Maxica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica Altati, če bi šla vidva z mehurjem plavat, morda še zanj fredov obroč, pa bi vam morda šlo. Hm, kam si ga naj pa pritrdim oz. privežem, da bo mehur držal? Kakšen predlog? Mogoče kar slikovni, da si bom lažje predstavljala ???? Ti, ne vem, bom probala mal po internetu pogledat, če kaj takega že obstaja. Sicer pa nova tržna niša. Ej, Maxi, kje je naša Muki????? Muki nam nekaj štrajka, res. Je ravno takrat, ko sem prej pisala, prišel kolega, ki nam je nov računalnik dobavil, pol ga je pa še nekaj rihtal, in smo bili brez. No, pa ni bilo take panike kot zadnjič. Moci, pri našem plavanju je voda 32, zrak ima pa 33. Po moje je kar povsod podobno. Kako je bilo pa v Žusterni? Eh, gosta hrana. Sem mislila, da bo pri Lanu kaj bolj šlo, pa po dveh žličkah zapečati usta in jih ne odpre. Pol se grem pa mal animacij, da mu vsake toliko časa poturim kakšno žličko, ampak to ni to. Jaz si močno želim, da bi en moj otrok z veseljem odpiral usta, ko bi žličko zagledal. Pišuka ja, vsako stvar tišči v usta, a kar je pa treba, to pa ne. Danes imava sploh en tak čuden dan, se tolažim, da je luna. Ne vem, če sva se dojila petkrat, no. Prej sem imela total polne dojke, tako da sem si spumpala polno stekleničko, mu dam stekleničko, je pa spil. Dojiti se pa ni hotel. Ful je radoveden in sploh se ne more umiriti. Ponoči se je pa na dve uri dojil, pa pol ure skupaj cucljal. Uf, me to napsihira. Psaša, ne vem, jaz vsakič (res, da sva pa šele na začetku z uvajanjem) po gosti hrani še podojim. Boš videla, če se ti bo dovolj najedel z gosto hrano, se ne bo več hotel dojiti. Količina pa, pojma nimam, koliko bi moralo zadostovati. Frrrr, hvala, hvala, glede Prekmurk pa - bodo kar one morale priti dol, ne bom jaz kr tko mojih sinkov pustila tako daleč stran od mene.