|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  224 225 [226] 227 228   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
6.5.2007 16:59:04   
Aja1
Res? Pol se bomo končno naspale. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5626
6.5.2007 17:11:40   
MALINČICA
Ded smotan! Cele dneve ima zasedene, skoz dela, še ob sobotah ima kake tekme, pa mi je dopuser posted image  in sem se razjezila in se zdrla na njega, ker pol cel dan prespi. Pa saj vem, da je utrujen, pa da se mora spočit, ampak jaz pa tud rabim malo njega, da je z nama, pa da gremo kam skupaj, ne pa da se vidimo komaj takrat, ko polhec že sladko spi. Ne skapira, da imam rajši manj €, pa njega več!
Pa se je namulil in ni hotel pojest kosila, ki sem ga skuhala, pa čeprav sem rekla, da danes ne bom kuhala. Joj!!!
Bi mu najrajš v glavo vse zabrisala, pa mu za vrat skočla!
Sej mam malo slabo vest(zato pa sem šla kuhat), ko sem tak pizdila na njega, samo dost mam tega špilanja enostarševske družine.Ko pa je že doma, takrat pa itak mora spat, al pa imamo tavečjega pri nas, tako da spet nimava nič od njega. Sploh pa jaz! Ga ful pogrešam.

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 5627
6.5.2007 17:21:23   
atanja
MAlinčica povej kaj je blo.Res je pol lažje

krfjolca name si pozabla-recepti za GH

Sm brala vaše love zgodbice-a ni lepo se spominjat tistih prvih trenutkov?

Zdaj pa vam moooram še jaz povedat.
JAz sem isto mojga spoznala ko sem delala v lokalu. Pa mi ta družba k so se družili z mojim šefom full ni bla všeč. On je dostikrat bil blizu in sva se kao nekaj skupaj učila. Čeprav men ni blo nič do njega amoak mi je full ppmagal da sem se vsaj mal za knjige spravla. No iun potem sva si tel zamenjala k me je na foro dubu k sem mu mogla neki prnest in tako mi je mal težil po telefonu-ampak nikol ni bil ful očiten.
ZA 14 febrauarpa sem jaz delala nekje k je blo ful dolgcaj in smo se ful zajebaval in jaz dolgo samska se zajebavam da tisti ki mi bo pa na ta dan poslal sms al pa poklicu se pa nasleden let poročim z njim. In mi pošlje on sms in jaz rečem no z njim pa se res nikol ne bom. Pa sva se tok družit začela da je šel z mano rožice nabirat in me je čist šokiral in jaz sem se tok zalubla..... Pol pa sva oba vedla kaj čutva pa si nisva upala priznat dokler se ni nekdo začel umešavat in sem mu jaz poslal v prepričanju zadnji sms mi je pa priznal jaz pa njemu. no pol pa sva 27.3.2003 kooooončno začela. 
Decembra ko je bil 30 let star sem mu pa povedal ada hočem met z njim otroke. Pa je doma 2 dni ležu od šokiranja in mi pol reku da si on tud to želi.

PIŠUKA vedno sem jaz dala pobudo???!!! Aja takrat sva se tud zmenla da bova hiško začela delat pa otroka že mavauser posted image user posted image user posted image  za hiško nama pa papirje še kar nočjo datuser posted image .

Oh joj sem mislna da bom krajš napisala se opravičujem

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 5628
6.5.2007 17:24:13   
atanja
MAlinčica isto mamo pri nas sam da pa pri nas pa pol povab svoje-pa sej verjamem da jih pogreša sam pol kvaliteno je velik manj z nama kot pa s svojimi. Pa tu jaz sem mu rekla da če ga služba tok natampira naj rajši zamenja tako al tako bom jaz začela delat in bo lažje. PA noče slišat. VSI SO ISTIIIIIII

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 5629
6.5.2007 17:29:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Res? Pol se bomo končno naspale. user posted image user posted image user posted image

Seveda...upam, da bo tudi naš kdaj rekel, da bo spal celo noč...

