv moje sožalje tvojemu možu. Kako je pa z Mirno? Upam, da si je že opomogla po bruhanju. Vem kok je bil naš Miha bogi, ko je imel rota virus. Sva morala na infekcijsko po infuzijo. Le pazi na Zarjo. Ste mele debato okoli let. Mojih rosnih trideset se bo kmalu končalo. kar se pomoči mojega dragega tiče. Ni da ni, takega bi težko še kje srečala. Že pri Mihu je bil skoz zraven, ko je prišel iz službe sem malega samo še dojila, za vse ostalo me ni pustil zraven. V Špelo je pa itak zalublen Na dopustu smo bili pa glavna atrakcija. So vse stare babe padle v Špelo, pa kok je cotkana, pa kako luštno brca,.... En dan, ko sva bili pa raje na sprehodu, ker je voda malo preveč utrudila in ni več uživala, so pa napadle mojega kje da sva, pa zakaj je nimasabo. Mislim haloo. No sej se mi je fino zdelo, ampak paniko zarad enega tujega otroka delat . Sva pa staknili eno alergijo. Me vse full srbi, pa ne vem al je bilo kaj v hrani al mi je pa voda škodila. No lahko je bila pa tud njihova posteljnina. Špela je sicer manj pikasta, pa tud nimam občutka, da bi jo srbelo, ima verjetno samo zaradi mene reakcijo. Jest bi se pa kar spraskala. Pa bejbe ne mi luštov delat s sladkim. Sem se zredila na dopustu
|