|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
3.5.2007 13:04:37   
atanja
A lahko znorim!!!!????????? Prosim....

No uglavnem jaz kar bomuser posted image .

Hudiča me zdravnica vpraša če je tamalč za v bolnico po telefonu in ji jaz rečem da NE VEM, da bi ga rajš prinesla pokazat pa naj ona pove za kam je.....K če bi jaz vedla od česa ma to ga ne bi tja sploh vozila....ane.

NO in potem končno ta pregled ki je zdravnico očitno zelo utudil ker je vse delala s tako polževjo hitrostjo da sem že miselna da bo zaspala. in ugotovi da je za preiskave.... Halo itak. no in mi napiše napotnico za h alergologu. Pa nič da je nujno čeprav mi sama reče da je še zdaj ko je dobro stanje fulll bogi. Ok jaz pokličem za datum in ga dobim šele 20.6. KAJ PA NAJ DO TAKRAT NAREDIM RAZEN MAŽEM S KREMICO PA MI NOBEN NE ZNA POVEDAT!!!! In tamali se ful praska. Stah me je samo če se ponovi stanje od nedelje.
Ampak mi je njegova P rekla da pa če se to zgodi spet bo mi pa napotnico direkt za sprejem naredila. Vsaj to. Ok dovolj

Zdaj grem pa rito previt pa se mal pocrkljat pa spat ga dat. Pol pa pošljem recepte krfjolca takoj k mi zaspančka. Ok. Sori k sem mal pozabla. Oblubim da dons dobišuser posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
3.5.2007 13:22:59   
krfjolca
atanja, čakalne dobe so res obupne, vem. Če bi bila k dermatologu napotena, bi pomojem še dlje čakala. Lahko pa poskusiš z drugim mlekom - kupi Pregomin ali Alernovo, pa boš takoj videla, če je alergija na KML. Stanje se popravi po nekaj dneh, no - koža rabi dlje časa da se obnovi. Škodit mu ne more, ko boš pa na vrsti za alergologa, bodo pa potrdili alergijo in boš mleko dobila na recept.

Ej, pri našem gre pa luli čez glavico user posted image user posted image user posted image
Pri Anžetu mislim, da ne bo pomote user posted image ...

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
3.5.2007 13:38:14   
Nogavica
Midve sva nazaj s sprehoda, se je zunaj ful pooblačilo. Zdaj se pa mala igra v posteljici in posluša pesmice user posted image , jaz pa hitro na RR.
Doma smo tako razvadili siničke z orehi, da nam po novem jejo z roke user posted image . Sem prej parkirala voziček na dvorišču in telefonirala, sinička pa mi je skakala po nogi in prosila. Sem bila čisto ganjena. Potem sem jim pa šla nekaj orehov nadrobit v hišico.

Dragi je pa šel v Lj po taščo - pride spet za nekaj dni domov na dopust, potem pa tretja runda kemoterapije.

Monika79, jaz še nisem dobila user posted image . Juhej!

majas, me veseli, da sta se uspela pogovorit user posted image user posted image user posted image . Držim pesti, da bo zaleglo in da se stanje uredi.

Aja1, jaz sem tudi včeraj gledala tisto na KanaluA in jokala zraven kot nora. Hvalabogu, da se je dobro izteklo.

Zamima, dobrodošla nazaj!

Jaz bi tudi morala k frizerju - sem že taka pri glavi, da mi je nerodno na cesti user posted image .

Zdaj pa grem jest sladoled, potem pa žabo cartat.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4778
3.5.2007 14:05:05   
atanja
Krfjolca- sem ti poslala na zs. edino pri bajaderi sem ti pozabla povedat da sem jaz iz dvojne mase delala ker sem mela večji pekač, pa bi ble drugač suhice.

Pa veš sej danes sva bla pri dermatologu, ker mi je P napisala da je nujno so naju takoj sprejel. Ne vem zakaj nama ni še za dem nujno napisala. Pa bi bil revčekr ešen.