Madonca imamo pa res vse nenavadne prigode o začetku ljubezni z našimi user posted image ...ful lepo, da smo se začele o tem pogovarjat...

Mi imamo pa čedalje več ljudi na obisku...kar prihajajo in sedaj so vsi šli na teraso na čik, škrat se v stajici igra, jaz pa RRjam...

LP

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 5630
6.5.2007 17:50:49   
Anonimen
Ko smo že pri zgodbah...ste že užgale debato o porodu?

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5631
6.5.2007 17:54:11   
Anonimen
MOja porodna zgodba:
Val se je rodil 16.10.2006 ob 6.55 v Brežicah. Bil je 50 cm dolgi in 3200g težki. PDP sem pa imela 8.11.2006. Torej nas je skoraj en mesec prehitel. V nedeljo zvečer smo bili na večerji pri tašči in me je ful nekaj špikalo..pa se nisem nič obremenjevala...potem je pa zvečer šel moj spat jaz pa sem še gledala tv in je postajalo čedalje hujše...pa sem šla spat (sem mislila, da bo boljše) pa sem se zbujala na 15 minut (popadki), ampak sem vztrajala do 3 zjutraj in šele takrat klicala v porodnišnico. So mi rekli, da če mislim, da so popadki (sem skoz mislila, da so lažni in mi ni bilo do tega, da bi se šla obrnit sredi noči v Brežice, moj pa zjutraj v službo), da naj pridem. Pa sem ob 4ih končno mojega zbudila, da me ful matra in se je oblekel, jaz pa sem šla še pod tuš...pa sem si še mislila glavo umit, pa je moj rekel, da si jo bom že potem, ko prideva domov. Bebca, sva mislila, da se greva le obrnit. Počasi sva se peljala v Brežice, ker sem rekla, da naj vozi po predpisih, da ne bova kakšnih brezveznih kazni plačevala. Pri Libni sem pa že skoraj strgala kljuko, ki je nad glavo. Prideva v Brežice (še nisva bila ziher kje je porodnišnica) in greva na porodni oddelek. Me sestra vpraša, če sem jaz klicala in zakaj sem prišla 3 ure po klicu...ja ker pač nisem blizu doma in ker še ni bilo hudo. Potem pač sledi procedura okrog podatkov, mene pa že zvija 100 na uro. Potem se teta le spomni, da bi pogledala, če sem že kaj odprta...mimogrede me še uči dihati, ker sem imela dihalne vaje isti dan popoldan (seveda, sem jih najprej doživela v živo). Pa vidi, da sem že čisto odprta in letimo v porodno. Tam mojega spravijo v tista nagravžna oblačila, me priklopijo na CTG, katerega sem tudi prvič videla (imela naj bi ga naslednji dan). Me še nekaj sprašuje, jaz kimam, tamal pa rine ven... Ob 6.20 sem prišla v porodno, 6.55 sem že slišala cvilkota...Las toliko, da je bila glavica čisto črna, majhen kot štruca kruhka, pa čisto sluzast...nič kaj lepi prizor, ampak zame najlepši...dobi 2x oceno 10 in me selijo v sobo1 na posteljo1. Kot v filmu. Potem pa škrat ni hotel jesti (ni znal zagrabit)...vsi bili živčni, jedel glukozo, pri meni spal...ko sva prišla pa domov, sva pa sama poštudirala, kako se doji in se še danes dojiva, imava dva obroka GH (od včeraj). Škrat je priden in ful pameten (ne vem po kom), veliko že zna in vsak dan nekaj novega poštudira. Sedaj že en mesec sedi sam in ima že dva zobka...

Madonca sem vam dala veliko za brat...user posted image user posted image user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5632
6.5.2007 17:54:58   
Anonimen
A zdaj sem pa sama ostala? user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5633
6.5.2007 18:17:24   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: max81

majas, če so bile čestitke namenjene nama oz moji pikici, grem zdejle hitro pogledat, če ji ni med tem času ko jaz visim na RR zrasu lulčekuser posted image , drugače pa hvala

ojoj sem črko falila...oprostita user posted image

< Sporočilo je popravil majas -- 6.5.2007 18:18:20 >

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 5634
6.5.2007 18:25:18   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

Ko smo že pri zgodbah...ste že užgale debato o porodu?

