|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
21.4.2007 11:48:31   
Aja1
Punce, ki imate spale vreče. A imate tiste brez rokavov? Jaz sem dobila eno v telegramu, pa je velikost 86. Mislite, da bi bila že ok? Moja ima tudi zdaj zelo tanko odejico za pokrit, pa se čist razbrca. Sicer ni ravno mrzla, ampak vroča pa tudi ne. Samo jaz jo bi morala oblečt v vrečo takoj po kopanju, ker mi še vedno v rokah zaspi user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3926
21.4.2007 11:53:25   
ema79
Dober dan!

atanja thank you very much za to, ker si povedala za akcijo v Katja in Alen. Sem pokupla pol trgovine. 10 bodijev, kompletkov majca-kratke hlače, troje pokrival, kiklce, cele hlače, same majčke....... in namesto 108 evrov, plačala 32!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo....

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3927
21.4.2007 12:00:20   
**Petra**
Aja, Nik ima vrečo brez rokavov in velikost št. 4user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3928
21.4.2007 12:11:26   
**Petra**
Aja, a vsak dan kopaš Nejo?

Še kateri user posted image spi ponoči na boku? Naš že kar nekaj časa spi na hrbtu, če pa ga že dam na bok čez dan, se pa sam obrne. Pa vedno (večinoma), ko spi, ima glavo obrnjeno na levo user posted image .

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3929
21.4.2007 12:15:09   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: ema79
...in namesto 108 evrov, plačala 32!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se ful splača it na razprodaje. Sploh za tamale, ki hitr prerastejo stvari. Moja2 gresta s številkami oblačil ful navzkriž. Pa človek misli, ko ma že enga user posted image , da je drugi preskrbljen z oblačiliuser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 3930
21.4.2007 12:17:53   
ema79
jst lih ne vem, kolk ma št. vreče, sam ji je pr nogah še fuuuuulllll dolga, pa jo mam vseen. Je brez rokavov, tamala itak spi skoz na hrbtu - drgač sploh ne zna, roke ma skoz zunaj in ni važno kakšno je, ona ma skoz tople roke!

Življenje je lepo....

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 3931
21.4.2007 12:32:31   
MALINČICA
Aja1 jaz tudi dam Maja v vrečo brez rokavov, pa mi tudi včasih zaspi na rokah, včasih pa ga enostavno dam v najino posteljo, pa sam zaspi, potem pa ga premaknem v njegovo, pa si glede vreče naredim takole: Vrečo si nastavim v njegovo posteljo tam, kjer spi in zadrgo odprem do konca in tam pri rokavih malo obrnem ven.To naredim že zjutraj, ko posteljem vse postelje. Ko Maj že trdno spi, pa ga položim na vrečo, rokice v rokav, potem zaprem vrečo in mali se sploh ne prebudi oz. če že odpre očke, pol jih itak v spanju in jih pol tud hitro zapre.
Sploh ne kompliciraj.

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 3932
21.4.2007 13:10:18   
Nogavica
**Petra**, Živa po novem spet spi na boku user posted image . Ko sva jo midva obračala na bok, se je obračala na hrbet (nekje od drugega meseca naprej), zdaj, ko jo pa polagava na hrbet, pa se frajerka že kaka 2 tedna sama obrne na bok - tudi večinoma na levega.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 3933
21.4.2007 14:54:46   
Anonimen
Ojla.

Evo me. Od zadnjega oglašanja imam novo frizuro, s kolegico sva bili na kavici, potem smo šli na družinski sprehod (ati se nama je pridružil) po mestu, šli smo v trgovino, pojedli kosilo, skoraj vse oprali in pol že posušili, malo pospravljali, sedaj pa škrat spi, mami pa hitro na RR. Potem moram pa vse pripravit, ker bosta danes zvečer moja moška sama doma. Mami gre pa s kolegico v LJ. (si gremo ogledat BB v živo!!!).

Naš tudi spi v spalni vreči in sicer št. 2 (pa se mi zdi, da mu bo kmalu premajhna). Je rad v njej in danes smo boljše spali (en dan prej ga nisem dala v vrečo in smo grozno spali). Spimo v vreči že od decembra. Vreča nima rokavov in ni ful debela, zato ga pokrijem še z bolj tankim kovtrčkom.

LP

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3934
21.4.2007 14:57:04   
Anonimen
Naš pa ni nikoli hotel spati na boku, vedno samo na hrbtu. In vedno je bil obrnjen v desno in se mu malo pozna (ima malo potlačeno glavico). Vendar sedaj tudi veliko prespi obrnjen v levo, pa je tudi glavica boljše. Vedno se mi obrne na hrbet. Na trebuhu je pa samo enkrat čez dan spal, ampak me je bilo kar malo strah. Zdaj ko bi pa že brez problema spal na trebuhu, se pa okrog obrne. Za našega škrata je spanje na hrbtu zakon.

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3935
21.4.2007 16:52:09   
**Petra**
Barbi, lepo se imej na BB, tvoja fanta pa naj uživata "fantovski" večer.

