|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilke 2006
3.4.2007 21:10:46   
*zvezdica*
Mojchika ful luštna torta! A je Nodi plastičen al za pojest?

Marelica pohvala za odtise. Res vam je ful lepo uspelo. Je Katrarina zgleda tud lepo sodelovala! Naš bi se najbrž otepal kot da ga iz kože dajemouser posted image

Eya, kdaj imaš jutri razgovor, da držim pesti? Danes je bilo na mojem razgovoru kar OK, občutek imam dober...kaj se bo pa dejansko iz tega izcimlo pa bog znauser posted image

Krista, pri nas smo celo noč začeli spat šle takrat, ko sva se dokončno odstavila. Ker me je bilo strah, da bo ponoči kriza zaradi lakote, sem si nekaj noči zapovrstjo pripravila mleko...pa ne vem če ga je 2x pil. Sedaj imam vedno pripavljeno kaj za pit..pa skoraj nikoli ne pije.

Marelica, tud jaz Marcelu dajem Hoferjevo mleko in mi je ful dobro. Ga ima ful rad!

Alička, ful dobro, da je Žiža tako lepo sprejela varstvo. Se mi zdi, da noben od aprilčkov ne komplicira preveč zaradi tegauser posted image

Marcel in Zarja

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
3.4.2007 21:16:51   
mojčika
http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=3603

Recept za našo torto...

nodi je plastičen, bo ostal lahko za spomin, MM ima zelo rada zelooo majhne igrače, v velikosti Operil kapljic, te nosi po stanovanju že 4 dniuser posted image user posted image

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
3.4.2007 21:49:44   
maychika
mojčika...M N J A M I

Tia in Neli....moji mali zvezdici

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
3.4.2007 22:04:05   
Pokora
Našemu nedeljskemu večernemu bruhanju je očitno ime virozica. Ko že mislim da smo zmagali, ga vedno s5 kej zvije... Že dva dneva mi ni nič pojedel, razen joške in dones eno skutko. V takih primerih sem vesela da se še dojiva.

Mojčika (in vse ostale pozor), ko sem videla da si napisala da si da MM sama palčko za ušesa v uho, sem takoj pomislila na mojo mamo in njene pridige!user posted image  Ona ima precej opravka s slušečimi otroci ki imajo probleme s sluhom. Palčke "za uho" namreč niso za vrtanje po ušesu. Ko z njimi vrtamo po ušesu, polomimo take mičkene dlačice, ki porivajo ušesno maslo proti "izhodu". Ko so te dlačice polomljene, se maslo začne nabirati in s tem tudi težave. S palčkami pa tudi potlačimo maslo nazaj. Mene mami s tem preparira že od majhnega (poklicna deformacija pačuser posted image ), tako da si pri nas doma vsi ušesa umivamo samo z vodo - umiješ kar lahko dosežeš s prstom - ne vrtaš.  Madona sem se razpisala na temo palčk za ušesa.user posted image  Upam da boš to vzela kot dobronameren nasvet in ne kot solenje pameti.

Zvezdica, bi se še kar jaz najraje pogreznila v zemljo ko sem brala tvoje prigodo v zvezi z uporabo nemščine. Te čisto razumem! Jezike tako hitro pozabimo da joj. Jaz imam v službi opravka s tujino in kar precej uporabljam angleščino. Me kar malo skrbi kako bo, ko bom šla nazaj, ker sem v tem letu vse pozabila. Sej bom verjetno hitro nazaj not padla, ampak na začetku bo pa po mojem kar kriza. Saj sem pozimi 2 meseca veliko govorila angleško, ko smo bili v tujini, ampak poslovna angleščina je čisto nekaj drugega.

Marelica kako si naredila ta odtis Katarinine rokice? Če prav vidim, je to pozitiv. Ker ko odtisneš dobiš negativ. Mi smo Niku pri 1 mesecu naredili odtis v slano testo in imamo negativ, zdaj bi mu pa pozitiv naredila...

Alička tale tvoja Živa pa je faca! Ona bi še kar bila v varstvuuser posted image  Upam da je veselje ne bo minilo ko bo pokapirala da je tako iz dneva v dan...

