|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  212 213 [214] 215 216   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
4.5.2007 23:28:13   
max81
no tkole jest grem tud lepo user posted image user posted image pa mogočeuser posted image razen če ne bom prehuser posted image

no se tipkamo jutri

nočko

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 5326
5.5.2007 7:45:32   
Aja1
Jutro...spet prva user posted image user posted image user posted image
V klubu naspanih me ne sprejmejo. user posted image  Sem spala po 2x 2 urci v kosu user posted image user posted image user posted image  in parkrat po nekaj minut... Kar ok....moram bit z malim zadovoljna. user posted image  Sanje in upanje o prespani noči, pa so spet preložene na današnjo noč.

Moj še spi, Neja se igra, jaz odvisnica, pa na RR in pijem kapučino user posted image

Adelinna user posted image user posted image user posted image  za user posted image user posted image , zdaj pa le pridno čvekaj in veselo proti tretji user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 5327
5.5.2007 8:08:36   
Nogavica
Samo, da vam napišem, da ste nenormalne čveke user posted image . Včeraj sem ostala na strani 205, pa ste napolnile 9 strani od takrat user posted image .
Dajte se malo umirit, da vas lahko v miru preberem za nazaj, da ne bom v zaostanku user posted image user posted image user posted image .

Živa je že ob 5h cvilila in pljuvala v posteljici, pa sem jo samo pokrila in pustila in ji je uspelo celo zaspat do 7.20h.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 5328
5.5.2007 8:32:38   
Anonimen
Hitro javljanje...internet crknil...spali srednje...škrata dam spat pa pridem

LP

< Sporočilo je popravil barby84 -- 5.5.2007 8:33:30 >

(odgovor članu ema79)
  Neposredna povezava do sporočila: 5329
5.5.2007 9:16:40   
Anonimen
Da vam povem, da ste grozne...sem brala in brala in brala, pa kar ni bilo konca...ste pa res čvekave postale...

Maxi COsi Tobi imamo in mora biti obrnjen v smeri vožnje...sem zelo zadovoljna z njim, škrat tudi, cenovno je sicer kar drag, se pa da ful dobro montirat...moj ga tudi ne zna, ven ga pa zna vzet...user posted image

Aja1 user posted image  za user posted image  pa majas tebi tudi, pa še drugim, ki pa sem jih pozabila omeniti... 

Spali smo bolj slabo, ker se je škrat zbudil ob 1ih (zaspal je okrog 9), pa je zaspal in se potem zbudil ob 3.30 in spal do 5.30, potem pa konec...sedaj spi drugo rundo...

Včeraj me ni bilo na RR, ker nam je crknil internet in sem bila jezna kot user posted image , sem morila unim ki imajo to čez ob 21 zvečer, kao, da moram nujno nekaj plačat in naj hitro zrihtajo...zjutraj je pa že delal...včasih se moraš zlagat, da kaj dosežeš...

Zamima, upam, da je z atijem ok...

Pa lepo od vas, da ste me vsaj malo pogrešale...  user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5330
5.5.2007 9:17:04   
Aja1
Midve sva se že drugič zbudili (moj šele prvič).
Nogavica, ja malo bolj redno boš morala brati RR, da ne boš v zaostanku.
Zdaj pa se bomo počasi zrihtali in gremo malo ven  - v trgovino. Danes ne dežuje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5331
5.5.2007 9:25:16   
ircica
adelinna - ne, to je bil Kostja. Potencialnež je bil spodoben. Členitev po aktualnosti me j... Po mojem bom na strokovnem to dobila iz slovenščine, ker sem imela v nalogi polno takih cvetk. Je bila moja lektorica prav razočarana nad mano (valjda, če pa je moja mama).
Pje, ste čvekave postale. Ne bom šla niti nazaj brat, ker imam max. 20 minut, preden se mali zbudi. Danes je bil pokonci ob 6 in ni hotel zaspati nazaj, ob 8.30 se je samo še drl od tečnobe, joške, naročja, igračke ali mira pa nikakor ni hotel.
Midva pa greva potem na tržnico, samo upam, da se ne bo vlilo prej.

< Sporočilo je popravil ircica -- 5.5.2007 9:26:21 >

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 5332
5.5.2007 9:27:24   
MALINČICA
Midva s tamalim sva pa danes spet sama, je ati šel v zagreb fante na tekmo pospremit. Mislim, da bo kar pozno prišel domov, jaz pa grem k mamici na kosilo, pol v trgovino pa še na pošto moram počasi it nekaj poslat.
Mogoče grem še v babycenter po tisti stolček za kopanje. Še zmeraj sem v pižami, fantič je zaspal, meni se pa nič ne ljubi. Morala bi posesat, ker je po tleh tako, kot da že pet let nisem sesala, ampak sej bo počakalo!

