|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
1.5.2007 21:16:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

IZVIRNO SPOROČILO: barby84

Aja1 evo tole je en link za okvirčke okoli slik:
http://www.faststone.org/
Upam, da ti bo kaj pomagal...

Hvala. A obstaja kaj bolj preprostega? Sem si to malo pogledala, pa pojma nimam, kako naj do okvirčkov pridem user posted image user posted image

Še tole (upam, da je bolj simpl):
http://www.vicman.net/lib/how/toframephotos

Tejkaz, špinača naj bi prišla po 6 mesecu...če pa ni nič reakcij, potem pa itak ok...saj je vsak otrok drugačen in tudi hrano drugače sprejema...vsaka mama pač ve, kdaj naj bi dala kakšno hrano...

LP

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4676
1.5.2007 21:19:53   
Anonimen
Pa ne da greste vse spat....men se še ne gre...

Potem vam pa želim lepo noč in čim manj zbujanj...

user posted image

LP

(odgovor članu **Petra**)
  Neposredna povezava do sporočila: 4677
1.5.2007 21:40:55   
Anonimen
Ma ne mi rečt, da že vse spite?

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4678
1.5.2007 21:46:44   
atanja
Danes ste pa bol redko besedne.

JAz sem mpa mal jezna pa ne vem če sem lahko. Moj cele dneve dela, naju komaj da pogleda, pa ja vem da našo teraso sam pol pa namesto da bi šel počivat dobi obiskeuser posted image . Vsaj njih bi lahko omejil. Sam še tašča se me čaka.
Pa ne meazumet da sem nedružabna sam mi grejo na žice k se neznajo prilagodit k so vsi brez otrok. k jutri prideta dva s punčko in komaj čakam mal sproščene družbe.

Ma sej najbolj da se jim pridružim k drugač me bojo postran gledal.

Lepo pančite
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
1.5.2007 21:49:08   
Anonimen
Zgleda, da so šle že vse čveke spat, pa se tudi jaz poslavljam...

Upam, da bomo vse imele lepo in prespano noč...

user posted image

LP

(odgovor članu ema79)
  Neposredna povezava do sporočila: 4680
1.5.2007 22:52:45   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: **Petra**

Aja, ti jutri sporočim za program z okvirčki, danes se mi res ne da. Mi smo ga dobili na cd-ju poleg digit. fotoap. in je ful lahko razumljiv. Pa tud lepe okvirčke ma....

user posted image , to bi tudi jaz imela!

Mi smo tudi imeli danes piknik in smo bili skoraj ves dan zunaj, samo Živo sem 3x letela noter podojit. saj bi jo lahko zunaj, pa mi je bolj komot na postelji, ker mala ponavadi telovadi zraven user posted image .

Naša malecka je pa bila danes popoldan malo sitna - po mojem ji ni pasalo, ker se v vozičku pri spanju ni mogla tako udobno namestit kot v postelji, pa še menda jo je malo zvijalo, ker je FUL prdela zvečer, potem pa ni bila več sitna.

Saj ne vem več, kaj naj pišem user posted image , zgleda, da sem že malo zaspana user posted image . Bom jutri probala kaj več napisat.

barby84, okužila si nas s temi slikicami user posted image

user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
1.5.2007 23:02:53   
ircica
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

...vsaka mama pač ve, kdaj naj bi dala kakšno hrano...

LP

Potem pa sem jaz bolj tak mama, ker pojma nimam. Ali pa samo lena, ker mi je še kar najlažje majco dvgnit, pa mali navali. Danes je babici skoraj iz naročja skočil, ko sem šla k njemu in si odpirala modrček.
Pri kosilu sem mu poskusila dati malo korenčka, pa ni bil zato. Zdaj pa ne vem, ali ima kaj proti korenju, ali pa je bilo to zato, ker je bil že malo siten od sedenja v sedežu in opazovanja, kako se mati masti. Je glavo kar proč obračal, da sem mu komaj pol žličke stisnila v usta. Potem pa se je kremžil, kot da bo bruhal. Jaz pa zraven "Mmmm, kak je dober korenček!" - Ma ja, da je. Sama ga jej.user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
2.5.2007 8:10:56   
Aja1
PRVA?!

Jutro. Midve sva že vstali. Noč je bila bolj tako-tako. Zbudili smo se ene 5x, od tega je 2x jedla user posted image

Barby, hvala še za en link. Bom pogledala. Pa Petra hvala, da si me spomnila...bom še jaz pogledala CD, ki ji bil zravn pri digitalcu. Mogoče je pa ta program gor?!user posted image

Evo Neja že sitna. Zjutraj ni šans, da še malo poleži, ko pa vstanemo je pa v roku ene ure full zaspana.