Bom pa mojga sesula. Danes pa res. Mislim saj vem da starejši več vejo pa to sam on se fulll ozira na to. Jaz sem pa pač mnenja da sva midva starša in da najbolj veva za tamalga. In pol gre taščo spraševat kaj naredit ja haalooo k da sva 2 leti stara. PA ga zanima kaj bo moja mami rekla. Najraje bi se odselila nekam kjer bi lepo tamalga rihtala.Ne vem no sej tud če kakšno napako narediva se bova pač naučila iz nje ne pa da sem kar naprej deležna nasvetov. JOJOJOJOJ: No ja ni sam on kriv sem že tri dni tečna

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4779
3.5.2007 14:24:23   
ircica
Mali pleza nazaj po laminatu, jaz pa malo gledam. Njegova GH bodo pa prašni zajčkiuser posted image
Atanja, jaz mojemu že kar vnaprej, ko kaj je, zabičam, da ne bi svoji mami povedal. Če bi vedela za tisto virozo, bi jo verjetno že naslednji dan imela na vratih. Kaj če, če pa ima malega tako rada, moj pa je za njo po mojem še kar 17 star, kot je bil, ko je šel od domauser posted image
Danes je imel plavanje, potem pa je spal samo dobre pol ure. Jaz pa sem tako resno računala, da bo vsaj en dan v tednu, ko se bom lahko še čez dan učila.

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
3.5.2007 14:25:53   
ircica
Mali pa je tulil, ker se je zataknil med kavč in mizico. Je hudič, če gre4š sam,o nazaj in ne vidiš, kam te pelje potuser posted image user posted image

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 4781
3.5.2007 14:44:46   
krfjolca
atanja, hvala za recepta. Moram narest nekaj, ker jutri dobimo obiske. Potem bi pa res že lahko bilo konec s temi obiski za gledanje dojenčka. Sicer vem, da bom pol sladkarij pojedla sama user posted image

Mi smo se pa zdajle peljali v poganjalčku user posted image . Bom pol slikco nalimala, prav uživa tamau!

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 4782
3.5.2007 14:48:46   
**Petra**
Živijo!!!!

Aja, zdj vidiš, da Neji čist nč ne manjka pri očiju  user posted image .

Jst sm šla danes s Pio k zdravniku zaradi izpuščajev in je dobila sirup. SEm vprašala, kdaj gre otrok lahko na testiranje za alergije, pa mi je rekla, da pri 3h letih user posted image user posted image user posted image user posted image Sm mislna, da prejuser posted image Drugače pa sem jst alergična na hišni prah in perje, tako da je rekla, da bosta lahko kaj po men dobilauser posted image user posted image user posted image Sicer pa ni kakšen mesec mleka pila, enostavno ga ni hotela, včeraj ga pa je spet in zvečer pikice. A je možno, da je na mleko alergičnauser posted image Ne vem, nism več tok pametna.

Monika, jst tud še nism dobila M. Ne klič user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil **Petra** -- 3.5.2007 14:50:52 >

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 4783
3.5.2007 14:58:29   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Ej, pri našem gre pa luli čez glavico user posted image user posted image user posted image
Pri Anžetu mislim, da ne bo pomote user posted image ...

user posted image user posted image user posted image  temu sem se zdaj pa res nasmejala user posted image

No, nove slikice bodo v albumu (povezava v podpisu).  Ena je z mojo novo frizuro. Sej ni nič posebnega. Stran sem dala le ene 15 cm las in se malo pobarvala.

Atanja, res naredi tako, kot t svetuje krfjolca. Če je alergija na KML, bo stanje hitro boljše. Pri nas po diet ni bilo nič boljše, tako, da sem potem izključila alergijo na KML.

Jaz tudi še nisem dobila user posted image . upam, da bo še nekaj časa ako (ampak s tem ne mislim, da bi bila zdaj rada user posted image ).

Monika, pogosteje se javljaj.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4784
3.5.2007 15:30:08   
majas
No Aja1 bolše že je kot je bilo user posted image prav paše ti ... Joj revica podočnjaki pa se ti malo vidijo kaj? O ti lupma Neja pa taki srček, potem pa ponoči tako  poredna.

