|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
16.4.2007 13:27:08   
Aja1
Vse ste pobegnile, samo še max81 je tukaj. Bova kako rekli?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
16.4.2007 13:50:57   
urška76
Ojla čveke!
En vikend me ni gor, pa načvekate tok, da sploh še nisem vsega prebrala, se bojim, da bo mala prej pokonci.
Nogavica tole je noro.
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica
Jooooj, kaj sem vam že 100x hotela napisat, ker se ful zgražam user posted image  - nekaj "cvetk" prijateljičine sosede, ki je rodila februarja:
- mali že od vsega začetka daje med, češ da se potem tako lepo umiri, pa še fajn se pokaka  Punce, da nebi katera od vas tega delala. Otroci pred enim letom še nimajo dovolj razvitega prebavnega sistema za me, ki lahko vsebuje eno bakterijo. Nam odraslim sicer nič ne škodi, sploh ne porajtamo da kaj je, otročičku pa lahko naredimo veliko škodo.
- ker se ji ne ljubi popravljat dude, jo založi s pleničko, preko pa še položi neko plišasto igračko, da ji ja ne bi uspelo dude izpljunit (tudi že od začetka) O tem raj nebi komentirala
- malčica pri treh mesecih spije po 200ml mleka naenkrat (kravjega, ne adaptiranega), vanj pa še raztopi kak albert keks A je ženska kdaj slišala za preobremenjene ledvičke, pa za raznorazne alergije?
- prvi obrok GH pri dveh mesecih: surovo jabolko in banana skupaj v enem obroku - njeni sprehodi z user posted image : po 2 uri sedenja v najbližjem kafiču (vsak dan); če mala slučajno zajoka, ji v trenutku uturi flašo s čajem in ji jo dobesedno tišči v usta in se ne pusti motiti pri svoji kavici, tudi če mala joka zato, ker je mogoče lačna, pokakana, ji je prevroče, ali pa bi se mogoče samo malo pocartala
- ko ima user posted image  napade joka, jo prepusti tašči, ker ona nima živcev za to

Jaz ne razumem, zakaj se taki ljudje sploh odločijo imeti otroka user posted image    bogi otrok, upam, da ne bo imel celo življenje posledic, zdravstvenih in psihičnih.

Nogavica, kako pa je z tvojo taščo? Sej mogoče si že kaj napisala, pa še nisem prebrala.

Mi smo imeli pa to noč žur. Malo očitno zobki dajejo. Zdej se mormo it pa res že slikat za osebno, da gremo v I kupit kremico za zobke. Mamo sicer eno doma, ampak je bolj švoh se mi zdi.
Smo bili pa v soboto pri frizerju. Sem spšet pol kile lažja sam na račun las. Pa končno sem si spet pramene dala. Sem se prec bolj počutila. Potem smo šli pa k našim, da sem skuhala kosilo, pa mal za nedeljsko kosilo sem pripravila, da je do konca sam ata zrihtu. pa danes sem ji šla solato nabrat pa oprat, da se ne bo kaj preveč naša mati gnala.
Včeraj smo šli pa na obisk k eni RR-jevki, ki je imela svojo bejbo pri naši mami v varstvu. In da nismo v tem sončku sedeli notri smo šli na otroško igrišče. Ko bi ve videle našega malega kak je bil, ko je iz peskovnika prilezel. Doma je prav črna voda od njega stran tekla. user posted image

Dežnička pa mi ne najdemo za na naš voziček in malo skrivam kar s pleničko, ki sem jo s kljukicami pripela na strehico. Je mala skoz v senčki, pa še na vsake par metrov ni treba marele obračat user posted image  
nč, vas grem do konca prebrat.
Aja, pa res bi bla vesela, če bi se katera za srečanja prijavila. Do sedaj je samo Kaja11. Aja tebe pa čisto razumem, da pikice ne boš vročini izpostavljala.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
16.4.2007 14:08:40   
urška76
Ja punce hvala za čestitke, bom princeski prenesla. Ampak da se považim danes obe praznujeva user posted image . Špela pet mesecev, mami pa 372 user posted image

Pri eni sem videla da sprašuje o kapicah (nimam pojma pri kateri, se vid da je res velik mesecev že za mano). Mi imamo tud tisto rutko na trak, jo ima za zjutraj, ko peljeva Miha v vrtec in je še mal hladno, pa za takrat ko piha. Drugače pa imava en tak tanek klobuček (še od moje nečakinje). Če ne piha ni nobene panike za ušeska.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
16.4.2007 14:38:17   
max81
user posted image user posted image urška76 vse naj naj, pa mali pikici tud, vidim da sva samo en dan razlikeuser posted image , jaz praznujem jutriuser posted image
Aja evo mene, sem prejle samo mal pokukala in prebrala, zdejle mam pa glih malčasa da kej napišem, mala je bla tečka, ker je bla zaspana da je joj, v bistvu je že kakšen teden tako, ampak bomo že preživeliuser posted image , proti večeru bova naredile še en krog, če ne bo več pihalo, mam neki preklajene oči, pa še točno ne vem al se mi je ječmen naredu al ne, je tko čudn, veka me boli za znoret, pa kr eno bulo mam na vekiuser posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
16.4.2007 15:00:16   
Anonimen
Še fotke z najinega prvega sprehoda z novim vozičkom....sva tako važna, kot sto user posted image !!! user posted image

user posted image

user posted image  

Urska76 vse najboljše!!! Tudi tvoji pikici seveda.

