Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
). opažam pa (na žalost tudi pri sebi), da so predvsem tipi tisti, ki se nočejo poročat. v moji žlahti je vsaj 5 koruznikov (vsi že z otroki, kar definitivno spremeni situacijo), od tega je v večini primerov tip tisti, ki se noče poročit. zakaj se današnji moški nočejo poročat? midva sva že imela precej splanirano vse, potem pa ga je vse minlo, k je blo treba razmišljat, koga povabit. in kolk ljudi to znese in da je škoda denarja za to in oh in sploh. zakaj je tako?? to je res najin dan, ampak zakaj ga ne bi delila s tistimi, ki jih imava rada? nisem kriva, če imam pa rada več ljudi kot on

, pa tudi tega komaj čaka.
In zdaj ga mam še bolj rada. No, če se to sploh da. Je pa dejstvo, da po moji strani mamo veliko koruznikov, pa tudi po njegovi strani. Dve moji sestrični že par let živita na koruzi, tudi en bratranec. Moja sestra je tudi koruznik. V bistvu mam poročenega samo enega bratranca in eno sestrično. Po njegovi strani pa je oče koruznik (z mamo mojega lubega sta ločena), brat je koruznik. Hudiča, koliko koruze je pri nas...bomo kar kmetijo meli
Današnje vrednote so itak že tako razrahljane in prilagojene, da je vsakemu njegova situacija naj-naj.
Ampak ne zaradi nekih vrednost, pa družine, ali pa ker bi me motilo koruzništvo, ker me ne..meni je všeč ta celoten proces poroke in bela oblekca.
Njen mož bo pa od mojga dragega priča.