|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
4.5.2007 8:27:32   
krfjolca
Jutro.
Kolo je 3 v1. Zdaj ima ograjico, pa blago med nogicami ter podporo za nogice. Kao poganjalček. Potem se vse to odstrani in je navadno kolo, pa tudi palica za potiskanje gre stran. Naš fuuul uživa ko se vozi po stanovanju. Pa ful je enih pesmic in hup v kolesu in mulo že kar hoče na gumbe pritiskat ...

Jaz pa ne morem verjet - smo spali celo noč! Zbudil se je samo 1x za dudo, jedel nič, pjutraj pa potegnil skoraj do 8h!!! Pomojem bo edinstven primer, ampak sem hvaležna zanj user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4901
4.5.2007 8:33:16   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Jutro.
Kolo je 3 v1. Zdaj ima ograjico, pa blago med nogicami ter podporo za nogice. Kao poganjalček. Potem se vse to odstrani in je navadno kolo, pa tudi palica za potiskanje gre stran. Naš fuuul uživa ko se vozi po stanovanju. Pa ful je enih pesmic in hup v kolesu in mulo že kar hoče na gumbe pritiskat ...

Jaz pa ne morem verjet - smo spali celo noč! Zbudil se je samo 1x za dudo, jedel nič, pjutraj pa potegnil skoraj do 8h!!! Pomojem bo edinstven primer, ampak sem hvaležna zanj user posted image

user posted image user posted image user posted image  za PRESPANO NOČ!!!!!

kje si pa kupila to kolo? Cena?

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4902
4.5.2007 8:37:34   
krfjolca
Ga nisem - tašča ga je lani kupla za svakinjinega mulčka, pa ga ta ne mara. Cene pa ne vem.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4903
4.5.2007 8:38:58   
**Petra**
Naš ima vse to, kar je krfjolca napisala, razen blaga med nogicami. Je pa res fajn, da se ga da razmontirat za kasneje, samo mi ga nismo, je zdj dobila kar veliko kolo. Pa ful dobro je, ker ma res tok velik gumbov z muzko, da se mulčke da zamotit, če je kaka kriza z jokomuser posted image user posted image

Krfjolca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za spanje

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4904
4.5.2007 8:39:47   
**Petra**
Aja, mislim, da so cene okol 10 bivših

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 4905
4.5.2007 8:42:06   
Aja1
A bomo še to na morje vlekli?user posted image user posted image user posted image  Bo treba 2x peljat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4906
4.5.2007 8:44:37   
**Petra**
Tud mi smo ga lani hotli vzet s sabo, pa je na koncu ostal domauser posted image user posted image user posted image Je bil karavan poln do zadnjega kotičkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4907
4.5.2007 8:44:42   
Anonimen
Mene pa še nekaj zanima - se spomnete, ko so našim takrat še novorojenčkom zadnji dan v porodnišnici vzeli kri iz pete? Kaj vse pregledajo v tej krvi? Sicer nismo nič dobili domov, da bi bilo kaj narobe, ampak me zanima, kaj pregledujejo?

Ema nisem čisto ziher, mislim pa da je bilo za ščitnico...mi tudi nismo nič dobili domov, kar naj bi pomenilo, da je vse ok...

LP

(odgovor članu ema79)
  Neposredna povezava do sporočila: 4908
4.5.2007 8:48:21   
Anonimen
Krfjolči  user posted image  za prespano noč...Aja1 a smo zdaj že kaj me na vrsti?

Petra, vse ok?

Danes bomo pa menda ja naklofale 200...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4909
4.5.2007 8:51:25   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

Petra, vse ok?

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4910
4.5.2007 8:55:11   
Aja1
ja, danes pa moramo na 200. Mogoče bi še včeraj, če ne bi barby šla spat user posted image
Ja, zdaj počasi sva pa res že na vrsti za prespano noč.

Neposredna povezava do sporočila: 4911
4.5.2007 8:56:28   
**Petra**
Ja, danes pa upam user posted image 200 user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4912
4.5.2007 8:57:59   
krfjolca
Samo 200? Kako oktobrkam rata? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4913
4.5.2007 9:00:48   
**Petra**
Nik pa lih piškot gloda. Ko ga da iz ust ga pogleda, pa spet v usta user posted image user posted image user posted image user posted image Morm ga previt, zizo pa ajčat, je že sitkan

Mala pa si je palačinke zaželela

< Sporočilo je popravil **Petra** -- 4.5.2007 9:02:25 >

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 4914
4.5.2007 9:16:24   
atanja
O dobro jutro! Mi smo tudi spali do 8h. Je bil priden. Sam pol je mel pa noska zamašenga pa ni ogel več. Zdaj pa se s papagajem pogovarja! BABABABABABAuser posted image

Sm pozabla DOBRE FRIZURE!