Aja1, Maj je v redu, nima nič pikic, zgleda je alergija izzvenela. Saj so rekli, da bi do enega leta se moralo porihtat.

Punce, moj mali Maj pa že sam sedi!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Sicer ga iz varnosti še ne puščam samega, ampak že kar sam sedi tako, da se prime za nogice in se ogleduje.

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 5333
5.5.2007 9:33:18   
**Petra**
Jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image Maj!!

Aja, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čvekulja čvekuljasta pa si dočakala 5 user posted image

Adelina, user posted image user posted image čvekuljica za 2 user posted image

Aja, vidim, da še kar nočeš v naš klub user posted image user posted image user posted image Očitno ti v tvojem čisto nič ne manjka user posted image user posted image user posted image

Tako, toliko na hitro, zdaj pa šibamo v trgovino, na pošto, v knjižnico.....

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 5334
5.5.2007 9:47:33   
max81
user posted image

user posted image  še nisem ker mi je zmankal kofeta, je šel dragi v štacunouser posted image , spli smo fuuullll dobr, ampak sem mogla mojo punči ob polnoči zbudit, ker sem misnla da mi bo zizo razgnalo in ker se mi seveda ni dalo tamale prestavljati v posteljico smo se seveda spet stiskali v trojeuser posted image .....zbudili smo se okrog 6h in smo do sedaj spaliuser posted image user posted image  miuser posted image

mala se trenutno na veliko pogovarja in igra  na tleh, mati je pa že  malo ? ne najdem ustreznega smajlijauser posted image  od pomankanja kofeina

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 5335
5.5.2007 9:47:50   
Anonimen
user posted image  Maj za sedenje...

Petra jaz tudi ostajam z Ajo, da ne bo reva sama...

Kdaj se bomo dobile? Prazniki so mimo...dajmo se babnice dogovorit za srečanje...

Midva sva tudi sama doma...je ati šel na vikend delat...škrat še spi, jaz pa vmes pospravljam (dobim botrco na obisk), kuham krompirčka za škrata in seveda RRjam...

LP
LP

Neposredna povezava do sporočila: 5336
5.5.2007 9:48:45   
majas
user posted image

Jutro!
Ja včeraj pa smo bile res čevekic da kar joj...danes je že lepše vreme pa več ne bomo prav...da se ne bo do ostale ustrašile in kam pobegnile, ker niso imele takrat časa za čvekanje user posted image

Mi se že veselo igramo v ležalniku, moj še spi, jaz sem že čokolešnik popacala, nevem pa kaj bom danes kuhala...ideje??? user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

Neposredna povezava do sporočila: 5337
5.5.2007 9:49:58   
Anonimen
Max, samo enga smajlija najdem zdajle zate...
user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5338
5.5.2007 9:51:43   
Anonimen
majas imam predlog za kosilo..nič kuhat, ali pa naj dragi kuha...pri nas bo danes prva varianta...nič...ker samo zame se mi ne da kuhat, itak ne bo škodilo, če gre kakšna kilca dol, samo kaj ko bom potem skoz nekaj grickala in najbrž spet iz sladke omare...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5339
5.5.2007 9:52:33   
Anonimen
Petra, daj še malo čvekaj, da boš imela 3 user posted image ...ne zdaj na koncu obupat... user posted image

LP

< Sporočilo je popravil barby84 -- 5.5.2007 9:53:06 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5340
5.5.2007 9:55:39   
majas
Ja user posted image  Maj za sedenej, tudi mi že par sekund tako sedimo, pa tudi če jo posedem na kavč v sedeč položaj in ima samo zadaj oporo, tako lepo že sedi...

Veš kaj sem razmišljala Aja1? Neja med vama pančka ne? Kaj pa če jo ti ko spiš kako premakneš, ali pa posluša preveč smračanja čisto zraven, pa potem bolj nemirno spi? Kaj pa če bi bilo bolje če jo prestaviš v posteljico? Joj jaz to samo ugibam...sem zjutraj spet mislila na tebe... Vem da se takrat zbudi a vseeno poskusi mogoče pa bo le nazaj zaspala.
Meni je tudi najhujše ko moram vstati in dati Kajo k sebi da poje, potem pa tako lepo zaspančka zraven, jaz pa bi tudi, a se vseeno vstanem in jo položim v pojstlco. Se takoj zbudi revica a vseeno nazaj lepo zaspančka...samo dudo ji dam.

