|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
2.5.2007 10:44:10   
Anonimen
Jaz sem pa zjutraj malo dragega provocirala...je oblekel vojaške hlače in sem mu začela težit, da bom šla delat v vojsko ali na policijo, ker je pač to državni šiht in ker me veseli...šlo se je pa v bistvu zato, ker je en moj bivši vojak, en pa policaj in se potem večkrat takole špikava...jaz ga s svojimi bivšimi hecam, on pa mene s svojimi...user posted image  imava hecen humor...

user posted image

LP

(odgovor članu ema79)
  Neposredna povezava do sporočila: 4701
2.5.2007 10:46:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majas

Se spomnite..mene je kar prijelo da sem šla malo prebirat ko smo bile srečke nosečke user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=817997&mpage=79&key=&#1052485

Mene pa takrat žal še ni bilo na RR...user posted image  Bom pa pri drugi user posted image ...

LP

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 4702
2.5.2007 12:06:11   
krfjolca
Dan user posted image

Evo, še ena taka noč, pa si bomo premislili za 2. user posted image ...user posted image

Samo to bom rekla - Aja1, sem ti fovš, da ste se samo 5x zbudili user posted image . Pri nas je bilo bujenje na 10 minut. Maksimum spanja 1h skupaj, jaz sem pa vsega skupaj dremala 2 uri. Čist adijo.
Mislim, da bo res zobek, ker ima malo vročine pa napeto dlesen. Sem mu malo namazala s Calgelom, pa je ful boljše volje ...

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
2.5.2007 12:08:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Dan user posted image

Evo, še ena taka noč, pa si bomo premislili za 2. user posted image ...user posted image

Samo to bom rekla - Aja1, sem ti fovš, da ste se samo 5x zbudili user posted image . Pri nas je bilo bujenje na 10 minut. Maksimum spanja 1h skupaj, jaz sem pa vsega skupaj dremala 2 uri. Čist adijo.
Mislim, da bo res zobek, ker ima malo vročine pa napeto dlesen. Sem mu malo namazala s Calgelom, pa je ful boljše volje ...

Draga moja Krfjolca, poleg tega da je najbrž res zobek, je bila tudi polna luna...toliko za tolažbo...tudi mi smo se do polnoči 3x ali4x zbudili, potem je bilo pa boljše...

Calgel pa res dela čudeže...user posted image

LP

< Sporočilo je popravil barby84 -- 2.5.2007 12:13:07 >

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 4704
2.5.2007 12:25:29   
tejkaz
tudi mene še takrat ni bili na RR ju, oziroma sem bila redko pri decemberkah. ampak res redko. moja dva sta na sprehodu jaz pa štruklje kuham. mnjami, moja najljubša jed. eva je dopoldan pridno popapala pol banane (dva dni je sedaj pridna pri GH prej pa žlica in nič več), popoldan dobi pa cvetačo in korenjček. a ve kuhate ali kupujete frutke? ne vem če ste se že o tem pogovarjale. jaz vse kuham.
danes je spala 10 ur v kosu. so jo terme včeraj utrudile.
nič, moram iti kuhat.
škoda ker vas ne poznam in se nekot ne morem v debato vključit. lp

< Sporočilo je popravil tejkaz -- 2.5.2007 12:26:01 >

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
2.5.2007 12:35:05   
MALINČICA
Ti se kar komot počuti tukaj pri nas! Nismo še nobene pojedle, ppa tud kregamo se ne! Dobrodošla!Evo, meni pa se je škrat lik pokakal.... moram pleničko menjat!

