|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
22.4.2007 10:14:08   
majas
Ah Aja1 ti pa se mi že prav smiliš. Pa ko se zbudi ji vedno daš jesti ali poskusiš samo z dudo?

O pripombah in klobasicah pa bi včasih kar popenila. Joj kake klobasice pa kaka lička...grr... kaj dojite? Aha ja, se vidi ja. Halo...  Po drugi strani pa si mislim, pa govorite kaj hočete, samo da je zdrava...
Včeraj na vikendu so imeli njegovi neke obiske in potem bi kar Kajo vlačili...sem jim jo kar vzela iz naročja in sem šla stran z njo. Ona je rekla no pa so mi jo vzeli, tašča pa je samo čudno pogledala.
a me sploh ne zanima...je moj otrok, grr user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
22.4.2007 10:19:33   
majas
Ne zdaj pa bom pouser posted image ... spet je prišla Tašča nenapovedano, mi pa gremoo skupaj ven ne!!!!  Jaz bom znorela zaradi tega, sem odprla okno pa sem kar rekal mojemu-kaj gremo koliko je že ura trgovina se bo zaprla!!! Kot da jih nisem vidla...joj.. uuffff

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
22.4.2007 10:44:29   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: majas

sem jim jo kar vzela iz naročja in sem šla stran z njo. Ona je rekla no pa so mi jo vzeli, tašča pa je samo čudno pogledala.

uf to mene tud tak dvigne! user posted image user posted image user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
22.4.2007 10:58:09   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

sem jim jo kar vzela iz naročja in sem šla stran z njo. Ona je rekla no pa so mi jo vzeli, tašča pa je samo čudno pogledala.

uf to mene tud tak dvigne! user posted image user posted image user posted image

Aha, pri meni isto user posted image user posted image , pa nenapovedani obiski mi grejo tud pošteno na živce. Pa dostikrat se zgodi, da kak "telefon" pokvari družinske načrte, ker moj pač nobenmu ne zna rečt NE!!!!!!!! Uf.

Pa opazke o dojenju in debelih ličkih tuduser posted image user posted image . Dobr, da je Pia tko fajn zgledala, pa je bla skoz na flaši. Pa je mela tud lička lepa in klobasice na nogicahuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
22.4.2007 11:02:47   
Zamima
Petra, to sem se pa jaz že navadila, da lepo povem, če imamo kaj v planu. user posted image  Zakaj bi bila potem jezna na vse skupaj, če nek plan propade zarad nenapovedanega obiska ki pokliče zadnji trenutek, pač povem in do zdaj ni bilo še nobenih zamer. user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
22.4.2007 11:51:36   
Aja1

Ah Aja1 ti pa se mi že prav smiliš. Pa ko se zbudi ji vedno daš jesti ali poskusiš samo z dudo?

Ponavadi gre kar takoj na zizo, danes sem ji dala pa dudo in je bilo čez pol ure spet pestro...ma ne vem, kaj naj naredim. Če pa Neja mirno spi, pa moj smrči user posted image

Glede tega, da ne zna reči ne...je pa moj isti Svojim ne bo NIKOLI rekel NE. user posted image  Pol sem pa jaz tista tečna user posted image

No...gremo k tašči na kosilo.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
22.4.2007 12:35:01   
Anonimen
Živijo punce.

Danes se vam oglašam bolj pozno, ker sem skoraj do 11ih spala (vmes sem se zbudila in malega nahranla, oblekla, itd.) potem pa je dragi prevzel vajeti, da se je mama nočna ptica malo naspala...
Včeraj je bilo ful fajn na POP TV-ju. Ampak je bilo ful vroče in dolgo je trajalo. Sem se pa nasmejala, ker je Salome takšne ven metala med pavzami, da dol padeš. Če boste gledale ponovitev sobotne oddaje  (na Big Brother strani), sem tista, ki je sedela zraven unega komentatorja MIlana (v črno - beli majici). Me je kar parkrat pokazal. Če bom našla kakšno fotko, jo pa napopam.

Ati in mali sta bila ful pridna in sta preživela ful lep večer. Sedaj pa letim, ker imamo družinski piknik in na balkonu pečemo...

