|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
17.4.2007 8:44:10   
max81
druga, he he

joj upam da ste mele ostale kej bolšo noč kot je bila moja, sej do 2 je blo ok, pol se je pa začel, skoz en jokanje, pa jošk, pa mal spanja, ampak čist mal spanja seveda in tko do zjutrej in na mojo žalost še kr  traja, kr neki se skoz cmizdri, sploh ne vem kaj ji je, mal poje pol se pa stran obrne pa začne tulituser posted image , ja mogoče bomo pa tudi  mi dočakali 1. zobek, al pa je luna na vidiku, ampak do zdej ni bila čisto nič luninauser posted image , no ja bo že, tanajbolj da jo napravim in greva en krog, samo še user posted image spijem do konca

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
17.4.2007 8:53:51   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: max81

joj upam da ste mele ostale kej bolšo noč kot je bila moja, sej do 2 je blo ok, pol se je pa začel, skoz en jokanje, pa jošk, pa mal spanja, ampak čist mal spanja seveda in tko do zjutrej

Pri nas je vsaka noč taka user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
17.4.2007 8:56:11   
**Petra**
Jutro!

Mi smo dobro spali. Samo zjutraj bi lahko spali dlje, zdj ko je Pia doma, pa se Nik ne da in ne da nahecat. Pa mu dam zizo, pa mal zadrema, ampak se ne da user posted image user posted image user posted image je vztrajen, da je dost spanja user posted image

Uf, spet lep dan, v sredo pa nas bo kao dež presenetu user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
17.4.2007 8:58:16   
Aja1
Upam, da ne bo res dežja jutri. Mi imamo v četrtek drugo cepljenje. A so vaši že bili drugič cepljeni?

.....moj še kar spi.....user posted image

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
17.4.2007 8:58:35   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1
Pri nas je vsaka noč taka user posted image

Še nč boljš ne spiteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
17.4.2007 9:00:08   
Aja1
do cca dveh je ok, potem pa je noro...malo spimo, veliko jemo oz. se crkljamo na zizi in dremamo zraven user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3556
17.4.2007 9:01:52   
**Petra**
A so vaši že bili drugič cepljeni?

Aha, v marcu. Je bil tvoj v nočini? Ne, ne, pri svojih je bil.... Pri nas je dobro, ker ga Pia pokonc vrže, al mu pa NIka poleg pustim, da ne more spat. Drugač bi tud vleku ko je mir v sobi user posted image Ne, ne, ne boš, če morm jst ustat, boš ti tud user posted image user posted image user posted image user posted image Sm žleht, ne user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
17.4.2007 9:04:47   
max81
o Aja boga, sedaj šele dobro vem kako se počutišuser posted image

ja mi smo bili že v tadrugo cepljeni, maja pa čakamo na tretje. Pa ne dež jutr no, pa glih moj je jutr frejuser posted image , to se prav da je treba danes izkoristit do tazadnjegauser posted image

kaj boste danes v piskre zmetaleuser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
17.4.2007 9:08:06   
Aja1
Evo, gospod so vstali....sem šla do njega in mu rekla samo da si eni pa privoščijo spanca...in kaj je rekel?! Sej je Neja jedla...ja, pa ne eno urp in pol!!! user posted image  No, zdaj pa se on z njo pogovarja in zeha zraven...buc, buc. Zdej se grem pa kao naštimat za k frizerju.... Smo vse malo žleht user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
17.4.2007 9:08:15   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: max81
kaj boste danes v piskre zmetaleuser posted image

Jst še naveliko razmišljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Rižoto z jajčevci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image MOrm damo mal za mnenje vprašat user posted image user posted image Pa mal se morm mojmu prilagajat, k pride danes dam user posted image user posted image

Zdj pa nama kuham polento, pa mlekca, pol pa mal denvo poštimam, pa stroj naštimam, pa hitr vn na luft....

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
17.4.2007 9:10:08   
**Petra**
Zdej se grem pa kao naštimat za k frizerju.... Smo vse malo žleht user posted image user posted image user posted image

Kam pa boš v bistvu šlauser posted image A en krog, pa prideš nazajuser posted image To ga mora zvijat, zdj, a user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
17.4.2007 9:10:17   
Aja1
Danes bomo pa mi imeli čufte user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
17.4.2007 9:11:44   
**Petra**

Danes bomo pa mi imeli čufte user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst sm jih tist dan, k smo jih meli mi, 3X jedla, da sm bla zvečer k balonuser posted image user posted image user posted image user posted image Ni kaj, so dobri tile čutki.......

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
17.4.2007 9:12:14   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: **Petra**

Zdej se grem pa kao naštimat za k frizerju.... Smo vse malo žleht user posted image user posted image user posted image

Kam pa boš v bistvu šlauser posted image A en krog, pa prideš nazajuser posted image To ga mora zvijat, zdj, a user posted image user posted image user posted image user posted image

Včeraj sem bila tako jezna nanj, da sem mu rekla, da bo danes 4 ure sam z Nejo, ker grem k frizerju user posted image

Ne bom šla nikamor, samo njegovo reakcijo želim videt.

