|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
17.4.2007 12:39:11   
MALINČICA
ojla punce! Tako vas sploh prebrat ne morem, tako hitro naklofate strani. Sploh ne sfolgam več kaj napisat, ker smo skoz zunaj, le preberem vas malo tu in tam. Aja1, moj ima včasih iste finte, čeprav pa ga raje on pazi, kot pa da bi ga dala v varstvo, ok če greva midva namensko na kako kavico(kar se že dolgo ni zgodilo), pol ja, ampak če moram jaz kam skočit pa ga raje on čuva.
Se mi pa zdi da so glede tega nekateri moški nesamozavestni, si mislijo, da otroka ne bi znali tako porihtat, kot me, mamice. Ampak so otroci vseeno previti, čisti in zadovoljni, čeprav je to delal ati. No, pri nas edino joške ne more dat, pa kopat ga tud ne upa več, ker ga je enih parkrat sam, pa ga ni v redu pobrisal med gubami, pa je srček dobil vnete pazduhe, pa je takrat imel tako slabo vest, da še zdaj samo gleda zraven, ko ga jez brišem, pa me opominja, da ga ne bom kje pozabila posušit.user posted image

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
17.4.2007 12:55:47   
MALINČICA
Zamima, ti pa nehaj delat lušte s to lubenico!!!!!

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
17.4.2007 14:35:34   
Aja1
Max81 user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3578
17.4.2007 14:37:35   
Aja1
Punce, poslušajte. Danes mi je moj obljubil, da SAM zrihta Nejo za spat (kopanje, previjanje, uspavanje). Samo zizo bom jaz dala user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
17.4.2007 14:39:29   
MALINČICA
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Max81 user posted image

Enako tudi od mene!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
17.4.2007 15:27:44   
Nogavica

Punce, poslušajte. Danes mi je moj obljubil, da SAM zrihta Nejo za spat (kopanje, previjanje, uspavanje). Samo zizo bom jaz dala user posted image

Bravo, Aja1, user posted image user posted image user posted image ! Boš jutri poročala, kako mu je uspelo.

Živa ima pa novo rutico!!! Tako lepo pisano, zdaj pa ni več Micka user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
17.4.2007 15:34:16   
atanja
Helooo!
Najprej vse najboljše Urški(za nazaj) in Max81.đter za vse pet mesečnike in enega 6 mesečnika.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Očitno je nekaj v zraku k midva se tud glih ne ujameva najbojš z user posted image .
In misim da mi je zameru zaradi krsta-sam sva se lepo oba zmenila da ga bova dala. Zdaj mi je reku da ga jepresenetl da sem se že za to nedeljo zmenila. Pa kaj a naj čakaam??? da se bova še 10krat skrega la vmes.
PA še kosilo bom združla z mojim praznovanjem in smo tako en dan več frej... Ne vem no najraj bi šla odpovedat krst, sam se mi pa butast zdi k vse ostalo je pa po njegovo . Zdaj k je ta hokej ga sploh ni doma.

Men gre pa tok na živce k sem brez dnarja....Mislim k mi ga zmanka da bi šla malemu kj kupit al pa da bi mami pomagala kaj hrane nabavit. Največ mi gre za ta faks....Sam pol grem pa v službo pogledat pa me takoj prime da ga moram čiprej naredit da ne bom dolg ostalav tej službi k pa ne vem a sta šefa postala tok mim ampak nobene lepe robe nimamo za prodajat, skoz eno in istoooooo. Danes sem šla naprimer iskat darilo za družino k se je vselila in smo vedno meli ful velik, zdaj pa vedno ene in iste stvari-mi je šlo kar na bruhanje in sem šla kar ven. Pa še študentk ni in pol kar poslovodkinja-ta k me nadomešča dela cele dneveuser posted image user posted image . Pa še ona je rekla da bo z mano sam čez novo leto da pol pa gre k se ne zanjo zment.

me je spet prijel za učit pa mali je glih zaspal in grem za knjigo....

Lep dan vam želim

Neposredna povezava do sporočila: 3582
17.4.2007 15:44:16   
max81
ojla punce hvala lepa za čestitke, ja pa smo spet eno leto strejšiuser posted image

naša žaba trenutno pančka, pol pa šibneva na še en sprehod, ko je še tako lepo vreme, upam da jiutri ne bo dežja, da bomo lahko spet po dolgem času šli z atijem mal na lepš kot družina, ne pa kt samohranilkauser posted image user posted image  

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
17.4.2007 15:47:37   
Aja1
Jaz pa to danes izkoriščam, ker ga jutri ne bo user posted image

No, vsekakor bom poročala, kako mu bo uspelo z Nejo. Ampak bojim se, da sem bom kaj vmešavala, ko bom vidla, da ne dela tako, kot bi jaz user posted image user posted image

Mi gremo pa tudi zdaj še na en sprehod. Najedla sem se kot user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
17.4.2007 15:53:40   
Anonimen
Mi smo se našopingiral. Da ne omenjam kaj vse sem kupila...od pomembnih stvari, do 'nikoli jih ne bomo potrebovali' stvari. Pa da ne omenim kolk sem zapravla (mislim, da je šla cela porodniška, pa še mal s kartice od dragega). Smo se imeli pa fajn. Je bil škrat skoz ful priden. Zdaj je pa utrujen in je šel ajat. Bi šla mami tudi, pa mora pospravit nakupljeno.

