|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
20.4.2007 20:02:28   
Zamima
krfjolca jaz nadvse obožujem živali, ampak to, da pa ne moreš nikamor it, ker imaš živali doma pa tud ni na mestu ne user posted image . Prej ko sem imela še mojega je bilo vse tako preprosto, zdaj pa imamo 2 mečki v stanovanju  (no še samo eno) in niti na dopust ne moreš it, kdo jih bo pa pazil? user posted image

No, psa lahko vsepovsod vzameš zraven, saj je tako vzgojen, da je navezan na lastnike, z mačkami je drugače, prej smo pač vedno imeli koga da je čuval zdaj pa ni tako lahko user posted image

< Sporočilo je popravil Zamima -- 20.4.2007 20:03:34 >

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
20.4.2007 20:23:20   
**Petra**
Ste pa užgale debato user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne, sej ne gre za to, da bi kar enostavno zavrgla. Lani smo se preselili v stanovanje in ga niti pod razno ne morm vzet s sabo, čeprav je moj čist za to. Jst sm s tamlimdvema večinoma od jutra do večera sama in si ne morem privoščit, da bom pa v hiši mela še enega "otroka". Ne morem furat voziček, Pio za roko držat, pa še psa na povodcu pelat, to na žalost enostavno ne gre. Ampak res na žalost.

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
20.4.2007 21:09:21   
**Petra**
Mi pa gremo jutri še vsakemu ene pleničke kupit in pošljemo kupon za toboganuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Če jih ne bo prej že zmanjkalo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
20.4.2007 21:09:43   
Anonimen
Sem vam prišla rečt lahko noč, ker sem kar precej izmučena. Priprave na krst smo prestali, škrat je bil pri babici ful priden. Sta se sprehajala in spoznavala živalice...Po kopanju sva se podojila in sedaj je zaspal. Midva z user posted image  se bova pa mogoče še malce pocrkljala, potem pa spat.

LP

(odgovor članu **Petra**)
  Neposredna povezava do sporočila: 3904
20.4.2007 21:11:37   
**Petra**
Barbi, nočko, pa sladke sanje. Pa fejst se pocrkljajta user posted image user posted image user posted image , jst tud čakam, da pride domov... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
20.4.2007 21:18:09   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Zamima, ne bit presenečena, če se vrne k tebi nazaj. Kolegica je doma v Selnici ob Dravi, mačka so peljali k veterinarju v Košake, kjer jim je pobegnil. Čez dva tedna se je prikazal na domačem dvorišču user posted image .

Če pa ne pride nazaj, pa si je sigurno kje našla kako mačjo družbo user posted image . Te pa čisto razumem, meni bi tudi bilo ful hudo, ampak mačke res znajo poskrbet zase. Upam, da smo te ža kaj potolažile user posted image .

to sem ves čas hotela napisat, pa me je nogavica prehitela. Res lahko pričakuješ da se vrne. Tudi najina mačka tista prva veš, za katero sem toliko prejokala in se potem ni vrnila. Še danes mi je hudo za njo user posted image ampak hotela sem napisat da se je prvič ko naju ni bilo doma vrnila nazaj na stari dom in naju tam iskala.

Ta maček zdaj pa ni hotel ven ko sva ga prinesla iz morja, zdaj pa se je navadil pa skače zunaj. Zvečer še vedno pride notri samo je samo v enem prostoru zaradi dlak.

Potolažila pa se je res hudo, ker vem kako je to

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
20.4.2007 21:23:03   
majas
Petra ne se znebit kužka, sigurno mora biti navezan na vas. Ah joj.,.saj bosta Pia in Nik hitro zrastla, še prehitro pa bo dosti lažje... ah no...user posted image

Mi smo bili cel dan zunaj, zdaj pa sem se spravila liikaaaaat...pa moj gre TV gledat jaz pa pustim likalnik pa grem na RR...ah joj že spet user posted image bom hitro šla nazaj user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3907
20.4.2007 21:59:52   
**Petra**
Evo, naš zobko spi danes v vreči!! Tiste, ki jih dajete spat v vrečo, a jih še pokrijete čez user posted image user posted image user posted image Vsaj vsa leden se ne bo jutr zbudu!

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
20.4.2007 22:04:34   
majas
Jaz jo še vseeno pokrijem, ker imamo kar mrzlo v spalnici. Pa niti se ne more tako odkriti. Če pa imaš dovolj debelo vrečo pa ti ga mislim da ni treba. Zeblo pa ga zdaj sigurno ne bo.

Jaz pa šibam do konca zlikat cunje, in potem umit in spat.

Lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 3909
20.4.2007 22:14:25   
MALINČICA
Joooj ,jaz se tud tolk presekiram za te živali. A pa ne veste, da ko se odločite za psa, da to ni kot zlata ribica, ki živi samo tri leta? Pes živi nekje deset let, to pa je doba v kateri se marsikaj zgodi, ljudem se spremenijo življenja... Ne vem no, pol pa kar oddat starega psa, ker ni več časa zanj. Mislim to mi je pa čist tu mač! To mi res ni všeč.
Nasploh se mi najbolj smilijo otroci in živali. Ker nobenemu od teh ne moreš razložit zakaj je tako in tako, zakaj ga nekaj boli, zakaj mora stran. Ne razumejo nas in si mogoče misli, da je bila kazen to, da ste ga dali stran, ne razume, da mu želite kao boljše.
Vse je pripravljen (pes)storit za en čohljaj in kak priboljšek, za sekundo pozornosti, dostikrat je dovolj samo pogled ali pozdrav, pa že maha z repom, kot da je zadel na loteriji. Potem pa mora stran, ker enostavno ne paše v vaš nov življenjski stil. To mi je tako grozno...user posted image user posted image user posted image

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
20.4.2007 22:42:54   
krfjolca
Se strinjam Malinčica. Pa Petra, ne vzet tega kot osebni napad nate.
Glede sprehodov z vsemi tremi - moj znanec ima 2 velika psa, pa občasno kako leglo, in tri otroke, pa s sprehodi nima problemov. Prava atrakcija so - je pa glavno, da so tako otroci kot živali lepo vzgojeni. Pa je sprehod veliko lažji kot pa marsikomu sprehod s samo enim razvajenim paglavcem user posted image . Sicer pa jaz privežem povodec kar na voziček. Ni pa bojazni, da bi psica potegnila, ker je res pridna. Pa tudi stanovanje ni nič slabega za psa. Veliko psov živi v stanovanju, pa niso prav nič revčki.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
20.4.2007 23:02:07   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Pa Petra, ne vzet tega kot osebni napad nate.

Sj ni hudga. Sicer pa je naš kuža v pesjaku, tko da ne vem, kako bi se navadil na notranjost. Sj dokler bojo meli naši čas za papico in za kakšen sprehodek, bo šlo, pa vmes tud jst kdaj skočim, ampak ni to to. Ne gre za čiščenje po stanovanju, sesat je treba itak, al je kuža not al ne, gre predvsem za to, kako starejšega naučiti lulanja in kakanja zunaj, kako mora čakat, ko ni nikogar doma, da ne bo začel grist pohištvo. Sj, če bi bil že prej z nami notr, bi ga itak vzela s sabo, tko pa enostavno NE UPAM. Zaenkrat ostaja tako kot je.

Mislim, pa da je enostavno bolš dat kužka nekomu, ki bi bil pripravljen skrbet zanj, kot pa ga zavržt in ga enostavno odpelat v tuj kraj (to počne zelo veliko ljudi - pa naj gre za katerokoli žival), kjer bi se potikal, dokler ga ne bi kakšen avto zbil al pa kakšni napadalni psi ogrizli.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
20.4.2007 23:09:02   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: MALINČICA

Joooj ,jaz se tud tolk presekiram za te živali. A pa ne veste, da ko se odločite za psa, da to ni kot zlata ribica, ki živi samo tri leta? Pes živi nekje deset let, to pa je doba v kateri se marsikaj zgodi, ljudem se spremenijo življenja... Ne vem no, pol pa kar oddat starega psa, ker ni več časa zanj. Mislim to mi je pa čist tu mač! To mi res ni všeč.

Veš, malinčica, včasih te okoliščine pripeljejo do tega. Še zmeraj sem mnenja, da je psa veliko boljše dat nekomu, ki bi skrbel zanjga, kot pa ga usmrtit (ki se dostikrat zgodi) ali pa ga kar nekam odpeljati, da se izgubi. Koliko je tudi takih lastnikov, ki živali ne hranijo, jih imajo neprivezane, nezaprte v pesjakih, ki se prosto gibljejo po vaseh, mestih in tavajo, ker ni časa zanje ali pa so psa nabavili, lih tok, da pa hiša ni brez psa.

Ne se zgražat ob misli, joj psa bojo dali, ker ni časa zanj. Kot sem že napisala, če bi bil že prej z nami v stanovanju, bi šel tudi z nami zdaj, ker pa ni naučen življenja v hiši, pa na žalost ostaja tam, kjer je bil do zdaj.

