Aja1
|
DRUGA Spet spali bolj slabo oz. do polnoči ok, potem pa do 4h nič in nato do 7h ok....no, lahko bi bilo boljše. Sploh ne vem več, kako zgleda, če spim celo noč...najbrž, da več ne znam Atanja, po drugi sliki vidim, da ima Ted zelo podobne lišaje, kot jih je imela Neja. No, ona je ponoči oblečena samo v pižamo in pokrita s tanko odejico, pa še to ponavadi razbrca in spi odkrita. Stopinj je ponoči pa 19-20. No, mi smo šli pred dvema mesecema z njo k dermatologu in ji postavil diagnozo atopični dermatitis. Dal nam je veliko napotkov, kako oblačiti takega otroka, katere kreme za nego uporabljati,... Takrat je bila koža res katastrofalna (po ličkih še posebno, vsi pregibi trebušček,...vse je bilo pikasto ). jaz sem se zjutraj najprej zjokala, ko sem jo videla. Res je bila revček. Vse jo je srbelo, jokala je on stop, ni spala (to še zdaj bolj slabo, ampak vseeno boljše, kot je prej). Torej, da povzamm, kaj nam je naročil: otrok oblečen isto, kot mi (naša je bila že v kr. hlačah in kr. rokavih), ne bit na sončku oz. paziti, da ji močno sonce ne sije direktno na kožo, paziti, da ji ni vroče, v stanovanju 19-20 stopinj, kopanje v kopeli Avene Trixera in mazanje s kremo Avene Trixera ali Bepantholom, dajanje kapljic Fenistil, kadar se pojavijo mozoljčki pa namazati z Elocomom, predno se razširijo na večje območje. Kopanje v toplicah odsvetovano. Oblačenje v bombažna oblačila. No, to bi bilo v grobem vse. Pri nas se zdaj občasno pojavi kakšna pikica, ki jo hitro namažemo. V hudi obliki se od takrat ni več vrnilo. Teh mozoljčkov se morate rešit, jih pozdravit s kakšno močno kremo in nato negovati kožo s primernimi kremami ter upoštevati navodila. Držim pesti da rešite to nadlogo oz. jo vsaj omilite. Če te še kaj zanima, pa kar vprašaj. Hmmm, dolgo sem tole pisala. Me prav zanima, če sem res druga
< Sporočilo je popravil Aja1 -- 30.4.2007 8:28:00 >