|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
3.5.2007 17:00:34   
kaya2007
Še jaz da na hito napišem kako pa kaj...nič novega, maternični vrat še ni zrel tako da še nič ne kaže na kakšne premike. Če do roka ne bo nič, sem zmenjena da pridem 11. v porodnišnico, da mi sprožijo porod (če bo že kaj bolj zrelo seveda). Glede na okoliščine, sem se odločila, da grem v ponedeljek še na en izpit, čeprav jaz upam, da bom šla kar rodit user posted image  Ponoči se mi zdi da sem začutila neko zvijanje,ampak nisem sigurna, mogoče sem pa sanjala hehe user posted image

(odgovor članu BaByGiRl)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
   RE: MAJČICE
3.5.2007 17:19:39   
Eca
Hej!

Evo mene, spet nam net šteka, pa disk še tudi ni popravljenuser posted image ,  ko bo najbolj napeto za brat, takrat mene sigurno ne bouser posted image .

Jaz sem po starem - v enem kosu. Jutri imam pregled pri g. + CTG, tako da bomo videli, kako stvar napreduje. Žal se ne bom mogla "pohvalit" koliko sem odprta, ker moja g. ne dela do roka vaginalnih pregledov. Sicer pa do ponedeljka ni več dalečuser posted image .

Babygirl - hvala za vzpodbudne besede user posted image user posted image user posted image . Upam, da Marku res gre na bolje, prejle je celo kosilo jedel, sicer zelo malo ampak bolje to kot nič.
Petraa in Bambina - držita se v porodni, me smo z vama, dihamo in mislimo enakouser posted image . Pa da bo porod čim krajši in čim manj boleč. (polna luna je v zamikuuser posted image )

Punce držite se in se beremo.

lp, ECa

< Sporočilo je popravil Eca -- 3.5.2007 17:24:30 >

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
   RE: MAJČICE
3.5.2007 17:50:28   
Majchi
Ojla punce!

Vidim, da se je začela 2. runda user posted image .

Petra a, drži se! Upam, da ne bo pretežko. Želim ti veliko sreče in enega zdravega dojenčka!
 
Komi čakam, da nam naše punce mal porodne zgodbe povejo. Jaz trenutno požiram vse take informacije.

Aja, da ne pozabim. V sredo, 9.5. imam pa jaz rojstni dan. Vse, ki boste še v enem kosu user posted image  in ki ste še v movingu, vas povabim na kavico. Upam pa, da vas jaz ne izneverim user posted image . Vse je možno... Zjutraj imam pregled, potem pa se z veseljem še dobim s katero izmed vas, tokrat verjetno res zadnjič pred porodom. Upam, da ste za stvar.

Bambina, če je res, kar se govori user posted image , DRŽI SE tudi ti!


(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
   RE: MAJČICE
3.5.2007 17:56:04   
BAMBINA_
 user posted image haha, punce, ste me pa nasmejale zdajle. user posted image user posted image Ste me že kar poslale rojevat. No, sem še kar v enem kosu zaenkrat. Babygirl, sorry se nisem javila, ti pošljem ZS.
Drugače pa, jaz sem imela danes CTG, zaenkrat je vse user posted image Mi je pa zaznaval lažne popadke, samo jaz nisem nič čutila user posted image . Menda ja ta pravih popadkov ne bom spregledala. A je to sploh možno? Glede na to, da je moj prag bolečine v resnici zelo visok.
Čau bau!!



(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
   RE: MAJČICE
3.5.2007 18:02:09   
Majchi
Bambina, mal si nas nasrala, he, he user posted image . Sej veš, zdej je pa že čist vse možno.

