picola1
|
Hej! Kako ste danes? Malce je turobno vreme, ampak pravijo, da bo v ponedeljek že spet sonček... Punce, imam eno vprašanje, ki me še vedno muči. Sem ga postavila že osebno moderatorjem in sem na forum (pa je bil prestavljen nekam, kjer ga nobeden ne najde...po moje) in ker sem po naravi človek, ki mora izvedeti tisto, kar ga zanima, bom skopirala članek, ki sem ga že objavila...Uapm, da mi bo katera znala pomagat... Hvala! Evo: Upam, da niste o tem že kje spraševale...(nisem zasledila) v tem primeru me komot prestavite v tisto temo... Sem mopderatorjem tudi poslala mail z istim vprašanjem in ne dobim odgovora(verjamem, da imate veliko dela), vendar me zadeva še vedno bega... Torej, ko malo brskam po nosečniškem koledarju (ki je krasna zadeva), ugotavljam, da je po tednih malo pobrkljana dolžina ploda. Npr. v 15 tednu je plod velik 10 cm, v 16. 16 cm, v 17.pa zopet 11 cm. V 18. tednu meri že 20,5 cm, 19.teden pa zopet 15 cm. Meni ni nič več jasno... Če je kateri jasno, zakaj je tako, naj mi prosim pove, ali pa naj se moderatorjem sporoči, da naj številke popravijo...
|