|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
29.4.2007 21:39:17   
max81
ja  moj se je tud zbasal pred tv in kr na enkrat vse tiho je bilo...ga pogledam in on veselo drnohauser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
29.4.2007 21:40:44   
Aja1
Mi gremo pa jutri Nejo slikat za osebno. Moj je bil 3 dni frej, pa smo hoteli na morje, pa Neja nima osebne user posted image ...ja, smo toliko časa odlašali. Pa k frizerju se grem naročit - nisem bila že od oktobra user posted image ...res je zadnji čas, da se malo polepšam. user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
29.4.2007 21:44:07   
Aja1
Sem se pozabila pohvalit. Danes sem pa res likala pol ure user posted image ...jutri pa nadaljevanje user posted image . neja pač ne zdrži dlje. Nekaj časa ji je bilo zanimivo gledat kaj delam, ko sem pa omenila, da komaj čakam, da bo ona likala, je bil pa jok user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
29.4.2007 21:46:53   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Sem se pozabila pohvalit. Danes sem pa res likala pol ure user posted image ...jutri pa nadaljevanje user posted image . neja pač ne zdrži dlje. Nekaj časa ji je bilo zanimivo gledat kaj delam, ko sem pa omenila, da komaj čakam, da bo ona likala, je bil pa jok user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image sem se kar nasmejala temu

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
29.4.2007 21:48:49   
Aja1
Maja, še nisi šla spat? user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
29.4.2007 21:50:41   
Aja1
Jaz pa kar grem v Pančevo deželo... Neja je že tam in upam, da bo ostala vsaj še nekaj časa....moj pa je tudi naredil premik iz sedežne v posteljo user posted image

Lahko noč.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
29.4.2007 21:50:48   
max81
naša pa osebno že ima, pa tudi na morje bi lahko šli, ker je dragi frej,sam kaj ko pa dinarčkov niuser posted image , ma zmeri je nekiuser posted image

frizer, hm kaj je že touser posted image , user posted image ja tud jest bi mogla se it naroči in se nazaj na blont poštrihat

likanje pa verjetno pride na vrsto jutri, če bo sevedauser posted image mel kej cajta, ker mora neki pred bajto delat

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
29.4.2007 21:52:36   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Maja, še nisi šla spat? user posted image

Neeeeee user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
29.4.2007 21:53:00   
atanja
user posted image

user posted image
Evo mojga miškota!

PA našo kraljico! Njej pa se res vse dovoli.....user posted image user posted image user posted image .
user posted image

Pri nas mamo ful problemov s kožico. Tako da upam da jutri zdravnica dela da ga pelem. ker je tako bogi... Je moj revček mali. Pol pa se drgne z rokicami in ga bom spet k sebi vzela k se pomiri.....
In pač ne bomo tok dobr spal...Sicer ga nikoli pred 6h ne vzamem k sebi sam zdaj je tako bogi.

Eh danes sem pa rožce sadila. Sem prav uživala-potem pa se je naša kužika vsedla direkt na njih. Tako da upam da jo bo minil.

Uživajte

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
29.4.2007 21:53:49   
max81
a zdej se boste pa vse pobrale spatuser posted image , jest pa še ta mlade dogtarčke na A kanalu pogledam.......polgrem pa tud spat

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
29.4.2007 21:54:23   
majas
Zdaj pa res grem... Si Aja1 tudi ti pobegnila v Pančevo deželo pa si mi dala voljo user posted image

udi jaz imam namen ta teden iti k frizerju ker imam že tak narastek da joj.

No zdaj pa čisto zares lahko noč

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
29.4.2007 21:55:54   
atanja
kok napišete med tem ko jaz počasi kot polž popam slike!

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
29.4.2007 22:05:31   
max81
atanja ti jih saj kot polž.......jest  jih pa še znam neuser posted image

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
30.4.2007 7:03:03   
atanja
Ojoj! Danes sem pa jaz prva. Punce dej mi povejte kako mate user posted image oblečene ponoči. Ker jaz sem mela danes body in pajac pa je bil res med nama ampak se noben ni stisku z njem in je mel kovterček sam čez nogice pri odprtem oknu-pa je bil vroč? Ampak vročine pa ni mel? In zdaj ti lišaji res ne vem od česa so!

