melitkica
|
ahoj, samo upam, da še meni posta ne zbriše.... Se mi je že večkrat zgodilo. Samo na hitro se pofočkam in grem likat, kajti Azra spi čez dan zelo malo in moram ta čas izkoristit, sem pa srečna, da imam potem celo noč mir in se naspimo vsi trije. Sve se prej vrnile z dopoldanskega potepanja, sledi še popoldansko. Oblačena je v bodi, trenirkica sp.del in nogavičke - nogavičke so vedno v njenih rokicah , pa tudi kratki bodi, vendar za kratki čas. V soboto pa gremo malo na primorsko se martinčkat, že komaj čakam. Tudi jaz ji nameravam klobuk kupit in ne vem kje. V petek imam akcijo za klobučkom, izbire glede trgovin ni velike (Pikapolonica, Baby Center). Plavalke in plavalčki zelo ste lepi. Drugače pa vse po starem (vsaj jaz), Azra pa je mala navihanka, se mi zdi, da se bo začela plazit. Roke si lepo postavi, nogice pa ji zablokirajo, nato ji malo pomagam in se trudi naprej. So ji začeli ful laseki poganjat in se gostijo 100 na uro. Midva z dragim imava oba ful goste, me prav zanima, kakšne bo imela Azra. Tudi svetli postajajo, bili pa so črni. Se pa še vedno dojive, se mi zdi da vsak dan rajši. Tudi separacijska kriza se je začela, ko me več ni v prostoru, vedno joče in me išče s pogledom. Grem in se še oglasim, lepo se martinčkajte
|