|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  461 462 [463] 464 465   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
2.4.2007 21:32:11   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: moci

pa še istega sva kopirali user posted image user posted image user posted image
no, js sm še Evik dodala... pa vejico med psašo in tabo user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11551
2.4.2007 21:32:57   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

ni mleko, po mojem je bolj rižolino...
ugodno prodam nizkokalorično mleko. ali menjam za redilnouser posted image user posted image user posted image user posted image

kako je pa dozirano nizkokalorično? v joška dozicah? user posted image user posted image

zdej sem se pa spomnila na un mejl....
bljak.

ampak dons sem srečala eno teto, ki mi je razlagala da je njena nečakinja do 3. leta dojilauser posted image
a to pol ni v službo hodila, a kaj?

user posted image user posted image user posted image ko sm ga vidla, sm se prav na glas smejala... mogla sm vam poslat user posted image
dojenje do 3. leta... to je verjetno bolj crkljanje zjutraj in zvečer, vmes je pa na GH

to že ampak vseeno, no... ne vem.
na tečaju nam je sestra razlagala o fantku, ki je na bazenu hotel jesti pri eni bejbi, ki se je zgoraj brez sončila user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 11552
2.4.2007 21:33:08   
frrrr

moj je doma user posted image user posted image user posted image
kam si ga pa zdej poslala, da imaš čas čvekat? user posted image user posted image user posted image
sm te zbezala iz postelje, ko sm te kliknila? user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11553
2.4.2007 21:34:30   
moci

kam si ga pa zdej poslala, da imaš čas čvekat? user posted image user posted image user posted image

se je že navadu, da visim za računalnikom. vsake tok mu kaj preberem.
user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 11554
2.4.2007 21:35:12   
frrrr

na tečaju nam je sestra razlagala o fantku, ki je na bazenu hotel jesti pri eni bejbi, ki se je zgoraj brez sončila user posted image

če pa so glih take kot mamičine... le zakaj ne bi še pri tetki mau dobil, če je pa mamica doma ostala al pa so njene že prazne, on pa še lačeeen user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11555
2.4.2007 21:35:21   
moci
frrrr, poglej kok nas je, pa kar sami čvekava. nobena si naju ne upa motit, prisluškujejo pa user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11556
2.4.2007 21:36:21   
moci

če pa so glih take kot mamičine... le zakaj ne bi še pri tetki mau dobil, če je pa mamica doma ostala al pa so njene že prazne, on pa še lačeeen user posted image

sej mamica je bla zravenuser posted image no, takrat sem se kar mal zamislila nad mojim topless sončenjem user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 11557
2.4.2007 21:39:16   
moci
muki, beri, beri user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11558
2.4.2007 21:41:58   
frrrr

se je že navadu, da visim za računalnikom. vsake tok mu kaj preberem.
user posted image

a tvoj tut tebe kdaj vpraša kako se kaj s prijateljem razumeš? user posted image
men se postavi za monitror in se mi smeje kao hehe, kolk lepega prijatelja maš, pa boža ta moj ogromni CRT user posted image
sej na trenutke res zgleda, da je to vso moje življenje... no, po tem ko gre Jaša spat, se mi res ne dogaja baš nešto in ima moj prijatelj največ novičk, pa prijazen je z mano, me posluša... user posted image user posted image prej pa valjda dogaja...

dans sva bila na dooolgem sprehodu, posesala sem stanovanje - z nekaj pauzami, ker sem mu vmes mogla hodit razlagat, da ni nobena zver napadla naše stanovanje, le sesam prah user posted image , posteljo sva preoblekla, perilo zlagala, obešala, kuhala... sva bla kr pridna... posledično sem se manj s svojim prijateljem spogledovala user posted image

dans se spogledujem za razvedrilo... jutri pa še mau zares začnem... morm še mau začrtat okvirje svoje diplomske, preden se je dejansko lotim...

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11559
2.4.2007 21:43:37   
frrrr

sej mamica je bla zravenuser posted image no, takrat sem se kar mal zamislila nad mojim topless sončenjem user posted image user posted image

očitno so bile tetkine joškice v lepši embalaži user posted image al pa je otrok bolj firbčne narave - tuje je valjda boljše kot domače user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11560
2.4.2007 21:43:41   
muki1
Dober večer.

Končno spita, pa tudi jaz sem zasmrdela za pol ure z njima. Nekam mi hočeta zamakniti uro spanja. Sem se trudila, da bi ob osmih spali, pa me kaj nekaj vlečeta za nos ti frklji. Neža je začela z jokom izsiljevati, da bi jo najraje na steno nalimala user posted image .

Mis, jaz imam Jane, samo ne slalom ampak carrera. Smo pa zaenkrat še v košarici. Imam Matrix pro, to je ta, ki je obenem avtosedež, pa ima še kar prostor. Nekak se mi je ne da v športni del še montirat, ker bi mi nonstop skupaj lezla, jaz bi jo pa morala popravljati...raje kofetkam user posted image .

