|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
3.5.2007 20:46:21   
atanja
Jaz mora pa mal izpovnit it njegovo knjigico oz.dnevnik, ki sem jo čist zanemarila.

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 4826
3.5.2007 20:49:01   
ircica
Naš gre spat med 20 in 21h, ga skopava, naoljiva potem a na joško in uspavanke (stalni repertoar pa gledam, pri kateri bo zaspal). Najhitreje je zaspal po 2,5 uspavankah, najhuje pa je bilo, ko sem šla že vsa besedila, ki jih znam, dvakrat skozi.
Z mojim sva narazen leto pa 2 meseca. 

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 4827
3.5.2007 20:53:30   
Aja1
user posted image user posted image user posted image  Krfjolca za frizuro. Ti pašejo kratki lasje. user posted image  Tvojemu dragemu se je mogoe pa malo roka zatresla user posted image user posted image user posted image . Podobno je on enkrat slikal. Sem mu rekla, da naj me slika z Nejo in on slika mojo rit user posted image

Atanja, katere kreme pa imaš? Koliko kapljic daješ?

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 4828
3.5.2007 20:54:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: atanja

Jaz mora pa mal izpovnit it njegovo knjigico oz.dnevnik, ki sem jo čist zanemarila.

Jaz sem pa ravno prej malo zapisala dogodke...zdaj moram pa zbrati slike in jih dat razvit, pa album mu delam (bo jutri na ogled)...

Midva z mojim sva 10 mesecev narazen (on starejši)...

Komaj čakam poletje, da bomo postavli bazen in da se bo škrat lahko namakal...mislim, da mu ne bom kupila Fredovega, ker bo itak že kar velik...bom videla...

A vam malo lušte naredim?

LP

(odgovor članu atanja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4829
3.5.2007 20:55:49   
Aja1

Ojoj jaz tudi zanemarjam user posted image . Imam knjgico To sem jaz in je full za pisat - kar preveč. Jo bom enkrat vzela v roke, pa mi boste pomagale, ker vem, da kar nekaj nimam izplnjenega - trenutna moda, glasba, filmi,...

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 4830
3.5.2007 20:56:56   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

s čim?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4831
3.5.2007 21:01:02   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

IZVIRNO SPOROČILO: barby84

s čim?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image s čim, ja???

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4832
3.5.2007 21:01:05   
Aja1
čakam...sem že skoraj v hladilniku...se mi dozdeva, da bo nekaj za papcat user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4833
3.5.2007 21:01:12   
atanja
Kaplic mu dajem 15, Ma pa dve kreme zmešane v lekarni. Čaki grem iskat k ne vem napamet.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4834
3.5.2007 21:02:18   
Aja1

Kaplic mu dajem 15, Ma pa dve kreme zmešane v lekarni. Čaki grem iskat k ne vem napamet.

Jaz ji jih dam zjutraj 5 in zvečer 5. Če ima pa kaj pikic, pa po 7.

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 4835
3.5.2007 21:03:06   
**Petra**
Jst morm tud slike dat razvit, pa mal album na "moj album" posodobit user posted image user posted image , pa v spominski album tud še kej napisat, pa kako slikco napopat user posted image . Nik pa ima knjigico z naslovom: Moj prvi album.

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 4836
3.5.2007 21:06:29   
atanja
če je hudo ma-iz ADVANTAN,BEBOBAZE AD,  za nego pa ag.punificata, emberens. Upam da sem vsaj prib. prov napisala. Sam mi je rekla  v lekarni da čuden da ga niso  sprejeli v bolnico k če je je res alergik mu to ne bo čist pomagal. Tako da če mu ne bo ga bom nehala mazit da se mu spusti še enkrat tisto in bom šla po napotnico za sprejem in naj ga testirajo takoj. Smil se mi da se bo takole drgnu rokice čez vročino. K tud če ma sam mal se ful praska.

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 4837
3.5.2007 21:09:16   
Aja1

če je hudo ma-iz ADVANTAN,BEBOBAZE AD,  za nego pa ag.punificata, emberens. Upam da sem vsaj prib. prov napisala. Sam mi je rekla  v lekarni da čuden da ga niso  sprejeli v bolnico k če je je res alergik mu to ne bo čist pomagal. Tako da če mu ne bo ga bom nehala mazit da se mu spusti še enkrat tisto in bom šla po napotnico za sprejem in naj ga testirajo takoj. Smil se mi da se bo takole drgnu rokice čez vročino. K tud če ma sam mal se ful praska.

Ubošček user posted image . Atanja, pri nas je bilo tudi zelo hudo en mesec. Pri Advantanu pazi, res maži zelo na tanko in največ 5 dni, nato pa najmanj 3 dni pavze, da se koža obnovi. No, sicer pa boš zdaj videla, če je alergija na KML.

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 4838
3.5.2007 21:10:59   
atanja
Men so kao rekl da nj mu dajem 2 kapljice po kili-njegovi teži. Ej se j me je nadrla da zakaj odpravljam vnetja z nego. Pa sem ji rekla da sem zato prišla k njej da bom s čim drugim.

A Neja ma še vedno suho kožico?

Ted ma pa album un s slončkom-ga tok časa nisemuporabljala da sem pozabla. Avša. Edin mam pa razvite slike do marca. In lepo v albumu zložene. Sm bla pridna.