TAko da sem jaz spala bl beden ker ga je očitno srbelo in je ornk zaspal šele v moji pojstli pol pa sem ga pustila da se je naspal. Sam to samo da mu kožo pozdravmo ker takoj k bo bolš ga bom začela uvajat v pojtelco pa če ne spim cel teden.(Sam mislim da ne bo problem ker čez dan vedno spi v svoji pojstli zdaj že mal več časa)

Lp

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
30.4.2007 8:21:10   
Aja1
DRUGA user posted image user posted image user posted image  Spet spali bolj slabo oz. do polnoči ok, potem pa do 4h nič in nato do 7h ok....no, lahko bi bilo boljše. Sploh ne vem več, kako zgleda, če spim celo noč...najbrž, da več ne znam user posted image

Atanja, po drugi sliki vidim, da ima Ted zelo podobne lišaje, kot jih je imela Neja. user posted image  No, ona je ponoči oblečena samo v pižamo in pokrita s tanko odejico, pa še to ponavadi razbrca in spi odkrita. Stopinj je ponoči pa 19-20. No, mi smo šli pred dvema mesecema z njo k dermatologu in ji postavil diagnozo atopični dermatitis. Dal nam je veliko napotkov, kako oblačiti takega otroka, katere kreme za nego uporabljati,... Takrat je bila koža res katastrofalna (po ličkih še posebno, vsi pregibi trebušček,...vse je bilo pikasto user posted image ). jaz sem se zjutraj najprej zjokala, ko sem jo videla. Res je bila revček. Vse jo je srbelo, jokala je on stop, ni spala (to še zdaj bolj slabo, ampak vseeno boljše, kot je prej). Torej, da povzamm, kaj nam je naročil: otrok oblečen isto, kot mi (naša je bila že v kr. hlačah in kr. rokavih), ne bit na sončku oz. paziti, da ji močno sonce ne sije direktno na kožo, paziti, da ji ni vroče, v stanovanju 19-20 stopinj, kopanje v kopeli Avene Trixera in mazanje s kremo Avene Trixera ali Bepantholom, dajanje kapljic Fenistil, kadar se pojavijo mozoljčki pa namazati z Elocomom, predno se razširijo na večje območje. Kopanje v toplicah odsvetovano. Oblačenje v bombažna oblačila. No, to bi bilo v grobem vse.  Pri nas se zdaj občasno pojavi kakšna pikica, ki jo hitro namažemo. V hudi obliki se od takrat ni več vrnilo. Teh mozoljčkov se morate rešit, jih pozdravit s kakšno močno kremo in nato negovati kožo s primernimi kremami ter upoštevati navodila. Držim pesti da rešite to nadlogo oz. jo vsaj omilite. Če te še kaj zanima, pa kar vprašaj. user posted image

Hmmm, dolgo sem tole pisala. Me prav zanima, če sem res druga user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Aja1 -- 30.4.2007 8:28:00 >

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
30.4.2007 8:42:03   
Aja1
Še čestitke Emi79 in Juliji ter Viv in Zarji za pol leta! user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
30.4.2007 8:46:22   
Aja1
Pa kje ste vse? Če spite, sem vam kar fovš user posted image user posted image user posted image
No, mi že kakamo user posted image user posted image user posted image  Grem rito previt, potem bo pa počasi druga runda spanja.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
30.4.2007 9:38:37   
Anonimen
A ste me kaj pogrešale...

Se opravičujem, ampak včeraj smo prišli pozno, domov in sem kar padla v posteljo...Še nikoli se za svoj rojstni dan nisem tako nagarala...ampak je bilo super...

Škrat se je pred cervijo drl kot nor, ko smo pa notri prišli je pa takoj utihnil in se je oglasil komaj, ko ga je župnik polival...super je bil in hitro je minilo...kosilo je potem prespal...na pikniku je bil pa glavna zvezda, ker je bil tako priden kot mucek...skoz se je smejal in pogovarjal, nobenega se ni bal...res super...najedli smo se kot prašički (nekateri tudi napili do amena - od sestre mož je bil koma - kreten)...

Jaz sem si pa privoščila samo pol deci rdečega cvička, pa sem imela kar dovolj...danes moram pa malo darila pospravit, ki jih je bilo en kup...nekaj je mami dobila, Val pa....da ne govorim...

Danes je pa spet čudno vreme...upam, da se do večera zjasni, da gremo pogledat Guinessov kres....za jutri pa ati obljublja Čateške toplice...ampak je potrebno še Fredov obroč kupiti...upam, da bom znala montirat na škrata...bomo videli (ziher bo ful gužva - pa mi ni za iti)...bi rajši šla na Bled ali kam podobno (če bo le lepo vreme)...

Spali smo kar ok, do 8.20, zbudili smo se pa mislim, da samo 2x...sem bila tako izmučena da kar ne vem....

