|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  516 517 [518] 519 520   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
13.4.2007 21:34:02   
Maxica
To bo zdaj moj 3900 post, tako da zdaj pa grem Lana uspavat. Pa pogledat, če se bo kaj dojil, vidim, da zdaj že dolgo nisem nič omenila v zvezi z najinim dojenjem.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 12926
13.4.2007 21:34:24   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Obožujem ko se sama s seboj menim... ko bom pa zaprla rač. pa boste kar gor popadale..

Malo sem tečna postala ker čakam atija, pa mi je ravno javil da bi on še malo šel na bowling...user posted image user posted image user posted image user posted image ... "malo" je v njegovem slovarju izredno raztegnjena beseda...user posted image user posted image user posted image

a ko sam ti ja???? jadni kritičareuser posted image ????
a smrdim???? sem duh?????

Smredeči duh...skidaj se z debate. Moža nisi vidla cel teden...a so ga Arabke scuzale do daske al kva?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 12927
13.4.2007 21:36:08   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Obožujem ko se sama s seboj menim... ko bom pa zaprla rač. pa boste kar gor popadale..

Malo sem tečna postala ker čakam atija, pa mi je ravno javil da bi on še malo šel na bowling...user posted image user posted image user posted image user posted image ... "malo" je v njegovem slovarju izredno raztegnjena beseda...user posted image user posted image user posted image

a ko sam ti ja???? jadni kritičareuser posted image ????
a smrdim???? sem duh?????

Smredeči duh...skidaj se z debate. Moža nisi vidla cel teden...a so ga Arabke scuzale do daske al kva?

z možem imava ravno internetni sex...a nič ne čutiš vibracijuser posted image user posted image user posted image

tako mu vsaj ni potrebno me vonjatiuser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 12928
13.4.2007 21:37:38   
altati
Babe, Muki ima prav...jaz grem naskočit moža!
čau, čau, mejte se!!!!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 12929
13.4.2007 21:37:53   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Oh, danes zjutraj sem dobila sms sporočilo, da je prijateljica rodila fantka Filipa. Kar tresti sem se začela in vsa solzna sem bila spet, ne vem, kva je z mano. Kar malo ji zavidam tisto majhno štručko v rokah. Saj vem, da sem smotana - to pa itak user posted image  user posted image  Zdaj bi pa kar pocertala tisto majhno tri kilsko štručko.user posted image user posted image user posted image  

Se pridružujem. Vedno ko izvem za kakšno nosečko sem vsa blažena...pa ravno danes sem izvedela, da je bivša sodelavka nosečka...uganite kdaj ima rok user posted image .

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 12930
13.4.2007 21:40:14   
muki1

IZVIRNO SPOROČILO: @lina

Altmati, ti kar bodi to kar si, jaz te mam tako najraje. user posted image  user posted image  user posted image

Hvala Muki, zlata user posted image  si!!!!
I love you toouser posted image user posted image !!!

No no no, kva so to za eni ljubezenski izlivi tukaj???user posted image user posted image

Saj sem vedela, da boš ljubosumna. Cilj dosežen...v resnici mi dol visi, samo tvoja čutva preverjami, lubica user posted image

Ker sem videla, da imaš rada citiranje, ti kar tu napišem naslednje - user posted image user posted image user posted image .

Maxica, muki- a to naj bi zdaj bilo kar v troje???? grupno, pa touser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnjič sem ji celo svingerstvo ponujala, pa ni bilo kakšnega odziva pol. user posted image

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

ZMEDEN SMAJLI user posted image

to sem citirala samo zato, da malo ujezim našo muki!user posted image user posted image user posted image

V rit se vgrizni user posted image  user posted image  user posted image . Zdaj bo iz tega ultramaratonskega citata še rekord ratal.
Pa naj še kdo reče, da smo povprečne....PFFFFFF user posted image

Kaj si pravzaprav hotela povedati?user posted image

Kdo bi vedel user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 12931
13.4.2007 21:42:22   
Lu
Ja tele plenice so res že drage. Jaz nabavljam 2 paketa. Ampak naš ima pa še 3. Ima tako sexi ritko, vam rečemuser posted image

Plenice 4+ se mi zdijo malo krajše in ožje od 4.

Men se ja pa prejle moj oglasu iz morja pa še fotko je poslal kako sonce zahajauser posted image Je pravi user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 12932
13.4.2007 21:43:06   
Lu
muki ja zdej pa še nehat ne boš mogla al kuga user posted image user posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 12933
13.4.2007 21:44:29   
Anonimen

Altmati, ti kar bodi to kar si, jaz te mam tako najraje. user posted image  user posted image  user posted image

No no no, kva so to za eni ljubezenski izlivi tukaj???user posted image user posted image

Saj sem vedela, da boš ljubosumna. Cilj dosežen...v resnici mi dol visi, samo tvoja čutva preverjami, lubica user posted image

Ker sem videla, da imaš rada citiranje, ti kar tu napišem naslednje - user posted image user posted image user posted image .