KAj boste jedle.

Joj sem si dala plan za spril k ga nisme ravno izpovnila. Shujšala sem za 3kg-baje da se nič ne vid. Pa sm se zdaj proti koncu mesca grešila in ni šlo še več dol-sem na ločevalni. Noja izpita pa nisem nobenga naredila. Mam pa poravne zdaj.

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 4839
3.5.2007 21:11:26   
Nogavica
Evo, Živa že pol ure spi. Tudi ona hodi spat med 20h in 21h, če nam uspe. Če je bolj zgodaj, se okrog 21h obvezno zbudi in bedi skoraj do 23h, če pa je po 20h, pa se sicer zbudi čez kako uro, ampak jo samo priklopim in spi naprej do kakih 5h ali 6h. Upam, da ne bo ravno danes kake ušpičila, ko se hvalim user posted image .

Midva z user posted image  sva pol leta narazen (on mlajši). Joj, jaz bom čez 15 dni stara že 30 let user posted image user posted image !

barby84, lušte s čim? Daj, poskusi!

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4840
3.5.2007 21:12:45   
atanja
Ja sej sem glih pomislilakok je mogl bit teb hudo k je bla bl majčken pa se je to zgodilo. K men se že zdaj smili, če bi bil pa manjši bi se mi pa še bolj. Zdaj se vsaj malo zamot da se ne praska.

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 4841
3.5.2007 21:15:51   
majas
Čer... do 200...a joj potem bomo pa šle po polnoči spat user posted image

Mi že tudi od 20ih spimo, smo se skopale najedle (ji dam zvečer vedno da obe zizi sprazni in potem tako lepo spi) je pa zanimivo, ko več ne teče je ona sita, ko pa ji dam drugo pa spet tako je...

Midva sva z mojim 7let razlike,,,je doti starejši pa še taki otrook!!!

Barby84 s čim naj bi bili ti lušti?

Tako jaz pa si grem zdaj v hladilnik iskat KinderBueno, ta tanovi...ga je že katera jedla???Njami user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4842
3.5.2007 21:18:32   
Aja1
Nejina kožica je zadnje dneve že full lepa, ne več tako suha. Res smo jo poštimali (TRKAM). Občasno še dobi kakšno pikico od vročine, ampak hujšega ne. Upam, da se ne bo spremenilo, ko bomo začeli z GH - kar odlašam.

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 4843
3.5.2007 21:19:46   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: majas

Tako jaz pa si grem zdaj v hladilnik iskat KinderBueno, ta tanovi...ga je že katera jedla???Njami user posted image

Meni je tudi dober, samo premajhen - bi kar tisti 3pack prišel prav user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4844
3.5.2007 21:19:55   
**Petra**
A spet boste začele o slaščicahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jst vsak večer pospravim celo čokolado, danes pa sm rekla, da je konc - ve pa o dobrotah user posted image user posted image user posted image Za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4845
3.5.2007 21:21:55   
Aja1

Ja sej sem glih pomislilakok je mogl bit teb hudo k je bla bl majčken pa se je to zgodilo. K men se že zdaj smili, če bi bil pa manjši bi se mi pa še bolj. Zdaj se vsaj malo zamot da se ne praska.

ja, stara je bila malo več kot dva meseca, mogoče 2,5, ko se je začelo...res mučno, mučno in trajalo do obiska pri drmatologu pri 4-ih mesecih. No, saj sem skoz jamrala na forumu in jokala, kako je hudo - tako, da te zelo zastopim.

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 4846
3.5.2007 21:22:10   
Anonimen
V glavnem sem vam hotla napopat fotke našega bazena gor, pa un program (shrani si) ne dela...jutri...

Mi je pa zdaj vse dol padl, ker se je škrat zbudil...in vem, da bo spet huda noč pa vas kar zapuščam in grem spat...

user posted image

Želim vam vsem mirno noč, predvsem pa nam revam, ki otročki ne razumejo, da tudi mamice nismo nadnaravne...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4847
3.5.2007 21:22:47   
majas
Joj te knjigice...jaz niti dnevnika ne pišem user posted image mi ej tako žal zdaj da nisem že od začetka začela! Krfjolca ma res full fajn zrihtan dnevnik, sem zadnjič pokukala...pa nikakor ne pridem gor kako si ga lahko tako lepo uredi! ...

Nogavica 18.5  imaš roj.dan?

Kje se pa Zamima skriva saj pa je že prišla iz dopusta? Je pozabila na nas user posted image   user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4848
3.5.2007 21:24:43   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

IZVIRNO SPOROČILO: majas

Meni je tudi dober, samo premajhen - bi kar tisti 3pack prišel prav user posted image

sem si danes 4kupila... enojne da ne bo pomote, pa je še samo en noter user posted image

Oprosti ***petra*** za lušte, če je pa tako njami njami user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4849
3.5.2007 21:26:49   
Aja1
Jaz sem pa mislila, da nam misliš lušte naredit s hrano user posted image
Barby, lahko noč...predvsem mirno noč.
Jaz pa zdaj čakam, da moj pride domov iz službe.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  192 193 [194] 195 196   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kdaj je vaš dojenček sam poiskal dudo v posteljici?
Itkica

pred 6. mesecem (44%)

med 6. in 8. mesecem (29%)

po 8. mesecu (27%)

Število vseh glasov: 204

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!