(odgovor članu ircica)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
2.5.2007 8:16:06   
Aja1
Pa še čestitke Gašperju in Kaji11 ter Sari in Katy25 za pol leta! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaja11 se že dolgo ni oglasla, Katy25 pa že kar nekaj mesecev user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
2.5.2007 8:49:59   
majas
Jutro!
Včeraj me cel dan ni bilo doma, zvečer pa je nečakinja igrala igrice jaz pa sem bila že ob 21ih v posjtliuser posted image
Smo bili pri mojih in j bilo prav luštno, so še bili teta in stric pa sestrična z 2M staro hčerko.
Moj pa se je ves čas držal kislo, od 16ih popoldan težil da gremo domov, a smo ob 14ih prišli, pa ravno smo se roštiljat spravili. Marsikomu se je včeraj zameril.
In ne to ko smo jedli sem dala kaji čisto malo meseka od perutničke, res malo in je brez problema pogltnila pa še všeč ji je bilo. Ona pa se je začel predvsemi mojim dret na mene kaj nekaj silim otroka z drugo hrano itd...pa potem smo se nekaj pogovarjali in reče da smo vsakih 14dni  pri mojih, jaz pa rečem če meni paše lahko grem k mami vsak dan pa tudi ostanem pri nejn en teden, ker je moja mama.pa spet pred vsemi reče..jajprej sesparvi delat in si avto kupi user posted image user posted image in nisem več nič rekla ker niti ne morem ker je še nečakinja tukaj in nočem da vidi da se kregava.
Pa smo šli mami pa se je potem tako jokala user posted image user posted image

A joj kako sem vas na vse zgodaj z tem obsula, a kaj ko mi je zdaj dosti lažje.

Jaz sploh nevem kaj več kaj mu je ker taki pa še ni bil...

< Sporočilo je popravil majas -- 2.5.2007 8:51:30 >

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
2.5.2007 8:50:35   
majas

Pa še čestitke Gašperju in Kaji11 ter Sari in Katy25 za pol leta! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi od mene čestitke, čeprav se res tako malo javita

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
2.5.2007 9:05:10   
majas
Aja včeraj so pri nas v Ljutomeru oltajmari (stari avti) podirali svetovni rekord v številu teh avtov, mi za bratom in sestrično pa mo šli tankat ker smo pozabli. pa smo se zarili v tisto kolono in nismo morali nikamor. Pa smo šli gledat, kaj jih je bilo prav fajn jih je bilo gledat. Potem pa me kliče mama da ne more kaje pomirit da tako joka...potem pa ji je dala banano da ji je potešila lakoto. A kaja jokala in jokala potem naprej ker ni bilo mene.
Pa me kliče moj pa reče kaka mati sem da se naj spravim domov ker mi otrok joka..halooo, cele dneve sem sama z njo in mi je prav pasalo da sem imela malo oddiha, pa mi začne s takimi.
Ah kaja pa je tudi mala razvajenka in cartika.

Zdaj pa jo smao nahranim ker se ji tako kolca revici.

Tisti seznamček pa je res luškan, res barby84 super za te slikice ...

Mi imamo oblačno vremeuser posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
2.5.2007 9:12:50   
Anonimen

Jaz se tudi pridružujem čestitkam...
user posted image

Babe, lepo da so vam slikce všeč...če bom še kaj našla, napopam še kakšen link...so res super...popestri branje, a ne?

Mi smo kar lepo spali...do polnoči se je sicer zbujal, potem pa do 8ih samo 2x...glede na to, da je polna luna je bilo super...

LP

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4688
2.5.2007 9:13:55   
Anonimen
Majas, ful mi je hudo zate...upam, da tudi tebi posije sonček...user posted image user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4689
2.5.2007 9:18:03   
Nogavica
majas, jaz sem brez besed user posted image . Res upam, da čimprej porihtata vajin odnos, ker bo Kaji zelo težko, če bo odraščala v tako napetem okolju.

Mi smo se pa danes zbudili ob 5h, ob 5.45h je jedla in zaspala na zizi za dve uri, zdaj pa je spet zaspana, ker je ful divjala na postelji user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
2.5.2007 9:26:12   
majas
Ja moram pa se pohavlit da je kaja spala od 21-06.30 user posted image  Ob 5ih se je zbudila pa sem ji dala samo dudo in smo spale.

Ah barby84 bo že boljše, se sploh ne sekiram in nisem zaradi tega sleb volje samo zaradi moje pikice ...

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
2.5.2007 9:28:15   
Anonimen
Ircica, ziher si super mama...itak, da ne moreš taoj na začetku vedet kako in kaj...ko boš pa že nekaj časa dajala GH, potem bo pa steklo, kot po tekočem traku...user posted image

Nogavica user posted image  za spanje....

Ko že ravno delim poklone, tudi vam enega za super forum....

user posted image

LP

(odgovor članu Nogavica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4692
2.5.2007 9:36:17   
MALINČICA
dOBRO JUTRO . Pardon za črke, sem nekaj plačevala na banka.net, pa so velike črke ostale.
Joooj, kako se mi nič ne da, ta zadnja dva dneva sta bila tako nabita in sem res utrujena bila včeraj.
Smo skoz nekje hodili naokoli, pa še tavelikega pkrata smo imeli tri dni, tako da res ni bilo časa za nič sprostitve na rr.
Majči spančka prvi dopoldanski spanec. Sem ugotovila, da mu je v spalni vreči vroče in je zato dosti bolj nemirno spal, zdaj pa že dva dni spi brez vreče in imamo celo noč mir, edino dojenje, pa takoj spat nazaj.

