MALINČICA
|
dOBRO JUTRO . Pardon za črke, sem nekaj plačevala na banka.net, pa so velike črke ostale. Joooj, kako se mi nič ne da, ta zadnja dva dneva sta bila tako nabita in sem res utrujena bila včeraj. Smo skoz nekje hodili naokoli, pa še tavelikega pkrata smo imeli tri dni, tako da res ni bilo časa za nič sprostitve na rr. Majči spančka prvi dopoldanski spanec. Sem ugotovila, da mu je v spalni vreči vroče in je zato dosti bolj nemirno spal, zdaj pa že dva dni spi brez vreče in imamo celo noč mir, edino dojenje, pa takoj spat nazaj. Moram it kuhinjo pospravit, pa se mi ne ljubi, pol moramo pa it v trgovino po kak sveži kruh... Majas, ne vem kaj naj ti rečem/napišem. Tole ni dobro za nobenega od vas... Ne predstavljam si, da bi se moj tako obnašal...po moje me ne bi bilo več ob njemu. Zdiš se mi ful dobra oseba, zelo prijazna...zato pa si naletela na takega norca...ampak si tega ne zaslužiš, res ne!Prav grozno mi je, da je taka oseba, sem že kar pomislila, da ima mogoče ljubico. Ponavadi so moški taki do svojih žensk takrat, ko jih nimajo več radi in jim grejo na živce, ker tisti trenutek ne morejo biti ob svoji ljubici.Al pa ima ar ene komplekse, zarad katerih se na tebe znaša. Ne pusti se, ne smeš se pustit!! Ne zaslužiš si tega!!!