|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  213 214 [215] 216 217   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
5.5.2007 10:21:48   
Zamima
Ja, očitno imam res najbolj pridno dete in me je očitno čist razvadila user posted image , hvala bogu, drugače bi ob takem vstajanju, kot ga imajo nekatere bila verjetno že na zaprtem oddelku kakega zavoda user posted image .

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 5351
5.5.2007 11:25:19   
Aja1
Kaj bomo kuhali? Mi bomo danes kar krompir v solati (je treba še tastar krompir porabit) in pohan sir, jaz bom pa kar pečeno hrenovko, ker ne smem pohanega (jajca). Po kosilu pa gre moj na šiht user posted image , midve pa malo na zrak, potem pa spet čvekanje do onemoglosti user posted image
Zamima, tvoja Zala te je kar malo preve razvadila user posted image
Majas, Neja ne spi pri nama v postelji. Vedno jo dam zvečer v posteljico, no, ponoči se pa občasno zgodi, da obe zaspiva skupaj in se zbudiva, ko spet išče zizo user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 5352
5.5.2007 11:28:50   
Zamima
Lazanjaaaaaa user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 5353
5.5.2007 11:36:11   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

Lazanjaaaaaa user posted image user posted image

Njamiiiiiiiiiiiii user posted image jaz tudi...

midva pa grva ven na sonček komaj zdaj kavice pit

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 5354
5.5.2007 11:53:18   
Anonimen
Midva sva že vse pospravila za obiski, pomila posodo, škrat je jedel pirejčka, zdaj se pa greva malo igrat, potem pa na sprehod...

Danes nama bo mogoče uspelo, da bova imela celo 2 obroka GH...upam...veliko 7 mesečnikov ima že 3, midva pa še drugega ne in danes bova štartala...

LP

(odgovor članu ema79)
  Neposredna povezava do sporočila: 5355
5.5.2007 11:58:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majas

Barby84 pripelji se do mene, bom ti malo zmasirala koleno user posted image  kaj pa če si z kakim mazilom namažeš? Ki se dobijo v lekarni prav za bolečine v kolenu in tako fajn hladijo user posted image

Mah nič mi ne pomaga...sem bila že pri kiropraktiku in ne vem kje še vse, pa še vedno groza....

Bi mi pa kar pasala ena masaža...

Prej sem pozabila povedat, da moram tudi jaz službo najdet, ker v staro ne grem več...sem rajši takoj spet user posted image ...bi bila doma z user posted image , ampak moj tudi ne zasluži milijone, pa je treba delat...žal...saj mi ni težko zaradi sebe - rada delam, ampak zaradi škrata, ker se bomo bolj malo videli...user posted image

LP

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 5356
5.5.2007 12:15:54   
Aja1
Moja miška pa zdaj že pol urce spi v posteljici!!!!!!!! user posted image
To se pri nas zgodi 1x na mesec, da čez dan spi v posteljici več kot 5 minut user posted image user posted image user posted image

Moj je šel na šiht, Neja spi, jaz grem pa zdaj slike poslat v Asjo, da mi jih razvijejo. Nazadnje imam razvite do Nejinega drugega meseca...torej...grem veselo na delo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5357
5.5.2007 12:18:39   
max81
oh ja user posted image  že tolk časa, da je tale kofi ratal že ledena kava, vmes sem hitr južno nardila, danes smo kr špagete v tunini omaki......pojedl smo, ati pa se je počasi odpravil v službo

madona kje ste vse, pri  nas zopet user posted image , pa prejle je žeuser posted image pokukal izza  oblačka, tako da se bova danes kr lepo prekladali iz enga konca na drugega.........nč grem počasi cote obest, pobrat jih itak ne morem ker se noče nič sušit

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5358
5.5.2007 13:11:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Moja miška pa zdaj že pol urce spi v posteljici!!!!!!!! user posted image
To se pri nas zgodi 1x na mesec, da čez dan spi v posteljici več kot 5 minut user posted image user posted image user posted image

Moj je šel na šiht, Neja spi, jaz grem pa zdaj slike poslat v Asjo, da mi jih razvijejo. Nazadnje imam razvite do Nejinega drugega meseca...torej...grem veselo na delo!

user posted image user posted image user posted image  za spanje...jaz tudi pošiljam slike v foto Asjo...sem jih nazadnje, ko je bil škrat star 3 mesece...itak sem rekla, da jih bom po krstu...pa album urejam (še kar), da boste imele kaj za pogledat...

LP

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 5359
5.5.2007 14:01:01   
Aja1
Neja je spala celo uro v posteljici user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa greva malo ven na sončka.

Slike sem menda poslala user posted image . Nekaj mi je nagajalo, pa zdaj ne vem, al sem poslala al nisem user posted image user posted image user posted image  Barby, če je uspešno poslano, potem vedno dobiš njihov mail???? Ker jaz ga nisem dobila, zdaj pa ne vem...če še enkrat pošljem in če so slučajno že prejšnjič dobili, da ne bodo 2x slike delali user posted image user posted image user posted image

Ne bomo še šle ven...zdaj ravno kaka user posted image user posted image user posted image  oz. se trudi kakat user posted image

< Sporočilo je popravil Aja1 -- 5.5.2007 14:10:22 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5360
5.5.2007 14:02:26   
majas
Evo tudi mi smo pojedli. Sem si premislila in sem naredila kar šmorn ker sem dobila toliko sveže solate iz vrta. Kuhinja je pospravljena, zdaj še malo vas pokukam potem pa user posted image   pa mislim da se bo tudi Kaja počasi zbudila, že eno uro spančka.

