|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
17.4.2007 21:11:02   
urška76
Aja1 naša mami je kar ok. Se drži nasvetov zdravnikov in če bo tako nadaljevala zna bit čez dva tri meseca taka, kot pred operacijo. Upam, da se bo držala in res ne bo dvigovala težjih stvari. Za enkrat si je dala max. 1 kg, da ga dvigne. Tako, da ima tud Špelo v naročju samo kadar sedi, pa še to samo po čisto malo časa.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
17.4.2007 21:21:27   
Aja1
Urška, me veseli, da je z mamo boljše user posted image

Midva imava tudi vsak svoj račun, vendar plačujeva oba (včasih on, včasih jaz). Ponavadi jaz kupujem hrano in sprotne stvari, on pa ostalo (položnice, bencin,...). V bistvu se zaradi denarja res ne kregava.

Pri nas je bila danes tudi patroažna in je bila Neja tudi pohvaljena user posted image user posted image user posted image  
Jo lepo redimo samo z dojenjem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
17.4.2007 21:22:07   
Aja1
A nisem jaz že rekla, da grem spat user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
17.4.2007 21:40:57   
urška76
Aja1 dej spokaj se že v mižule, če ne bo ura prej eno. user posted image
Jest tud šibam pod tuš pa spat.
Nočko

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
17.4.2007 21:48:03   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

A nisem jaz že rekla, da grem spat user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

Zasvojenka user posted image . Menda nas je tu kar nekaj takih. Meni tudi včasih že oči skupaj lezejo, ampak ne, jaz bom visela tu do zadnjega. Televizijo gledam samo še po pol ure na dan, tik pred spanjem. Dobro, da sem zdaj stavek za nazaj prebrala in ga popravila - je bilo toliko napak, da ne bi vedele, kaj sem sploh hotela napisat user posted image . Mogoče sem pa že zaspana user posted image

Sranje, ne morem se považit z novo rutico, ker shrani.si ne dela user posted image . Bom probala kasneje.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
17.4.2007 21:51:11   
krfjolca
Urška, midva imava zaenkrat še malo bolj ločeno, ker on dobiva plačo, jaz pa ne, pa bi imela potem jaz slabo vest. Imava pa tako dogovorjeno, da on plačuje vse položnice in stroške, kar pa je za otroka za kupit, kupujem jaz (plenice, mleko, prčkarije) iz tistega, kar dobim od socialne, pa kar sproti zaslužim.Kar pa ostane, roma v sklade, kjer se nabira za avto. Nikoli ne gledava drug drugemu pod prste in nikoli ni problem, če enemu zmanjka. Zaenkrat nama tako čisto ustreza, ko bosta pa dve plači, bova pa morda kaj drugega pogruntala.

Viv, jaz tudi mislim, da pejte babnce na morje user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
17.4.2007 22:05:50   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Urška, midva imava zaenkrat še malo bolj ločeno, ker on dobiva plačo, jaz pa ne, pa bi imela potem jaz slabo vest.

Pri nama je tudi nekako tako. Jaz sicer zaenkrat še dobivam porodniško, ker sem bila zaposlena preko javnih del, ampak vseeno ni veliko. Pri nama pa jaz plačam položnice - si delimo na pol s "spodnjimi", on pa ima vse ostalo preko. Meni še tu in tam ostane za kako cunjico in plenice za Živo .

Viv, jaz tudi mislim, da pejte babnce na morje user posted image

user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
17.4.2007 22:18:53   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: urška76

Midva imava sicer vsak svoj račun, vendar sva pooblaščena in če vem, da je na mojem suša mirno plačujem s kartico njegovega računa. Sej tud položnice nekaj z mojega plačava in nekaj z njegovega.

Tudi pri nas je tako user posted image user posted image

Drugače pa sm jst čist kikava - še dobr, da se tuki tipka in ne govori, ker bi vam drugače bolj malo povedalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Tudi mi3 smo bili danes na sprehodu, kar dolgo nas ni bilo doma. Je pa tudi oči prišel danes domovuser posted image user posted image user posted image .

Glede pomoči pri malihdveh..... brez komentarja. Za vse je mami user posted image , dobr no, Pio še stušira in glavo umije, tukaj pa se tudi končauser posted image Če je plenička polna s trdimi odpadki odpade previjanje user posted image user posted image , če je polnjena s tekočino, še nekakouser posted image user posted image . Ampak se mi ne da več prepirat glede tega, ko me pač ne bo, se bo mogel znajti na drug način user posted image user posted image . No, ko je treba it spat, takrat ni problema, lahko gre z obema naenkrat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa naj bo podnevi ali pa zvečer.

Nč šibam v posteljo, me grlo oreng boli, k da mam knedl v grlu, pa ko kašlam, prov tisto oreng potegne v grlu, da mi gre kr na jok. Upam, da hitr mine.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
18.4.2007 8:27:50   
max81
jutrro, ne vem al je to pomota al kaj, da ni nobene gor, razen krfjolceuser posted image , se vid da je mal bl čudno vreme in se sigurno vse stiskate k svojimuser posted image  al pa z user posted image

noč je bila solidna zaspala je ob pol devetih in se zbudila ob pol petih, pol pa za pol urce zaspat......nato pa vriskanje, brcanje, uf moja ušesa in je še kar budna, upam da kmalu zaspi, da grem zamesit testo.....ja danes bo za kosilo kr pizza, se mi je že včeraj zaluštalauser posted image

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
18.4.2007 8:28:49   
max81
o danes sem pa res jaz prvaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
18.4.2007 8:32:03   
Aja1
Buuuuu, jst sem tut tle user posted image user posted image user posted image

Sva z Nejo že sami doma...no, pri nas je zaenkrat še sonček in bova šli kar malo ven. Spanje je bilo pa kar ok (bujenje ob 2h in potem ob 4h)..potem pa bolj dremanje do 8h (moj je šel v službo, Neja pri meni v postelji in me je skoz brcala).