Mojčika poznam to torto. Si mi prav sline pocedila - se bom jutri kar povabila na obiskuser posted image  Pa še lepo si jo zdekorirala!

Eya drži se jutri na razgovoru, držim pesti!

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
3.4.2007 22:05:04   
Pokora
Ma to pa tudi ni nič, da bi do jutri morala čakati na novo zvezdico. Si jo bom kar s temle postom prislužila user posted image

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
3.4.2007 22:09:50   
mojčika
Pokora hvala za opozorilo, uporabljamo ta odebeljene palčke, ki ne gredo v uho, MM pa tako ali tako niti približno ne zadene... Ji pa vsake toliko kapnem parafinsko olje v ušeska, ker jih ne čistimo, se včasih rade zapacajo, potem pa to pri P spirajouser posted image

Vabilo na obisk sprejeto, eh ne, viroze nočemo, vi pa noric neuser posted image user posted image hec

< Sporočilo je popravil mojčika -- 3.4.2007 22:14:07 >

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
3.4.2007 22:14:29   
ksenija.
Joj, vidim, da so nas že prestavuli. Jaz nikakor ne najdem več časa za internet, sploh sedaj, ko je zunaj lepo vreme in smo cele dneve zunaj, ker mala dva ful uživata. Hvala bogu smo zdravi in lahko uživamo na sončku.

Pa se je začel naš mesec, ne. Kar ne morem verjeti, da bodo že eno leto stari.

Kaj je pri nas novega, kaj vam naj napišem, za nazaj zaenkrat nisem šla brat, bom pa šla jutri malo pofirbcat, pa še takrat kaj pokomentiram.

Novega je torej to, da se Blaž že sam brez opore vstan, če pade, tako da ga res sploh ni treba več paziti in pobirati. Pa ful stabilen je zunaj na travici, vem da je Zalo to ful dolgo motilo. Je zunaj tako rad, ko je vsega na pretek.

Pa ful smo začeli govorit, Zalo ful rad oponaša, sploh če poje, kar začne peti z njo in ploskati, sta prav sladka. Sma se z mojim v nedeljo tako smejala, ko je moj prešaltal kanal na TV in je bil šport, kazalo je onega nogometaša Keka, nisva se nič pogovarjal kdo to je, Blaž pa se obrne k TV-ju pa reče "kek je", midva pa v smeh. Kaj morem je pač naravni talent za nogomet kot ati. Že sedaj pozna nogometaše.

Z Zalo sva danes hodli dat uhančke not, je sedaj tak luškana, ko ima uhančke.

JAz pa sem včeraj začela hodit na telovadbo za nosečke, se to sedaj prvič dogaja na Ptuju in mi je ful všeč, pa še malo pridem vstran od doma med ljudi.

No dosti zaenkrat, jutri pa še kaj pokomentiram.

Zala 2.10.2004
Blaž 15.4.2006
Iztok 5.10.2007
Uroš 7.3.2009

Slikice mojih sončkov: http://mojitrijesoncki.moj-album.com/
Moje ustvarjanje: http://ksenija.moj-album.com/

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
4.4.2007 7:45:08   
mojčika
No pa je naš dan, spet smo zgodnji, user posted image

Za prvi rojstni dan sem že dobila svoje, prvič v celem letu je naša MM, ko sem ji dala pleničko dol, v loku spustila lužico po celi mami, kot da bi imela lulčka, še fantom ne vem, če bi tako mojstrsko uspelouser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: maychika

IZVIRNO SPOROČILO: eya

Vsakič si rečem, da bomo sproti pospravljal, pol pa kar nalagamo, nalagamouser posted image

hi hi poznam, pa verjetno katera druga tudi še...user posted image

To zelo dobro poznam, zato bom danes trpela, ker moram kar nekaj pospravit, ker kak obisk sigurno prideuser posted image

Tako pokukala sem sem, zdaj pa kofečk...

(odgovor članu maychika)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
4.4.2007 7:55:12   
Marelica
Dobro jutro!

