Ženkica
|
IZVIRNO SPOROČILO: moj_moj aja, ženkica, most na spči je res lep, ja; samo tam je problem, k folk ne zna vozit pa cese ne poznajo, pol se pa vse sorte dogaja... a se greste tud kaj kopat? verjetno je že čas, da tud jaz probam, če se že spravim v moto cunje... me je kar strah hlače probat da o kopalkah ne govorim, pa še jaz budala sm vse naokrog povabila, da se pred sezono oglasijo pr nas, ko bom na morju Ja, Most na Soči je res lep; tut kopali smo se že dve leti nazaj; jasno, ko smo šli z motorji dol; kopalke pa brisačo zraven, pa je blo. Drugače pa če bo kdo tam doli hodil, zraven pumpe je lokal, ki ima ODLIČNO LEDENO KAVO. Že leta je dobra, najbrž zaradi sladoleda. Sva se pa res včeraj z možem pogovarjala, da bi šli letos lahko skupaj en dan dol; on z motorjem, midve s Kajo pa z avtom; ampak ta cesta je za avto tko zoprna, sami oviniki - tko da bom še premislila . No, mogoče bo pa oči rajš avto pelal, pa bo mami motor. Evo, Kaja je kočno mal zaspala, jaz pa čaj pijem, da malo grlo pomirim. Sem pa prejle celo uspela celo bajto posesat in po tleh pomit. Uspeh dneva.
|