gaya
|
Jutro enkrat za spremembo sem malo bolj zgodna . Tudi jst sem brala tole knjigo Spi dete spi, o kateri debatirate, ampak jst nekako nisem za te metode. Itak da bo metoda kao uspela, če pa otrok na koncu obupa . Jst jo uspavam vsakič drugače, čist odvisno kako njej paše in koliko je utrujena. Včasih je dovolj, da jo dam v vrečo, pravljico preberem ali pesmico zapojem in že spi. Včasih jamra pol ure in išče pravi položaj. Tud drla se je že ko jesihar, pa sem jo imela v naročju in jo nosila, pa je pol omagala.( še vedno mislim, da je bolje da se dere v mojem naročju kot brez mene ) Do polnoletnosti bo že znala sama zaspat , pol bo pa tko spet nekoga dobila do jo bo crkljal, samo to ne bo več mami . Včeraj sem pa Gaji naštimala stajico. In mala veselo sedi notri in ne morte verjet, da mam celo čas časopis sedaj prebrat . Se pozna da sva bili doma, k je bil grd vreme. Danes pa spet na teren Punce tiste ki imate , kako se je napovedala na obisk, a vas je kaj zvijalo, al je blo samo izliv prijateljice . K mene že ene 2 dni šrauba v jajčnikih za ****, pa ne upam nič vzet zarad dojenja, ampak sledi o pa ni Pikabu me je skor fršlok k sem brala Emine podvige. Najprej sem mislila, da se je po glavi pobrila , madona, od kje jim take ideje malčkom . Tko za silo pokomentirano, zdaj grem pa sebe v red spravit, pol pa je na vrsti zajtrk za obe. Spet mam neslano dieto kot med nosečnostjo