Lp

(odgovor članu ema79)
  Neposredna povezava do sporočila: 3957
22.4.2007 14:50:36   
Anonimen
Če boste imele čas, si lahko sobotno oddajo BB ogledate tukaj:
http://24ur.com/bb/bb_video_show.php?subtype=oddaja&media_id=60007908
(upam, da dela)

Kot sem že omenila, sem tista, ki ima črno belo majico in sedi zraven ene bolj blond punce s skodranimi lasmi (moja kolegica - na moji levi), na njeni levi pa je komentator Milan.

LP

(odgovor članu ema79)
  Neposredna povezava do sporočila: 3958
22.4.2007 15:52:26   
Nogavica
barby84, ne dela, če nisi registriran user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
22.4.2007 16:06:09   
majas
Evo jaz pa sem pa za svojim računalnikom tako da se bom lahko večkrat javila. Sem prav vesela. Po drugi strani pa bom spet manj naredila user posted image ne ne bom kar pridna.

Barby84 ne morem pogledati ker nisem registrirana pa se nikakor ne morem. Vse je čudno.

Kaja je končno malo zaspala. Od jutra ni nič.

Tašča takoj pograbila kajo iz rok, je bila res pridna, ko pa jo je ona vzela pa spet joč. Jo je imela na soncu, pa sem ji rekla naj jo da iz sonca ker ne sme biti na soncu ker ima že tako preveč lička občutljiva. Ne ona reče saj ni še močno sonce... Res dela vse kontra tako da sem ji kajo vzela, pa mi zabrusi, zdaj jo pa zebe v senci. Ji dam našo sliko pa reče: joj an tej sliki pa niste čisto nič usklajeni, vsak za sebe kot da niste družina!
jaz nevem a imam občutek da se zadnje čase sploh neujameve in bom počasi znorela. Ko smo bili na morju smo se dosti bolj razumele. Od kar smo tu, od kar je Kaja... Uf..jaz pa ne morem biti tiho in vedno povem kaj mislim,pa je že rekla mojemu 1X, Maja pa se nikoli ne zadrži kaj? Vedno pove kaj misli pa tudi če se skrega.. Ja taka je..je rekel. user posted image pa drugače res nisem taka ko pa mi pride kaj vrh glave pa se več ne morem zadržati.
Uh sem se spet razpisala

Baje bo jutri dež user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
22.4.2007 16:51:55   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1
Glede tega, da ne zna reči ne...je pa moj isti Svojim ne bo NIKOLI rekel NE. user posted image  Pol sem pa jaz tista tečna user posted image

Evo, pri nas se je lihkar to zgodilo. Je šel na rekreacijo in ker se mu je med potjo "zaluštalo", da ne bi šel (beri: jst sm ga preden je šel prosila naj ostane doma, ker gre jutri v I in ga do srede ne bo), pride nazaj domov in reče, da gremo k njihovim domov, ker je tašča spekla kolač. Halooooooo. Se mi je kr utrgalo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tok sm besna, da bi kričala, metala stvari okol........ grrrrrrrrrrrrrrrrrr

Da pa bi šli mi na sprehod, kot smo se že dopoldne dogovarjali, ne, to zdaj ni več pomembno!!!!!!!!! Joj, kar trga se mi. Zdaj pa sva z Nikom ostala doma in bova šla sama ven z vozičkom, samo da naju ne bo, ko prideta s Pio domov.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
22.4.2007 16:56:11   
**Petra**

Uf..jaz pa ne morem biti tiho in vedno povem kaj mislim,pa je že rekla mojemu 1X, Maja pa se nikoli ne zadrži kaj? Vedno pove kaj misli pa tudi če se skrega.. Ja taka je..je rekel. user posted image pa drugače res nisem taka ko pa mi pride kaj vrh glave pa se več ne morem zadržati.
Uh sem se spet razpisala

Aha, jst tud taka user posted image user posted image user posted image user posted image . Za otroke sem še posebej alergična, še posebej pa na tisto, ko neki rečeš, ampak je to tako težko spoštovat!!!!!!!!

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
22.4.2007 17:38:02   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

potem pa je dragi prevzel vajeti, da se je mama nočna ptica malo naspala...