O, Ksenija, tebe moram pa vedno še ekstra pozdravit, draga Ptujčanka. Sem skozi željno pričakovala da se javiš in sporočiš kaj novičk. Da pa je vaš Blaž že tak napreden!!??user posted image  Vau! No, super, si kar mislim, kako se z Zalo lahko že lepo igrata. user posted image  Kdaj in ob kateri uri pa poteka nosečniška telovadba na Ptuju? Jaz bi definitivno rabila nekaj takega, čas je pa druga reč. Se mi zdi, da je dan že tako pri kraju, ko pride možek iz službe...

Pokora, to s palčkami si me kar malo prestrašila... Jaz tudi uporabljam za tamalo odebeljene palčke in nekje enkrat tedensko pucam. Nje to tako paše, kot da bi jo prav srbelo že tisto maslo v ušesu in seveda se vsakič kar nekaj nabere. Na kakem pregledu mi pa še niso rekli, da ne bi smela. Bom pojutrijšnjim izkoristila priliko in vprašala na sistematskem. Aja, pa Katarina si kar sama prstek v uho dregne in pol se ji na njenem malem prstku tudi malo masla nabere (ker seveda lahko pride globlje). Kako naj ji pa to preprečim? Pa iz svojega vidika si tudi ne morem predstavljat, da bi si ušesa samo z vodo umila user posted image . Se mi zdi, da bi se ful masla nabralo. Ampak tvoji mami pa vseeno verjamem, ko je iz te stroke. Daj vprašaj jo, prosim, če se te polomljene dlačice tudi obnovijo, če opustiš staro navado vrtanja in začneš s pravilnim čiščenjem? Pa HVALA za  dobronameren nasvet!!!!

Kar se pa tiče odtiska, nimam pojma, kako bi naredil drugače kot tako kot sva ga. Če prav razumem, sem ga naredila enako kot ti v testo (negativ), samo da si zdaj mogoče narobe videla iz slike.user posted image  V krožniček sem vlila gips maso, pustila, da se je dovolj strdil (moraš ful pazljivo gledat, ker ko je pretrdo je konec, premehko pa tudi ne velja) in potem sem pomočila noter Katarinino desnico in še malo pritisnila na mestih, kjer so prstki. Mi je pa lumpa v prvem poskusu rokico stisnila v pest in vse demolirala - saj se vidi, da sem maso poravnavala in naredila ponovno odtis. O sodelovanju bi se lahko kar razpravljalo. Definitivno ji bi bilo bolj všeč packat na svoj način in odtisa v gips ne bom več ponavljala (sem mislila še za babici naredit). Packanje z barvami je za take malčke vseeno bolj primerno, čeprav je treba rokice vodit na papir in skoz pazit, da z drugo roko ne dela škode. user posted image  Komaj čakam, da bomo delali te umetnine pri dveh letih, ko ji bom že znala te tehnike priljubit.

Aja, sem hotla že zadnjič vprašat: Kaj pa delajo v varstvu vaših malčkov? Tudi kaj ustvarjajo ali se samo igrajo... Saj vem, da je za ustvarjanje še malo prehitro, pa vseeno me zanima, če bodo kasneje kot večji imeli to možnost. Kot recimo v vrtcu. 

Moji trije sončki: aprilka Katarina, avgustovček Dominik in njun zlati ati
http://marelica79.moj-album.com/
http://www.mojvideo.com/uporabnik/marelica

(odgovor članu ksenija.)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
4.4.2007 8:02:37   
Marelica
user posted image user posted image  Maya Marina !!!!!!!!!!!!!!!!user posted image

Še naprej ostani tako pridna, srčkana punčka z lepimi laski (user posted image ) in naj te čudesa sveta spravljajo samo v smeh!!!!

Zdaj pa le pohiti pihat svojo prvo svečko, da boste lahko planili po tortici.user posted image  

Mojčika, imam občutek, da bo tale tortica enostavno prevelika za vas tri. Hm, le kako bi lahko jaz prišla do enega koščka....user posted image  Super, da si jo naredila sama!!!!!!! Naj vam tekne in lepo praznujte!

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
4.4.2007 8:58:06   
eya
user posted image

MAYA MARINA-vse najboljše za prvo svečko!!!

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Marelica)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
4.4.2007 9:01:30   
alička
                          user posted image   

Maya Marina vse naj naj za tvoj 1. rojstni dan!!!!

< Sporočilo je popravil alička -- 4.4.2007 9:02:09 >

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
4.4.2007 9:05:39   
eya
Dobro jutro!

