|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
2.5.2007 19:19:16   
Aja1
Krfjolca, si se spretno izognila vprašanju, ki ti ga je barby zastavila user posted image . No, a ste kaj delali ali ne? user posted image  Sej veš, da mormo vedet user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
2.5.2007 19:19:43   
krfjolca
Smo delali, en dan pred M user posted image user posted image user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4727
2.5.2007 19:50:46   
Aja1
zamudili user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4728
2.5.2007 19:54:20   
Aja1
Zdaj grem pa Nejo uspavat. Upam, na malo boljšo noč, ker zdaj je že kar nekaj dni katastrofa...no, vidim, da bi bilo lahko še slabše, ane Krfjolca?!

Se slišimo po BB.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4729
2.5.2007 20:08:56   
ircica
Nogavica - jaz sem s centra, na Koroški cesti.
Pa smo bili na sprehodu, smo šli do otoka, na poti nazaj se je mali spuntal in ga je ata dal v kenguruja. Eh ja, še dobro, da sem dala 60.000 za voziček, v katerem lahko nakupe peljemuser posted image .
Na poti nazaj smo pa na dvorišču videli gugalnico za take micene in sva ga dala noter. Tako se je smejal in užival, se mi že zdi, da bo to dobil za pol leta.
Doma pa dojit pa spat (jaz bi tudi, pa se moram učit).
Lepo se imejte, se okrog 23 kaj tipkamo.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4730
2.5.2007 20:36:57   
Nogavica
Mi bomo za pol leta Živi tudi kupili gugalnico user posted image user posted image user posted image .

Zdaj pa me že oba kličeta, da ji naj dam zizo in spat user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 4731
2.5.2007 20:43:23   
atanja
HAlo halo!
Evo mi smo končno zaspali. neverjetno kako protestira. Prav trmasto cvili. Jaz ne popustim takoj ampak oči pša takoj popustiuser posted image .

Drugače pa je blo s kožico ful boljše. Pa se z mojim pogovarjava zjutri da zdaj ko pa gre zžk zdravniku pa je velik bolš in da se nama bo smejal. In glej popoldne dobi na preostalih mestih take pikice kot jih je mel na začetku. JAz upam da naju bodo jutri vzel da pogruntamo kaj je to natančno. Ker Aja sem ful pazila da sem vse po tvojih napotkih delala, pa se mu je vseeno izpustil tako da mogfoče je res alergičen na nekaj.

Zdaj grem pa pospravit kuhnjo da jo mami ne bo treba pol pa ker moj gleda nogomet grem na kolo če bo čas in nato pod tuš.

Ajde!

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4732
2.5.2007 20:49:58   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

Krfjolči, a ste kaj delali na user posted image ?

LP

IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Barby, ne, bogseusmili!!!

Pri nas delamo samo LEPE DOJENČKE!!! user posted image user posted image user posted image

Tukaj pa sem se zdaj najprej na veliko morala nasmejati user posted image user posted image user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4733
2.5.2007 20:56:04   
Aja1
Atanja, upam, da res gotovite, kaj je narobe. Kdaj imate pregled?

Jaz pa zdaj gledam na A kanalu I shouldnt be alive...grozno.user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4734
2.5.2007 20:57:44   
majas
No danes pa sem po odhodu nečkinje imela dooolg pogovor. Uf povedala sem vse kar me teži...naj začne malo razmišljati...kaj govori, kaj dela... Naj se začne obnašati kot oče in da smo kot družina, da mi začne v marsičem pomagati... ker naju bo slejkoprej izgubil. Tega pa nočem, ker ga imam res še vedno rada in bi bila rada srečna, da smo vsi srečni kot družina... Ker nimava otroka zaradi tega da bo trpel in poslušal najine prepire..
Potem pa je tudi on povedal kaj ga "teži" malo sem se drla in povedala vseee... Je pa res da se dosti več prepirava od kar sva se preselila user posted image
Potem pa smo šli na sprehod, na tortico in pijačko.. bilo je prav lepo...in ko bi bilo to vsak dan, spontano...ne samo po pogovoru in kreganju!

