|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
2.5.2007 21:57:08   
majas
Ja krfojolce pa ni danes..hm... mogoče pa bo kaki user posted image  držim pesti... Tolaži se z tem da bo drugi dojenček bolj priden pri spanju.

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4751
2.5.2007 22:03:05   
atanja
Mene pa noro danes zebe. Komaj čakam da bo sonček da se spet mal pregrejem. Pa še ne štekam. Jaz mam pižamo pa kovter, pa deko čez pa pokrita sem čez glavo pa  mi je luk. taml je pa v pižamci pa bodiju pa mu je vroče.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4752
2.5.2007 22:04:54   
Aja1
Majas, krfjolca je že bila tukaj. user posted image

Tudi jaz sem kar precej časa brala naše čvekanje v pričakovanju...zanimivo. Na začetku so se javljale tudi druge, ki jih zdaj ni nikjer user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4753
2.5.2007 22:06:25   
atanja
Ah zdaj pa grem se stuširat-mogoče pridem nazaj vas prebrat. Če ne LAHKOOOOO NOOOČKO
user posted image

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 4754
2.5.2007 22:11:05   
Aja1
Tudi jaz odhajam spat...Neja že nekaj jamra v spanju...ja, LUNA user posted image user posted image user posted image

Jutri zjutraj me pa ne bo na RR, ker grem končno k frizerju user posted image user posted image user posted image  

user posted image

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 4755
2.5.2007 22:15:15   
majas
Aja1 lepo opravi pri frizerju pa da ne boš preveč lepa in te ne bomo spoznali. user posted image  Joj tudi jaz bi morala iti...

No potem pa bom tudi jaz šla počasi spančkat
 user posted image

< Sporočilo je popravil majas -- 2.5.2007 22:18:28 >

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4756
2.5.2007 22:33:47   
**Petra**
Jst se pa spet s čokolado bašemuser posted image user posted image user posted image user posted image , samo kmalu je bo zmanjkalouser posted image user posted image user posted image user posted image . Zdj grem pa spet mal na našo "bivšo" stran, ker ste vse pobegnile ajčkat user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4757
2.5.2007 23:32:07   
ircica
Predelala sem polovico gradivo za slovenščino... je še tako najlažje. Zdaj pa ni nobene za kak zboren, visoko knjižni pogovor. user posted image
Aja1, upam, da boš jutri poročala, kako sta tvoja dva preesla odsotnost. Mene je ravno prej kolegica klicala, če bi šla v petek v gledališče in malo čagat. Me je kar v smeh spravilo, ko sem se za eno bogo gledališče 3 tedne pripravljala.
Kaj češ, ko pa sem še kar hladilnik, ninica in žvakalo, ne samo Ircica. Sem se vsaj za pijačo pred gledališčem zmenila, seveda v spremstvu mojega mini kavalirja.
Majas, zelo me veseli, da sta se pomenila in da je bil družinski dan. Mogoče ga lahko še kdaj kar sama pritegneš, samo ne čakaj, da bi bio spet tako hudo kot zdaj. Jaz za mojega že vem, da mu moram povedat, da še vedno hočem npr. zunaj jest, kljub možnemu drenju. Pa stavim na težo in dolžino ob vsakem pregledu ipd.
Moja kolegica je vedno rekla:"Počasi mu razloži in ne pozabi, saj ni sam kriv, da se je rodil kot moški."

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 4758
3.5.2007 7:28:38   
Aja1
jutro...
Spet prva user posted image

Noč - katastrofa od katastrofe...danes smo imeli nekako tako, kot krfjolca včeraj user posted image user posted image user posted image  Prvo rundo je spala od 20 do 23 (jaz pa na RR, namesto, da bi šla spat user posted image ), potem pa do zjutraj sigurno 10x iz posteljice, 5x jedla, parkrat dudo popravljat, parkrat celo Nejo popravit, ker je bila obrnjena za 180 stopinj. Torej spala sem celo 2x po 15 minut user posted image . Mogoče bi vseeno lahko malo boljše, če bi jaz lahko takoj zaspala nazaj...pa ne morem. Rabim pol ure da zaspim, potem je pa že set jok v posteljici in jovo na novo user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa pijem kapučino, da pridem malo k sebi, potem pa grem. Moram vam povedat...full težko bom pustila Nejo samo z mojim user posted image ...ponoči, ko nisem spala, sem pa o tem premišljevala, kako bo Neja brez mene danes ene 3 ure user posted image . Saj mu zaupam, ampak on ima zize, ki vedno pomaga, če je kriza. 

Moram it.