Jst sm se pa mal prej zbudila. Samo Pia je bila pokonc, ostali trije člani družine pa  smo mal počivaliuser posted image . Je prov pasalo, po ne vem kolkem času. Uf, kok sva se z Nikom stisnilauser posted image . Je pravi mali lisjaček. Čim me "zavoha" se že obrača na bok, da bo dobil zizo, pol se pa kar trese z odprtimi ustkiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3936
21.4.2007 18:12:19   
majas
O barby84 uživaj na BB, pa pomahaj nam kaj user posted image potem pa poročaj! Me prav zanima kateri bo šel danes ven...
Mi smo bili cel dan na vikendu pri njegovih, je bil sonček in toplo, se pa res bližajo deževni dnevi. Pa naj bo ta teden grdo potem za praznike pa spet lepo user posted image

Moj pa mi rihta računalnikuser posted image končno bom imela svojega, da ne bo več prepirov, ker sva se danes zjutraj že skregala zaradi tega. user posted image

No petra sem ti rkela poskusi z spalno vrečo user posted image da je boljše. jaz pa moram novo kupiti ker ji jeta že premala. Bom pa ji res veliko št. ker imam potem mir, ker te vreče niso ravno poceni.

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

Neposredna povezava do sporočila: 3937
21.4.2007 19:01:20   
Lana_s
Ojla, se še jaz oglasim po dolgem času. V takem vremenu mi ni za računalnikom sedet, smo večinoma zunaj, zvečer pa hodim tekat potem pa me zmanjka še preden prav do postelje pridem.

Morala sem se pa danes oglasiti, ker je Luka dobil prvi zobek. Majhna bela pikica je pogledala spodaj desnouser posted image Je kar hitro dobil - 4,5 mesece, Tina ga je teden dni pred 6 mesecem. Razen ogromnega slinjenja in drgnjenja po dlesnih ni nobene tečnobe ali kaj drugega.

Ste pa prave čveke postale, vam sploh ne sledim več. Na par dni pogledam in je tolko napisanega, da tako nimam časa prebrati vsega in samo na hitro preletim. Sem videla, da ste se štajerke na kavico dobile, pa sem še to zamudilauser posted image

Drugače pri nas ni nič kaj novega, Luka se še vedno ponoči 2x zbudi, samo da zdaj prvo rundo dobi sok ali čaj in mu ga dam kar v spanju, ga niti ne dvigujem, drugo rundo pa dobi mleko in če imam srečo zaspi nazaj ali pa je buden dokler se sestrica ne zbudi in se potem menjata jaz pa hodim ko mesečnik okoli. Je pa ful radoveden ta naš Lukauser posted image   ful vse opazuje, ga vse zanima - po moje si že zna sam mleko pripraviti, ko tako pozorno zraven gleda in spremlja vsak gibuser posted image

Uživajte, pa se še slišimo kaj.user posted image

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 3938
21.4.2007 19:29:17   
melita73
Mislim, da bo tudi pri nas kmalu zobek na vidiku - se ful slini, drgne dlesni, ponoči slabo spi, dlesni ima zelo napete - bomo videli.

Zara, 22.11.2006
Juš, 11.10. 2010

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 3939
21.4.2007 19:39:07   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: majas
Moj pa mi rihta računalnikuser posted image končno bom imela svojega, da ne bo več prepirov

o super majas user posted image  user posted image

jaz pa sem ugotovila, da je muca še vedno tam user posted image  sem že boljše volje, v bistvu je bolj zunaj, ampak odlutala pa vseeno ni user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 3940
21.4.2007 20:19:36   
Nogavica
Zamima, krasna novica user posted image , zdaj si pa sigurno pomirjena, ne?

Lana_s, sem ravno zadnjič razmišljala, da te nič več ni tu user posted image . Pa čestitke za prvi zobek!

Živa je pa danes bila na prvem pikniku, smo imeli roštiljado v gasilskem domu. Sicer smo bili samo dve uri, potem pa je postala lačna. Lahko bi jo šla podojit in nazaj, ko smo ravno čez cesto doma, ampak je bilo kar mrzlo, pa smo se odločili, da je za prvič dovolj. Je pa bila glavna atrakcija.
Vsi pravijo, kako je velika, ampak res vsi, ki jo vidijo.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3941
21.4.2007 20:47:04   
krfjolca
Samo na hitro pozdravim, pa šibam.
Danes smo imeli kar pester dan, smo imeli en mini piknič. Je bilo prav fajn, samo mene boli želodec, ker sem si privoščila kokakolo. (imam vedno težave po njej, ampak mi je tako dobra, da se včasih pregrešim ... potem pa jamram)

Spalna vreča bo tudi nam kmalu premajhna. Bom pa naslednjo kupila v HMu, sem videla ful luštne, precej velike, ravno prav tanke za poletje, pa 16 EU je. Pa nabavit morava še rukzak za v hribe, da ga bomo nosili, to je pa to glede nakupov. Pa začela sva mal gledat za avtomobile, ker bova v kratkem morala kupit nekaj večjega. Pa s financami sva bolj tko tko, tako da gledava za max 4500 EU. Ker morava še podstrešje izdelati, se ne bi rada zapufala za avto.

