|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
22.4.2007 21:47:05   
Anonimen
Aja1 mislim, da bomo me kar počakale, pa naj najini otroci sami izbirajo svoje partnerje...da ne bo kot v starih časih, ko so starši izbrali s kom se bodo otroci poročili....brrrr...me kar zmrazi...

Zdaj grem pa spat, ker se bo škrat najbrž kmalu zbudil, pa bi rada ujela še kakšno urico spanja.

LP

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3976
22.4.2007 21:50:52   
majas
Čer!
Joj saj res, skoraj bi pozabila ...
Živi lupčka za 5 mesecev!!!

Mi tudi že od 20ih spimo, jaz pa pogledam film do konca, so ravno reklame, potem pa tudi umit in spatl, ker mi že zdaj učke skupaj lezejo...

A kar tako vidve Aja1 in Barby84 sta se pa kar dogovorile, lepo lepo user posted image hm sta kar luškan parček.

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
22.4.2007 21:51:55   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

Aja1 mislim, da bomo me kar počakale, pa naj najini otroci sami izbirajo svoje partnerje...da ne bo kot v starih časih, ko so starši izbrali s kom se bodo otroci poročili....brrrr...me kar zmrazi...

Naši bom jaz izbrala user posted image user posted image user posted image ...no, se malo hecam user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
22.4.2007 21:53:31   
Aja1
Takole...zdaj vas pa res zapuščam - do jutri zjutraj. Bom spet prva user posted image . Upam, da ne.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
22.4.2007 21:53:47   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

sem ravno razmišljala o tem ja, ja... malo pša se moramo vseeno pohecati... user posted image

Nič tudi jaz šibnem še mako pred tv in potem spat, lahko noč

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
22.4.2007 21:54:36   
Zamima
Saj ne vem kaj naj naj se kar poslovim z RR oz. iz vseh drugih forumov in naj bom samo tukaj pri novembrkah ali naj kar grem user posted image user posted image

Mislim katastrofa kako se nekatere RR-jevke obnašajo. Nekdo načne eno temo, hočeš preprost odgovor, kako neka stvar deluje potem pa izpadeš največje budalo pa še naderejo te user posted image

Mislim to naj bi bila strpnost, to naj bi bil vzornik otrokom?! user posted image  Ok, tudi prav, zakaj pa ne, eni so pač vsevedi, jaz pa na žalost nisem user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
22.4.2007 23:21:24   
**Petra**
Ja, Aja, jst si tud to, o taščahuser posted image , želim za oba, da ne bosta dobila kake zaj..... user posted image Ampak, sej veš, na začetku je vse lepo "pocukrano", kasneje pa začnejo kazati pravi jaz. Pa jst se bom tud trudila, da ne bom delala usodnih napak, ki mene spravljajo ob živceuser posted image

Jst tud še kar ne spim. Sem urejala še ene stvari, ki jih moram jutri poštimat, pa za dohodnino moram na durs odnest, pa položnice plačat, same ta fine stvariuser posted image user posted image user posted image

Dejte mi odkrito povedat, kok kej izvajate handling domauser posted image user posted image user posted image A se kera drži teh tehnik? Jst sm s Pio hodila v RA, ampak odkrito povedano, sm dosti stvari pozabila... včasih mi gre tok na živce, ko določene osebe Nika pestujejo, včasih ga v naročju držijo, ko da je maček, ne pa ubogo dete, ki se še ne zna postavit zase. Ampak nekateri so tok šumasti, da ko začne jokat in protestirat, ne razumejo, da mu enostavno tako ne paše, ampak samo začnejo stokat zraven: Ja, kaj ti pa ne paše. Zobki te dajejo, ne? Pa take bustaste user posted image user posted image user posted image user posted image Tok 

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
22.4.2007 23:27:14   
**Petra**
Ja, Aja, jst si tud to, o taščahuser posted image , želim za oba, da ne bosta dobila kake zaj..... user posted image Ampak, sej veš, na začetku je vse lepo "pocukrano", kasneje pa začnejo kazati svoj pravi jaz. Pa jst se bom tud trudila, da ne bom delala usodnih napak, ki mene spravljajo ob živceuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jst tud še kar ne spim. Sem urejala še ene stvari, ki jih moram jutri poštimat, pa za dohodnino moram na durs odnest, pa položnice plačat, same ta fine stvariuser posted image user posted image user posted image

