beki24
|
Čer sm pršla mal težit ! Gaya- pozdravi svoje kolke....čimprej!! Moci- tebi naj se šivi čimprej pozdravijo!! Altati- dobra fora, da imaš nick iz imen, pri meni bi prišlo Tisl- mogoče ga pa spremenim, sam pol ti bom mogla pa še jst kakšno ,milko poslat Avto še ni- upam, da bo jutri- očitno bom novega dobila Danes sva jedli, no je jedla, korenčka in jabolčka- pa sokca ( no vodo v kateri se je jabolko kuhalo), no prebavo ima Tinkara odkar sva na GH fenomenalno- če mene vprašate že preveč, vredu! Mislim, da jimoram v 2,5h 4x plenico zamenjat je že too much!! Kakali smo neprebavljen korenček 4 ure sva se zunaj potepali, ker je bil noro lep dan- juti bomo ponovili!! Aha, zakaj imate danes to čast, da vam spet pišem, ker sem mojmu rekla, da naj klepeta s svojo sestro, jst grem pa mal vas obiskat Spimo standard- 1x ponoči je, rižolino gor ali dol Hujšanje ste tudi nekaj omenjale- moja dieta je idealna- če bi se je držala - nič sladkega in kg kar bežijo aja, fotoaparat mi ga nekaj serje, ne morem slik s fotoaparata spravit na računalnik- očitno se je tudi ta odločil, da me ima dosti