LP

Ja, te smo obdelale, takoj po rojstvu user posted image ! Lahko pa še enkrat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5635
6.5.2007 18:25:39   
Nogavica
Končno imam malo cajta spet za RR, ker je dragi v službi, mala pa spi.

Najina Love story:

Spoznala sva se preko moje takratne najboljše prijateljice in njegovega najbolšega prijatelja, ki sta postala par in sta naju predstavila, da bi se skupaj družili. No, pa smo šli parkrat na pijačo, pa badminton smo šli 1x igrat skupaj, tako da sva se malo spoznala. Sva si bila kar hitro simpatična, ampak sva se oba držala nazaj. Potem smo bili en večer skupaj veni in je prijateljica odigrala, da ji je slabo (to sem izvedela kasneje) in sta onadva šla, midva pa sva ostala sama in sva se odločila, da greva še na eno pijačo. Ko me je pripeljal domov je bila v avtu taka napetost v zraku, da je groza, ampak noben ni storil nič, sva pa menda oba čakala na prvi korak. Takrat sva si izmenjala telefonski številki in takoj, ko je prišel domov sem dobila sms za lahko noč. Naslednji dan smo se spet zmenili, da gremo ven in da kar on mene pobere spotoma, pa sva ju potem spet čakala eno uro, ker sta naju pustila še malo sama. No, tisti večer sva se prvič poljubila in se potem kar nisva mogla odlepit celo noč en od drugega user posted image . Potem sem nekaj časa jaz hodila občasno k njemu prespat, kasneje pa on k meni (ker smo v hiši in sva imela več prostora zase) in tako je potem ostalo - sploh se ne spomnim, kdaj sva začela živet skupaj, je bilo vse tako spontano. No, potem sva se čez dve leti, po požaru, odločila, da si še enkrat urediva stanovanje v mansardi, ampak večje kot prej (prej nisva imela kuhinje in še ene velike sobe, ker sva koristila samo pol mansarde) in za novo leto 2006 sva ugotovila, da si oba želiva otroka, ki sva ga potem kar na hitro uštimala.
Aja, najina najboljša prijatelja pa sta zdaj samo bivša najboljša prijatelja, ker sta se zapletla v en kup laži, za katere sva pa midva vedela (jaz njene, on njegove) in bi zanju/za njuno zvezo bilo prenevarno, da se še naprej družimo in tako so se na prijateljevo pobudo stiki začeli redčiti, zdaj pa se samo še tu in tam kdaj v mestu slučajno srečamo, izmenjamo par besed, potem pa onadva kar odhitita user posted image . Sem jima pa ful hvaležna, da sta naju sparčkala.

Tako, malo sem vam naložila, zdaj pa grem brat, kaj sem vse zamudila v prejšnjih dneh user posted image .

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5636
6.5.2007 18:28:01   
max81
helov, ste bolj malo načvekale, samo tolk se oglasim, ker moram šibat, se mala dere da je joj, popoldan ni spala čisto nič in je sedaj tečna kt driskica........popoldan smo šli na en sprehod z enim kolegom, pol sem šla pa s pikico mal počit in ona je veselo cvilila na moja ušesa, jest pa čist hinuser posted image

krfjolca še men recepte plizzzzzzzzzuser posted image

ja nč očitno bo šla naša bejba spat ob 19user posted image , grem jo nahrant, previt pa direkt v pižamo,

se  tipkamo

papa

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 5637
6.5.2007 18:28:11   
majas
Ne jaz sem tukaj user posted image lepa porodna zgodba Barby84..čr bi bi si še glavo umila pa bi še kje v avtu rodila user posted image

MALINČICA vedno moramo nekaj pizdit kaj? Ah če pa so vsi isti,,,midve se tud največkrat kregava zaradi tega..ker smo tako malo kdaj "družina" ... saj bo spet boljše boš videla...