Pri nas se tudi nekaj oblači user posted image   pa tak se je že lepo sonček kazal.

Moj pa se je clo spravuil od računalnika. Cel dopust nismo nikamor šli...ko pa kaj rečem pa je spet vse narobe. Bil je 10dni doma pa nismo mogli iti na en sam izlet, tako da sem spet user posted image   ... pa se tolažim da bo že bolje.

Bravo Aja1 za Nejo...saj bo počasi boš videla. Le večkrat jo moraš položti not in biti vztajna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5361
5.5.2007 14:05:06   
majas
Potem Aja1 pa jih sigurno niso dobili? Včasih kaj zablokira ali pa počakaj do ponedeljka ko je deloven dan pa boš videla potm ap še 1X poskusi.
Joj ja jaz tudi moram spet dati kake slikice razvit...

user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 5362
5.5.2007 15:59:47   
Anonimen
Album gotov...v podpisu si ga lahko ogledate...bo pa še kaj dodano...

Aja1, mislim, da dobiš povratni mail v ponedeljek, ko bodo delali...user posted image  Neja za spanje...

Mi zmazali danes 2 obroka GH in dvakrat kakali...jaz imam pa že joške do Koroške...

LP

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 5363
5.5.2007 16:27:26   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: majas

Joj ja jaz tudi moram spet dati kake slikice razvit...

user posted image

Jooooj hvala, da si me spomnila, moram pogledat kje sem sploh ostala z razvijanjem user posted image

Že takooo dolgo nisem dala nič razvit,...

Ena je pa spraševala kakšna je kvaliteta v DM-u, ... meni so do zdaj nardili ful lepe slike v Mullerju pa ne, ker je neka čudna velikost bolj kvadrataste delajo in ko mi je to prijateljica povedala, ki dosti daja razvijat sem samo user posted image   user posted image

Z atejom je malo bolje no,... res se poooočasi boljša, boljše pa vseeno je user posted image user posted image

Danes pa si bom privoščila en Bandidos user posted image user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 5364
5.5.2007 17:15:01   
Aja1
Midve sva bili zunaj, pa naju je dež ujel...no, sej ni panike - nismo iz cukra user posted image  Zdaj pa mi je Neja v rokah zaspala in razmišljam, če bi jo odnesla v posteljico ali ne user posted image ...jaz pa se spet sladkam user posted image

Barby, full lepo si zrihtala album, mali je pa itak frajerček user posted image user posted image user posted image

Zamima, lepo, da se stanje izboljšuje user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 5365
5.5.2007 17:18:22   
max81
čveke, dones pa niste tko pridne kt te ble včeraj, a ste se preveč zmatrale, pa ste žule dobile po prstih,a

user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 5366
5.5.2007 17:22:36   
Aja1
Max, se ti čveka, ane?! user posted image  

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 5367
5.5.2007 17:25:52   
max81
ja mal se mi pa res no, dokler se ne bo sirena oglasila......sva do sedaj spali in mami je zmazala en veeelllik sendvič.......pa kolk vi enih sladkarij pojesete, pa ste vse tko suhe, jest pa sam pogledam kej slatkega pa mam že kilo večuser posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 5368
5.5.2007 17:33:17   
max81
a boste gledale dones BBja, bo še posebej zanimivo, prideje 4 novi stanovalci in srčno upam, da bo letu Miha venuser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 5369
5.5.2007 17:34:09   
Anonimen
Ej punce, a je že katera slišala z aBreast Succses? To naj bi bile neke tablete za povečanje jošk...eno kolegico zanima, če to res deluje...

Škrat spi...je bil ful priden...

LP

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 5370
5.5.2007 17:35:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: max81

a boste gledale dones BBja, bo še posebej zanimivo, prideje 4 novi stanovalci in srčno upam, da bo letu Miha venuser posted image

Ja pa res al kaj? Sploh nisem nič sledila...da pridejo 4 notri...kdo pa misliš da bo šel ven...upam, da Miha, da bo lahko doma purana davil...

Lp

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 5371
5.5.2007 17:46:40   
Anonimen
Barby, full lepo si zrihtala album, mali je pa itak frajerček

user posted image

LP

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 5372
5.5.2007 17:48:27   
Aja1
Ja, sem slišala da pride kar nekaj novih v hišo BB. Bo zanimivo. Tudi jaz upam, da gre Miha ven...ampak verjetno bo šla jagoda user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5373
5.5.2007 17:49:47   
Aja1
Punce, a ve katera točni datum, kdaj je rodila Anja Tomažin?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 5374
5.5.2007 18:00:26   
max81
barby album je luštkan, sem pogledala še slikce stanovanja, sam križanke bi pa lahka iz skreta dala venuser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 5375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  213 214 [215] 216 217   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  213 214 [215] 216 217   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...

zasebno varstvo
marta82

Ali potrebujete oz. bi se odločile za organizirano zasebno varstvo otrok v Mb (v za otroke prilagojenih prostorih, največ 6 otrok na eno varuhinjo, zdrava prehrana, vodene dejavnosti,...)?

da, izbrala bi takšno varstvo (29%)

takšno varstvo bi izbrala, če ne bi bila cena previsoka (38%)

ne, otroka imam v vrtcu (24%)

ne, imamo varstvo na domu (1%)

ne, otroka varuje babica (8%)

Število vseh glasov: 125

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!