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
2.5.2007 13:59:31   
Aja1
Krfjolca, ti si meni fovš, jaz pa tistim, ki spijo celo noč user posted image user posted image user posted image . Mislim, da bi bilo boljše, če si že fovš, da si tistim, ki dobro spijo in se naspane zbudijo, ne pa meni, ki sem zjutraj čist polomljena user posted image . No, 5x se je zbudila, ampak to pri nas traja vsakič najmanj eno uro, da se umiri...torej...slabo user posted image

Majas, tudi jaz sem šla malo pogledat na naše čvekanje v pričakovanju. user posted image  Res je bilo lepo. Bo treba enkrat ponovit...škoda, da ne bomo čvekale iste med sabo user posted image

Moj danes spet trenira, kako bo z Nejo zaspal jutri dopoldan, ko se grem malo polepšat.... mu ne uspeva najboljše user posted image user posted image  Me že kličeta...ja, ne moreta brez mame spat user posted image

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
2.5.2007 14:21:47   
Nogavica
tejkaz, ti se kar pridno javljaj, se boš hitro vključila user posted image .

Mi smo pa bili danes v parku, je bilo ful lepo. Moramo iti večkrat, sploh ko bo Živa malo večja. Danes smo videli želve, orjaške ribe, mlade račke, žabe in celo miško.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
2.5.2007 14:57:06   
ircica
Mi smo mislili danes na sprehod, pa sta mi zaspala na kavču. Mogoče bolj popoldne. Je pa kar sveže v MB, moram jutri pazit, da ga premalo ne oblečem, ko greva plavat. Sem brez avta, pa bova kar peš do Fontane.
Kostja je pa zadnje dni ful dobre volje, samo da ga na noge postaviš. Sedet pa noče, se kar celega trdega naredi in izsiljuje.
Mislim, da bom tako resno uvajanje GH pustila do po izpitu (22. maja).Potem imam sam mili čas za njega, do takrat bo pa kar napeto.

Majas, ful mi je žal, da imaš take težave z možem. Se mi zdi, da se zadeve slabšajo, odkar sta se preselila. Njemu najbrž ne bi škodilo slišat, da ga vajino dete spremlja in opazuje že zdaj. Pri 3 letih, ko on računa, kako jo bo takrat vzgajal in se igral z njo, je že pozno, vzorci odnosov so že utrjeni.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4709
2.5.2007 15:45:34   
Nogavica
ircica, iz katerega dela MB pa si ti? Saj mogoče si že kdaj napisala, pa sem pozabila user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
2.5.2007 16:00:45   
Anonimen
Mi smo vmes malo pobegnili k tašči na vikend in smo imeli manjši piknik (obe babici in oba dedija ter mi trije)...pa je bil škrat nekaj hud in sva se kar spokala domov...nam drugi zobek nagaja...zdaj se pa krega z zvezdico na hojici...spat pa ne bi šel...

Tejkaz ti se nam kar pridruži...jaz tudi nisem dolgo pri novemberkah pa se mi zdi, da so me kar lepo sprejele...

Pri nas je tudi čudno vreme...malo sonca, oblaki in pa veter...

LP

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4711
2.5.2007 16:01:56   
Anonimen
Sem pozabila omeniti, da je škrat danes v posteljici našel dudo (sem jo že sama nekaj časa iskala) in sedaj jo hoče imeti skoz pri sebi...pa ne da bi dudal, ampak grizel...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4712
2.5.2007 16:22:50   
krfjolca
majas, prosim da napišeš svoj domači naslov, se bomo pomojem novembrke lepo zbrale na kup pa prišle tvojega moža mal user posted image ...

Naš frajer je še kar ves slabe volje. Upam, da se ga kaj ne loteva in da je res luna oz. zobki. Midva sva pa že dva Red Bulla spila pa nič ne učinkuje user posted image

Sicer sem pa jaz trenutno na siesti. Sem se šla odpočit v službo user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
2.5.2007 17:33:09   
Anonimen
Komaj sem spravila škrata spat...je zategel kot laks kar se spanja tiče, zadnje čase...sem se pa pri oktoberkah razpizdila...pa ne zaradi njih, ampak sem debatirala temo o kateri sem govorila...