Midve pa danes ne bova nič kuhali, ker mojga itak ne bo...jaz bom pa kar kakšen topli sendvič naredila pa bo.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
18.4.2007 8:37:22   
krfjolca
Čau punce. Samo pozdravim, potem pa šibam naprej lektorirat.
Jaz bom danes jedla solato ledenko z rukolo in repki kozic user posted image . So v Lidlu ful poceni, 1 euro za lonček (v Merkatorju pa okoli 3 eu, se mi zdi ...) Sem jih kupila na zalogo.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
18.4.2007 8:45:09   
Zamima
jutro!

Kaj zdaj babe? user posted image  Štajerke se vidimo al ne?

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
18.4.2007 8:51:56   
Aja1
Punce, fajn se imejte na srečanju in se še poslikajte ter potem tukaj prilepite kakšno slikico.user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
18.4.2007 8:54:45   
majas
Jutro! Sem ravno šla povohat kako kaj srečanje stoji user posted image
Ja zaenkrat je še tukaj sonček, kaj pa če se pooblači?
Pa joj jaz bi vseeno prišla, saj ne bo deža... user posted image

Sem šla  samo do rač. pridem nazaj in evo kaja je že kravice pasla. zdaj pa se res že na veliko obrača potem pa se tako meni sama z sabo ko ji uspe in ji nič jasno user posted image

Evri pa kar bežijo ja, moj tudi plačuje položnice, jaz pa imam za trgovino to kar dobim socialne in otroških. Pa ko zmanjka tudi on da. Danes mi je že dal da bom plačala kavico tako Zamima nimaš kaj skrbet user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
18.4.2007 8:59:02   
Zamima
torej se vidimo! user posted image
zdaj grem pa malo rihtat

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
18.4.2007 9:08:03   
majas
Tudi jaz! user posted image papa

ostalim pa lep dan, pa prilepimo slikico, je digitalec že v torbi user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
18.4.2007 9:20:38   
Nogavica
Jaz sem že ob 8h gledala vse možne vremenske napovedi, pa piše možne pooblačitve, o dežju pa nič, tako da se verjetno res vidimo user posted image . Naša žaba je pred 20min zaspala user posted image . Upam, da se zbudi pravočasno, da ne bom preveč zamujala user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
18.4.2007 9:31:35   
Zamima
torej načrt je tak: Jaz počakam Majas na koldvoru  ob 10.45, torej se dobimo malo čez 11.00 pri astoriji. user posted image

Malinčica, če si tukaj se javi, če te počakamo pa kaki vozek imaš user posted image  ker tam je polno mamic z vozički pri Astoriji. Zmenimo se tam blizu glavnega vhoda v astorijo, da se bomo videli user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
18.4.2007 9:32:14   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: majas

Tudi jaz! user posted image papa

ostalim pa lep dan, pa prilepimo slikico, je digitalec že v torbi user posted image

Ja ja fotoaparat user posted image  jaz bom imela kat onega na telefonu, je moj malo prevelik za v torbico user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
18.4.2007 11:20:20   
Aja1
Sem vam fovš user posted image . Jaz bi vas tudi rada spoznala, pa mi je Mb resnično ful predaleč (sem bila samo 3x v MB s faksom na Lampiončkih user posted image ).

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
18.4.2007 11:33:38   
Aja1
Čestitke Zamimi in Zali, Malinčici in Maju ter Majis in Kaji za  user posted image mesecev!!!

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
18.4.2007 11:44:45   
Anonimen
user posted image  user posted image  user posted image

joj ste pa pridne čvekice! lepo se mejte na srečanju, pa čakamo na slikice. user posted image

mi smo že kar pridno v pripravah na odhod na prvomajski *dopust* na NL.

midva imava kar skupen bančni račun, pa se dobro obnese, itak smo familija, brezveze neki komplicirat okrog dinarčkov, oops evrčkov. user posted image

lep dan vsem! papa  

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3623
18.4.2007 11:47:15   
Anonimen
joj sem pozabila čestitat malčkom in malčicam, ki danes praznujejo. user posted image

vse najboljše za 5 mesecev, zala, kaja in maj! user posted image za mamice pa ena rožica! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3624
18.4.2007 11:49:11   
**Petra**
Živijo!

Aja, ti porednica, ti user posted image user posted image user posted image Veš, sem si mogla it tople sendvičke nardit user posted image user posted image user posted image

Tud jst danes ne bom nič kuhala, bomo šli verjetno pop na pico... mmmmm

Nik zdj ajčka, pia se na sedežni neki trudi, mami mljaska sendviče, edino oči je pridn pri hišiuser posted image user posted image user posted image je v službi!

Kje v mb majo kake Lampiončkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

zanositev
Lelly28 RR

kako hitro vam je uspelo zanostiti?

v prvem mesecu (52%)

v pol leta (24%)

v enem letu (10%)

po več letih (14%)

Število vseh glasov: 21

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!