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
20.4.2007 23:35:08   
**Petra**
Sicer pa sploh ne mislim več razpravljat o tem. Ste se mogoče vprašale, kok je rejcev v Slo, v svetu nasploh, ki se ukvarjajo s tem samo, da bi zaslužili mastne dnarjeuser posted image user posted image user posted image user posted image Kako mučijo psice, da si ne morejo odpočiti od legla mladičev, ni nobene oskrbe, dodatne hrane, gre jim samo za to, da mladiči čimprej grejo. Prodajajo jih še pred 6. tednom starosti, brez cepljenja, brez ičega. Sama sem imela kar nekaj izkušenj s takimi in podobnimi rejci. Pri veterinarju sva pustila mučo denarja za zdravljenja.... zato prosim ne o tem, kok sem neodgovorna, da mislim, da psi živijo 3 leta, pa take. Če bi šlo za to, da mi psi nič ne pomenijo, potem bi, ko je kateri zbolel pustila, da umre na grd, boleč način in ga ne bi vozila k veterinarju na zdravljenja. Jokala sem zraven, kot da bi šlo za otroka, človeka, v bistvu pa je šlo za ubogega kužka, katerega rejcem ni šlo za nič drugega na svetu, kot za denar. Pa mi ni bilo škoda dati denarja za zdravljenje in tudi zdaj mi ga ne bi bilo škoda, ker tako kot človeku ne želim smrti na krut način, tako tudi živalim ne.

Neposredna povezava do sporočila: 3914
21.4.2007 7:41:45   
Aja1
Jutro user posted image  
Noč katastrofalna user posted image  Prvič bujenje že ob 23, potem pa še 4x do zjutraj user posted image user posted image user posted image  danes ji bom zvečer spet probala dat bananino ml. kašico (če ne bo imela zvečer nič pikic) in da vidimo, če je prejšnjič postala pikasta zaradi te kašice.

Petra, ti najbolj veš...sama se odloči. Držim pesti, da bo odločitev prava, pa kakršnakoli že bo. Tudi jaz imam zelo, zelo rada živali, ampak ker smo v bolj majhnem stanovanju, si kakšnega kužka ali mucka zdaj ne morem privoščiti. Upam, da bomo v roku petih let v hiški (do takrat pa šparat, šparat evre za nakup hišice user posted image ). Sem pa navajena živali, ker smo doma imeli kužka (oz. ga še imajo). Vidim pa, da res zelo pozitivno vplivajo na otroka. Ko ga Neja vidi, se full smeji, ga skoz gleda. Enkrat ga je pa prav lepo pocukala...je bil hud user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3915
21.4.2007 7:42:15   
Aja1
Če je bila že noč slaba, sem pa vsaj prva! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
21.4.2007 8:19:00   
melita73
utro
Noč katastrofalna Prvič bujenje že ob 23, potem pa še 4x do zjutraj

Se podpišem. Ampak ni mi jasno, kaj je vzrok - luna je že predalečuser posted image

Zara, 22.11.2006
Juš, 11.10. 2010

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
21.4.2007 9:05:05   
majas
Dobro jutro!
No mi pa smo bili pridni. Se je prvič zbudila ob 3eh, sem samo vstala, dala dudo in smo spali do 6ih, potem pa še do 8.15. Smo se cartali v pojstli pa sem jaz rekal da takjo pridem nazaj pa sem šla za rač. user posted image  

Petra, saj nismo misli nič hudega, saj vemo koliko mučenja živali je po svetu...ampak ti si tako napisla, ja zdaj pa nimate več časa ker sta dav otroka...pa je vsaka napisala svoje mnenje, pa ne biti zdaj jezna. Vi sami pa najbolj veste kako in kaj user posted image

pa lep vikdend vsem

(odgovor članu melita73)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
21.4.2007 9:48:27   
Zamima
Mojo je včeraj tud malo "luna" dajala user posted image , je zaspala okoli 21.00 pa potem običajno zaspi do jutra ampak se je potem zbudila že ob 23.00 pa še 1x jedla user posted image user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
21.4.2007 9:53:38   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: majas

...ampak ti si tako napisla, ja zdaj pa nimate več časa ker sta dav otroka...pa je vsaka napisala svoje mnenje, pa ne biti zdaj jezna. Vi sami pa najbolj veste kako in kaj user posted image

Res je tako zvenelo. Oprosti, Petra, če sem zvenela napadalna, ampak čisto preobčutljiva sem že ratala na take in podobne zgodbe, in me res pogrejejo. Če greš gledat na spletne oglasnike, je vsak dan najmanj 10 takih oglasov, kjer podarijo (ali celo prodajo) psa, ker so v "brezizhodni situaciji", nimajo prostora, časa, se jim sicer smili ampak naj gre v dober dom. Večina ima majhne otroke.

Ne bom več posegala v to debato, ker ste se itak že odločili, jaz pa se nočem kregat, ker niti ni moja stvar.