Drugače sem pa jaz to noč doživela 2 popadka in kljub temu, da imam spanec tak, da me tud top težko zbudi, in isto precej visok prag bolečine, sem se kljub temu zbudila. Pri ta prvem sem mal blodla (beri na pol spala), ampak sem dojela, da je to, to. Pri ta drugem sem se pa že zbrihtala in na uro pogledalauser posted image . No, pol jih pa ni blo več. Je pa kr bolel, čeprov je bla to samo uvertura user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
   RE: MAJČICE
3.5.2007 18:16:27   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

Bambina, mal si nas nasrala, he, he user posted image .



user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
   [Brisano sporočilo]
3.5.2007 18:24:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu BAMBINA_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2632
   RE: MAJČICE
3.5.2007 18:28:29   
iwa
Joj punce me pa smo intenzivne! Babygirl in Bambina, ko pride vajin trenutek se držita! Še malo pa bomo pestovale svoje štručke!user posted image user posted image user posted image
Drugač sm pa jest dons ful vesela,moja mami je že danes rezervirala dopust za konec avgusta na Braču (ja kaj čmo, jest še rodila nism pa že mamo dopust zrihtanuser posted image user posted image user posted image user posted image ) tko da komaj čakam da bom s svojo user posted image tam! Sam še 4 mesece!
No bom nehala bluzit.

Lepo se mejte!user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Življenje je lepo!

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
   RE: MAJČICE
3.5.2007 19:53:31   
tejč
Ker zagotovo nestrpno čakate-tako kot jaz...: nič ni še glasu od petre a...

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
   RE: MAJČICE
3.5.2007 22:04:52   
s u g a r
haj

ja čestitke vsem novim mamicam

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja zdej bo čedalje več čestitk in prav je tako

Še mejčkn punce, še mejčkn.

Ne mi zamerit ampak sem tako zaspana, da se samo javim, jutri pa vam javim malce več - pestijo me neprespane noči (včeraj je mali non stop brcal in ene sedemkrat sem se zbudila in gledala v zrak kot čuk, krči so redno na paleti in tooooooooooook sem utrujena - nič se mi ne da, glavo imam pa kot ementaler).

Lepo nočko vam želim in jutri kaj več, grem ajat.

vsem ki pa pobegnete pa ČIM HITREJŠI POROD IN ČIMVEČ STISKANJA.

nočko

_____________________________

A little Angel named Vall was born on 16th of May 2007.

We˙re blessed again, with the second Angel and we gave her a name Emma, she was born on 11th of February 2009.

`cos life is like a butterfly

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2635
   RE: MAJČICE
4.5.2007 4:29:08   
tejč
Sugar, prav razumem te. Tudi jaz ne morem spati. Vsak dan ista pesem. Tista z ementalerjem je pa res dobra user posted image .

Sporočam veselo novico, ki sem jo prejela danes ponoči:

"Očku in mamici v ponos je ob 22.53 na svet privekal najin otrok. Deklica Tjaša, velika 50 cm in težka 3210 gramov."
 
(petra a)
 
Še tukaj, Petra: iskreno čestitam ob rojstvu vaše Tjaše, želim vam veliko lepih trenutkov, veliko prespanih noči, crkjanja, toplih besed in nežnih pogledov. Otrok je res nekaj najlepšega v življenju, kar se nam lahko zgodi. In nekaterim nam je celo dano, da nam uspe! Zdaj pa srečno, vaša pravljica se je pravkar začela...
 
KAko lepih mer je babnica mala, a ne? IDEALNA! Upam, da je Petra ok, najbrž jo je tjaša kar namatrala...

(odgovor članu s u g a r)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
   RE: MAJČICE
4.5.2007 7:03:28   
iwa
Ja krasno, pa mamo spet eno novo princesko! Čestitke petri a za Tjašo!Čim več lepih skupnih trenutkov! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Življenje je lepo!

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
   RE: MAJČICE
4.5.2007 7:13:55   
Eca
Čestitke PETRIAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in kot je že moja predhodnica napisala, veliko cartanja, toplih besed in predvsem prespanih noči.
Mali Tjaši pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo.


Jaz sem še v enem kosu, nič ne dogajauser posted image

Lp, Eca

< Sporočilo je popravil Eca -- 4.5.2007 7:15:12 >

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 2638
   RE: MAJČICE
4.5.2007 7:14:37   
ajdaN
No še čestitke Petri user posted image  user posted image  user posted image ! Bravo mami! Kako lepo je brat takele novičke!

