ircica
|
Sicer sem ponavadi vesela, ker mi ni treba 8kg nosit ampak: malega vzamem in rečem, da se greva previt, da je lačen in mora jest ali da je zaspan. Nekaj od tega tako je, vsako razpoloženje pa je pospremljeno z glasnimi klici, tako, da so ponavadi veseli. Hkrati pa tudi Kostja po novem maha proti meni in se pači, če me ne vidi oz. sem predaleč/ga predolgo nimam v naročju. Zato me takšni obiski niti ne skrbijo. Tako ali tako prihaja čas, ko bo naša deca jasno kazala, pri kom bi bili in pri kom ne. Če kaj, me malo skrbi, ker bomo nekje takrat (8. mesec) poleti na obisku pri družini od mojega in bo kar nekaj nosov povešanih, če mali ne bo prepoznal tet, babic, prababic, ki jih je videl le preko interneta. Dodano: če jih ne bo prepoznal... hm... ko sem mislila. Pa res mi ni jasno, kako lahko povprečno inteligenten človek ne razume, da 5 mesečni dojenček ne razume ravno koncepta prenosa slike oz. da sploh ne ve, da so na ekranu ljudje, ki zares živijo. Kaj se nihče ne spomni, da smo bili že kar večji, pa smo verjeli, da v radiu živijo mali ljudje?
< Sporočilo je popravil ircica -- 31.3.2007 23:36:54 >
|