In včasih ne bi bilo slabo da bi bil malo firbčen in šel brat kaj pišem na RR, bi mu mogoče še bolj dalo vedeti. Tako da tudi naslov vam rade volje dam da ga še malo bolj k pameti spravite user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
2.5.2007 21:03:31   
atanja
Še kar sedimuser posted image ...

Aja ne vem juti naj bi poklicala v bolnico in ker je kao pod nujno naj bi naju že jutri vzeli-lahko da bova tam samo čez dan sam mi je kao rekla da ker je po nujno napisala bova not vstala. MA sam da njau naj vzamejo... ČE pa naju ne boso hotli moram pa P poklicat pa je rekla da bo ona uredila.

Majas-supercaaaaaaaa. to tudi jaz  vidim da če se pogovoriva da je potem ful fajn. sam kaj k o je tudi mojga tok težko spravit k pogovoru. Pa pol se vse zmenva. In pol mu skoz težim da se morva pogovarjat in blalalala. Pa včasih mal pozab pa jaz spet začnem sikat.....
Sam da sta svsaj malo zmenla.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
2.5.2007 21:12:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

zamudili user posted image user posted image user posted image

A ti vrabca...saj bo...

Itak smo vse ultra čveke...tole je pa postalo pravo tekmovanje...bolj ko čvekamo, več veselja imamo...user posted image

Aja1, danes je polna luna in ti misliš, da bo tvoja princeska spala? sanjaj...user posted image  zdi se mi, da se je tudi naš že odločil, da bo danes burna noč in bova malo čula...

Majas user posted image  za pogovor...upam, da se je dedi mal zamislil in bo na koncu ugotovil, da tvoje besede niso prazne in da vaju res lahko izgubi...pa bo potem prišel do zaključka, da vaju želi ob sebi in da vaju ima preveč rad, da bi še naprej počel takšne nenormalne stvari...močno upam, da bo tako...drugače pa pridemo tudi na dom...a ne, punce?!user posted image

Petra kje si ti spet? Nekaj nas zanemarjaš?! Ti, ti....user posted image

Gugalnico bomo tudi mi v kratkem nabavli, ker je čisto nor nanjo in na tobogan... se je pri bratrančku gugal in spuščal po toboganu in je bilo pravo veselje in vriskanje...

LP

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4737
2.5.2007 21:22:38   
Zamima
Ojla user posted image

Mi smo danes prišli domov, je bilo lepo,... super vreme,... user posted image
Zala je bila pridna user posted image  prav uživala je,...

Moram malo za nazaj prebrat ,... user posted image  

Čestitke vsem 6-mesečničkom user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
2.5.2007 21:28:31   
majas
O Zamima pozdravljen dopustnik. Smo te že pogrešale babe user posted image

user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 4739
2.5.2007 21:31:53   
Anonimen
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1495386&mpage=1&key=&#1503922

Lp

(odgovor članu ema79)
  Neposredna povezava do sporočila: 4740
2.5.2007 21:32:08   
majas
Ampak res, včasih sikamo ko kače na te naše dedce user posted image

Jaz bi tudi zdaj rada ulovila user posted image user posted image user posted image user posted image  zvezdice pa sem bom morala zelo še potrudit user posted image
Barby kako ti je uspelo, jaz se že eno leto matram. user posted image  Joj kako sem bila vesela ko so bile 2 in potem 3... user posted image

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 4741
2.5.2007 21:37:20   
Anonimen
Zamima WB...user posted image   lepo, da ste uživali...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4742
2.5.2007 21:37:25   
atanja
Šele zdaj sem pogruntala o katerih zvezdicah govorite.

Zamima dobrodošle-sta uživale.
user posted image

JAz tudi komaj čakam.