Nam tudi malo zobki nagajajo in mu namažem dlesni s Calgelom in se mi zdi, da kar pomaga. Kapice nimamo gor, razen če začne hladno pihati, smo pa danes k vozičku kupili še dežnička.

Zdaj je šel pa škrat spančkat. Jaz pa še malo preberem in kaj napišem, potem se bo pa že zaslišal glas iz spalnice.

LP

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3505
16.4.2007 15:02:16   
Nogavica
Tašča - zdaj je ravno na drugi rundi kemoterapije, ki bo pa krajša in blažja. Ravno danes ji je zdravnica povedala, da so kostni mozeg čisto pozdravili user posted image user posted image user posted image , bo pa vseeno morala dati skozi še 2 ali 3 kemoterapije - verjetno za ziher. Jutri bo user posted image  poklical zdravnico, da še njemu vse razloži, ker taščica včasih kaj malo po svoje priredi user posted image .

Vse najboljše urška76 in max81 (za jutri) user posted image user posted image !!!

Mi smo pa bili prej zunaj in kar hladno piha, prejšnje dni je bilo bolj toplo.

Aja1, dobro, da si povedala za bodije, da so že zdaj prav. Jaz sem nameravala čakat do poletja. Upam, da bo tu kmalu dovolj toplo, da jih bo lahko nosila, da jih ne bo prej prerasla.

Tisto, kar sem zadnjič pisala o prijateljičini sosedi, ni nič v primerjavi s tem, kar mi je povedala včeraj, samo si skoraj ne upam vam povedat, ker se je pred dnevi baje registrirala na RR, pa ne bi rada, da to najde. Je pa taka zadeva, da bi jo bilo treba po mojem prijavit.

Zdaj pa grem k moji žabici - sicer je ful pridna in cvili in se pogovarja z igračkami, ampak me bo sigurno kmalu začela klicat. Se javim še kasneje.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
16.4.2007 15:12:15   
max81
Nogavica hvala za čestitko

in user posted image user posted image user posted image  za tvojo taščico

zdej se grem pa mal k miški stisnt, ker se mi kr učke zapirajo

lp

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
16.4.2007 16:12:30   
Nogavica
Živa je ravnokar zadremala, meni pa so tudi oči skupaj lezle, samo sem smotka raje spet sem prilezla user posted image .
Jaz bi se menda tudi morala počasi malo odvajat od RR in se posvetit Cankarju, pa mi je tu med vami tooooliko ljubše.

Prej sem poskusila, kako se kaj Živa drži, če jo dam v sedeč položaj - če se prime za nogice zdrži kakih 5 sekund, potem jo pa potegne na stran. Si bo vzela še malo časa user posted image . Saj voziček imamo še tudi v čisto ležečem položaju in se nič kaj ne pritožuje, ker itak večino časa prespi, če pa je budna pa včasih že malo protestira.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
16.4.2007 16:33:49   
Zamima
ojla,...

Midve sva prelazili celo mesto user posted image . Od europarka pa nazaj v center, moji so bili: DM, New yorker, Zara, Okaidi in H&M user posted image . Koliko sem zapravila raje ne vprašajte. Sem pa nakupovala za Zalo, je bila nujno potrebna kratkih majčk, sem našla v Zari tako lepe user posted image  ampak imajo pa minimalne št. user posted image  zato sem ji vzela 6-12 mesecev pa pri Okaidiju tudi za 12 mesecev majčko user posted image . Ne vem zakaj take male delajo.
potem pa sem ji vzela še 2 rutki da se znebimo kape user posted image , je tak luštna v njej user posted image .

V DM pa sem šla po zalogo vode v tetrapaku za dojenčke - ne upam tvegat pa navadno vzet, no saj če bi jo prekuhal je ok, ampak vseeno, če obstaja taka posebej za user posted image  pa naj bo raje to, ker na morju kamor gremo baje nimajo pitne vode, zato si bomo tudi mi vzeli vodo v plastenkah zraven.
Aja pa cel kup kašic sem ji nabavila, čeprav jih ne mara preveč,... ne vem mogoče bo na morskem zraku kaj bolj apetit dobila user posted image .

Ve mogoče katera koliko stane liter diesla? user posted image user posted image  Bi ga morala polno tankat pa se mi niti svita ne koliko kaj stane gorivo user posted image .

Zdaj čakam, da žaba zaspi, da imam malo miru samo zase user posted image .

