Nogavica
|
Midve sva se tudi zdaj eno uro borili, preden je končno zaspala. Očke si je mencala, sitna je bila, zehala je, ampak ne, ona mora še par stvari povedat in ušpičit, preden zaspi. Potem je pa še bolj sitna, zize noče, dudo si daje ven in narobe nazaj noter. Sem šla za par minut stran in ji naštimala glasbeni vrtiljak, v upanju da bo sama zaspala, nakar zaslišim smeh. Grem nazaj pogledat in frajerka leži obrnjena povprek in se pogovarja s slikami na steni . No, potem me je pa samo v joške pogledala, začela kašljat (ker ona zdaj kao kašlja, ko bi kaj rada ), sem ji jo dala in je zaspala kot polhec. Upam, da bo zdržala več kot 15 minut, glede na to kako dolgo sva se trudili. Tašče - joj, sem prav pomirjena, ko vidim, da ni samo moja taka. Midva ji tudi raje marsikaj zamolčiva, ker bi v nasprotnem primeru tako paniko zagnala, kot da nisva sposobna otroka gor spravit brez nje. Me tudi FUL moti, ko se vtika v najino življenje in misli, da je samo tisto prav, kar je ona delala. Zdaj ko pa je ona večino časa v LJ, se mi pa zdi, da tast paničari (namesto nje), ko je on prej bil čisto kul.