|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
30.4.2007 21:57:33   
Anonimen
A katera kaj ve, kje je Petra?

user posted image

LP

(odgovor članu atanja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4601
30.4.2007 21:58:35   
atanja
pa se bom potem morala spet odvajt, čeprav mi ni bilo težko, ker sem imela super motivacijo...ne razumem žensk, ki v nosečnosti kadijo....

Jaz pa mislim da vsaka za svoj telo ve kaj rabi. Včasih je za kakšne bolš da kadijo kot pa da bi nehale-to celo nekateri G svetujejo.
Isto kot to da moraš ful jesti zelenjavo pa bla lala. Mislim da če ti kaj primankuje da potem že kar sam od sebe začutiš potrebo po tem.

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
30.4.2007 21:59:08   
Aja1
Tudi jaz ne kadim in nikoli nisem kadila, pa me tudi ne mika user posted image

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 4603
30.4.2007 22:00:12   
Anonimen
Majas, jaz pa tudi kave ne pijem več (sem jo nehala pa 3 mesece preden sem zanosila)...tako, da mi ni problem zdržat brez cigareta, ampak včasih bi in to samo zato, da vidim kako je kaditi (kot da ne bi vedela)...smo ljudje res čudna bitja...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4604
30.4.2007 22:01:33   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Pa prej sem pozabila user posted image user posted image user posted image  Kaja za flašo. Samo prava vsebina mora bit, pa gre. user posted image  Jaz dajem Neji pa rižolino kar z žličko. Koliko je pa pojedla? jaz ji dam samo malo (tako, da se malo učimo jesti z žlico) 60 ml in ene 4 žličk rižolinota notr (naredim tako gostoto, kot napr. jogurt).

To sem ravno jaz hotela vas vprašat ker nisem vedla kako razmerje naredite da lepo teče po flaši.  Sem pa malo prerezala z olfa nožem da je šlo kaj ven. Dala pa sem ji 60ml pa je vse spila. pa bi še. nevem zakaj mi ej bil tak lep občutek da sem ji lahko da prvič flaško. Mi bo sigurno kdaj žal user posted image

ko pa sem ji ga dala po žliči pa sem vedno naredila lepo gostega, ne tekočega,  kot jogurt ja, isto kot ti Aja1.

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
30.4.2007 22:02:16   
Anonimen

Tudi jaz ne kadim in nikoli nisem kadila, pa me tudi ne mika user posted image

user posted image

Takšne pa jaz občudujem...user posted image

LP

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4606
30.4.2007 22:03:20   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

Majas, jaz pa tudi kave ne pijem več (sem jo nehala pa 3 mesece preden sem zanosila)...tako, da mi ni problem zdržat brez cigareta, ampak včasih bi in to samo zato, da vidim kako je kaditi (kot da ne bi vedela)...smo ljudje res čudna bitja...

LP

res je samo če bi naredila dim bi bilo fuuuj user posted image me mika in to samo zato ker hodim na kavico z kolegico ki kadi in potem mi dela lušte. A joj... potem pa si govorim pa-pa maja ne no, tak so dragi da kar joj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
30.4.2007 22:03:26   
Aja1
Evo, moj že spet žaga (smrči) user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa razmišljam, če bi šla kar spat počasi...noč bo verjetno spet standardna...bujenje ob polnoči, potem ene 4 ure brcanja in premetavanja in še dve urci spanja....ojoj...jaz bi rada spala celo noč! Samo enkrat....prosim.....

< Sporočilo je popravil Aja1 -- 30.4.2007 22:10:34 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
30.4.2007 22:07:10   
Aja1
Jaz ji res zdaj zvečer dajem samo zaradi tega, da se malo navaja, da obstaja še kaj drugega, kot ziza user posted image  Tam enkrat okoli 10. maja pa štartamo malo z zelenjavico. Zdaj pa povejte tiste, ki že dajete GH...koliko pojejo prvič? Samo žličko, dve in naslednjič več? Pa poleg GH dodate še kaj mleka za isti obrok? Jaz sploh ne vem, kako bi se lotila. Naša bi itak vse pojedla...ne bom vedela, kdaj ima dost user posted image

< Sporočilo je popravil Aja1 -- 30.4.2007 22:11:19 >

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
30.4.2007 22:10:37   
Anonimen
Aja1 saj boš tudi ti spala celo noč (enkrat)...ko boš najmanj pričakovala bo spala celo noč, ti boš pa potem živčna in jo hodila skoz gledat, če še diha, joške ti bo pa itak razneslo...moj je spal enkrat od 20ih do 3eh, pa sem mislila, da me bo razgnalo...ampak je bilo to samo enkrat...
Naš škrat, ko ima dost zapre usta in odriva žlico...prvič daš samo eno žličko, drugič daš lahko že 3, potem pa kakor želiš...jaz ne dojim zraven GH...

LP

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4610
30.4.2007 22:12:30   
atanja
Jaz sem opazla da je najbolje dati mu kadar ni še lačen tako zelo....
Takrat je poje vse.... Če pa pa je lačen pol pa sam flaša velja....