Naš mali pa še kar spi, ne vem, kaj mu je zadnje dni. Ma, se ne pritožujemuser posted image  Samo meni ni več do spanja danes.

Marelica, res ste naredili super odtise, pri nas jih bomo ta vikend, verjetno enako kot pri vas-s prstnimi barvami in z gipsom.

Pri nas tudi s palčkami nič ne čistimo v sluhovodu, ampak samo uhelj in mogoče malo vhod v sluhovod, tako da zarolam palčko čisto malo.

zvezdica in ostale, razgovor imam ob pol treh. Še to sem se spomnila-zame pomeni pasivna nemščina to, da jo razumem, ko kaj berem v nemščini. Ne pa, da bi znala tudi opisat diplomsko. Ja, par stavkov že, ne pa s strokovnimi izraziuser posted image  A ni tako? Kaj sploh res pomeni, da znaš nek jezik pasivno, a so kaki napisani kriteriji?

Lep dan!

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
4.4.2007 9:46:56   
barba
Maya Marina vse najboljše! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
4.4.2007 10:27:27   
Marelica
IZVIRNO SPOROČILO: eya

zvezdica in ostale, razgovor imam ob pol treh. Še to sem se spomnila-zame pomeni pasivna nemščina to, da jo razumem, ko kaj berem v nemščini. Ne pa, da bi znala tudi opisat diplomsko. Ja, par stavkov že, ne pa s strokovnimi izraziuser posted image  A ni tako? Kaj sploh res pomeni, da znaš nek jezik pasivno, a so kaki napisani kriteriji?

Ja, prav imaš. Sicer pa se nekako zdaj bolj uporablja izraz govorno/pisno poznavanje in ne aktivno/pasivno. Pasivno je razumevanje jezika in znati brati ne pa tudi govoriti. Kje je še strokovno izražanje. Če bi bilo tako, bi morali vsi skozi študij tujega jezika, a ne? Pa še tisti, ki študirajo sam jezik imajo ponavadi še veliko luknjo v strokovnem izražanju.

Ob pol treh pa stiskam pesti zate!

Kaj mi lahko katera zaupam, kaj sploh sprašujejo na teh razgovorih? A stvari iz stroke?

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
4.4.2007 10:29:29   
Pokora
Maya Marina vse najboljše!!!user posted image user posted image  Dobro si jo ušpičila dones mamiciuser posted image

Dlačice v ušesu (Eya se je lepše izrazila - v sluhovodu) se s časoma obnovijo. To je tako kot ostale dlake. Če si ušesa pucate s palčkami verjamem da je težko nehati. Jaz moža nikakor ne morem prepričati naj neha. Ampak jaz si že od majhnega umivam v bistvu samo uhelj (navadno ko si umivam glavo namilim še notranjo stran uhlja in sperem) in tisto kar prileze iz sluhovoda. In v življenju še nisem rabila nalivati v ušesa parafinskega olja. Pa tudi pri potaplanju nimam problemovv z izenačevanjem pritiska. Marelica, a Katarina si prstek porine prav v sluhovod?

Marelica meni je res zgledal odtis kot da bi bil pozitiv. To je po mojem kar težko narediti. Bi po mojem rabila kakšen silikon kot ga uporabljata mythbusterja da bi naredila kalup in potem vanj nalila gips. Mislim da bomo ostali kar pri slanem testu in barvah za body painting.

Ksenija ampak tale tvoj Blaž je pa nadnapreden! Nik je dones sicer sam vstal - brez opore, stal par sekund potem se je pa spustil na tla. O kakšni samostojni hoji pa ni še ne duha ne sluha. Prehodi sicer celo hišo ob stenah, ampak je ugotovil da je veliko hitreje na cilju če se plazi. Ga sploh ne forsirava, bo že shodil ko bo čas za to.

Mojčika saj jaz bi prišla samo na tortico, norice lahko kar obdržite user posted image  Viroze pa tudi ne damo zdaj ko smo bolje user posted image

Eya drži se dones!!!

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
4.4.2007 10:43:47   
mojčika
Hvala dekletauser posted image za čestitke... zdaj drvim kuhat kosilo, torta se je vsedla, krema strdila, upam, da bo slastno, seveda bomo packali z MM skupaj, bo veselo...