Včeraj zvečer smo imeli cirkus. Sem ji dala prvič kuhano jabolko za kosilo, pa zgleda, da jo je napenjalo, ker je zvečer močno jokala in ni mogla zaspati.

Maxica, a to Dvojno igro sta z možekom začela gledati zaradi naše dvojne igre, ki se jo bomo šli? user posted image
Altati, potem se pa še vi prifurajte na rojstni dan user posted image . Nočitev z zajtrkom bo, pa še kaj, če boš vzela isti termin kot Maxica user posted image .
Amazona, orbitreka nimam, imam pa sobno kolo...pa zelo pridno spi v naši družinski ropotarnici. Je pa res, da sem tudi jaz sita tega trebuha in hočem, malo kondicije, zato sem se včeraj odločila, da bom ob večerih malo telovadila. Mater, sem bila šokirana. Po petih trebušnjakih sem bila že čisto out user posted image  Res sem bila prepričana, da imam več kondicije, saj sem ja veliko zunaj z vozičkom, pa nonstop v nekem gibanju.....
GH, KER SO JO ZGLEDA JABOLČKA VČERAJ NAMUČIULA, SEM DANES DALA KROMPIRČEK, KI JE PA NJAMSI. jE PRVIČ NEKAJ DEJANSKO POJEDLA.Eh, ne derem se, pozabila sem, pa se mi ne ljubi popravljati. Za žvečenje jaz še nič ne dajem, pri Neži pa se res ne spomnim, kdaj sem dala piškote z glutenom, ampak skoraj 100% že po 6 mesecu. Ivi se bo itak ftrgalo, kak jo čeljusti srbijo. Mislim, da bi ji najbolj ugajalo, da bi ji dala strgalo za žvečenje user posted image . Tak se mi smili, nonstop ima odprta usta in cele pesti tlači not. Jaz si večkrat ovijem prst s kakšno gazo, ali plenico in ji malo čoham čeljusti. Prav uživa. To s suhimi hruškami in jabolčnimi krhlji pa je dobra ideja. Se jutri ustavim v trgovinici, kjer imajo take stvari in bom probala. Meni to sploh ni prišlo na kraj pameti. user posted image  za RR in menjavo idej. Kaj pa te riževe oblate bi ji lahko že zdaj probala, ali počakam do 6 mesecev? Altamamati?
Moci, kako ti je uspelo Zojo tak spitati? user posted image

Maxica nežveplane marelice se dobijo tudi v Műllerju. So pa marelice fajn bogate z železom.
Srečanje mene vedno bolj mika. Ampak me res tale internet preveč prevzame. Imamo srečanje Prekmurke, ki smo na RR 5.5. pa zdaj še me piknik...moja najboljša prijateljica( tista prava iz mesa in krvi, ki jo lahko primem user posted image ) je že kar malo ljubosumna na vas user posted image .

Pikabu, nobenega namiga ni potrebno. To si Maxica nekaj domišlja brezveze, jaz pa ji samo prilivam user posted image .

< Sporočilo je popravil muki1 -- 2.4.2007 21:47:17 >

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 11561
2.4.2007 21:44:15   
frrrr

frrrr, poglej kok nas je, pa kar sami čvekava. nobena si naju ne upa motit, prisluškujejo pa user posted image user posted image user posted image user posted image
bo najina stran, ha user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11562
2.4.2007 21:44:50   
muki1

naša veverička je prišla na RR mau pogledat...mukica, js sm te pogrešala... še sreča, da je marca konec user posted image zdej te bom lahk pa lupčkala user posted image  user posted image  user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
Tega mi pa še nikoli nihče ni rekel...naša veverička user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 11563
2.4.2007 21:46:51   
frrrr

ne bo user posted image mukica vmes veliiiiko napisala...
mene je spet izpustila iz dvojnih iger user posted image pa tolk se štulim zravn... vsaj 3x sm že omenila, da bi js tut  user posted image
muki, te je strah, da preresno mislim? user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 11564
2.4.2007 21:47:04   
viv_
Mi2 tudi priletiva na srečanje, kadarkoli pač bo user posted image

Danes sem bila pa na Jesenicah v bolnici, pri moji najboljši prijateljici oz. njenem sinku. Joj, kok je grozno. Vsi tisti mali nebogljeni otročki... Kriza! Zdaj se mi šele smilite vse tiste, ki ste morale z otročki v bolnico. Prvič sem tkole videla oddelek za dojenčke in majhne otročke. Sem kar malo out...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 11565
2.4.2007 21:49:38   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

naša veverička je prišla na RR mau pogledat...mukica, js sm te pogrešala... še sreča, da je marca konec user posted image zdej te bom lahk pa lupčkala user posted image  user posted image  user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
Tega mi pa še nikoli nihče ni rekel...naša veverička user posted image
hihi, vse je enkrat prvič user posted image letos je blo bolj mau zimskega spanja, a ne user posted image bo dost zaloge do poletja?

muki, kako ste pa prej hodili spat? mi smo prej ob 19ih, zdej pa kr ob 20ih... Jaša fura dalje po stari uri, nama pa full ustreza, da ne rabiva tolk hitet...

