|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spet dohodnina
14.4.2007 7:54:49   
usa
pozdravljene
sem malo tečna s tem ampak zanima me ali ste že vsi dobili dohodninske napovedi,kajti jaz jo še nisem dobila in ne vem ali naj še čakam ali jo grem iskati na davčno.
lp


_____________________________

ČE ŽELIMO POSTATI VELIKI,
MORAMO BITI SKROMNI.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spet dohodnina
14.4.2007 8:30:34   
paris
Ti kar pojdi na davčno in vprašaj. Se mi zdi, da naj bi že  vsi dobili. Zgleda, da nisi imela obdavčljivih dohodkov. Nekatere izpostave so pošiljale tudi prazne napovedi, nekatere pa ne. Ampak ni nobene panike, čas imaš do konca aprila.

_____________________________

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu usa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: spet dohodnina
14.4.2007 12:45:53   
Anonimen
Če je nisi dobila do konca marca, je ne čakaj, ker ti je ne bojo poslali. Boš morala sama kupit obrazec in ga izpolnit in poslat. Načeloma sicer niso pošiljali le tistim, ki ne rabijo oddajat, vendar pa to ni pravilo, saj niso poslali tudi nekaterim tistim, za katere niso dobili podatkov od izplačevalcev dohodkov. Sicer pa, jaz bi v vsakem primeru oddala napoved, tudi če ne bi zaslužila do tistega limita, ko je treba napoved oddati.

(odgovor članu paris)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?