muki1
|
Dober večer. Končno spita, pa tudi jaz sem zasmrdela za pol ure z njima. Nekam mi hočeta zamakniti uro spanja. Sem se trudila, da bi ob osmih spali, pa me kaj nekaj vlečeta za nos ti frklji. Neža je začela z jokom izsiljevati, da bi jo najraje na steno nalimala . Mis, jaz imam Jane, samo ne slalom ampak carrera. Smo pa zaenkrat še v košarici. Imam Matrix pro, to je ta, ki je obenem avtosedež, pa ima še kar prostor. Nekak se mi je ne da v športni del še montirat, ker bi mi nonstop skupaj lezla, jaz bi jo pa morala popravljati...raje kofetkam . Včeraj zvečer smo imeli cirkus. Sem ji dala prvič kuhano jabolko za kosilo, pa zgleda, da jo je napenjalo, ker je zvečer močno jokala in ni mogla zaspati. Maxica, a to Dvojno igro sta z možekom začela gledati zaradi naše dvojne igre, ki se jo bomo šli? Altati, potem se pa še vi prifurajte na rojstni dan . Nočitev z zajtrkom bo, pa še kaj, če boš vzela isti termin kot Maxica . Amazona, orbitreka nimam, imam pa sobno kolo...pa zelo pridno spi v naši družinski ropotarnici. Je pa res, da sem tudi jaz sita tega trebuha in hočem, malo kondicije, zato sem se včeraj odločila, da bom ob večerih malo telovadila. Mater, sem bila šokirana. Po petih trebušnjakih sem bila že čisto out Res sem bila prepričana, da imam več kondicije, saj sem ja veliko zunaj z vozičkom, pa nonstop v nekem gibanju..... GH, KER SO JO ZGLEDA JABOLČKA VČERAJ NAMUČIULA, SEM DANES DALA KROMPIRČEK, KI JE PA NJAMSI. jE PRVIČ NEKAJ DEJANSKO POJEDLA.Eh, ne derem se, pozabila sem, pa se mi ne ljubi popravljati. Za žvečenje jaz še nič ne dajem, pri Neži pa se res ne spomnim, kdaj sem dala piškote z glutenom, ampak skoraj 100% že po 6 mesecu. Ivi se bo itak ftrgalo, kak jo čeljusti srbijo. Mislim, da bi ji najbolj ugajalo, da bi ji dala strgalo za žvečenje . Tak se mi smili, nonstop ima odprta usta in cele pesti tlači not. Jaz si večkrat ovijem prst s kakšno gazo, ali plenico in ji malo čoham čeljusti. Prav uživa. To s suhimi hruškami in jabolčnimi krhlji pa je dobra ideja. Se jutri ustavim v trgovinici, kjer imajo take stvari in bom probala. Meni to sploh ni prišlo na kraj pameti. za RR in menjavo idej. Kaj pa te riževe oblate bi ji lahko že zdaj probala, ali počakam do 6 mesecev? Altamamati? Moci, kako ti je uspelo Zojo tak spitati? Maxica nežveplane marelice se dobijo tudi v Műllerju. So pa marelice fajn bogate z železom. Srečanje mene vedno bolj mika. Ampak me res tale internet preveč prevzame. Imamo srečanje Prekmurke, ki smo na RR 5.5. pa zdaj še me piknik...moja najboljša prijateljica( tista prava iz mesa in krvi, ki jo lahko primem ) je že kar malo ljubosumna na vas . Pikabu, nobenega namiga ni potrebno. To si Maxica nekaj domišlja brezveze, jaz pa ji samo prilivam .
< Sporočilo je popravil muki1 -- 2.4.2007 21:47:17 >