Maxica, muki- a to naj bi zdaj bilo kar v troje???? grupno, pa touser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnjič sem ji celo svingerstvo ponujala, pa ni bilo kakšnega odziva pol. user posted image

to sem citirala samo zato, da malo ujezim našo muki!user posted image user posted image user posted image

V rit se vgrizni user posted image  user posted image  user posted image . Zdaj bo iz tega ultramaratonskega citata še rekord ratal.

No, da se vam pridružim.

LP

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 12934
13.4.2007 21:44:44   
Lu
Zdaj peljem pa Kina ven, potem se pa lotim kuhinje. Sploh ne vem, a so nam vlomili???user posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 12935
13.4.2007 21:46:31   
Anonimen
Bomo kmal na 1000, če bomo take počele. Naš je ob 21ih zaspal - komaj. Smo šli prej v šoping, je bil ful vesel in se je skoz smejal. Potem smo šli še s kolegi na pijačo in je tud bil ful dobre volje. Ga posadim v avtosedež, pripnem, se vsedem v avto, ga pogledam in že spi. Potem sem ga mogla pa doma v pižamo spravt pa previt se je pa škrat zbudu in potem komaj nazaj zaspal.

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12936
13.4.2007 21:49:57   
moci
mal sem razočarana nad današnjim dogajanjem user posted image
sam citirate user posted image user posted image user posted image user posted image

lu, ti si pa ful dobra žena. jaz bi ga v rit nabasala, če bi me skoz samo z otroki puščal

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12937
13.4.2007 21:52:23   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: moci

lu, ti si pa ful dobra žena. jaz bi ga v rit nabasala, če bi me skoz samo z otroki puščal

Kako to misliš? Daj, malo opiši user posted image .

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 12938
13.4.2007 21:52:42   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

No, da se vam pridružim.

LP

lahko noč

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12939
13.4.2007 21:53:41   
moci

Kako to misliš? Daj, malo opiši user posted image .

kaj nej ti opišem? a kako bi ga v rit nabasalauser posted image
sej ga ne bom. je že pridno doma user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 12940
13.4.2007 21:55:01   
Anonimen
Sem kar mal zamorjena postala, ko sem se spomnla, da bomo ziher imeli spet fešto ponoči. Kdo bi si mislu, da je naš škrat podnevi tako priden, ponoči ga pa tako 'serje'. Joj user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12941
13.4.2007 22:02:09   
Arabela
Kot sem napovedala... ve se razpišete, jaz pa glih takrat dol z računalnika... je mala jokala pa sem jo morala podojit...

Evo sem že začela z čokoladno dieto... spet maznila riž oblazinjen s čokolado... se mi sendviča ne da delat...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12942
13.4.2007 22:02:40   
Arabela
Sem mislila kolko ste napisale, pa sami citati.. no vsaj strani polnimo...user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 12943
13.4.2007 22:04:33   
Arabela
Muki, ja saj ti si še dlje od bele Ljubljane kot jaz.. pa greš z obema, ane? Se bomo že nekako porihtali...

Pa lahko noč, pa eno bolho zapomoč...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 12944
13.4.2007 22:08:20   
Anonimen
Grem spat, dokler bo mir, bom mogoče ujela kakšno urco spanja. Lepo se imejte, se beremo jutri. Pa mislite kaj name, ko boste sladko drnjohale. user posted image

LP

(odgovor članu Arabela)
  Neposredna povezava do sporočila: 12945
13.4.2007 22:30:48   
Pikabu
Čestitke za pol svečke:

user posted image Piskot in Martinu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12946
13.4.2007 22:33:01   
Maxica
Presneto, Pikabu, si nekam skromna zadnje dni. user posted image Sem te danes prav čakala, kdaj se boš oglasila.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 12947
13.4.2007 22:33:40   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

pa o kilogramih tudi lahko že nehate, sicer bom nekaj dni izginila, da bo debata mimo

saj sem že pod prednosečniškimi kilogrami, a jih imam še nekaj viška, če jih katera rabi, jih podarim

komaj čakam, da bo prišla moda bolj sočnih ženskuser posted image user posted image user posted image
nanica, zdej je vse moderno user posted image
zgledaš pa itaq tako kot se počutiš... kdaj smo se že me dobile z otročki? men se zdi, da enkrat v februarju... so mi že vse govorile kolk sm suha - zakaj? ker sm se tk počutila user posted image drgač mam zdej na tehtnici manj kot takrat, ampak telo je pa še vedno čudno oblikovano (npr. roka se mi zdi suha, ko jo pa v ogledalu od strani pogledam, pa vse vidi z  nje kot bi bila stara 70 user posted image ), pa boki in trebuh, noge - to je še vse fajn obloženo

te teme ne tečejo zato, da bi se kdo skril za kakšen teden... to je zato, da se lahk hvalimo, kritiziramo, jamramo...