Ja jaz sem že dobila user posted image takoj naslednji mesec po čišči pa sem redno dojila. Sem bila tako jezna!No ko pa smo se preselili pa je zdaj že 3 mesece nimam ... pa se tolžim s tem da je spremba okolja, malo stresa zaradi selitve in dojenje... Mi pravpaše da je ni..testa pa še nisem kupila ker bi se mi zdaj ziher že kaj poznalo user posted image ne ne saj se hecam...user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4785
3.5.2007 15:34:37   
Anonimen
Danes mi gre pa res vse narobe...noč čudna, jaz sitna, škrat siten, dragi siten...dan še bolj čuden...zdaj sem pa dajala škrata spat in sem probala tisto metodo, da bi kao sam zaspal...ja seveda....se je drl pol ure kot nor, še potem ko je bil že priklopljen na joško...pa sem skoz zraven posteljice stala in mu pela, ampak ne spat...sem zdaj čisto na tleh in mi kar solze dol tečejo, ker je tako jokal in me gledal z žalostnimi očmi...user posted image

Tako, da sem se odločila (že spet), da bo škrat spal celo noč ko bo sam hotel, do takrat bo pa sam diktiral nočno spanje...pa čeprav bo celo noč prvič prespal pri 5 letih...rajši to kot pa da se ponovi tisto od prej...tolk sem živčna, da bi najraje šla po škatlo čikov in vse skadila....user posted image user posted image user posted image user posted image

LP

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4786
3.5.2007 15:38:48   
**Petra**
Aja, zelo ti paše. Jst tud morm it ta mesec na "polepšanje"user posted image , mamo 3.6. birmo, tko da bo treba pramene narest.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
3.5.2007 15:39:41   
majas
Joj ja saj res,... prej smo Kaji stolček sestavili ... pa sem jo dala sedet pa je imela tisto mizico zraven točno pred obrazom user posted image pa se samo stol daje gor pa dol, mizica pa ne. Bo morala še zelo zrast da bo lahko imela to pred sabo user posted image imam pa Chicco stolček? Ena je tudi rekla da ga ima ne? Barby84 ti? 

No smo šli jest pa je bila že pol ure pred tem sitna. Sem ji skuhala korenček in krompir. Pa sem jo dala v stolček ji je bilo najprej zanimivo. Kak pa sem ji dala v usta žličko hrane se je najprej stresla potem pa tak JOOOK da se ji je vse skupaj zaletelo. Revica... potem sem jo nesla v sobo ji dala zizo...in je v sekundi zaspala.
Mislim da je bila preveč utrujena in zaspana. Jaz pa sem mislila da je lačna user posted image pa še zdaj spi.

Zdaj pa nevem ali ni pripravljena še na GH? Jaz nevem več... ker ustk še prav nič noče odpreti user posted image user posted image user posted image   ali pa ej bila samo tako zaspana da se ji ni dalo.

Bomo še morali malo počakati zgleda...

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4788
3.5.2007 15:44:14   
majas
Joj barby84 saj bo. Ne biti žalostan...vem kako je ko jih pustimo jokat. Potem pa gledajo z tistimi žalostnimi okicami... Jaz tudi nisme za take načine-pusti otoka samega... saj nič ne morejo, samo umrejo lahko braz nas user posted image tako da si poskusila, ni šlo, ne boš vztajala in konec...ne se sekirati... user posted image od mene,,

Kaj pa meni že cel dan dela? Kak grem stran od nje da me ne vidi že joook, zdaj pa nevem ali mi je od torka tako zamerila ker sem jo pustila samouser posted image a joj joj...
Vsaj zaspi sama od sebe to sem pa res vesela.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
3.5.2007 15:51:00   
Anonimen
Majas jaz imam Chiccotov stolček ja...pa sem ful zadovoljna...samo jaz sem dala mizico stran...ko bo pa sam jedel jo bom dala pa gor...zdaj mi je BV...najbrž je bila res preveč zaspana...poskusi spet jutri, bolj dopoldan...naš tudi ni znal lepo odpreti ust prvič, sedaj pa je kot gospod...vaja dela mojstra...

Hvala za user posted image ...

LP

< Sporočilo je popravil barby84 -- 3.5.2007 15:52:34 >

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 4790
3.5.2007 16:09:04   
Nogavica
Midve sva se tudi zdaj eno uro borili, preden je končno zaspala. Očke si je mencala, sitna je bila, zehala je, ampak ne, ona mora še par stvari povedat in ušpičit, preden zaspi. Potem je pa še bolj sitna, zize noče, dudo si daje ven in narobe nazaj noter. Sem šla za par minut stran in ji naštimala glasbeni vrtiljak, v upanju da bo sama zaspala, nakar zaslišim smeh. Grem nazaj pogledat in frajerka leži obrnjena povprek in se pogovarja s slikami na steni user posted image . No, potem me je pa samo v joške pogledala, začela kašljat (ker ona zdaj kao kašlja, ko bi kaj rada user posted image ), sem ji jo dala in je zaspala kot polhec. Upam, da bo zdržala več kot 15 minut, glede na to kako dolgo sva se trudili.