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 4759
3.5.2007 8:04:47   
MALINČICA
Ojla punce! Aja1, prav smiliš se mi, ti nič ne zavidam situacije... Pa glede teh par uric ne kompliciraj, jo bo že porihtal, nahrani jo, preden greš, pa bo. Lačna ne bo, ukvarjat z njo pa se bo tud znal, saj pa je njen ati!!! Ne skrbi, moški so dost bolj zmožni poskrbet za otroke, kot si to me mislimo.

Moj lubček je zaspal, ga grem dat v posteljico, pol pa moram enih par strojev perila zložit, jao bože!!!!!

< Sporočilo je popravil MALINČICA -- 3.5.2007 8:07:13 >

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4760
3.5.2007 8:25:14   
Anonimen
Aja1 sem ponoči mislila nate, ko nisem spala...se mi ja kar zdelo, da sva na istem...pri nas je bilo še hujše...škrat se je zbudil ob pol 11 in je do pol 4 spal pri meni v postelji in sicer v mojem naročju pa še to se je vsakih 10 minut zajokal...pa ni spal pri meni že 4 mesece...potem sem ga dala v njegovo posteljico in je spal do 6.30...jaz pa nisem mogla, ker sem skoz razmišljala kdaj se bo spet zbudil...zdaj je pa on siten in jaz in z dragim sva se včeraj pičila zaradi ene stvari, ki se vedno...sploh se ne moreva zmenit...vse se lahko, to pa ne ....user posted image user posted image user posted image

LP

(odgovor članu MALINČICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 4761
3.5.2007 8:26:00   
Anonimen
Komaj čakam, da gre škrat spat, ker potem tudi jaz šibnem še v Pančevo...če mi bo uspelo...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4762
3.5.2007 8:58:21   
atanja
Joj danes mamo zdravnika... in ker tamalga full mažemo je full bolš.... In zdaj upam da me ne bojo dam poslal ker je bolš.  Sm se zmenla da ne bo ostal v bolnici. SAm ne vem kaj ji bom rekla če mi bo butenla ven da je vredi. Sm ga pa še ponoči mazala da ga ne srbi. Sam ga še vedno srbi. Pa rada bi da ga pozdravjo ne pa da ga zbudim ponoči k se drgne in ga grem namazat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4763
3.5.2007 9:09:26   
Anonimen
Atanja fino zrihtajte pri zdravniku...

LP

(odgovor članu atanja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4764
3.5.2007 9:48:27   
Anonimen
Punce, povejte mi, a vsebuje Frutolino gluten? Ker namreč nikjer ne piše, da ga ne...

LP

(odgovor članu ema79)
  Neposredna povezava do sporočila: 4765
3.5.2007 10:10:39   
krfjolca
Frutolino ima gluten, ja. Ker je iz žitaric, pšenica pa je glutensko živilo. Brez glutena so riž, ajdova kaša, koruza ...

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4766
3.5.2007 10:15:55   
majas
Jutro! user posted image
Mislim da je bil danes vpliv lune ker smo se tudi mi zbujali ob 23ih, 2eh, 5ih...in 06.30...A je hvalabogu zalegla samo duda, ob 5ih sem 3X vstala da sem ji dala nazaj dudo pa jo je zmanjkalo ob 6.30 pa sva ptem prvič jedle. Ob 7.30 pa smo bili že pokoncu, sva se previle ker je bila rita čisto mokra. Mam te Hoferjeve plenice pa mi niso všeče ker ima zjutaj čisto mokro ritko.

Zadnjič sem kupila plenice v Mullerju seveda št.3 pa ji dam gor pa so ji premale! Sem imela še pampers doma pa premajhne...a joj...en paket je šel k sestrični za darilo, drugega pa mi je svakinja odkupila za večjo št. Sem bila prav vesela.

Aja1 lepo reši. Vem kako je to ko jo postiš samo, potem pa samo misliš in misliš ko je kaj če joka.... Sprosti se in poskusi pozabiti.  Sigurno je tako, Kot je napisala MALINČICA...
No zdaj si tako ali tako že šla...
Upam da je bilo vse vredu..potem pa boš prišla domov pa bo rekel dragi-ja je skos spala  user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4767
3.5.2007 10:59:50   
krfjolca
Mi smo danes malo bolje spali kot včeraj. Zbudil se je samo 8x user posted image . Je pa večinoma zaleglo samo trepljanje ali duda. Jedel je samo 1x, pa še to precej razredčeno, 1x sem ga pa morala preobleč, ker je bil moker (itak, ko je pa ati zvečer pleničko namontiral user posted image ). Aja1, saj bo tudi za nas zombije sonček posijal. Enkrat.

Imam tudi jaz danes frizerja. Komaj čakam. Prejšnjič sem hotla pramena, pa je rekla da so prešvoh lasje in da bi bilo grdo, če bi hotla na rdečo blond pramena, zato me je na rjavo štrihnila, pa bomo danes delali pramena. Potem pa počasi nazaj na svojo naravno - blond.