Pokora to parafinsko olje mi je predpisala P, popravici povedano ji tudi tretjino še nisem dala, pa bi ji morala dati v nekaj dneh vse, ji zdaj sploh ne bom, ušeke pa mislim, da ne čistim pregloboko, samo malo zaokrožim po vhodu, samo jaz pa brez palčk ne vem, če lahko živim, se pa dobi tisti fajn Audispray, ali kako je že, ki naj bi nežno sčistil uho, a kaj veš, kako je pa s tem...ker jaz in mož sva oba obsedena s palčkami, mogoče sem pa zato gluha za kake njegove sitnarijeuser posted image

Eya drži seuser posted image , glede nemščine se popolnoma strinjam

< Sporočilo je popravil mojčika -- 4.4.2007 10:44:06 >

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
4.4.2007 11:04:35   
*zvezdica*
user posted image user posted image user posted image Maya Martina vse naj naj naj za rojstni danuser posted image user posted image user posted image

Eya držim pesti! Od zadnjič sem tin dolžna še ta odgovor...v prošnje jaz ne pišem, da imam otroka. Na razgovoru pa po navadi tema nanese na to, kako da sem brez službe in povem, da mi je potekla porodniška...pa po navadi me vprašajo če imam varstvo za otroka. Nikoli nisem začutila, da bi imela zaradi otroka manjše možnosti za zaposlitev ali, da bi jim to predstavljalo oviro.

Marcel in Zarja

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
4.4.2007 11:32:55   
miaxxx
MAYA MARINA VSE NAJ NAJ NAJBOLJŠE!!! Da bi bila pridna, pa zdrava, pa da bi te mami in oči ubogala in te cartala do onemoglosti!!!!! user posted image

(odgovor članu *zvezdica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
4.4.2007 13:22:49   
Anonimen
Pozdavljene!

Maya Marina, vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nas sedaj ne bo 14 dni, gremo na dopust, tako da že sedaj čestitam vsem prvoletnikom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Pasivna nemščina user posted image . Moja je zelo pasivna. Je pa z jeziki tako, da ga moraš redno govorit, drugače pozabiš. Npr. ravno za nemščino, pred nekaj leti sem jo jaz bistveno bolj obvladala kot moj dragi, sedaj pa on razturi, še čase se je naučil, ker jo mora uporabljat vsakodnevno v službi. Zvezdica, nič naj ti ne bo nerodno, jaz sem si včerajcel popoldan razbijala glavo, kako se reče diplomska po nemško. Evo, še začeti ne bi znala user posted image user posted image user posted image .

Pridne bodite, lepo praznujte, se vam oglasim, ko bomo spet v Ljubljani.
Čau

(odgovor članu eya)
  Neposredna povezava do sporočila: 3520
4.4.2007 14:31:13   
Marjana77
OJLANo , da se vam spet javim, po dolgem času.Zdaj, ko je zunaj tako lepo vreme , se mi kar škoda zdi časa, da bi čepela pri računalniku.Obožujem lepo vreme in sonce!Zdaj, ko so pred vrati še prazniki pa bo še majn česa.Pri nas se tudi pripravljamo na praznovanje Sarinega prvega rojstnega dneva.Kako ste ga praznovali pri vas? Mislim tiste, ki so otroci že pihnili prvo svečko!!Lepo se imejte vse z vašimi user posted image  Vsem, ki ste  praznovali roj. dan pa vse naj naj!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
4.4.2007 16:12:51   
2mak
Čisto na hitro, medtem ko mojedva lupčka spita, se vam še jaz javim.

VSEEEE NAJBOLJŠE MM!!!!!! NAJ VAM BO VSEM TREM ZARES LEPO!!!