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 11566
2.4.2007 21:50:02   
moci
na, zdej pa ne sledim več. moj dragec je osamljen. vas zapuščam drage moje.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 11567
2.4.2007 21:50:07   
psaša
Čer. Malo vas berem, pisat se mi pa res ne da. Hodim še v službo, upam da samo še ta teden, mi je kar malo odveč. Mali je priden, sedaj se obrača iz hrbta na trebušček skoraj zmeraj in seveda se hoče že plazit pa mu glih ne gre. Ampak je pa trmast in kar poskuša. Je prav zanimiv, ko je zmatran kar malo glavo da na tla in se malo spočije ali pa začne kar malo jokat, ker ne gre naprej.
Pa GH mu je zmeraj bolj všeč. Ko jemo nas gleda in se kar začne trest.

Danes smo bili zunaj do 18.30, mali je prav užival.

Pa cel vikend smo se potepali.Smo bili tudi na dolenjskem, še od gradu Mokrice naprej. Mali je bil full priden.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 11568
2.4.2007 21:50:27   
muki1
Frrrr, sveda te namerno ignoriram, če bi se pa samo lubčkala....brrrrrrrr, kak tega ne maram user posted image . Moci je pa že sama rekla, da smrdi...kaj je zdaj tu vprašanje? user posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 11569
2.4.2007 21:50:33   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Ja, danes se je začelo. Cena je 65 EUR, temperatura vode je 32 stopinj, koliko je pa zunaj pa ne vem (jaz sem samo tisto, kar mi je mož povedaluser posted image ).

tule pa moram nekaj povprašat - a imate vi tudi plavanje preko tistega www. plavanje-dojenckov.com ?
Ker naše plavanje preko tega stane 90 EUR. Od kod taka razlika...pa verjetno gre ravno tako za 10 ur, oz. 11. uro lahko nadomeščaš kakšno manjkajočo...

Arabela, kolk je pa vaše koštalo?

Al mate Gorenjci popust, ker ste bolj tiste "uhrne" sorte?user posted image user posted image user posted image  
(ej, brez zamere, gorenjke!)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 11570
2.4.2007 21:51:34   
moci
se gre stuširat. mam še  5 minut user posted image

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 11571
2.4.2007 21:52:39   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Frrrr, sveda te namerno ignoriram, če bi se pa samo lubčkala....brrrrrrrr, kak tega ne maram user posted image . Moci je pa že sama rekla, da smrdi...kaj je zdaj tu vprašanje? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
že prav. sem se pa mislila umit pred srečanjem. zdej se pa ne bom. sej bo kmalu poletje, pa bomo šli na morje

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 11572
2.4.2007 21:53:14   
frrrr

IZVIRNO SPOROČILO: tasha23

Tako, zdaj pa resno!
kdaj srečanje?
Katere ste za:

1. 16.april ob 11h
Arabela,Lu, Maxica, Nanica, Beki, frrrr, Pikabu, muki, naja78, moci, tasha23, viv

2. 19.april ob 11h

Arabela,Lu, Maxica, Nanica, Beki, frrrr, mis, @lina, Pikabu, muki, naja78, moci, Psaša, Evik, viv

Prosim, kopirajte moj post in se podpisujte pod 1. ali 2. varianto! ok???????

je katera izpuščena? se mi zdi, da je tut gaya že opredelila kdaj ji ustreza, pa je tu ni user posted image user posted image nism pravega kopirala?

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 11573
2.4.2007 21:54:25   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

IZVIRNO SPOROČILO: altati

Ja, danes se je začelo. Cena je 65 EUR, temperatura vode je 32 stopinj, koliko je pa zunaj pa ne vem (jaz sem samo tisto, kar mi je mož povedaluser posted image ).

tule pa moram nekaj povprašat - a imate vi tudi plavanje preko tistega www. plavanje-dojenckov.com ?
Ker naše plavanje preko tega stane 90 EUR. Od kod taka razlika...pa verjetno gre ravno tako za 10 ur, oz. 11. uro lahko nadomeščaš kakšno manjkajočo...

Arabela, kolk je pa vaše koštalo?

Al mate Gorenjci popust, ker ste bolj tiste "uhrne" sorte?user posted image user posted image user posted image  
(ej, brez zamere, gorenjke!)

kwa je, a si fovš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pridi plavat na gorenjskouser posted image user posted image
ne, to ni preko tele tvoje spletne strani, to ma altati neki spešluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
menda je to v osnovni šoli

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 11574
2.4.2007 21:54:52   
@lina
[

kolk je šele tistih, ki so skrite...user posted image

jaz sem rabila nekaj časa, da preberem vse to vaše čvekanje... ene dve strani so čist res samo čvekčvekčvekanje

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 11575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  461 462 [463] 464 465   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  461 462 [463] 464 465   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

ime za fantka
Petrarca91

ime za fantka

Uroš (32%)

Ažbe (31%)

Gael (13%)

Tomi (25%)

Število vseh glasov: 342

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!