Monika79
|
ojla bejbe No se vam malo javim po dolgem času, me je kar sram no v glavnem sedaj sem tu Vidim, da imate velike debate glede spanja, no pri nas je tako, da ko je Kaja max. pridna spimo v enem kosu 5 ur, drugače pa na 2 ali 1,5 ure tako, da najdlje spimo prvo rundo, potem jo je vse težje nazaj uspavat, no včasih nama že ob pol šetih zjutraj poje in ona nebi več spala, potem pa je na vrsti pregovarjanje Glede GH pa smo midvi zelo pridni, imave 3 obroke GH, tako, da dopoldan dobi sadni obrok (zaenkrat je dobila jabolko + banano pa včasih bebi keks noter) popoladn dobi zelenjavno juhico (korenček, krombir, brokoli), zvečer pa rižolino od Milupe na žličko, vse ostalo pa še vedno ziza dajte povejte mi, tiste ki še dojite, ste že dobile ali ne? Sem malo nazaj zasledila, da dlesni mažete z CALGEL-om, kje se ga da dobit, ker včasih kar živčno drgne po dlesnih in se dere kot da bi jo iz kože dajali se ga da dobiti samo na recept? no pa seveda Krfjolci za pogum da sta se odločila za drugega te prav občudujem upam, da se mi bo uspelo večkrat javljati lp Moni
16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji. Preden je bila spočeta - sva si jo želela, še preden je bila rojena - sva jo ljubila, in komaj se je rodila - bi zanjo umrla. TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA! M.Hawkins
|