urška76
|
Ojla čveke! En vikend me ni gor, pa načvekate tok, da sploh še nisem vsega prebrala, se bojim, da bo mala prej pokonci. Nogavica tole je noro. IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica Jooooj, kaj sem vam že 100x hotela napisat, ker se ful zgražam - nekaj "cvetk" prijateljičine sosede, ki je rodila februarja: - mali že od vsega začetka daje med, češ da se potem tako lepo umiri, pa še fajn se pokaka Punce, da nebi katera od vas tega delala. Otroci pred enim letom še nimajo dovolj razvitega prebavnega sistema za me, ki lahko vsebuje eno bakterijo. Nam odraslim sicer nič ne škodi, sploh ne porajtamo da kaj je, otročičku pa lahko naredimo veliko škodo. - ker se ji ne ljubi popravljat dude, jo založi s pleničko, preko pa še položi neko plišasto igračko, da ji ja ne bi uspelo dude izpljunit (tudi že od začetka) O tem raj nebi komentirala - malčica pri treh mesecih spije po 200ml mleka naenkrat (kravjega, ne adaptiranega), vanj pa še raztopi kak albert keks A je ženska kdaj slišala za preobremenjene ledvičke, pa za raznorazne alergije? - prvi obrok GH pri dveh mesecih: surovo jabolko in banana skupaj v enem obroku - njeni sprehodi z : po 2 uri sedenja v najbližjem kafiču (vsak dan); če mala slučajno zajoka, ji v trenutku uturi flašo s čajem in ji jo dobesedno tišči v usta in se ne pusti motiti pri svoji kavici, tudi če mala joka zato, ker je mogoče lačna, pokakana, ji je prevroče, ali pa bi se mogoče samo malo pocartala - ko ima napade joka, jo prepusti tašči, ker ona nima živcev za to Jaz ne razumem, zakaj se taki ljudje sploh odločijo imeti otroka bogi otrok, upam, da ne bo imel celo življenje posledic, zdravstvenih in psihičnih. Nogavica, kako pa je z tvojo taščo? Sej mogoče si že kaj napisala, pa še nisem prebrala. Mi smo imeli pa to noč žur. Malo očitno zobki dajejo. Zdej se mormo it pa res že slikat za osebno, da gremo v I kupit kremico za zobke. Mamo sicer eno doma, ampak je bolj švoh se mi zdi. Smo bili pa v soboto pri frizerju. Sem spšet pol kile lažja sam na račun las. Pa končno sem si spet pramene dala. Sem se prec bolj počutila. Potem smo šli pa k našim, da sem skuhala kosilo, pa mal za nedeljsko kosilo sem pripravila, da je do konca sam ata zrihtu. pa danes sem ji šla solato nabrat pa oprat, da se ne bo kaj preveč naša mati gnala. Včeraj smo šli pa na obisk k eni RR-jevki, ki je imela svojo bejbo pri naši mami v varstvu. In da nismo v tem sončku sedeli notri smo šli na otroško igrišče. Ko bi ve videle našega malega kak je bil, ko je iz peskovnika prilezel. Doma je prav črna voda od njega stran tekla. Dežnička pa mi ne najdemo za na naš voziček in malo skrivam kar s pleničko, ki sem jo s kljukicami pripela na strehico. Je mala skoz v senčki, pa še na vsake par metrov ni treba marele obračat nč, vas grem do konca prebrat. Aja, pa res bi bla vesela, če bi se katera za srečanja prijavila. Do sedaj je samo Kaja11. Aja tebe pa čisto razumem, da pikice ne boš vročini izpostavljala.
|