**Petra**
|
Jah pri nama pa je bilo takole, hehe Poleti smo se zbirali na vasi in se družili. Moj je bil iz druge vasi in je imel v naši punco, pa je večkrat prišel zvečer in prvič, ko sem ga zagledala... puf... zaljubljena do ušes Ampak se ni kaj dosti zmenil za mene, čeprav je bil ljubezniv in laskat je znal, da dol padeš , ampak ne in ne. Potem sva bila nekajkrat skupaj - malo za šalo malo za res, in na tem je tudi ostalo. Jst sm potem šla v Ljubljano v šolo in sva se videla mogoče 1X, 2X na mesec, mene je še kar razganjalo Potem pa sem začela z enim drugim iz Lj. in sem njega dala na stranski tir, ker pač ni bil za stvar (ne za sex ) . Ko sem se skoraj že čisto ohladila (skoraj - čisto se nisem NIKOLI, tista zaljubljenost, iskrica je VEDNO ostajala) smo šli en vikend skupaj s prijatelji ven, malo žurat, takrat pa so se iz njegove strani začela vračat "čustva" in je začel "skakat" okrog mene, ampak jaz sem se, seveda, delala nedosegljivo in ta nedosegljivost naju je oba še bolj "podžigala", no, in na koncu ZMAGALA . Tako da sva tisto noč/jutro postala PAR. Joj, ko se spomnim tistih časov, me kar zima strese, ampak v pozitvnem smislu . Kar še enkrat bi podoživljala vse trenutke, vsakega posebej.
|