O, kolk bi jaz to rada doživela! >Ravno danes sem mu zatežila, da v skoraj 6 mesecih še nisem enkrat doživela, da bi mi zjutraj rekel: "ti kar še malo poleži, bom jaz zrihtal mulca!". Uuuuuff user posted image
Ponavadi se ob vikendih celo še malo namrgodi, kot bi hotel reč - odnesi ga že stran, da bom jaz še malo spal! Grrrrrr. Sem pa čisto pošizila zjutraj - vstanem, oblečem malega, ga dam nazaj v posteljo k možu, jaz pa letim psa peljat srat in perilo prat. (hehe, se fajn rima). Že, ko sem šla po stopnicah, sem ga slišala, da joka, pa sem šla dalje, ker je bil pač itak dec zraven. Čez ene 10 min pa pridem nazaj, mali že ves vijoličen od tuljenja, dec pa zraven spi ko top!!!!!! user posted image No, saj pol sem ga jaz zbudila, ko sem se tako drla nanj user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
22.4.2007 18:34:55   
Anonimen
Da ne bo pomote...pri nas se je prvič zgodilo, da je mami lahko malo poležala...itak sem vmes mogla škrata previt, ga oblečt, mu dat jest..tako da so bile prekinitve...ampak je vsaka minuta prav pasala...

Nisem vedela, da se ne da pogledat...žal. Saj itak ni bilo nič posebnega, pač sem bila na Tvju. Vam bom kakšno svojo fotko napopala pa me boste videle, če hočete. Prav?

Smo preživeli kar lepo nedeljo...popoldan smo šli k babici na vikend in smo uživali na sončku...mali je bil ful pridkan, zdaj se pa z atijem igrata, potem pa v pižamco, jest in spat...jaz se vam pa še javim...

LP

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3964
22.4.2007 19:51:16   
Nogavica
Joj, smo nasršene ta vikend, ne user posted image user posted image user posted image ?
Jaz sem tudi, pa nimam časa zdaj vsega pisat, ker se gremo kopat user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
22.4.2007 20:02:00   
Anonimen
Škrat že spi! Kar naenkrat ga je zmanjkal. Upam, da ne bo preveč zbujanja ponoči.

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3966
22.4.2007 20:51:34   
Aja1
Naša mala tudi že spi, user posted image  je v službi (ima nočno), jaz pa na RR.

Smo danes testirali nov voziček (marelo), ker jaguar zavzame veliko prostora v avtu, ta marela bo zdaj pa skoz notr - terenski voz user posted image

Takole spim:user posted image

Ko se zbudim: user posted image

< Sporočilo je popravil Aja1 -- 22.4.2007 21:02:32 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
22.4.2007 21:02:01   
Anonimen
Aja1 user posted image  za tvojo user posted image . Bom jutri fotko našem škratu pokazala, pa bo ziher kakšna iskra poskočla. Ful je luškana.

LP

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3968
22.4.2007 21:04:12   
Aja1
No, le nalimaj kakšno sliko tvojega škratka.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
22.4.2007 21:06:09   
Aja1
Bom zbirala tudi po bodočih Nejinih taščah user posted image   (vas moram še prej spoznat user posted image ). Kakšne zaj.... nočem za mojo pikico user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
22.4.2007 21:08:42   
Aja1
Živa in Nogavica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za 5 mesecev!

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
22.4.2007 21:23:14   
Aja1
Nič...jaz grem spat...upam, da bom kaj spala in ne spet samo dremala.

Lahko in mirno noč vsem.

Kje se pa Max81, pa Kaja11, pa Urška76, Mucamaca in še nekatere potikajo user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
22.4.2007 21:34:36   
Nogavica
Aja1, hvala za čestitke user posted image !

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3973
22.4.2007 21:38:49   
Anonimen
Aja1 tole sem jaz (možna bodoča Nejina tašča - sem prijazna in nisem user posted image , pa upam, da ko bom bolj v letih tudi ne bom)
user posted image

pa še enkrat
user posted image

tole je pa škrat (možni Nejin user posted image )
user posted image

Lp

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3974
22.4.2007 21:43:31   
Aja1
jaz še kar nisem šla spat...ja, pol bom zjutraj pa spet vsa neprespana user posted image

Barby...videz lahko vara user posted image user posted image user posted image  (si simpatična, da ne bo pomote user posted image ), mali je pa itak frajerček.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

LJUBOSUMNOST MED SOROJENCI
nataly33

Ali je vaš starejši otrok ljubosumen na mlajšega?

DA (40%)

NE (29%)

VČASIH (31%)

Število vseh glasov: 142

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!