Lepo se imejte, pridni bodite.

user posted image user posted image  Čestitke vsem, ki danes praznujejo!!!

LP

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3585
17.4.2007 16:30:01   
Nogavica
Živa je končno zaspala, jaz pa pričakujem obisk iz službe, tako da ne vem, če bova danes še šli ven. Odvisno, kako dolgo bo obisk tu in kako bo mala razpoložena. Upam, da je ne bomo zbudile, ko bomo čvekale.

Aja1, čimmanj se vtikaj danes, da ne bo to zadnjič user posted image .

Tako lepo je zunaj, da si kar težko predstavljam, da bo jutri dež.
Z user posted image  sva si prej prinesla domov kosilo od Kitajcev in sva kar zunaj pod cvetočo češnjo jedla, žaba je pa spala v vozičku user posted image . Je bilo že skoraj pocukrano user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
17.4.2007 18:39:21   
majas
Aja1 moj jo je včeraj kopal in sem šla kar stran, samo povedala sem mu da ji naj lepo pod bradico obriše. Raje pojdi stran če ne boš imela skos kake pripombe zraven! user posted image

Tudi mi smo bili danes skupaj zunaj, v Qlandiji... sva šla gledat za stolček, pa mi je prodajalka rekla da to na da bo otrok lepo bil cel noter da se samo ritka pokrije, ker če daš več vode lahko ven smukne! Zdaj pa tiste ki ga imate, krfjolca, Aja1  - kako funkcijonira. ker ga zdaj nisva vzela user posted image  jaz pa jo že komaj obvadam v banji...

Max81 user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
17.4.2007 18:42:27   
majas
Jaz pa se danes nisem nič našopngirala...pa sem mela svojea zraven pa bi lahko da ne bi šlo iz mojega žepa...ah ja. Sem ji kupila samo frutek pa žličke. In sva šla midva na kosilo ona pa je jedla frutek. Je bila tako vesela da je kar vriskala ker ji ni bilo treba samo zraven gledati user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
17.4.2007 18:50:57   
Aja1
Majas, mi smo prvič dali toliko vode, kot piše, pa je bilo premalo (res samo ritka v vodi). Naslednjič pa več (da je imela vodo do sredine tebuščka) in je prav uživala. Ne more pa ven smukniti.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
17.4.2007 19:25:51   
Zamima
Midve sva bile danes zunaj praktično cel dan, šle sva ob 10.30, prišle ob 12.15, potem pa sva šli ob 14.00 ša sva prišle ob 19.00 user posted image . Tako lepo je zunaj! Jej komaj čakam na naš dopustek, ...
o denarju pa raje ne bi user posted image user posted image user posted image

user posted image  kam za vraga grejo tile euri?! user posted image

Pa imam spet prazno denarnico, denar imam le še za frizerja in gorivo user posted image .

Za jutri bom še našla kak € za eno kavico user posted image  - upam vsaj user posted image .

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
17.4.2007 19:27:34   
Zamima
MALINČICA zakaj se nam ne pridružiš jutri? Saj ne grizemo user posted image . Smo same fejst punce user posted image .
Pa tvoj Malinček bo blažen med ženami user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
17.4.2007 19:28:47   
Aja1
Jaz zdaj, odkar so evri, full več zapravim (pa nimam kaj pokazat) user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
17.4.2007 19:34:47   
viv_
Madona, kako vam ob tako lepem vremenu rata tok naklofat?

Kako ste kaj? Pri nas je zdaj mož bolan, že dva dni leži in ni šel v službo, kar pomeni, da je res kriza. Ženski del familije se pa samo okrog preganja user posted image  Jaz mam roke že ful rjave, bom začela okrog hodit kot babe v BB, samo v kratkih hlačah in modercu od kopalk.

Dejte mi en nasvet:
mal razmišljam, da bi šla s puncama na morje. Mamo vikend hišico, ampak je res majhna, vse en prostor, ni ločene spalnice. Sicer sta tamalidve kar pridni pa navajena sem bit sama z njima. A bi šli na mojem mestu a ne bi? No sej, če nam ne bo laufalo lahko kadarkoli pridemo domov...

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
17.4.2007 19:40:00   
majas
Zakaj pa ne Viv? Saj bi vam bilo lepo. Pa kot praviš vseeno lahko greste domov...
Tako mi že spimo, sem prav vesela da je njena ura ob 19.30, protesira je zaspana in hoče spat. Komaj sem jo previla tako je jokala.
Naj se možek hitro pozdravi.