Dejte mi odkrito povedat, kok kej izvajate handling domauser posted image user posted image user posted image A se kera drži teh tehnik? Jst sm s Pio hodila v RA, ampak odkrito povedano, sm dosti stvari pozabila... včasih mi gre tok na živce, ko določene osebe Nika pestujejo, včasih ga v naročju držijo, ko da je maček, ne pa ubogo dete, ki se še ne zna postavit zase. Ampak nekateri so tok šumasti, da ko začne jokat in protestirat, ne razumejo, da mu enostavno tako ne paše, ampak samo začnejo stokat zraven: Ja, kaj ti pa ne paše? Zobki te dajejo, ne? Pa take bustaste user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
22.4.2007 23:32:00   
**Petra**
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no, zdj sta pa kar 2 posta tle gor user posted image . Se mi je rač. kar sam ugasnu, pa sem obnovila sejo, ker sem mislila, da ni objavu prvič, zato zdaj berite 2X. Boljše, da je 2X napisano in objavljeno, kot pa nobenkrat, pa še enkrat bi morala potem pisatuser posted image user posted image user posted image

Zamima, kaj za user posted image pa je blouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
23.4.2007 6:20:40   
MALINČICA
Prva, pa samo zato, ker me je dragi zbudil, ko gre delat. Šegrem malo spat, pa potem kaj napišem, ampak Ajo1 sem pa morala prehiteti!!!!!!!!user posted image user posted image

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
23.4.2007 8:06:41   
Aja1
Druga user posted image user posted image user posted image  

Za silo naspana. Vidim, da se vseeno malo bolj naspim, če user posted image  ni doma, ker potem vsaj smrči nihče user posted image

Zamima - kaj je bilo?

Zdaj pa grem otroka zrihtat, potem pa čez kakšno urco malo ven.

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
23.4.2007 9:03:40   
Anonimen
Zamima, ne se sekirat, pa ostani z nami. En velik user posted image  zate pa še ena user posted image  zraven! user posted image

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3987
23.4.2007 9:21:13   
**Petra**
Jutro!

Naš pa ima verjetno ječmenček na učku. A je treba it k zdravnikuuser posted image user posted image user posted image user posted image Verjetno se dobi kakšna kremica al kajuser posted image

Spet spali do 6h in komaj, komaj navlekli skoraj do 8h! Ampak je zadovoljivo. Zdej vsa umazan od kaše, se še kar oblizujeuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
23.4.2007 9:24:27   
ircica
Zdravo, punce!

Po dolgem ;asu se javljam. Rac. je koncno popravljen, mali Kostja pa bolan. Ima vrocino, je dobil ye svecko ponoci in eno danes yjutraj, smrka, kaslja in jamra, da se ti srce trga.
No ja, enkrat je pac moral prvic zbolet.
Ze klice...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
23.4.2007 10:17:31   
Zamima
Mah, zastavila sem preprosto vprašanje kako deluje Angel care, pa 1 uro nisem dobila nobenga odgovora, potem pa sem napisala, da se mi zdi res smešno, kako vse to zadevo hvalijo, če je niti ne vedo kako deluje, mah potem sem bila pa jaz smešna pa sem jim na žulj stopla in podobno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
23.4.2007 10:31:09   
max81
dannnnn, uf končno nekaj časa zaseuser posted image , evo cel vikend smo bili zasedeni, u soboto smo praznoval rojstni dan, pa sm zjutri pekla torto, ja bila je res za prste obliznit, potlej smo imeli pa cel dan obiske.....v nedeljo smo šli pa rolat iz kr. gore do rateč in bilo je res super, pol pa u kr.goro na kofee in malo poklepetat in je bila ura en dva tri štiri, ko smo prišli domov......pol so bili pa spet obiski na sporedu in zvečer sem samo padla v posteljo in mislim, da sem zaspala še pred mojo pikicouser posted image user posted image , drgač pa Aja hvala ker si me pogrešalauser posted image , bom sedaj bolj pridnauser posted image

tko kofetek gre počasi h koncu, za zajtrk sem si privoščila gibanico, ki mi jo je ratal narest včeraj in jo bo tudi kmalu zmankaluser posted image  in pol se sprašujem zakaj  mi trebuh noče izginituser posted image

za kosilo bo pa dones verjetno samo solata, ker je dragi do večera na šihtuser posted image

no tko zdej pa počasi malo na sončka in se tipkamo

papa

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
23.4.2007 10:35:31   
Nogavica
Zamima, sem brala, ja. ne se sekirat. Ti samo ostani tu z nami user posted image .

ircica, dobrodosla nazaj! Zamudila si srečanje Mariborčank. Le glej, da se naslednjič vidimo user posted image .

Jaz sem se tudi zbudila ob 6h, ker je dragi šel delat, potem pa sva z žabo po hranjenju in previjanju spali še do 9.15 user posted image .

Zdaj pa me že kliče.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
23.4.2007 10:36:38   
**Petra**
Ja, Zamima, to sem pa brala, ja. Ne si jemat to tolko k srcu in da ne bi res kam pobegnila!!!!!!!!!

