krfjolca
|
Joj, Petra, ne bit ena tistih, ki se odkrižajo psov, ko dobijo otroke, pliiiz! To je pa meni tako grozno! Saj vem, da nimate več toliko časa, pa da je bolj zapostavljen kuža, ampak - če bi vprašali kužke, kaj imajo raje, ostati pri ljudeh, ki jih ljubijo z vsem pasjim srčkom, čeprav imajo manj časa zanje, ali oditi nekam, kjer se bodo sicer z njim več ubadali (kar pa sploh ni nujno res) in ne bo s tistimi, ki jih ima rad! Psi so ena taka ljubeča bitja, da se mi srce trga, ko jih eni kar tako podarijo drugim. Pes ni le pes, ampak je član družine. In članov družine ne talamo naokrog kar tako! Poleg tega pa vsaj zame ni lepšega, kot otrok, ki odrašča skupaj s psom. Živali neverjetno pozitivno vplivajo na otroke, jaz že zdaj vidim pri Anžetu, kako opazuje psičko, se ji smeji, se z njo pogovarja ... Tako prisrčno je! Moj mož je prav tako odraščal s psi (jaz nisem imela te sreče) in sam pravi, da je to ena od stvari, za katere je staršem ful hvaležen. Sploh pa, ko bo mularija malo odrasla, bo pa sploh zabavno.