Neposredna povezava do sporočila: 3564
17.4.2007 9:12:35   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: **Petra**

Jst sm jih tist dan, k smo jih meli mi, 3X jedla, da sm bla zvečer k balonuser posted image user posted image user posted image user posted image Ni kaj, so dobri tile čuftki.......

Neposredna povezava do sporočila: 3565
17.4.2007 9:13:36   
Aja1
Grem zdej Nejo zrihtat...se bom odjavla, ker bo moj takoj na rač. in bo videl, kaj pišem user posted image  Pridem nazaj.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
17.4.2007 9:14:49   
**Petra**

Predvidevam, da bo zelo dobra, kot pri nas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Samo, da mu ne bo to v navado pršlo, ko boš rekla, da nekam greš, pa bo mislu, da boš tud takrat doma ostalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
17.4.2007 9:33:19   
Aja1
No, sej v kratkem moram res k frizerju in še obletnico valete imamo v maju... Če ne prej, bo pa takrat sam z njo več časa...pa uspavat jo bo moral...to bo še veselo!

Neposredna povezava do sporočila: 3568
17.4.2007 9:36:54   
Nogavica
Joj, mi smo pa sicer spali do 7h, ampak sem se vsako uro morala zbudit, jo obrnit in dat dudo. Smrkljica se zdaj po novem obrača povprek v posteljici:

user posted image

Potem pa se zagozdi in se več ne more premikat in začne jamrat. No, potem pa vstane mami, jo obrne, v temi poišče dudo in gremo nazaj spat, po eni uri spet jovo na novo. Čisto sem adijo.

Meni se tudi zdi, da moj user posted image  ne upa biti dolgo sam z Živo. Sem mu jaz tudi rekla, da bom počasi morala k frizerju na barvanje in striženje in me par ur ne bo, pa mu menda ni bilo najbolj prav, ker Živa zdaj več ne spi dopoldne po 3 ure skupaj, kot včasih. Potem se pa zgovarja na dojenje user posted image .

Včeraj sva gledala tv - forenzike. Babe user posted image !

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

Neposredna povezava do sporočila: 3569
17.4.2007 9:41:09   
Zamima

Oja, jaz bi pa šla , magari v trgovino pa na eno kavo user posted image user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
17.4.2007 9:46:10   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica
Včeraj sva gledala tv - forenzike. Babe user posted image !

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
17.4.2007 11:55:12   
Aja1
N mi ga ratalo nahecat user posted image  user posted image
On je bil čist miren, ko sem rekla da grem...nič ni rekel, samo adijo user posted image  Pol pa nisem vedla, kako naj rečem, da sem se hecala, pa sem rekla, da bom šla drugič k frizerju (sva ravno patronažno srečala in je rekla, da bi se oglasila).

Evo, zdaj mi je spet prijavil, da gre še jutri tisto ograjo barvat k njegovim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - torej, spet bom cel dan sama z Nejo (dopoldan bo v službi, popoldan pa bo barval).

Neposredna povezava do sporočila: 3572
17.4.2007 11:58:38   
majas
Jaz sem tudi včeraj mulo pasla in še jo danes. Potem pa sem se drla po stanovanju, da kaka sramota, da niti oče ne ve biti, da se neve ukvarjati z njo, da ga je lahko sram... sem ga čist sprovocirala, da je šel in kajo skopal, oblekel, in jo nesel spat user posted image  potem pa s emi nekaj prilizoval s čokoladicami. Sem pa vseeno potem sama ostala pred TV ker je on igrice igral.

Ja nogavica  tudi kaja to meni dela, je zadnjič bila skoraj eno uro v postelji tiho, sem mislila da sigurno spi, potem pa kar na 1X tak jok, in se je revica zataknila v metuljča ki je naštiman na pojsteljici in ni več mogla nikamor in se je začela butat... Boga.

Jaz še vedno nisem cot zlikala.

Sve bile danes v pojstli do 10ih! Kaja že ob 8ih budna a je bila pridan in sem še lahko jaz malo dremuckala. Najhuje pa je ko se obrne k meni in me začne praskat ko mačka, in me loviti za nos in usta user posted image user posted image

Urška76 user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

Neposredna povezava do sporočila: 3573
17.4.2007 12:06:04   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

Oja, jaz bi pa šla , magari v trgovino pa na eno kavo user posted image user posted image

tudi jaz!!!

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
17.4.2007 12:20:15   
majas

N mi ga ratalo nahecat user posted image  user posted image
On je bil čist miren, ko sem rekla da grem...nič ni rekel, samo adijo user posted image  Pol pa nisem vedla, kako naj rečem, da sem se hecala, pa sem rekla, da bom šla drugič k frizerju (sva ravno patronažno srečala in je rekla, da bi se oglasila).

Evo, zdaj mi je spet prijavil, da gre še jutri tisto ograjo barvat k njegovim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - torej, spet bom cel dan sama z Nejo (dopoldan bo v službi, popoldan pa bo barval).

ah saj več ne veš kaj bi naredil ne? Tudi če se mulimo nič ne pomaga user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

izpovedovanje čustev
danuska

ali vam partner pogosto pove da vas še vedno ljubi in ga privlačite?

da (60%)

ne sploh se ne spolni več (15%)

samo poredko se še spolni (25%)

Število vseh glasov: 413

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!