Jaz pa se grem umit pa pred tv pogledat BB, kako bodo se jokali in se kregali...

pa lačna sem spet, ah joj

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
17.4.2007 19:42:43   
Zamima

(pa nimam kaj pokazat) user posted image

ja saj! to je najbolj žalostno user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
17.4.2007 20:13:15   
krfjolca
Meni gredo tudi Evri ful hitro. Komaj imam nakazano, pa je že Gone with the wind ... In seveda vsakič pozabim na kako položnico, pa moram pol možeka fehtat, naj mi posodi ... Danes sem dala majčke tiskat s Che Guevaro. Pa bo prišlo 20 Eurov za dve majčki! Pa sem jih posebej kupila, da ne bo pomote. Grrrrr, čisto predrago. Sam kaj, ko pa mulc to enostavno mora imet user posted image .

Sem bila pa danes prvič v Lidlu. No ja, nič posebnega.

Sva pa zadnje dni s tamalim nonstop na terenu. Zdaj je ratal malo bolj priden, pa si moram dat duška še za nazaj, ko nisva mogla nikamor user posted image . Pišuka, imam kar naporen urnik. Ob ponedeljkih z eno kolegico na kofe, v torek z drugo, sreda je zaenkrat še frej, četrtki in petki pa so tudi porezervirani :lol:

Zdaj pa šibam naprej lektorirat. Sem danes dobila eno diplomsko za lektorirat, pa bi jo punca pomojem rada imela popravljeno včeraj user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
17.4.2007 20:44:24   
urška76
Čer!
Max vse najlepše in najbolše. Pa naj ti tvoja pikica razveseljuje dneve (in noči user posted image  ).
Zdej grem pa prebrat kaj ste napisale včeri zvečer in danes.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
17.4.2007 20:48:05   
Aja1
Poročilo: Nejo sem uštimala za spat jaz, ker se je malo mudilo....BB sem mogla gledat user posted image , pa sem jo kar jaz po hitrem postopku zrihtala. Bo pa naslednjič on (upam).

Krfjolca, jaz zdaj tudi upam kamorkoli z Nejo - ja, kdor čaka, dočaka user posted image  user posted image . Še dva meseca nazaj smo morali iz gostilne takoj, ko smo pojedli (seveda sva jedla izmenično).

Viv, jaz bi na tvojem mestu tudi šla. Zakaj pa ne? user posted image  Pa uživajte!

Zdaj pa gremo kar spat, ker je pri nas spanec kvaliteten smo do 1h ali 2h.

Mirno noč.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
17.4.2007 20:48:51   
Aja1
Urška, kako je z mamo?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
17.4.2007 21:06:48   
urška76
Ojla, vidim da se je odvisnica javila user posted image . Viv, če si v Olimju zrihtala ta mali ni user posted image , da ju ne boš na morju. Če ti pa ne bo šlo pa v avto pa domov možičku težit. Še prej ga pa pocajtej, da ne bo revež priklenjen na posteljo. Pa če v ponedeljek nimaš kaj za počet se javi v Tivoliju. Jest bi se šetkala v družbi. Je na srečanjih tema, pa bolj malo odziva user posted image .
Joj punce, ko vidim kako pojamrate čez svoje user posted image  jest šele vidim kaj imam doma. Že pri Mihu ga je v večini on rihtal. ta mala, pa tud jest ne more, ko pride naš domov. Jo mora najprej pocartat, pol je pa dama šele pripravljena, da se pri mamci priklopi. Pa za večerni ritual pri ta velikem je tud moj lubiko glavni. Prav zlat je. Pa ne, da bi zdej rekla da je pa brez napak, ampak tiste ki so niso tok moteče, pa itak tud jaz nisem brez njih. Tako da lubiko še tuki, k vem da boš prebral najboljši si in rada te imam.
Sva pa imeli danes na obisku patronažno. In je full hvalila mojo princesko, sem bila po moje kar mal nad tlemi, tok mi je pasal. Špela jo je pa tud cel čas šarmirala. Pa brundala, pa vmes napadala grizala. Ja očitno bodo teli zobi hudi. Mi je popoldne začela z jokom in to kar tako iz smeha. Pa v vozičku, ko smo šli iz vrtca z Mihom, kar mi ni še nikoli naredila. Upam, da bodo kmalu zuni. Se mi prav smili škratek mali.
O zapravljanju pa raje nebi zgubljala besed. Me pa čudi, da vse ločite svoje in njegovo. Midva imava sicer vsak svoj račun, vendar sva pooblaščena in če vem, da je na mojem suša mirno plačujem s kartico njegovega računa. Sej tud položnice nekaj z mojega plačava in nekaj z njegovega. Je pa res, da nisem glih zasvojena s šopingom. Pa v večini sva itak skupaj v trgovini.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

katana37*2

(81%)

(19%)

Število vseh glasov: 155

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!