evo, js dans po 18. nism kaj jedla... sm pa ob 17ih imela mastno kosilo za 2 al 3 osebe in sama snedla user posted image se mi je ribjih palč zaluštalo in sm jih 10 spekla, pa kr vse sama snedla user posted image z majonezo user posted image pa zjutraj se nism mogla upret povabilu moje najdražje prijateljice Milke in sm se dobro urco z njo družila in na koncu celo pohamsala... no, sej sm pogruntala zakaj se mi je tk nekaj luštalo cel dan - sm dobla user posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 12948
13.4.2007 22:42:47   
Pikabu
Komaj sem vas prebrala. Pri nas se ful dogaja. Grem po hitrem postopku spat, mož me že čaka.

Samo tole, se na hitro spomnim.

Arabela, dietna čokolada obstaja, ne vem pa, kako je s kilami. Jaz sem jo jedla med nosečnostjo. Preizkusi in poročaj. Baje pa ni tako dobrega okusa kot prava, je rekel moj mož, jaz sem bila vsa srečna, da sem vsaj nekaj lahko jedla.

altati, nekateri se ne plazijo in s tem ni nič narobe

S tem se pa ne strinjam. Ne bom razlagala javno, zakaj ne, če katero zanima, z veseljem napišem na ZS, ampak meni se zdi zelo pomembno, da se otrok plazi. Naš Maks ne kaže zanimanja, ampak ga bomo zagotovo spodbujali in upam, da nam tudi uspe. Punce, jaz mislim, da boste naredile svojim otrokom in sebi veliko uslugo, če boste vsaj poskušale spodbujati plazenje, ne pa da že v osnovi rečete, saj eni se itak ne plazijo.

Zdaj grem pa res spat. Čez vikend nas tudi verjetno ne bo kaj dosti doma. Upam, da se mi uspe naslednji teden javiti z enim doooooooolgim poročilom.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 12949
13.4.2007 22:44:59   
frrrr

A res nobena ne ve razlike med št.4 in 4+ user posted image
sorry, ne

Maxica, ti pa kar razglabljaj o Gh, saj se tu tako večino o hrani in "sranju" pogovarjamo... saj to je zdaj glavno, ne?
Moja je danes eno grolico kakeca ven spravila, pa to je to.. upam da bo jutri boljše...user posted image
Maxica, se ti bom pridružila drug teden v večji obsežnosti, ker ta teden še js nisem pripravljena, Jaša mogoče že je user posted image no, sej o GH sm ta teden že veliko izvedela user posted image

BB - js ga pa vsak dan mau zamudim, ker se s tamaučkom takrat v Mižo spravljava... no, danes sm skor celega zamudla, ker smo imeli obisk in smo uspavanje za 5 minut prestavili, da so tamaučka vidli... sej bo še bolj zanimivo postalo, to je kot tempirana bomba... aja, kdo vam je pa všeč oz. kdo vam gre na živce? men so všeč Stane, Andrej, Sonja, Suzana, Tina

Arabela - čokoladna dieta - če povzamem idejo naše mis - manj kalorij zaužiješ kot jih porabiš in to je to... torej kot ženska potrebuješ okrog 2000 kcal, ker dojiš pa dodatnih 600 kcal => če praračunaš v čokolade, je to 500g čokolade user posted image da ne bodo jedilniki tako enolični imaš en dan riževo čokolado, drug dan lešnikovo, pa mlečno... kadar boš pa pravo čokolado papcala, pa priporočam, da nekaj gramov čokolade zamenjaš npr. s suhimi slivami user posted image user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 12950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  516 517 [518] 519 520   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  516 517 [518] 519 520   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Ideja za posel
nada56

Radi bi sli na samostojno podjetniško pot, pa nimate primerne ideje. Bi si pomagali s seznamom izdelanih idej na internetu in za to placali?

če se odločas na svoje moraš imeti idejo že v glavi (68%)

če so ideje realistične in dobro razdelane bi tudi plačal za informacije (18%)

za dobro idejo bi placal do 20 eur (4%)

plačal bi za več razdelanih idej do največ 30 eur (4%)

internet je odličen vir informacij, a zaupal bi previdno (7%)

Število vseh glasov: 28

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!