Sem vas brala in vidim, da ste bile kar pridne...

Čestitke vsem mesečkom 

Pa hvala za vse vaše čestitke!!!!

LP

(odgovor članu ema79)
  Neposredna povezava do sporočila: 4543
30.4.2007 9:56:27   
Nogavica
Julija in Zarja, vse najboljše za pol leta user posted image !!!

Aja1, ali Neji ponoči oblečeš pižamico kar direkt preko pleničke? Živi je tudi, se mi zdi, včasih vroče, ima pa spodaj bodi brez rokavov, pa sem razmišljala, če bi ji kar pižamico brez bodija oblekla, saj ne more plenička dol past user posted image  Sicer je pa danes tako odejico razbrcala, da je bila večino noči odkrita.

Vreme je tudi pri nas čudno - upam, da ne bo deževalo, da bomo lahko šli končno vsi trije na dolg sprehod. Ponavadi greva na dolgega sami ali s prijateljico in njenim user posted image , popoldan na kratkega pa z user posted image .

Moram iti, ker se je zbudila.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
30.4.2007 10:08:38   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Aja1, ali Neji ponoči oblečeš pižamico kar direkt preko pleničke?

Kar direkt preko pleničke. Plenica ostane na svojem mestu in nikoli ne spusti user posted image .

Zdaj pa smo se že drugič zbudili in gremo počasi na slikanje. Me prav zanima, kako se bo držala. Ponavadi je v kakem novem prostoru vsa začudena in resna... Jaz bi pa takooo rada, da bi se na sliki smejala user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
30.4.2007 10:27:13   
atanja
O hvala Aja! Veš sam zanima me če je imela Neja tudi tok suho kožo da je imela kr tdo. Ker to se Tedu najprej zgodi potem pa spraska da ima odrgnine. A pa vi boste vseeno šli na morje? Pa a se jim to pobolša kdaj? Da  niso revčki potem celo življenje odvisni od tega? PA za domači bazen me zanima če se lahko kopa?
Joj sem pa te zasula z vprašanji.

Ja nič bomo poskusli ga bl mal oblečt ker danes je mogoče jokcal zaradi tega.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
30.4.2007 10:33:34   
max81
čestitke vsem, ki danes praznujeteuser posted image user posted image

pri nas je bila plenica user posted image , uf da ne govorimo, je blo tolk drekca, da se čudim , da ni ven priteklo........je reku ati no zdej je pa mami na vrsti, k ona to bl obvladauser posted image user posted image , ja ja za drek kidat je pa tud mami dobrauser posted image , vsa fina opravila pa ati naredi- beri kadar ni drekcauser posted image

spali smo  od 20h-5h, pol smo pa za kšno urco zaspali nazaj in spet na zizo, pol je blo pa naprej čvekanje, pa božanje po mamičinem obrazuuser posted image , o a ni to kjut k te mali škratek začne božat s tistimi majhnimi, drobcenimi, mehkimi ročicami, joj se kr topit začnem

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
30.4.2007 10:40:39   
max81
atanja, naša je tudi na vsake toliko časa tako pikasta, flekasta po obrazu, po telesu pa na srečo nič, pomoje je to od tega ko si skoz roke ali pa kšno igračo tlači v usta, pa ko se sliniuser posted image user posted image

user posted image  ima pod pižamico bodi s kratkimi rokavi in pa nogavičke, pa včasih si kovtrček čist zbrca dol....zjutraj ima pa skoraj vedno rokice mrzle, drugače je pa topla

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
30.4.2007 10:46:59   
Anonimen
Max81, men je tudi ful ful lepo, ko me škrat zjutraj boža po ličkih, potem kar zadremam...potem se pa spomni in me začne mal ščipat...si najbrž misli - dost si spala....

In kje ste vse? Vreme je čedalje bolj čudno...

LP

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 4549
30.4.2007 10:53:41   
max81
evo nas, mi2 sva trenutno kr doma, ker je tako nikakvo vreme, pa samo 12 stopinj je.....po kosilu bomo šli verjetno en krog, če ne bo dežja seveda......pol pa mal pospravt, razen, če ne bom slučajno z bejbiko zaspala, ker mi že nekam čudno očke skup vlečeuser posted image , sploh ne vem kaj mi je zadnje čase, kr vsak popoldan morm it vsaj za urco spatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

avanture
danuska

ali ste že imeli avanturo za 1 noč?

da (47%)

ne (36%)

ne,ampak nisem proti če bi (7%)

sem odločno proti temu (10%)

Število vseh glasov: 458

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!