A je tudi katero od vas kdaj kdo špijuniral oziroma bral?

...jaz sem tudi bila na začetku bolj zadržana, ker mi ni bilo vseeno kdo to bere...potem pa sem ugotovila, da so tu samo super ljudje in da se je včasih z njimi lažje pogovoriti kot pa s tistimi, ki jih dejansko poznaš...pa čeprav so me špijunirali (najbrž me še vedno), me prav malo briga kaj si mislijo o meni...najprej naj pometejo pred svojim pragom (najbrž imajo veliko smeti in prahu), potem pa naj se name spravljajo...

Smo svobodna država in hvalabogu, da obstajajo takšni ljudje kot ste ve.... user posted image user posted image
Sem se na začetku malo sekirala, ker ko sem šla na sprehod in sem to osebo srečala, mi je vedno povedala vse kar sem napisala...kot da ne bi vedela...HALO!!! mislim ej...zdaj mi je pa ravno do Portoroža in nazaj, ker itak izgleda, da nimajo kaj početi....pa naj berejo, da jim ne bo dolgčas...mogoče se še kaj naučijo pametnega ali pa neumnega...kakor za koga...boli me kuser posted image  za takšne, ki nimajo svojega življenja in se vtikajo v mojega oziroma v življenje mojih bližnjih...smo imeli v družini že veliko problemov z gobci (pardon izrazu), ki otresajo naokoli in ponavadi še kaj dodajo...UF sem se razpizdila kot user posted image ....dihaj, dihaj....

LP

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 4714
2.5.2007 17:34:12   
Anonimen
majas, prosim da napišeš svoj domači naslov, se bomo pomojem novembrke lepo zbrale na kup pa prišle tvojega moža mal ...

Se strinjam...saj najbrž ga imaš še vedno ful rada in tudi on tebe, ampak nekje pa mora biti meja...

LP

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 4715
2.5.2007 17:42:17   
Anonimen
Krfjolči, a ste kaj delali na user posted image ?

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4716
2.5.2007 17:54:15   
krfjolca
Barby, ne, bogseusmili!!!

Pri nas delamo samo LEPE DOJENČKE!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
2.5.2007 18:00:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Barby, ne, bogseusmili!!!

Pri nas delamo samo LEPE DOJENČKE!!! user posted image user posted image user posted image

Saj vem, pa te malo dražim...user posted image user posted image user posted image

Itak bo user posted image  najlepši na svetu, pa če bo user posted image  ali user posted image ...

LP

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 4718
2.5.2007 18:00:43   
Anonimen
Samo je pa tale dojenček res dojenček....user posted image user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4719
2.5.2007 18:40:00   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ema79)
  Neposredna povezava do sporočila: 4720
2.5.2007 18:44:07   
krfjolca
Izgleda kot mala una pokveka iz gospodarja prstanov (sem pozabila kako mu je ime) My precious my precious ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
2.5.2007 18:44:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

user posted image user posted image user posted image user posted image

kje ste? Se mi je škrat zbudil...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4722
2.5.2007 18:48:53   
Anonimen
Zdaj sem pa že ultra čveka s 1000 objavami in 4 user posted image  user posted image

LP

(odgovor članu ema79)
  Neposredna povezava do sporočila: 4723
2.5.2007 18:55:51   
krfjolca
Sem se spomnila ... Smeagol je (Golum) - ko je bil še majčken user posted image

Barby84, te šišam za 25 ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
2.5.2007 19:16:07   
Aja1
Barby, user posted image user posted image user posted image  za user posted image user posted image user posted image user posted image . Zdaj si pa res ultra čveka...no, zdaj pa v napad na zadnjo, peto zvezdico...jaz že kar dolgo napadam, pa je še kar ni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Punčki bo ime...?
brina_s

Sem (smo) pred rokom in v dvomih,.......

Ula (50%)

Erika (19%)

Elina (31%)

Število vseh glasov: 236

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!