|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
20.4.2007 15:20:19   
Nogavica
Ojla!

Mi smo tudi že nazaj s prvega sprehoda, zdaj pa čakam, da se mala zbudi, da greva še enkrat ven - tokrat sami, ker je ati šel v službo.

Danes je Živa prvič sedela v vozičku in je bila kar zadovoljna user posted image

user posted image

Potem smo pa imeli kosilo in je tako žalostno gledala, kako jem, da sem se je morala usmilit in ji dat malo banane user posted image . Danes se ni več kremžila, ampak je kar čakala z odprtimi usti, ko je videla žličko.

user posted image

< Sporočilo je popravil Nogavica -- 20.4.2007 15:22:57 >

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
20.4.2007 15:28:15   
**Petra**
Nogavica, Živa pa je ko ena mala ptička, ki čaka, kdaj bo dobila v usteca user posted image user posted image user posted image . Bravo, bravo, samo da ji je bila banana dobra. Jst se Niku tud tok smejim, ko čaka, kdaj bo še dobil v usta user posted image user posted image user posted image

Moja2 pa veselo spita. Jst pa bi mogla mal še pospravt, mal mi je že uspelo dopoldan, pa še kej je ostalo, no, če že drugo ni kritično, je pa likaaaaaaaaaaaanjeeeeeeeeee.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ampak sej bo.... enkrat.

Ja, danes je spet ful toplo zunaj. Mi gremo tud še vn, ko se oba zbudita.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
20.4.2007 15:35:32   
Zamima
jaz sem tudi danes še 1x mislila it ven, pa se mi tako ne da user posted image user posted image ,....

ne vem kaj naj user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
20.4.2007 15:36:54   
max81
čveke čveke, mi3 smo šli že zgodaj zjutraj po trgovinah, da je mami kupla stvari za jutrišnjo torto........upam, da ratauser posted image
pol je blo treba kosilo narest, moja mami pa je merkala našo bejbo in šle sta na en ornk špancir, zdej pa spančka je že tko jokala in ni mogla zaspat, pol sem jim pa zvezdico naštimala da je pela in jo je zmankal user posted image , proti večeru pa na še en špancir,razen če mami preh ne pade doluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3879
20.4.2007 15:37:52   
max81
Zamima prlet na gorensk na en kofeee, da mi boš mal družbo delalauser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
20.4.2007 15:45:42   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: max81

Zamima prlet na gorensk na en kofeee, da mi boš mal družbo delalauser posted image

u pa bi res user posted image user posted image , če bi bila gorenska blizu štajerskeuser posted image , pa še en kofe bi zdaj pasal user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
20.4.2007 15:49:16   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: **Petra**

... če že drugo ni kritično, je pa likaaaaaaaaaaaanjeeeeeeeeee.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ampak sej bo.... enkrat.

Pri meni isto user posted image . Zdaj pa je kup že tako velik, da me je kar strah se ga lotit, ker se bojim, da ne bo konca. Pa že nova dva stroja cunj visita na štriku user posted image . Jojmene ...
Me že ima, da bi nekomu raje plačala, da pride to vse zlikat user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

Neposredna povezava do sporočila: 3882
20.4.2007 15:55:31   
Zamima
Jaz skoraj nič več ne likam, razen kako majčko, če je fejst zmečkana ali pa kake elegantne hlače, (teh pa skorajda nimam user posted image ) user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
20.4.2007 16:07:53   
max81
u peglanje, meni bo pa kmalu postalo všeč, zakaj? Zato ker se morm fest potrudt, da jih speglam takoj ko jih poberemuser posted image , ker če ne jih mam pol taaaaaaaaaaaakkkk vellllik kup, da me vse mineuser posted image

Zamima pa sej ni tolk delčuser posted image , sej Slovenija je pa res ena mejhna državicauser posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
20.4.2007 16:10:54   
Nogavica
Zamima, saj jaz jih tudi ne bi likala, ampak sem bila tako lena, da jih nisem sproti zlagala user posted image , zdaj pa so se na kupu pomečkale user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
20.4.2007 16:24:41   
Zamima
Moja mala tudi danes nekam veliko spi, moram omenit, da je spala do skoraj 10.00 user posted image  user posted image  user posted image ...

Zdaj sem jo nahranila tretjič danes pa mi je na flaši zaspala kot top user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
20.4.2007 16:34:27   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Zamima, saj jaz jih tudi ne bi likala, ampak sem bila tako lena, da jih nisem sproti zlagala user posted image , zdaj pa so se na kupu pomečkale user posted image .

.... pri meni isto..... pol pa sam s kupa vlečem, ko kaj rabim, pa še slabš nardim user posted image user posted image user posted image user posted image .... pa na štriku tud men dva stroja cujn visita, pa še en čaka na obešanje user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
20.4.2007 17:35:53   
Zamima
punce jaz sem pa ful slabe volje zdaj user posted image  user posted image  user posted image , prejšnji vikend smo dali našo mačko (imamo namreč dve v stanovanju - nimamo koga, da bi jih čuval,... Zala je veliko na tleh (ok, zdaj uvajamo stajico, ampak vseeno), dlake itd.) in smo se odločili dat eno stran. No, in jo damo enim znancem, ... danes gre foter gor in pravijo, da je ni več,... da je še isti dan nekam šla in da ni prišla nazaj,... zdaj mi je pa tako hudo user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3888
20.4.2007 17:41:23   
Zamima
dajte me malo potolažit user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
20.4.2007 18:02:04   
MALINČICA
Mogoče pa se je šla samo potepat, saj  veš akake so muce... Po moje se bo vrnila. Naš maček je zmeraj zginil za kake tri tedne, potem pa cel shujšan se vrnil...je pač ljubice iskal.