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
   RE: MAJČICE
4.5.2007 7:19:57   
tejč
Petraa se mi je oglasila po sms še proti jutru. Pravi, da sem jaz na vrsti, da je zaenkrat sama s Tjašo v sobi in da me čaka. user posted image

Ne bi se branila...
Če je katera za, se ji tudi lahko pridruži. user posted image  

Ampak zdaj pa resno, punce: včeraj zvečer sem že mislila, da bova morala it. Pa ne od popadkov, veste, kaj se mi dogaja? Da me tamala TAKO ZELOOOO pritiska in se premika, da imam občutek, da mi bo resno padla nekam dol. Brca me direkt v vaginalni predel. Premika se tako močno, da je že vse skupaj naravnost fuuul boleče in skeli. Ravno tako se raztegne vse tja do reber. A je to sploh še normalno glede na intenziteto????? Saj vem, ne morete vedet....

Naj ne povem, da sem imela zadnji pregled v začetku aprila in da me moja G še zdaj naroča na en mesec. CTG? KAj je že to? Po moje ga ne bom videla prej kot v porodnišnici...Sploh ne vem, če sem že kaj odprta. Pa se mi sploh ne da nekam hodit, no...Danes me čaka za nardit torta za 14 oseb.

Potem sem zvečer razmišljala, da je zelo zanimivo, da so se ti njeni močni premiki in pritisk začeli pojavljati na intervale. Tudi od jutra, ko sem vstala-no, ja, spala sem itak od pol 5 do 6- se mi skoz zeloooo intenzivno premika ta otroček.
Pa madona, saj sem že nekrat rodila, pa spet pojma nimam!user posted image user posted image
Je pa res, da sem bila takrat not sprejeta že prej, ko mi še nič ni bilo, nikakršnih popadkov-itak svojih nisem imela, ni voda odtekla-NIČ. Zdaj pa res ne vem, kaj naj čakam, zaboga...

Pa še razmišljala sem, koga nja pokličemo za čuvanje Ajše-ali sosedo-ampak se prej nisem nič dogovorila z njo, al sestro v Lj, al prijateljico z majhnim otrokom...Al jo nja kar s sabo do porodnišnice peljemo in predamo moji sestri...Potem sem pomislila: "KAj če je lažen alarm?" Pa za brez veze tamalo budit. Nonsens! Naj bo lepo doma in spi...Noh, ja, soseda ima pa enoletnega otročka, ne vem, ali jo naj povabim na kavč spat, tamalega pa da pusti možu, za katerega pojma nimam, če bi porihtal tamalega... Jejejejjejej, jaz res nimam časa se zajbavat s tem porodom...
Škoda, da res nimava nikogar od staršev v bližini, v tem primeru je res lažje. Ampak moj aše itak niti v penziji nista...

Kako nakladam!!! Se vidi, da sem si labtopa ven izštekala in ga na mizo med posodo od zajtrka ruknila.user posted image
Torej, danes zalaufam vse svoje kuharske sposobnosti in pripravim lepo belo torto z marelicami, skutino kremo, maslenim premazom pod tičino maso. Torta bo izgledala kot veliko pravokotno darilo. Take so vsaj moje želje. Bomo videli zvečer, če bo uspelo. Tičino maso mi bo namreč pomagala razvaljati mož, ker se jaz ne bom še s tistim valjarjem matrala.

No, pa ve???
Še katera odhaja???
KAkšen nasvet glede tega otrdevanja trebuha, premikanja dojenčka, tiščanja navzdol????

LP

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
   RE: MAJČICE
4.5.2007 8:01:22   
Majchi
ČESTITKE PETRA A user posted image user posted image user posted image ! Vse najlepše vaši družinici user posted image user posted image user posted image ! Tjaša, dobrodošla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Ups, zdej je pa tud mene že začel mal skrbet. Petra ima rok 3 dni pred mano. Kaj pa, če še jaz grem? Ne, jaz bi še ene 2 tedna počakala....user posted image . Mam še ful dela za lokal.

Tejč, men je tamala zadnja dva večera isto tako brcala. Sem res mislila, da mi bo spodaj ven pogledala. Točno v vaginalni predel me je butala, zraven me je vse toook dol tiščal, kosti so me že kar pekle, zraven pa na vsake tok časa močna skeleča bolečina (ostra kot nož). No, včer zvečer je blo pa vse to isto, ampak precej manj intenzivno in je blo precej lažje za preživet. Ne vem, mogoče tud otroke v trebuščku lahko polna luna šraufa user posted image .