Mi smo pa danes dobro spali. Sem probala tisto metodo, da mu kar v spanju flašo poturim, ko grem sama spat, pa se je dobro obneslo. Je spal od 23h do 6h, edino enkrat se je zbudil vmes za dudo user posted image . Pa zvečer sem na okno obesila debelo deko (ker nimava zaves), da je bilo zjutraj temno, in je potegnil še do 7.30 user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
21.4.2007 10:01:16   
MALINČICA
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Res je tako zvenelo. Oprosti, Petra, če sem zvenela napadalna, ampak čisto preobčutljiva sem že ratala na take in podobne zgodbe, in me res pogrejejo. Če greš gledat na spletne oglasnike, je vsak dan najmanj 10 takih oglasov, kjer podarijo (ali celo prodajo) psa, ker so v "brezizhodni situaciji", nimajo prostora, časa, se jim sicer smili ampak naj gre v dober dom. Večina ima majhne otroke.

Ne bom več posegala v to debato, ker ste se itak že odločili, jaz pa se nočem kregat, ker niti ni moja stvar.

Enako! Ne zamerit Petra!!!

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
21.4.2007 10:35:03   
**Petra**
Joj, kok je ta vreča zakon user posted image user posted image user posted image user posted image Se je zjutri zbudil z zelo toplimi rokicami, pa še spal je celo do 6.30 brez bujenja vmes! Pia pa ni hotla bit v vreči, tko da nam pa zdaj pri Niku pride prav oz. bo od zdaj naprej user posted image

Vreme kislo.... bljak..... za začetek tedna pa kar napovedujejo dež user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
21.4.2007 10:36:38   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: **Petra**

Veš, malinčica, včasih te okoliščine pripeljejo do tega. Še zmeraj sem mnenja, da je psa veliko boljše dat nekomu, ki bi skrbel zanjga, kot pa ga usmrtit (ki se dostikrat zgodi) ali pa ga kar nekam odpeljati, da se izgubi. Koliko je tudi takih lastnikov, ki živali ne hranijo, jih imajo neprivezane, nezaprte v pesjakih, ki se prosto gibljejo po vaseh, mestih in tavajo, ker ni časa zanje ali pa so psa nabavili, lih tok, da pa hiša ni brez psa.

Ne se zgražat ob misli, joj psa bojo dali, ker ni časa zanj. Kot sem že napisala, če bi bil že prej z nami v stanovanju, bi šel tudi z nami zdaj, ker pa ni naučen življenja v hiši, pa na žalost ostaja tam, kjer je bil do zdaj.

se strinjam, tako so imeli naši sosedje user posted image  pudla, ki je hišni kuža, je bil skoz zunaj, neprivezan, potepal se je po celem okolišu user posted image ,... nabavili so si ga za razvedrilo za otroke, ko so se pa odselili so pa psa tud "nekam dali" - boljše, da ne vem kaj se je z njim zgodilo.

Zato sem tudi jaz zato, da se da komu, ki bi skrbel za žival ... nikakor pa za to, da se ga kar nekam odpelje user posted image  ali pa usmrti!

Ampak nimaš kaj tako je,... meni se naše mucke ful smilijo... sploh pa imamo še eno, ki je že 1 1let pri nas, pa itak, da je ne bo noben hotel imet. Za njo bomo že našli varstvo teh nekaj dni. Tista ki smo jo dali pa stran je bila pa stara 3 leta ,... upam, da se bo še kaj vrnila tja kamor smo jo dali,... ali pa da je šla na lepše user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3923
21.4.2007 10:40:07   
**Petra**
Aja, krfjolca, Ažetko prov zažiga v majčki. A mu pripravljaš teren za lovljenje bejb, al kaj user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3924
21.4.2007 11:17:15   
Nogavica
Jaz pa sem naši žabi že vzela odejo ven iz prevleke in sem vanjo dala tanjšo dekico, ker se je ful vroča zbujala. No, to tanko si pa lažje zbrca, tako da je zjutraj navadno na pol odkrita, ampak je vseeno topla. Smo v mansardi, in imamo eno ful veliko okno (v bistvu vrata, ki čakajo še na teraso) na V strani, tako da zjutraj sonce že fajn greje noter, čez dan se pa soba toliko zagreje, da tudi ponoči ni preveč hladno. Ubogi mi, poleti. Bomo menda letos klimo nabavili, ker lani sva umirala od vročine.

Letim, ker se je mala zbudila...

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

Takoj po menstruaciji?
qloq

Imam eno bolj splošno vprašanje, zanima me namreč kakšna je pri ženski možnost zanositve takoj po menstruaciji, kakšen dan ali dva ali 5.dni po mesnstruaciji ali je možnost večja ali manjša?

Da (60%)

Ne (9%)

Mogoče (12%)

Nevem (5%)

Obstaja (13%)

Ali je sploh ni (1%)

Število vseh glasov: 108

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!