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 5341
5.5.2007 9:56:39   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

Petra, daj še malo čvekaj, da boš imela 3 user posted image ...ne zdaj na koncu obupat... user posted image

LP

Ne tri, počasi bodo 4 user posted image

< Sporočilo je popravil majas -- 5.5.2007 9:57:11 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5342
5.5.2007 10:00:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majas

LP

Ne tri, počasi bodo 4 user posted image

Upssss...zgleda, da name še vedno vpliva polna luna...poleg tega mi pa to čudno vreme same probleme dela...komaj hodim, ker imam že dolgo probleme s kolenom in danes je obupno...kar z zobmi škripam, tako me boli...tablet pa seveda na smem...user posted image user posted image user posted image user posted image

LP

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 5343
5.5.2007 10:01:01   
majas

majas imam predlog za kosilo..nič kuhat, ali pa naj dragi kuha...pri nas bo danes prva varianta...nič...ker samo zame se mi ne da kuhat, itak ne bo škodilo, če gre kakšna kilca dol, samo kaj ko bom potem skoz nekaj grickala in najbrž spet iz sladke omare...

LP

Hm, ne prva ne druga varianta ne pride v poštev. Če je pri volji potem mi včasih pomaga...je gospd kuhar po poklicu a to najbolj sovraži delati...se mu je čisto zameril poklic od kar je delal na obali. Tako da včasih kar znorim  ker noče nič narediti...ko pa ga prime pa mi pomaga in potem je vedno tako dobro user posted image

Hm...kaj pa če bi dane špinačo in pire krompir jedli, pa kaki jajček zraven.Jaaaa evo sem dobila idejo ki je 123 končana user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5344
5.5.2007 10:02:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majas

LP

Hm, ne prva ne druga varianta ne pride v poštev. Če je pri volji potem mi včasih pomaga...je gospd kuhar po poklicu a to najbolj sovraži delati...se mu je čisto zameril poklic od kar je delal na obali. Tako da včasih kar znorim  ker noče nič narediti...ko pa ga prime pa mi pomaga in potem je vedno tako dobro user posted image

Hm...kaj pa če bi dane špinačo in pire krompir jedli, pa kaki jajček zraven.Jaaaa evo sem dobila idejo ki je 123 končana user posted image

user posted image

LP

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 5345
5.5.2007 10:06:51   
majas
Barby84 pripelji se do mene, bom ti malo zmasirala koleno user posted image  kaj pa če si z kakim mazilom namažeš? Ki se dobijo v lekarni prav za bolečine v kolenu in tako fajn hladijo user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 5346
5.5.2007 10:09:57   
Zamima
Jutro,... jaz sem se komaj spravla iz postelje user posted image  tako vreme je da bi kar cel dan drnjuhala,... ja če ne bi imela Zale bi še šlo,... user posted image

Ata pravi, da se vse skupaj zeeeeelo počasi boljša, in je ves nervozen ko mora bit priklopljen na flaše user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 5347
5.5.2007 10:13:18   
max81
barby sej sem tegale smajlija hotla tud jest prpopat, sam jest ma men se zdi ne opletam tolk z jezikom pa pluvam tud neuser posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 5348
5.5.2007 10:15:03   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

Jutro,... jaz sem se komaj spravla iz postelje user posted image  tako vreme je da bi kar cel dan drnjuhala,... ja če ne bi imela Zale bi še šlo,... user posted image

Ata pravi, da se vse skupaj zeeeeelo počasi boljša, in je ves nervozen ko mora bit priklopljen na flaše user posted image

Bogi...joj res upam da se čimprej tega reši pa da boš res tudi ti potem boljše volje.

Ti si se komaj spravila iz pojstle? Pa najbolj pridno dete imaš pri spanju že od vsega začetka user posted image user posted image    user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 5349
5.5.2007 10:18:04   
majas
Kaj pa ta max81 user posted image    al ti je že uspel kavico spit user posted image

ah nič grem tudi jaz zdaj cote pobrat, posodo zložit iz pomivalnega in nekaj naredit danes še...najprej pa še zlezt in pidžame user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 5350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  212 213 [214] 215 216   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  212 213 [214] 215 216   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

pust
Lelly28 RR

ali se za pusta našemite skupaj z vašimi otroci?

da (17%)

ne (83%)

Število vseh glasov: 6

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!