piskot
|
evo. back. izlet uspel. na jezerskem je ful lepo, mir, svez zrak, pa kar nekaj izletnikov, kar me je presenetilo, glede na to, da nimas kaj pocet gor. zdaj se je pa ati mami usmilil in sta sla s tamalim za pol ure na sprehod. potem pa obiske dobimo. vprasanje: danes sem martina morala 2× preoblect, ker je bil cisto poten v lupinici, po hrbtu je imel moker bodi. glede na to, da prihajajo se toplejsi dnevi, me zanima ce imate s tem kaj izkusenj? a bi mu dala kar kaksno brisaco spodaj? bil je pa samo v bodiju s kratkimi rokavi, klima je bila na 19 stopinj, samo sonce je svetilo v avto celo pot. altati pustmo te kile, vazno da smo zdravi. sploh pa, sej mas moza ki je zadovoljen s tabo. kaj sploh se hoces? novega moza? vitka se jaz tudi sama sebi ne zdim, sploh pa nisem fit, ker nisem nobenga od sportov vidla ze .... erm 7 mesecev ane. sem imela vcasih tud 10 kg vec, pa se zato nisem nic v tla metala, pa so kar same sle nekam. itak je pa tko, bolj ko sportam, vec je kil. sploh si pa pri mojem apetitu ne znam predstavljat kako je to hujsat. mora biti grozno mucenje. a je kera vidla pri big brotherju, zadnjic sem glih prisla v dnevno ko sta bili tista mati in hci v kopalnici. neverjetno. mati je res postavna, pa cist brez celulita, hci pa ... no ja, sodoben otrok. sicer je pa nasa mati tudi brez. men se pa cips nalaga v plasteh po riti, celulita pa nimam.