Moram it kuhinjo pospravit, pa se mi ne ljubi, pol moramo pa it v trgovino po kak sveži kruh...

Majas, ne vem kaj naj ti rečem/napišem. Tole ni dobro za nobenega od vas... Ne predstavljam si, da bi se moj tako obnašal...po moje me ne bi bilo več ob njemu. Zdiš se mi ful dobra oseba, zelo prijazna...zato pa si naletela na takega norca...ampak si tega ne zaslužiš, res ne!Prav grozno mi je, da je taka oseba, sem že kar pomislila, da ima mogoče ljubico. Ponavadi so moški taki do svojih žensk takrat, ko jih nimajo več radi in jim grejo na živce, ker tisti trenutek ne morejo biti ob svoji ljubici.Al pa ima ar ene komplekse, zarad katerih se na tebe znaša. Ne pusti se, ne smeš se pustit!! Ne zaslužiš si tega!!!

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
2.5.2007 9:42:36   
majas
Zdaj pa sem zasledila da nas Maliprinc bere. Se spomnite ona je tudi bila novemberka. Zakaj se nam nič ne oglasiš več?
Če pa nas je tako malo ostalo.

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
2.5.2007 9:45:21   
ema79
hojla!

Najprej čestitke polletnikom!user posted image user posted image user posted image user posted image

Še večje čestitke tebi krfjolca za pogum tko hiter met še enga - držimo pesti, da kmalu rata!user posted image user posted image user posted image

Pol tebi majas želim, da se tvoj kmalu spravi k pameti!

mi smo bli pa včeraj na Primoreskem. Smo se mel ful fajn, razen tiste "malenkosti", ko nam je v najhujši vročini ob enih popoldan crknil avto na poti iz Ankarana v Izolo na kosilo!user posted image

Pol o ble štorije, ku so eni prjatli pršl, ugotovili, da je šla bencinska črpalka, smo avto vlekli v bertoke na AMD. Avto bo seveda popravljen šele v četrtek, Prjatli so nam pol posodli avto, da smo lahko šli naprej na potep. Posojen smo meli avtosedež, voziček, avto (otrok je bil pa naš)user posted image user posted image .
Cele kolobocije, ku nismo znal Quinija sestavit, se nam je cela gostilna smejala, za razstavit se nam je pa eden ponudil! Hvala bogu za še prijazne ljudi na tem svetu. Dam smo šli pa z prijateljevim sosedom. Tako, je naša žaba včeraj zamenjala tri avtomobile, dva avtosedeža in dva vozička! In vse to pri borih šestih mesecih.

Moram pa rečt, da je kljub samo eni uri spanca čez dan (ponavadi jih vse skupaj naklepa 4) bila največji dobrovoljček na svetu. Po moje je vedla, da je oči živčen ko pes in da more dat ona vse od sebe, da bo boljš volje!

Tko, upam, da bo danes bolj prijeten dan! papa

Življenje je lepo....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
2.5.2007 9:48:00   
majas
Se spomnite..mene je kar prijelo da sem šla malo prebirat ko smo bile srečke nosečke user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=817997&mpage=79&key=&#1052485

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
2.5.2007 10:03:51   
Anonimen
Majas user posted image  za spanje...kdaj bomo mi tako spali?

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4697
2.5.2007 10:09:00   
MALINČICA
Majas, zdaj sem prav predolgo buljila v naše čvekanje v pričakovanju, pa sem še v pižami, pa kuhinja ni nič pospravljena, pa MAjči se je zbudil!!!!

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
2.5.2007 10:26:39   
Anonimen
Joj ema, vi ste imeli pa res 'svašta'...user posted image

Škrat že drugo rundo spi...jaz sem pa še malo po kuhinji pospravila, zdaj se mi pa ne da nič...bom malo čekirala rr, potem bom pa že še kaj naredila...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4699
2.5.2007 10:29:32   
Nogavica
IZVIRNO SPOROČILO: majas

Se spomnite..mene je kar prijelo da sem šla malo prebirat ko smo bile srečke nosečke user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=817997&mpage=79&key=&#1052485

majas, super, da si to našla user posted image user posted image user posted image . Sem že zadnjič iskala, pa sem prehitro obupala. Moram si shranit, da bom imela za spomin user posted image . Joj, kako je bilo lepo user posted image , sploh si še nisem znala predstavljat, kako bo, ko bomo že cartale naše škratke user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Zajtrk
Michonne RR

Ali vaši otroci zajtrkujejo pred odhodom v vrtec/šolo?

Da (64%)

Ne (28%)

Občasno (8%)

Število vseh glasov: 25

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!