Mi smo pa že 8 delovnih dni na bolniški - smrk, smrk. Je mala v vrtcu fasala tko hud virus, da sva jo mogla v petek peljat v bolnico, pa na infekcijsko - cel dan je prespala (bila je budna le pol ure) in imela ves čas okoli 40 vročine. Groza! Tok je bila boga, da se je še zdravnikom zasmilila. Svečka je prijela šele zvečer, pa so nas okoli 22.30 spustili z infekcijske (bilo je pa rečeno, da bova kar tam prespale). No, zdaj gre počasi na bolje, vročine nima (juhuhu!!!), pa dovolj je in pije in se igra in počasi postaja tista stara moja lumpa! Je pa, seveda, še mene nalezla, tati je pa itak že par dni bolan, tko da smo kar doma. Pa komaj čakam, da grem nazaj v službo, da spet ujamemo stari ritem, ker je grozno, ko niti na sprehod ne morem.

Me zanima koliko tekočine popijejo vaši otročki čez dan? Meni so na infekcijski rekli, da mora popiti vsaj 1 liter! To se mi zdi kar dosti. Kaj ve pravite?

Je pa ful lepo gledat kako se trudite s torticami za svoje malčke - ful ste pridne! Mene to čaka čez 14 dni, pa že malo premišljujem kaj in kako. Pa če ni skrivnost: kaj boste kupile otročkom za roj dan? Midva še ne veva. Mogoče kolo, tisti tricikel za najmlajše. Ne vem. No, lepo praznujte vsi tisti, ki vas to še čaka.

Če mi uspe, se vam zvečer še malo pridružim na klepetu. Bodite fajn!

(odgovor članu Marjana77)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
4.4.2007 18:29:02   
eya
No, razgovor je minil, jaz imam pa mešane občutke. Čez kake 14 dni zvem, kaj so se odločili.

2mak, to je pa res veliko tekočine-cel liter. A toliko naj bi spila takrat, ko je bila bolna ali vedno? Pri nas Žiga spije kake 3-4 dcl na dan, pa še malo mleka-po moje okoli 150 ml.

Za RD sva pa tudi mi2 našemu kupila tricikel in je prav vesel, da ga ima, ker zdaj toliko več vidi, ko gremo ven. Samo ne zdrži dolgo v njemu, kmalu začne lest ven, tako da je za maks enourni sprehod, pa še s tem, da ga dam vmes ven, da še sam malo hodi tako, da ga poganja.

Ankica, lepo se imejte! Jaz bi tudi bila zdaj kje na dopustu v trojeuser posted image

Marelica, mene so spraševali, kaj sem do sedaj delala, kako je moja življenjska vizija povezana z njihovim podjetjem, pa tudi eno vprašanje iz ekološke problematike. Pa razložil mi je, s čim se oni ukvarjajo. Pa zakaj sem jaz boljša od drugih za njih, pa katere so tiste moje sposobnosti, ki sem jih pridobila izven faksa in bi bile koristne za njihovo podjetje.

Lp!

(odgovor članu 2mak)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
4.4.2007 21:25:01   
alička
.

2mak, to je pa res veliko tekočine-cel liter. A toliko naj bi spila takrat, ko je bila bolna ali vedno? Pri nas Žiga spije kake 3-4 dcl na dan, pa še malo mleka-po moje okoli 150 ml.

Ja, tudi meni so v bolnici rekli 1 l na dan, pa tudi P. je rekel nekaj takega. En dan je liter, drugi dan malo manj... Mi kar pijemo toliko, seveda skupaj z mlekom (1,5 dl-2dl zvečer), mleko se šteje v ta liter tekočino in tudi dojenje, če se še dojite.

Tudi Živa je dobila tricikel...sva ga že sprobali, pa čeprav je rd šele v ponedeljek user posted image .
Bila je navdušena user posted image , jutri greva še ven.

user posted image

< Sporočilo je popravil alička -- 4.4.2007 21:29:08 >

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
4.4.2007 21:43:09   
eya
Živa ima pa res lep tricikel, mi je všeč, ker je oranžen. Edino ne vem, če ima banjico za noge? Ker sicer vlečejo z nogcami po tleh. Naš tricikel ima banjico, no kljub temu Žiga včasih prav zanalašč da nogo ven in se mi zraven smeji, ker ve, da mu jo potem popravim. Falotuser posted image

(odgovor članu alička)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...
Kaj otrok res potrebuje za prvi razred?
Prvi razred je pomemben korak – tudi pri nakupu šolskih potrebščin. Kaj otrok zares potrebuje in česa ne? Sestavili smo ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?