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
30.4.2007 22:13:13   
atanja
Barbi kje dobiš te smeškote

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
30.4.2007 22:13:44   
Aja1

Aja1 saj boš tudi ti spala celo noč (enkrat)...ko boš najmanj pričakovala bo spala celo noč, ti boš pa potem živčna in jo hodila skoz gledat, če še diha, joške ti bo pa itak razneslo...moj je spal enkrat od 20ih do 3eh, pa sem mislila, da me bo razgnalo...ampak je bilo to samo enkrat...
Naš škrat, ko ima dost zapre usta in odriva žlico...prvič daš samo eno žličko, drugič daš lahko že 3, potem pa kakor želiš...jaz ne dojim zraven GH...

LP

A mu daš potem kaj za piti? Naša ne mara čaja, ne vode user posted image . No, mogoče, ko bo žejna, bo tudi pila. Zdaj sem ji kupila magični lonček s  silikonskim nastavkom in ga je pogruntala, ampak spila je pa full malo, ker ji čaj ni všeč. Če bi teklo kaj sladkega, sigurno ne bi pljuvala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
30.4.2007 22:15:35   
majas
Joj  jaz se tudi tako obremenjujem z to Gh hrano...pa ne  bom vedela kaj in kako...
Ah zato pa imam vas da boste dale kake nasvete user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
30.4.2007 22:17:15   
Anonimen
(

LP

A mu daš potem kaj za piti? Naša ne mara čaja, ne vode user posted image . No, mogoče, ko bo žejna, bo tudi pila. Zdaj sem ji kupila magični lonček s  silikonskim nastavkom in ga je pogruntala, ampak spila je pa full malo, ker ji čaj ni všeč. Če bi teklo kaj sladkega, sigurno ne bi pljuvala.

Jaz mu dam (ko prvič uvajam novo živilo - dam samo eno žličko) potem še rižolinota ali frutolinota...

Naš ima tudi magični lonček, samo ga še ni poštudiral...je tako hecen z njim...bom še malo počakala...

LP

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4615
30.4.2007 22:19:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majas

Joj  jaz se tudi tako obremenjujem z to Gh hrano...pa ne  bom vedela kaj in kako...
Ah zato pa imam vas da boste dale kake nasvete user posted image

Jaz sem bila čisto živčna, ko mi je P rekla, da naj začnem z GH...kako, kje, kdaj , zakaj...tisoč in eno vprašanje...ko pa začneš pa kar gre...baje je bolj pametno najprej zelenjavo, ker imajo otroci rajši sadje (večina) in jim potem zelenjava sploh ne gre...

V glavnem, ko zalavfaš z GH si na konju...

LP

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 4616
30.4.2007 22:20:19   
Aja1
Aha, hvala za nasvete Barby. Itak, da ko bomo začeli resno uvajati GH, bom skoz težila z vprašanji user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
30.4.2007 22:21:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: atanja

http://www.hiti.dk/animationer%20index.htm

user posted image

LP

(odgovor članu atanja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4618
30.4.2007 22:22:20   
Anonimen

Aha, hvala za nasvete Barby. Itak, da ko bomo začeli resno uvajati GH, bom skoz težila z vprašanji user posted image

Ti kar vprašaj...bolje vprašat, kot pa se potem spraševat če si prav naredila...saj GH ni bav bav, veš.... user posted image

LP

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4619
30.4.2007 22:25:15   
majas
Ja ampak začeti a joj.
Joj saj res danes pa sem ji dala za hec sladoled. Ne morem verjeti kako ga je lizala zraven pa kar cvilila. Ko sem ji pa ga dala stran pa je bil tak joook. user posted image

mmmmmmmmm polna hiša obiskov...jih je moj povabil. A joj. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4620
30.4.2007 22:25:29   
Aja1
Evo, Petra že čekira, kaj smo napisale user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4621
30.4.2007 22:27:23   
majas

IZVIRNO SPOROČILO: atanja

http://www.hiti.dk/animationer%20index.htm

user posted image

LP

kako pa jih prekopiraš user posted image so res dobri...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4622
30.4.2007 22:27:56   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: majas

Joj saj res danes pa sem ji dala za hec sladoled. Ne morem verjeti kako ga je lizala zraven pa kar cvilila. Ko sem ji pa ga dala stran pa je bil tak joook. user posted image

Majas, isto je bilo pri nas, ko sem ji včeraj dala samo za polizat čokolado...ojoj, kakšen jok je bil, ko sem ji vzela. Mi je bilo kar žal, da sem ji sploh dala probat....ampak če me je pa tako gledala user posted image . Ni dvoma...Neja bo po mami sladkosnedna

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
30.4.2007 22:28:09   
Anonimen

Evo, Petra že čekira, kaj smo napisale user posted image

Vidim, ja...user posted image

LP

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4624
30.4.2007 22:29:37   
majas
Kaja tudi user posted image sladkosneda da kar joj 

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
DOKAZANO: Mamin glas zmanjšuje bolečino pr...
Da bi ugotovili, kako pomembna je prisotnost staršev pri zmanjševanju bolečine, so raziskovalci uporabili profil bolečin...

sam v sobici
TLF

Pri kateri starosti naj otrok spi sam v svoji sobici?

že od samega začetka (21%)

med 1 in 3 meseci (3%)

med 3 in 6 meseci (7%)

med 6 in 9 meseci (10%)

med 9 in 12 meseci (6%)

po dopolnjenem 1 letu (52%)

Število vseh glasov: 341

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!