Porodno zgodbo napišem kasneje ker že mala noče biti več sama.

Pri mojih je bilo lepo, je tako sonček sijal pa pridemo domov pa taki dež..a joj...

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5638
6.5.2007 18:31:59   
Anonimen
Ne jaz sem tukaj lepa porodna zgodba Barby84..čr bi bi si še glavo umila pa bi še kje v avtu rodila

Ja to so mi sestre rekle, da bi lahko kar na poti rodila...mojem bi se strgal, že tako je komaj zraven zdržal, pa čeprav je tako hitro minilo...

Naš je tudi ful zaspan in siten, pa ne vem če ga naj dam spat, ker potem ne bo hotel iti pred 22 spat (zdaj bi itak spal samo eno uro)

LP

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 5639
6.5.2007 18:43:39   
Anonimen
In že spi...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5640
6.5.2007 18:44:16   
krfjolca
Evo atanja, tebi se že poslala recepte, če jih še katera rabi, naj mi na ZS pošlje el. naslov. Še enkrat sorči, ker sem pozabila user posted image .

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5641
6.5.2007 18:46:18   
krfjolca
Ah ja, mi smo pa danes še zadnjič uporabili čebriček za kopanje. Ker je banja umazana in nisem hotla mulca noter kopat, dokler je orrrenk ne dezinfeciram (smo kopali psa noter, ko se je v nečem nagravžnem povaljala ...). Se je pa Anže naučil, da je ful zabavno, če z dlanjo tleska po gladini user posted image . Aaaaaaa, cela dnevna mokra! V čebru je pa komaj kaj vode ostalo! Upam, da mi parketa ne dvigne user posted image .

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 5642
6.5.2007 18:47:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Evo atanja, tebi se že poslala recepte, če jih še katera rabi, naj mi na ZS pošlje el. naslov. Še enkrat sorči, ker sem pozabila user posted image .

Sorči...sem pozabila...kakšni recepti?

user posted image user posted image  Anže za dvig parketa...

LP

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 5643
6.5.2007 18:58:51   
**Petra**

Bila je lepa jesenska nedelja, dvanajstega se je pisalo. Dopoldne sem se z mojo družinico odpravila na pregled in CTG. CTG OK, UZ tudi, potem se je gin odločila, da me še vaginalno pregleda, ker sem bila že en teden odprta 2-3 cm. No, kazalo je, da se je vse skupaj mičkeno premaknilo na bolje, kajti odprta sem bila 3-4 cm. Gin je rekla, da lahko porod sprožimo ali pa še počakamo, kakor želim.

Ker pa sem mela že vsega vrh glave, sem se kar odločila, da pa bi danes lahko bil naš srečni dan. Tudi moja gin je bila celo nedeljo dežurna, babica je bila tudi super, pa še anesteziologinja za EA je bila ista, kot pri prvem porodu, tako da je bilo to vse skupaj pika na i in odločitev je padla. Danes rodim!!!!!!!!!!!!

Odšla sem domov po stvari, prišla nazaj v porodnišnico, dobila super fino trdo srajčko, z babico sva spisale vse papirje, potem sem dobila klistir in sledilo je sprehajanje po hodniku, gor in dol. Ko je začel klistir delovati sem komaj zvozila vse ovinke do WC.

Dogovorjeno je bilo, da grem okoli 14h v porodno. In res je odbilo 14.10, ko sem že bila v porodni. Začele so se priprave: vzeli so mi kri, babica mi je zabodla iglo v roko za tekočino in predrla mehur, potem je prišla anestez. in mi je vstavla kateter, umetni popadki.... skratka.... ZAČELO SE JE.....

EA prime, popadki delujejo, jst se pa spet nisem in nisem odpirala. Moje maternično ustje je katastrofalno, lih tok kot da sem spet prvič na tisti udobni mizi oz. posteljiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Gin je ustje masirala, dobila sem dve injekciji za odpiranje, pa ne, pa ne.