Spimo pa vedno na boku, drugače sploh ne more zaspat. Se pa sam obrne na bok.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3942
21.4.2007 21:47:26   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: **Petra**

Aja, a vsak dan kopaš Nejo?

Ne, kopam jo vsak drugi dan (včasih tudi na 3 dni ali pa kar več dni zaporedoma). Kakor kdaj.

Sem jo danes hotela dat v vrečo spat, pa jo je pobruhala user posted image . Zdaj pa spet spi pokrita sam z odejico. Sem ji pa zopet dale zvečer cca pol deci bananime ml. kašice. Bomo videli zjutraj če bo spet pikasta. Upam da ne, ker res ne želim, da bi imela še alergijo na mleko.

Moja tudi spi na boku, občasno se pa obrne na hrbet - takrat je spanje zelo nemirno. Je imela pa obdobje okoli drugega meseca, ko je spala na trebuščku. Zdaj, če jo dam na trebuščka, kar misli, da mora kravice pasti user posted image user posted image user posted image user posted image

Nogavica, tudi moji vsi rečejo kako je velika in močna (nekatere tete rečejo debela user posted image user posted image ). Koliko pa meri zdaj Živa? Moja je 68 cm in 7,5 kg.

Neposredna povezava do sporočila: 3943
21.4.2007 22:09:21   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Nogavica, tudi moji vsi rečejo kako je velika in močna (nekatere tete rečejo debela user posted image user posted image ). Koliko pa meri zdaj Živa? Moja je 68 cm in 7,5 kg.

Včeraj sva jo merila kar s šiviljskim metrom doma, tako da ni uradno, sva pa namerila 68cm, težka pa je bila pred tremi tedni na posvetovalnici že 7,3kg, tako da je po mojem zdaj že sigurno 7,5kg, če ne več. Sta menda kar podobni. Ja, tudi Živi kdo reče, da je debela, pa zelo nerada slišim to besedo user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3944
21.4.2007 22:26:40   
Aja1
Jaz sem tudi full jezna, ko ji kdo reče, da je debela user posted image user posted image user posted image . No, sej to ponavadi kakšne stare tete rečejo...uuu, kako je lepa, ker je debela user posted image .  No, jaz sem našo tudi zmerila z šivilskim metrom, ker jo je v četrtek samo zvagala pri zdravniku.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3945
21.4.2007 22:30:57   
krfjolca
Uf, jaz sem tudi takoooo občutljiva! Zdaj sem že tako našpičena, da me pogreje že, če rečejo, da je velik. Kar vzamem za kritiko, čeprav ni. Ma ko se pa že za svoje kile sekiram, zdaj pa še te pripombe. A ne morejo reč, da je pač luštkan pa basta. Nič velik, drobčkan, debeučkan itd.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3946
22.4.2007 8:09:07   
Aja1
jutro...spet prva user posted image

Noč kot je v navadi zadnje dni...katastroa user posted image

Mleča kašica ni podaljšala spanca niti za minuto user posted image . No, vsaj pikic ni dobila po njej - torej naj ne bi bila alergična na mleko user posted image

Krfjolca...ja, ljudje mislijo, da nas razveselijo, ko rečejo, kako je otrok luškan in debel....ja, tisto zadnje naj kar izpustijo, pa bo čist ok.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3947
22.4.2007 9:29:10   
**Petra**
Jutro.
Najprej se moram pohvalit, da se je danes Nik popolnoma sam obrnil na bušija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Tok se je mučil in mučil, a odnehal ni user posted image user posted image user posted image user posted image . SEm že mislila, da z našega obračanja ne bo nič, ker sploh ni kazal zanimanja za to user posted image .

Drugače pa spal spet do 6h, potem sem ga dala k meni in je spal samo do 7.30, jst bi pa še....user posted image Zdj se je napapcal kaše, potem pa kmalu počivat.

Super, Aja, da Neja ni alergična na kašo. Kar olajšanje, ne?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3948
22.4.2007 10:06:18   
majas
Jutro!
Moja dva sta zunaj pri sosedih na kavici jaz pa hitro na RR, potem pa šibnemo na en sprehod do trgovine.

Včeraj zvečer pri BB pa sem ji povečala spalno vrečo kar sama,sem vzela kos blaga in sem ji prišila, dokler ne kupimo nove bo čisto super. user posted image

Danes še čakam na interenet potem pa bom lahko sedela za svojim račulanikom.

Zamima sem vesela za muco user posted image saj na začetku se radi skrivajo, pa da najprej raziščejo teren potem pa pridejo nazaj. Moj se je zdaj super navadil in sem prav vesela.

Barby84 kako je bilo na BB? Nisi nič pomahala user posted image sem pa vesela da je šla Suzana ven.

Tako šibamo na zrak

Neposredna povezava do sporočila: 3949
22.4.2007 10:07:27   
majas
user posted image user posted image za Nika user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  156 157 [158] 159 160   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

Starost
Erin

Odgovorite le ženske :) Vaš partner je:

isto star kot ve (15%)

starejši (67%)

mlajši (18%)

Število vseh glasov: 374

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!