Tašče - joj, sem prav pomirjena, ko vidim, da ni samo moja taka. Midva ji tudi raje marsikaj zamolčiva, ker bi v nasprotnem primeru tako paniko zagnala, kot da nisva sposobna otroka gor spravit brez nje. Me tudi FUL moti, ko se vtika v najino življenje in misli, da je samo tisto prav, kar je ona delala. Zdaj ko pa je ona večino časa v LJ, se mi pa zdi, da tast paničari (namesto nje), ko je on prej bil čisto kul. user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4791
3.5.2007 16:19:52   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: atanja

Bom pa mojga sesula. Danes pa res.

user posted image
Aja, zadnjič ste se pogovarjale o kajenju - jaz si tudi kdaj pa kdaj kakega privoščim.user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 4792
3.5.2007 16:49:25   
majas
Smo jedli korenček, je uspelo user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 4793
3.5.2007 17:19:12   
majas
Zdaj pa greve malo na zrak ker se mi zdi da sme že cel dan za rčunalnikom. Si grem po čokolado ker bi tak nekaj sladkega.

Kaja pa se mi je zdaj takooo zverinsko jokala da kar joj, sem jo morala samo previti preden je dobila zizo ker je bila tako pokakana, sama banana je bila v hlačah, bek bek bek user posted image potem pa je bila že vijolčna od dretja ker je nisem prej nahranila... ko pa je dobila zizo pa je bilo OK... a joj ta naša razvajenka, kaj še le bo

No šibam zdaj,papa

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4794
3.5.2007 17:37:32   
Aja1
Punce...mene zdaj moj otrok skoz cuka user posted image . Prej sem imela skoz čop ravno zaradi tega, tako, da bo zdaj sedilo verjetno isto, ker sicer bom plešasta, ker tako prime lase in jih ne spusti, dokler jih ne spuli user posted image

Sva šli ob 15h malo spat in sva obe spali do 17h. user posted image user posted image user posted image   Zdaj bi šla pa ven, pa rosi. user posted image  Pa čokolado bi tut, pa je nimam...imam pa Nutello user posted image user posted image user posted image

Majas, ji je bil korenček všeč? Jaz sem ga Neji 1x dala malo (2 žlički) in je full pljuvala, pa še krče je imela zvečer, tako, da korenček še malo počaka.
Razmišljam, če je sploh smiselno dajat zvečer rižolino, če ne spi nič boljše oz. je vseeno parkrat ponoči user posted image

Barby, nekateri naši user posted image  zgleda da še ne bodo kmalu prespali noči...žal user posted image .

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4795
3.5.2007 17:54:32   
ircica
aja, moj tudi cuka (še raje pa grize). doma to rešujem s čopom pa glasnim >NE. Zaenkrat mu je to še smešno, ampak bo že enkrat skapiral. ateju pa se smili in mu kar pusti vlečt

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4796
3.5.2007 17:55:55   
**Petra**
Aja, Nik tud rad cuka. In to za sladkeuser posted image user posted image user posted image Jst si morm tud čop nardit, ker bi bla drugače že plešastauser posted image . Pa Piine laske ima tud raduser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4797
3.5.2007 18:10:17   
Aja1
Atanja, a si dobila vsaj Fenistil kapljice????

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 4798
3.5.2007 18:17:18   
Aja1
Punce, bomo kakšno rekle?
Neja je zdaj pridna, se pogovarja s svojimi igračami tukaj zraven v stolčku. A tudi vaši zdaj prav "vpijejo" AAAAAAA.user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4799
3.5.2007 18:25:09   
Aja1
Zdej ste pa vse šle user posted image

Nič, grem pa še jaz malo časa posvetit hčerkici...bova v duetu AAAAAAA user posted image user posted image user posted image

Krfjolca, čakamo še tvojo fotko user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

izpovedovanje čustev
danuska

ali vam partner pogosto pove da vas še vedno ljubi in ga privlačite?

da (60%)

ne sploh se ne spolni več (15%)

samo poredko se še spolni (25%)

Število vseh glasov: 413

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!