Me je pa ponoči tamau opraskal - in to po očesu! Pa gledala sem, tako da mi je malo poškodoval povrhnjico in me zdaj ful peče in se solzim. Imam izgovor, da se ne morem učit, za RR je pa dovolj dobro user posted image .

majas, ful sem vesela, da sta se pogovorila, upam da ni šlo skozi eno uho note, skozi drugo ven, in da se bo tvoj dragi skuliral in postal perfect daddy.

atanja - upam, da vas bodo poštimali. (BTW, ko boš imela čas, bi te prosila za tisti recept, za bajadero in politanke user posted image )

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4768
3.5.2007 11:01:15   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: majas

Upam da je bilo vse vredu..potem pa boš prišla domov pa bo rekel dragi-ja je skos spala  user posted image

user posted image

Točno tako je bilo. Spala je dve uri user posted image user posted image user posted image . Nobenega dela ni imel z njo user posted image . Sem vseeno mislila, da mu bo dala kaj posla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4769
3.5.2007 11:15:35   
krfjolca
Si rekla, da maš frizerja, ne? Čakamo slikice user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4770
3.5.2007 11:42:06   
Monika79
ojla bejbe

No se vam malo javim po dolgem času, me je kar sram user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  no v glavnem sedaj sem tu user posted image user posted image user posted image

Vidim, da imate velike debate glede spanja, no pri nas je tako, da ko je Kaja max. pridna spimo v enem kosu 5 ur, drugače pa na 2 ali 1,5 ure tako, da najdlje spimo prvo rundo, potem jo je vse težje nazaj uspavat, no včasih nama že ob pol šetih zjutraj poje in ona nebi več spala, potem pa je na vrsti pregovarjanje user posted image user posted image

Glede GH pa smo midvi zelo pridni, imave 3 obroke GH, tako, da dopoldan dobi sadni obrok (zaenkrat je dobila jabolko + banano pa včasih bebi keks noter) popoladn dobi zelenjavno juhico (korenček, krombir, brokoli), zvečer pa rižolino od Milupe na žličko, vse ostalo pa še vedno ziza user posted image user posted image dajte povejte mi, tiste ki še dojite, ste že dobile user posted image  ali ne?

Sem malo nazaj zasledila, da dlesni mažete z CALGEL-om, kje se ga da dobit, ker včasih kar živčno drgne po dlesnih in se dere kot da bi jo iz kože dajali user posted image  se ga da dobiti samo na recept?

no pa seveda Krfjolci user posted image user posted image user posted image user posted image  za pogum da sta se odločila za drugega user posted image  user posted image user posted image user posted image  te prav občudujem user posted image

upam, da se mi bo uspelo večkrat javljati user posted image

lp Moni

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4771
3.5.2007 11:54:36   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

IZVIRNO SPOROČILO: majas

user posted image

Točno tako je bilo. Spala je dve uri user posted image user posted image user posted image . Nobenega dela ni imel z njo user posted image . Sem vseeno mislila, da mu bo dala kaj posla user posted image user posted image user posted image

No kaj sem rekla??? Saj sem vedela, o ti lumpi ti naši user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4772
3.5.2007 11:59:27   
majas
Monika79 res upam da boš bolj pridna in se nam boš večkrat javila.
Pridne glede GH...
Lep nov avatarček.
Calgel pa se kupi v lekarni...

ja aja1 kako slikico

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 4773
3.5.2007 12:08:14   
Monika79
Majas - hm....... mislim, da sve sami sedaj tukaj gor user posted image user posted image  - vidiš sem že pridna in pišem user posted image  dokler ne bo jok v posteljici user posted image

Bom šla iskat tega gela danes, pa upam,da bo kaj pomagalo user posted image

Ja Aja1 mene tudi sedaj zanima kaka je frizurca user posted image user posted image

Kdaj se lahko otrokom začnejo dajati jogurti? npr. Fruchtzwerge?

lp Moni 

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4774
3.5.2007 12:22:18   
krfjolca
Jogurti in skutice po 6. mesecu. Jaz bom počakala do 7. meseca, potem bom pa začela s kakim probiotičnim jogurtkom, da malo poštimamo prebavo. Fruhzvergom in podobnim se pa rajši izogni, ker je toliko svinjarije noter, da je groza. Pa sam sladkor. Raje navaden jogurt pa noter sveže sadje.

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 4775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  189 190 [191] 192 193   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Špela ali?
tweety83

Odločava se med imeni za punčko,in sicer me zanima katero vam je najbolj všeč:

Špela (24%)

Nika (40%)

Zoja (37%)

Število vseh glasov: 432

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!