Ej men pa nič od načrtovanega n ebo uspelo razen tuširanje. Ma jutri pa res začnem po dieti se držat. ČE bom od te teže dala 10kg do morja dol sem zakon sam mi slabo kaže.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4743
2.5.2007 21:39:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majas

Ampak res, včasih sikamo ko kače na te naše dedce user posted image

Jaz bi tudi zdaj rada ulovila user posted image user posted image user posted image user posted image  zvezdice pa sem bom morala zelo še potrudit user posted image
Barby kako ti je uspelo, jaz se že eno leto matram. user posted image  Joj kako sem bila vesela ko so bile 2 in potem 3... user posted image

Čvekaš in čvekaš in čvekaš....user posted image  pa še kar čvekaš...pa še čvekaš...

LP

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 4744
2.5.2007 21:40:19   
atanja
MAjas-to sem jaz dostikrat premišljevala.  Sam men gre res naživce k mi ne pove dosti stvari. K drugače je ful vredi pa prijazen pa vse(kuha,pospravlja, tamlga zabava) sam ma pa te svoje muhe k mu jih bi najraj v rit zabila..... PA ja naj ma svoje trenutke vse pustim sam mžna mi reče veš vse mi gre na živce in grem tečt. Ga pustim na miru pa naj se zlufta tud na pjačo naj gre, sam ugibat se men več ne da.

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 4745
2.5.2007 21:42:36   
Anonimen
Zdaj grem pa user posted image
No lažem...grem še k user posted image  iztržit nekaj....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lepo spite, pa upam, da škratki ne bodo ponoči preveč zahtevni...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4746
2.5.2007 21:45:46   
Aja1
Zamima WB! user posted image user posted image user posted image

Majas user posted image user posted image user posted image  za pogovor z user posted image .Želim t čimveč takih dn, kot je bil današnji - pravi družinski user posted image

Barby...upanje umira zadnje user posted image user posted image user posted image  Jaz kar upam, da bo Neja spala.

A je katera gledala zdaj na A kanalu???? Sem se skoz jokala user posted image user posted image user posted image  Še sreča, da je srečen konec in so vsi preživeli.

Majas še nekaj dni, pa boš v klubu 4 user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 4747
2.5.2007 21:50:52   
**Petra**
Čer!

Spet se mi nič ne da, še tipkati ne user posted image user posted image .

Joj, pri nas se skoz neki dogaja... Pia ima neke izpuščaje. Prejle sva se skupaj tuširali in sem videla pikice po hrbtu na lopatkah, na komolcih... pa lih, ko naj bi jutri šla v vrtecuser posted image Bom videla, če bo zjutraj še imela, drugače moramo k zdravniku.

Ja, tudi jst sem dopoldne brala novemberke 2006user posted image , zato se tudi nisem nič oglasila, ker sem čisto not padla v branje user posted image user posted image .

Maja, super, da sta se uspela pogovorit user posted image user posted image user posted image

Krfjolca, le v akcijo user posted image user posted image user posted image !!!! Amadejuser posted image user posted image user posted image user posted image

Zamima, super, da ste se lepo imeli in da je bilo vreme lepo!!! Zdaj pa veselo čvekat user posted image user posted image , pa kakšno slikco napopaj user posted image

< Sporočilo je popravil **Petra** -- 2.5.2007 21:52:30 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4748
2.5.2007 21:52:29   
Zamima
Joj sem prav jezna  user posted image  user posted image  user posted image  ravno dajam slikice na blog pa stran za uploadanje ne dela user posted image user posted image user posted image  oz. me vsake tolko ven vrže user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4749
2.5.2007 21:53:33   
majas
Ne Aja1 nisem gledala..saj bolje da ne, ker bi jokala. Vsaj srečen konec je bil. Ker sovražim fime z nesrečnim koncem user posted image

Barby84 hvala za nasvet user posted image  ga bom upoštevala pa lahko noč če greš v Pančevo deželo

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

RABLJENE IGRAČE
misolinka

Ali bi otroku kupili rabljeno igračo?

DA (61%)

NE (39%)

Število vseh glasov: 140

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!