Kar se pa tiče ginekoloških pregledov, imam pa jaz tud podobno situacijo. Sicer je res, da me sedaj v zadnjem mesecu naroča 1x na teden. CTG-ja pa tud jaz še nisem niti od blizu srečala (ga verjetno sploh nima), vedno samo posluša srček. Vaginalno me bo pregledal šele na dan PDP oz. en dan kasneje, ker je 20.5. glih nedelja. Tako, da tud o odprtosti MV ne vem nič. V bistvu bom mogla kar sama vse vedet in prvič preizkusit v porodnišnici.
Sem ga pa včeraj vprašala o tistih mojih dveh popadkih user posted image , sem mu mal opisala, kako je blo, pa je rekel, da so bili to res popadki in da je to dobro, saj pomeni, da se telo pripravlja in da se MV počasi mehča in odpira. Ampak pogledal pa ni...user posted image .

Pridne bodte, jaz šibam po opravkih, pa vas z veseljem še kasneje mal preberem.
Pa, pa

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2641
   RE: MAJČICE
4.5.2007 8:47:56   
BAMBINA_
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Petra a, iskrene čestitke!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image



tejč si imela pa pestro noč user posted image , toliko razmišljanja. Pa toliko o teh svojih tortah govoriš, meni se ves čas sline cedijo, ko tako natančno opisuješ izgled in okus. Njaaami, jaz bi tudi user posted image
Pa tole nedogajanje pri meni mi je že malo sumljivo user posted image . Vse govorite o krčih, pa popadkih, pa tiščanju... Jaz pa imam v sredo rok, pa nimam nobenih preporodnih težav. user posted image nobenega tiščanja, krčev, nič, nada, njente. Eca da naju ne bodo vse prehitele. user posted image Mogoče bo pa meni kar ven padel user posted image
Drugače pa, mene vaginalno tudi še ni pogledala, predvidevam da me do PDP tudi ne bo, CTG imam pa pred vsakim pregledom, samo sem slišala, da marsikateri G ne da na CTG pred rokom, ker baje nima ravno dosti pomena. user posted image Ampak je pa tak fajn poslušat srčka. Pri meni je včeraj ravno kolcal, pa še vsake toliko je v mikrofon bunknu, je prišla taka zanimiva mešanica zvokov. user posted image

Pridne bodite user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 2642
   [Brisano sporočilo]
4.5.2007 10:18:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu BAMBINA_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2643
   RE: MAJČICE
4.5.2007 10:20:37   
iwa
tejč men se tud na cajte podobno dogaja a mislim da to še ni to. Tam spodaj me ful zategne pa kot bi hotla z galvo že vn pogledat, ampak pol se pa spet vse umiri tko da so to pomoje le priprave. Men vse pravijo, boš že vedla ko bo šlo resno zares... UPAM!!! Drugače jest tud še nism mela ctg-ja, ga pa mam na naslednjem pregledu ki je 15.5. kar je 10dni pred rokom, tud pregled mam zej na konc na 3 tedne!!! a men moja G pravi da itak ni kaj ker s pregeldi nč ne pospešimo, ko bo user posted image pasal bo itak pogledala venuser posted image user posted image user posted image me pa na vsakem pregledu pogleda vaginalno in zadnjič sm bla še ful zaprta... no tolk jest vem o tem... mah punce, prej al slej bomo itak vse rodileuser posted image user posted image user posted image

Držte se!user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Življenje je lepo!

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
   [Brisano sporočilo]
4.5.2007 10:52:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu iwa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2645
   [Brisano sporočilo]
4.5.2007 10:58:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2646
   RE: MAJČICE
4.5.2007 11:06:00   
felicia
No evo se še jaz malce oglasim. Pri meni je tako, da mali tud kar pritiska v vaginalni del ampak zadnjič na pregledu sem bila pa še čist zaprta. Pa ctg je tud tak fajn baje mu je kar všeč notri. No sej bo že prišel ven ko bo pripravljen. Mi je pa moja G napovedala naslednjič pregled vaginalni in ultrazvok tako da se kar veselim naslednjega tedna. Sem zelo zadovoljna s svojo G.