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
16.4.2007 16:40:40   
Nogavica
MALINČICA, vidim, da si tu user posted image . Javi se na srečanjih.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
16.4.2007 17:25:05   
max81
o kolk je pasal mal zadremat, se takoj boljš počutim, sam kaj ko sem ratala lačna kotuser posted image , pa sem kr ostanke od kosila pojedla-makaronovo solatouser posted image , ja dober je blo ni kej.........in kje ste spet vse, mi pride kera cote zlikatuser posted image , no pol pa nič jih grem kr samauser posted image

papa

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
16.4.2007 17:40:18   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: max81

mi pride kera cote zlikatuser posted image , no pol pa nič jih grem kr samauser posted image

A še k men prideš user posted image user posted image user posted image user posted image Mene tud čaka gora cujn user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
16.4.2007 18:25:16   
max81
Petra lahko, sam počak da najprej speglam svojeuser posted image , upam, da zdejle dvignem rit in da mi bo končno rataluser posted image

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
16.4.2007 18:50:47   
urška76
Max a še vedno nisi šla cot likat user posted image . Jih ja ne boš jutri likala.
Punce hvala za čestitke. Moj me je tud že presenetil. user posted image
Naš škrat pa zdejle spi. Prav bogica je. Calgela ni bilo, mi je neki drugega zadnjič v lekarni prodala. Pa ni kaj dosti učinka se mi zdi. Pa tud pri Mihu mi je italijanski Dentinale bolj pomagal kot calgel. Pa s tako ihto k si dans drgna po zobkih si še ni. Upam, da se tisti zobek, ki se nam je potuhnil hitro spet na plano prikaže in neha matrat našo pikico.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
16.4.2007 18:59:37   
Aja1
Urška76, VSE NAJ, NAJ!!!! user posted image

Max81, če se ti še lika, pridi še k meni! user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
16.4.2007 19:05:12   
Aja1
Barby, kakšen voziček imaš to?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
16.4.2007 19:05:47   
max81
urška evo mene še sm kle, cote pa tut, mater nočjo se same speglat
Aja, lohka dostaviš svoje cote, sam ti ne garantiram, da ti ne bo preh cot v omar zmankal, preden bom speglalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
16.4.2007 19:05:58   
majas
Jaz pa sem zdaj jedla jabolko in jo je mala tako dogo vlekla k sebi da jo je spravila v usta, potem pa jo tako cuzala da kar joj, potem je protestirala da sem ji ga morala naribat in je tako zraven delala mmmmmmm, mmmm...

So bili moj starši na kavici in kosilu, zdaj pa še moram iti kuhno pospravit.
Zamima-spet si zapravljala user posted image ah to še mene tudi čaka, tudi jaz za poletje nimam skoraj nič.

O likanju se menite kaj? Ja jaz imam danes zvečer namen likati, hm ...

Zdaj pa grem tamalo skopat.

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
16.4.2007 19:07:44   
max81
evo zdej pa res grem, bom nesla računalnik s seboj, da bom na tekočem kaj se bo dogajal, da ne bo pol preveč za bratuser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
16.4.2007 19:12:21   
Aja1
Jaz sem Neji pa danes probala dat pretlačeno banano ne pasirano) in se mi je revca skor zadavila...ni nič pojedla, le 1x malo bruhala....nismo še zreli za tako vrsto hrane.

Zdaj jo grem pa tudi jaz kopat. Mojga seveda še ni domov user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
16.4.2007 19:15:31   
Zamima
tudi midve se bova danes kopali user posted image  user posted image  smo jo mislili že včeraj pa je zaspala ne boste verjele oblečena user posted image  user posted image  in ni mi preostalo druga kot da sem jo pustila in je do jutra tako spala user posted image  user posted image . Ko sem jo prenesla iz velike posteljice v njeno ni niti trznila kar spala dalje user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3521
16.4.2007 19:16:02   
majas
aja moj pa spi  pa sva spet sameuser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
16.4.2007 19:17:05   
Zamima
Aja 1 na sliki se ne vidi dobro kakšna je Nejina rutka user posted image  ali bi jo lahko pofotkala še 1x pa dala sliko gor? Zdi se mi, da je Zalina enaka amapk ne vidim vredu user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
16.4.2007 19:20:13   
Zamima
a je mogoče tak vzorček: user posted image ??

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
16.4.2007 19:21:51   
majas
Aja1 moraš ji res fajn pretlačit banano, do tkočega, da sploh ni grudic in potem lepo je, vsaj moja. 

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Pogovori o porodu
willma

Bi se udeležile preproste skupine, ki se pogovarja o porodu? Namen skupine: odpravit strah in stereotipe o porodu.

Da, enkrat na mesec (40%)

Da, dvakrat na mesec (8%)

Da, enkrat na teden (9%)

Da, dvakrat na teden (4%)

Ne (37%)

Drugo(komentar) (3%)

Število vseh glasov: 839

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!