Skratka meni ni manjkalo čisto nič, samo čakali smo. Zelo smo se vse babnce zabavale v porodni, gledale revijo Moj vrt, skratka, res mi ni čisto nič manjkalo. Lih tko, ko da ne čakam za rodit. Punce, ta EA je zakon.........

No, potem se je ura približevala šesti popoldne, pri nas pa še nič novega. Babičina smena se konča ob 19h. Vsi si srčno želimo, da bi bilo do sedmih že konec, pa se našega Nika ni, pa ni dalo nahecat.

No, potem pa le mičkeno po pol sedmi zvečer začne naš Nik pritiskat na črevesje.... gin me pregleda in ne morete verjet, da je bilo že vse skupaj tik pred koncem. Stekle so priprave za finiš Rimovanja. Nik je bil tako priden, verjetno si je že zaželel spoznat mamico, ker sem samo dvakrat, trikrat potisnila in Nik je ob 18.53 zajokal....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To je bil res, ampak res en krasen porod, ki si ga bi verjetno želela vsaka mamica. Zelo sem si želela svoje gin pri porodu in res se mi je želja uresničila. Bila je ena umirjena nedelja, nobene nervoze na oddelku, prav videlo se je, da ni dan med tednom, ko je sama ena napetost, vsi so imeli čas, nobenemu se ni nikamor mudilo. Res, super, da sem se odločila za sprožitev poroda.

Bila sem tudi prerezana, ampak šivi pol toliko niso boleli kot prvič. Ko sem pršla domov, sem že lepo sedela. Moje mlekarne delajo 100 na uro.

Nik je zelo priden otroček. Zelo malo je buden. Ponoči se zbudi za jest, potem pa veselo zaspi nazaj. Tudi podnevi je isto. Res, priden poba, se je vrgu po mami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pia ga je zelo lepo sprejela, non stop ga samo lubčka, prov vidi se, da ga ima zelo rada.

Jst sm vam pa kar tisto iz novemberk user posted image prpopala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 5644
6.5.2007 19:00:16   
krfjolca
Velika Paparica za male papavčke.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5645
6.5.2007 19:26:57   
**Petra**
Naš mulček je tudi že v posteljici. Ne vem kaj je to danes, je bil siten ko 100 user posted image . Uf, jutri pa imava 3. cepljenje, ampak verjetno ne bo bil cepljen, ker še ni čisto zdravuser posted image user posted image

Danes pa je bilo spet ful vročeuser posted image user posted image user posted image Ko smo šli na sprehod je žgalo ko noro.  Zdaj pa se spet nekaj oblači. Jutri, ko imava pa midva opravke, bo pa spel lilouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 5646
6.5.2007 19:27:23   
Aja1
Neja je tudi full zaspana in sitna...treba spat. Pridem nazaj.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 5647
6.5.2007 19:31:34   
Anonimen
Ko je začel klistir delovati sem komaj zvozila vse ovinke do WC.

user posted image  Sem se kar zjokala od smeha, sploh, ker vem koliko ovinkov je v tej porodnišnici....user posted image

Dobro, da meni niso dali klistirja...user posted image

LP

(odgovor članu **Petra**)
  Neposredna povezava do sporočila: 5648
6.5.2007 19:32:32   
Anonimen
Jaz pa čakam, da se naš zbudi in potem bo ziher pokonci do bogsigavedi kdaj....

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5649
6.5.2007 19:38:14   
**Petra**
Barby, kero babco pa si mela pri porodu?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  224 225 [226] 227 228   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  224 225 [226] 227 228   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...
DOKAZANO: Mamin glas zmanjšuje bolečino pr...
Da bi ugotovili, kako pomembna je prisotnost staršev pri zmanjševanju bolečine, so raziskovalci uporabili profil bolečin...

sam v sobici
TLF

Pri kateri starosti naj otrok spi sam v svoji sobici?

že od samega začetka (21%)

med 1 in 3 meseci (3%)

med 3 in 6 meseci (7%)

med 6 in 9 meseci (10%)

med 9 in 12 meseci (6%)

po dopolnjenem 1 letu (52%)

Število vseh glasov: 341

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!