Lep dan

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
   RE: MAJČICE
4.5.2007 11:50:32   
petrazg
Še jst malo... Pravkar sem nazaj od g. in me ni nič kaj v dobro voljo spravil. Nič še nismo odprti, mali je še dokaj visoko user posted image  in nič ne kaže, da bi se kaj premikalo. Ker pa zadnji teden zelo zatekam, mi je pripisal  mirovanje in pregled čez en teden. Mogoče se pa Bambini pridružim v porodnišnici (je tako čudno govoril, ko sem ga vprašala kaj bo potem naslednji teden sledilo), če se bo držala svojega datuma... user posted image

Kako bo to mirovanje zgledalo pri meni ne vem, ker sem do sedaj skoz nekaj okoli skakala, ker nimam obstanka doma... ampak za mojega malega pikota bom pa potrpela,da bo le vse ok z njim... Sicer sem pa jst imela že pred 14 dnevi  CTG, pa tudi vsakič ko pridem me pogleda vaginalno, potem pa še z ultrazvokomuser posted image ... ne vem, čudno je to da nimajo vsi vsaj podobnega sistema... 

Ampak Majchi na kavico pa sigurno pridem, če bom ok in se bom sploh še lahko premikala... user posted image user posted image user posted image . Samo bi bilo fajn, da bi se nekje v LJ dobile...

Se še kaj čujemo, zdaj grem še na akupunkturo...

Papa!

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
   RE: MAJČICE
4.5.2007 11:53:42   
petrazg
user posted image user posted image user posted image  Petraa čestitke za malo princesko Tjašo!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
   RE: MAJČICE
4.5.2007 12:01:39   
BAMBINA_




SEZNAM MAJČIC user posted image


user posted image   

03.03.2007 dvojčka v maju  user posted image user posted image (PDP 09.05.2007)
08.03.2007 Nifra                  user posted image Samo (PDP 01.05.2007)
25.03.2007 BARBARA R.        user posted image Domen (PDP 16.05.2007)
24.04.2007 telebajsek**     user posted image Maruša (PDP 04.05.2007)
26.04.2007 mravljica3          user posted image Sašo user posted image Olja (PDP 25.05.2007)
27.04.2007 pegi                   user posted image Jakob (PDP 05.05.2007)
29.04.2007 Ančka1               user posted image Tevž (PDP 02.05.2007)
29.04.2007 Putka                 user posted image Katja (PDP 08.05.2007)
29.04.2007 Juniorka             user posted image Nelson (PDP 04.05.2007)
01.05.2007 Rožica81            user posted image Nace (PDP 01.05.2007)
03.05.2007 petra a              
user posted image Tjaša (PDP 17.05.2007)




user posted image
02. romta, Kranj
03. AKL
03. tanjaDi, Izola
04. Pikapoka30, Ljubljana
04. kjava, Ljubljana user posted image user posted image
05. bavcek
05. Kati23, Novo mesto
06. foci
07. Eca, Maribor user posted image user posted image (Janez user posted image - joke, Dorian)
07. Stephany, Celje, user posted image user posted image
08. NINIKAM
08. petrinja, Ljubljana user posted image   user posted image (Matevž)
08. ajdaN, Kranj
08. kaya2007, Feldbach user posted image user posted image
09. BAMBINA_  user posted image user posted image (Griša)
10. Imarcel, Maribor  user posted image  user posted image  (Alina)
10. Anol
10. srni
10. Sonjam, Ljubljana
11. tejcek19, Ljubljana 
12. Makica79
16. DORSI, LJ
16. BaByGiRl, Jesenice, user posted image user posted image
17. tejč, Ljubljana, user posted image user posted image (Maša)
19. tatjanči
20. Majchi, Ljubljana user posted image user posted image (Lana ali Taja)
21. lukrecija user posted image user posted image (Lana)
22. lex, Slovenj Gradec user posted image user posted image
23. s u g a r, L jubljana user posted image user posted image (Val)
24. raglja1
24. petrazg, Celje user posted image user posted image
25. nova sloncica
25. iwa, Ljubljana, user posted image user posted image   (Ema)
25. dodi (dvojčka), Kranj
25. ursyka21
26. bonda, Ljubljana user posted image user posted image
27. nikical, Ljubljana
28. nosečka
30. Elenuser posted image   user posted image ali user posted image (NM ali PO)

user posted image   


[/quote]

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?