Mi smo očija peljali, zdj pa smo do srede sami. Mali spi na balkonu v jajčku, jst pa si šibam hitr glavo umit, potem pa peš v mesto na durs, pa na pošto....

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
23.4.2007 10:37:16   
Zamima
mah ja saj je vseeno, mogoče sem še toliko bolj sitna ker: imam PMS in menstruacijo obenem user posted image , ker so mi anteno iz avta vkradli, ker zvoni telefon ob 7.30 zjutraj user posted image user posted image user posted image

GGGGGRRRRRRRRRRR

komaj čakam da grem na dopust

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
23.4.2007 10:43:03   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: max81

drgač pa Aja hvala ker si me pogrešalauser posted image

Malo sem te pa res user posted image user posted image user posted image

Zamima, sej bo boljš. Sem ti kar malo fovš, ker greš na morje...jaz bi šla tut. Me prav zanima, kam me bo moj peljal, ker bo od petka do ponedeljka frej (to se ni zgodilo že full časa). Upam, da ne samo do tašče user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
23.4.2007 10:56:44   
Zamima
user posted image  upam, da ne Aja, pojdite magari na kak izletek - enodnevni, če ne več user posted image , do Portoroža, al pa Pirana user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
23.4.2007 11:17:13   
Zamima
Pozabila sem čestitat še vsem mesečničkom user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za naprej in nazaj user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
23.4.2007 11:33:33   
Anonimen
Danes se vam javljam bolj pozno, ker sem v spomladansko čiščenje stanovanja padla. In imam v planu do petka vse počistit. Pa moram kar malo pohitet. Dobro da je škrat bil ful priden in sem kar veliko že naredila. Zdaj imam pa malo pavze pa škrata dam spat...potem pa ven.

Smo spet čudno spali...do 1ih se je zbujal na 1,5 - 2 uri, potem je spal do 6ih, jedel in spal do 8ih.

Zdaj sem ga dala spat in imam malo pavze, ker boljše da ne ropotam.

Zamima ne sekiraj se, ker eni so res na tem forumu samo zato, da te kritizirajo in težijo. Itak nimajo kaj bolj pametnega za delat. Meni grejo tudi eni ful na živce, ampak se ne obremenjujem.

A ste ve tudi kaj opazile, da imamo manj objav (vsaj jaz). Včeraj sem jih imela 800, danes pa skoraj 150 manj. So menda spet brisali čvekanje v tri dni. Ah saj sem velika čveka in bom kmalu spet nadoknadila. 

LP

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 3998
23.4.2007 11:34:04   
MALINČICA
Tudi jaz čestitam vsem messečnikom. Bravo malčki, pridno rastete!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Zamima ne sekiraj se, včasih kdo samo čaka, da lahko koga napade ali zasmehuje in podobno. Ti kar ostani, ne pusti se!!!

Danes pa nas je obiskala patronažna, pa je rekla da je Maj debeluser posted image  Koza!! Pediatrinja pa naju je pohvalila glede kil! Eh, brezveze!

Da naštejem novosti pri nas:
-Maj je včeraj začel govoriti mama-sicer je to brez pomena, ampak prva besedica pa jeuser posted image  in ko zajoka, pravi mama mama maaaama, tako žalostno, da se mi srce trga. Ati pa mu pravi, da mora govorit "ata, naredi mi brata".
-Majči se zadnje dni prijema za stopala jeeeej! Sem se že bala, da se ne bo, ko so na razvojni toliko govorili o tem, da je zaradi tega treba na FT.
-banana zapira, po dveh dneh uvajanja banane se je gospod odločil, da ne bo kakal in to tri dni.
-pospravili smo balkon in ven postavili vse najine ogromne rože, pa imava zdaj zunaj pravi vrt...joj kako je fino!

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
23.4.2007 11:38:44   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: MALINČICA

Ati pa mu pravi, da mora govorit "ata, naredi mi brata".

user posted image user posted image  bravo za Atija user posted image

Ma ja MALINČICA ma ko jih šmirgla, to je odraz, da so očitno nezadovoljne s tem kar imajo, da se tako spravijo na druge oz jim z vprašanjem nekdo tako lahko na "žulj" stopi user posted image ,... meni je pač bilo smešno, ker je že ena pred mano vprašala kako zadeva deluje, pa se mi zdi, da niso znale ravno prav razložit user posted image , eh kr nekaj v glavnem.

jaz ostajam z vami. user posted image

Patronažna ti je rekla, da je Maj debel? user posted image  Koliko pa je zdaj velik pa težek??? Mogoče je pa samo na zgornji meji ali pa kaj user posted image

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

stari starši
watershine

se želijo umešavati v vzgojo vaših otrok?

da (55%)

ne (45%)

Število vseh glasov: 410

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!