Krfjolca- luštn kolo. Joj če pokažem mami  bo že doma. user posted image pa za prespano noč!

Sm vidla da se pogovarjate za razlike med svojimi-midva sva 7,5let. On je starejši.

Danes moram it k njegovem stricu na rojstni dan spet sama-oz.ne,  naj bi taščo šla iskat. Sem res k samohranilka k hodim okrog s tamlalim. Pa k mi je to reku sm spet nos do tal potegnila. Pa ne mot me to da grem po taščo mot me k bom šla sama. Pol k o pa on prišel pa jaz s tamalim že grem. user posted image . Ja halo pa cel dan se ne bomo vidl. Jutri ma pa moja Neža roj dan(od sestrične hči), bo pa tako da grem sama on bo pa doma oz.če bo prišel bo za par minut.
No in sem se odločla da pa če že povsod sama hodim grem pa še na pjačo zvečer sama. user posted image  Ah sej ni tako hudo sam rajš bi vidla da bi okrog skup hodil. Ga bom že navadla.user posted image user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 4915
4.5.2007 9:25:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Samo 200? Kako oktobrkam rata? user posted image

Zato, ker sem se jim jaz pridružila...od takrat vsak dan naredimo ziher 50 strani...user posted image user posted image

Petra, sprašujem, če je vse ok s tvojima user posted image ? Katera je pa na vrsti za user posted image ?

LP

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 4916
4.5.2007 9:26:51   
**Petra**
Atanja, naj te potolažim, da ni samo pri vas tako, jst sm tud velikrat mati samohranilkauser posted image user posted image user posted image Pa mi gre tud na živce, da morm it kdaj kam sama, grrrrr

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 4917
4.5.2007 9:28:49   
Anonimen
No kaj je zdaj? A se bo kaj user posted image ? Drugače nam ne bo uspelo do 200. Jaz sem dala škrata že spat, zdaj pa gledam po dnevni in se sprašujem, kdo je vrgel kar dve bombi noter?!

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4918
4.5.2007 9:29:29   
Anonimen
Še jaz...mati samohranilka, malokdaj, pa vendar...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4919
4.5.2007 9:29:54   
**Petra**
BArby, pri nas se zdravstveno stanje še ni izboljšalo. Nik še fejst kašlja, pa tud hropi mu še. Zdj se tud mene neki loteva. Pia je predvčerajšnjim dobila še neko alergijo. Upam, da kmalu ozdravimo vsi skupaj. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4920
4.5.2007 9:33:47   
**Petra**
Naš je tud zaspal, zdj morm pa it Pii palačinke spečt. A bi kera user posted image user posted image

user posted image tiiiiiiiiiii

< Sporočilo je popravil **Petra** -- 4.5.2007 9:35:30 >

Neposredna povezava do sporočila: 4921
4.5.2007 9:38:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: **Petra**

Naš je tud zaspal, zdj morm pa it Pii palačinke spečt. A bi kera user posted image user posted image

user posted image tiiiiiiiiiii

Ok..dobiš...palačinke? am..ne hvala...mogoče kasneje...dostava na dom?

Pa upam, da se čimorej pozdravite...user posted image user posted image user posted image

LP

< Sporočilo je popravil barby84 -- 4.5.2007 9:39:33 >

Neposredna povezava do sporočila: 4922
4.5.2007 9:45:46   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

...palačinke? am..ne hvala...mogoče kasneje...

Kaj potemuser posted image user posted image user posted image Zdj al pa nč user posted image Ne bom cel dan user posted image

Dostava? Ja, lahko ti jih pošljem po RR, mailu, navadni pošti, SMS, v kakšni obliki pa pridejo do tebe... user posted image ... najhitrejša dostava na RR user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4923
4.5.2007 9:46:10   
Aja1
Jst bi palačinke!!!! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4924
4.5.2007 9:49:55   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ko začnem user posted image , te pokličem pa prid lovit, no, krožnik jst častim, da ga novš s sabo nosila user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

izbira imena
mateja5354

izbira imena za punčko med naslednjimi imeni:

Laura (20%)

Lara (30%)

Sara (29%)

Larisa (14%)

Jasmina (7%)

Število vseh glasov: 337

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!