frrrr
|
Arabela - js še nism čestitala Katarinci in tebi za 7 mesecev - čestitke! moci, a nisi rekla, da te je tolk skup, da mi boš lahk senco delala? sm se te skoz za hlače držala, pa sm čist popečena... imam vrat in dekolte v enem velikem izpuščaju ... grem jutr vprašat mau v lekarno, če lahk jem kakšen braunemon ali kaj podobnega nanica - evo, maš odgovor... mene je orng nasekalo moci kriva PIKNIK - moj mož tut ni glih za takšne zadevce... pikniki kr z enimi, ki jih ne pozna... ima raje znano družbo... ampak mislim, da bi se ga dalo prepričat, če bi ga začela kak teden prej pripravljat js bom kr rekla, da so sami računalničarji - bo že našel koga no... če ste ve tolk fejst, morejo bit tut vaši možeki nas kr prijavljam verjetno bo res najbolj sedla nedelja, se nobeden ne bo mogel zgovarjati, da dela muki - res je družina muki zmagala kr ne morm verjet no... mož muki si zasluži eno orng razvajanje s strani svoje žene Pikabu - le sporoči, ko boš v zoo... pa za kopanje tudi, a ne beki? nanica - mene tut full useka alko se pozna, da ga že dolgo nisem konzumirala in mi tut 3 dcl piva naredi un srednješolski filing: hihihihi krema za sončenje za otroke... včeraj po pregledu sva šla s tamaučkom še v lekarno po AD3... in je bla tam predstavnica Eucerina... sm ji rekla, da mam kremo za sončenje njihovo... mi je rekla, da sm prav naredila, ker sm 25ko kupila, saj ima notr ene mikro zadevce, ki odbijajo sončne žarke... višji faktorji pa absorbirajo... ampak rokic pa ne vem, če bi jih mazala, ker skoz prste v usta tišči zdej grem pa še album rihtat... pol pa vaše fotke pogledat....
|