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
20.4.2007 18:26:31   
Zamima
oh, malinčica dvomim, ker je pobrala šila in kopita baje še isti dan ko smo jo mi tja pripeljali user posted image . Sicer pa kaj čemo, life goes on, čeprav me kar stisne ko pomislim, da tava nekje user posted image ,... upam, da ne no, tam je veliko kmetij okoli menda je že našla kam user posted image

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
20.4.2007 18:27:03   
**Petra**
Ja, zamima, mogoče ima samo "mačje dni" in po končanih počitnicah pride nazaj user posted image

Jst bom tud mogla kužija nekomu podarit user posted image user posted image user posted image , ker ni več toliko časa zanj, pa brez veze, da ga mučim. Pa ful odlašam s tem user posted image user posted image user posted image user posted image .

Mi smo zdaj imeli predvečerjo, zdj pa na en špancir, potem pa v deželo škratkov - mala2 seveda. Očija pa še kar ni, bo danes malo pozenuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3892
20.4.2007 18:29:46   
Zamima
petra moj ata jih je želel dat stran že ko sem bila še noseča in sem odlašala do zdaj,... zdaj sem jo pa očitnod dala v najslabše možne roke user posted image

Aja pa sterilizirana je bila, tako, da dvomim, da lubčka išče user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3893
20.4.2007 18:35:07   
**Petra**
Sj zato pa tud jst odlašam za kužija. K ne vem, kako mu blo pri novih lastnikihuser posted image user posted image user posted image

A eno muco pa mate še not? A pa fejst mačke dlake puščajo?

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
20.4.2007 18:41:29   
krfjolca
Samo tole prlimam, bom šla pol nazaj brat:

user posted image

A ni huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuud user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

Neposredna povezava do sporočila: 3895
20.4.2007 18:54:02   
MALINČICA
Zamima, midva sva tud imela še enga mačka, pa sva ful pazila, da ni šel ven, pa sva ga zapirala, pa je ful mjavkal in jokal. Nakar je enih parkrat pobegnil ven in potem sva ga pustila kakor je želel. Nato je pa čez čas bil skoz zunaj, tud v največji zimi, pa sva tud mislila, da je kje poginil, zmrznil... Pa sva ga potem našla pri sosedih, ki so zunaj imeli veliko mačk. Zgleda si je tam našel družbo in je tam tud ostal. Mogče je vaša mucica tudi šla kam drugam. Ne sekiraj se, ziher ni šla na slabše!

Krfjolca, Maj ima enako majčko, seveda brez natisa, je pa frajerček!!!

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
20.4.2007 19:34:10   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: **Petra**

A eno muco pa mate še not? A pa fejst mačke dlake puščajo?

ma ja kar precej user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3897
20.4.2007 19:34:43   
krfjolca
Joj, Petra, ne bit ena tistih, ki se odkrižajo psov, ko dobijo otroke, pliiiz! user posted image
To je pa meni tako grozno! Saj vem, da nimate več toliko časa, pa da je bolj zapostavljen kuža, ampak - če bi vprašali kužke, kaj imajo raje, ostati pri ljudeh, ki jih ljubijo z vsem pasjim srčkom, čeprav imajo manj časa zanje, ali oditi nekam, kjer se bodo sicer z njim več ubadali (kar pa sploh ni nujno res) in ne bo s tistimi, ki jih ima rad! Psi so ena taka ljubeča bitja, da se mi srce trga, ko jih eni kar tako podarijo drugim. Pes ni le pes, ampak je član družine. In članov družine ne talamo naokrog kar tako!
Poleg tega pa vsaj zame ni lepšega, kot otrok, ki odrašča skupaj s psom. Živali neverjetno pozitivno vplivajo na otroke, jaz že zdaj vidim pri Anžetu, kako opazuje psičko, se ji smeji, se z njo pogovarja ... Tako prisrčno je! Moj mož je prav tako odraščal s psi (jaz nisem imela te sreče) in sam pravi, da je to ena od stvari, za katere je staršem ful hvaležen. Sploh pa, ko bo mularija malo odrasla, bo pa sploh zabavno.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

Neposredna povezava do sporočila: 3898
20.4.2007 19:43:27   
Nogavica
Zamima, ne bit presenečena, če se vrne k tebi nazaj. Kolegica je doma v Selnici ob Dravi, mačka so peljali k veterinarju v Košake, kjer jim je pobegnil. Čez dva tedna se je prikazal na domačem dvorišču user posted image .

Če pa ne pride nazaj, pa si je sigurno kje našla kako mačjo družbo user posted image . Te pa čisto razumem, meni bi tudi bilo ful hudo, ampak mačke res znajo poskrbet zase. Upam, da smo te ža kaj potolažile user posted image .

krfjolca in Anže, user posted image user posted image user posted image , pravi frajer user posted image .

Zdaj grem pa Živo skopat, potem pa vas preberem za nazaj.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
20.4.2007 19:53:39   
MALINČICA
Se podpišem pod Krfjolco. Midva imava dva psa, pa smo v stanovanju... Pač večkrat sesam, pa vseeno pse vsaj 3x dnevno peljemo na sprehod.

To je pa res kar pravi Nogavica- Mačke so navezane na krej, psi se navežejo na človeka.

Nogavica, koga pa poznaš iz Selnice ob Dravi? Jaz sem bila namreč tam doma včasih...user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...

Alkohol v času nosečnosti
hmm...

Ali ste v času nosečnosti popile kaj alkohola? Npr. na kakšni obletnici in ali vas je skrbelo ali bo z otrokom vse vredu?

da, sem pila in me ni skrbelo (7%)

Sem pila in me ni skrbelo (3%)

Nisem pila (56%)

Občasno, ampak sem bila mnenja da ne bo škodilo (34%)

Število vseh glasov: 299

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!