|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  223 224 [225] 226 227   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
6.5.2007 11:26:15   
max81
ja ja, pr nas je daljinc za tv al pa radio ful zanimiv

se je zjutri tolk stegvala proti daljincu, da je bla že kr opognjenauser posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 5601
6.5.2007 11:27:04   
max81
krfjolca a si končala z šihtomuser posted image , madona to bo dnarjauser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 5602
6.5.2007 11:28:36   
krfjolca
Nisem še! Se še kregam s kmeti po telefonu, zakaj ne morejo v enem oglasu prodat kravo in traktor naenkrat! Grrrr so blesavi, pa če nismo že milijonkrat povedali, da lahko samo en oglas daš naenkrat!!! user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 5603
6.5.2007 11:31:48   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

še z naše strani vse naj naj za pol leta user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 5604
6.5.2007 11:35:06   
**Petra**
krfjolca, imaš pa oboževalcev user posted image user posted image user posted image prek neta sploh ne moreš poslušat, je server poln user posted image

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 5605
6.5.2007 11:40:11   
max81
petra prlet na gorenjsk konc pa bomo skup poslušaluser posted image user posted image , jest že od zjutri poslušamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5606
6.5.2007 11:41:17   
krfjolca
Eh, sej ni nič pametnega. Govedno vrtijo zdajle user posted image .
Še 3/4 urce, pa šibam domov.

Neposredna povezava do sporočila: 5607
6.5.2007 11:42:23   
krfjolca
A res, Max81 user posted image ? Pol si poslušala tista frajerja s Slovenjgradca? Jaz sem se ful zabavala zraven user posted image . Res sta bila face.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 5608
6.5.2007 11:48:44   
max81
od rose a ne

ja k si napisala da si na šiht, sem mogla koj si naštimat muzikouser posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 5609
6.5.2007 11:51:44   
majas
Jutro!
Ja jutro ne morem verjeti mi smo spali do 11ih user posted image  a jojjjjjjj user posted image
se j ežaba zbudila ob 8.30 nasmejana in nič več naspana nama pa se tak ni dalo vstati. Jaz bi še samo eno urico Kaja...pa naju je božala cukala in vlekla za nos enkrat enega drugič drugega, potem pa ugotovila da ne bo nič in tudi ona zaspla...sem se ji tako nasemejala ko se je naveličala in vzdihnila zraven. user posted image

Zdaj pa se oblečemo in gremo k mojim na kosilo user posted image  sem prav vesela...tako da čveke da ne bom preveč v zaostanku-daj spravite se raje kaj delat user posted image user posted image user posted image

Luškane zgodbice res! Smo fajno temo zbrale user posted image  

Pa še Niku za pol svečke user posted image

lep nedeljski dan, papa

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 5610
6.5.2007 11:51:44   
Zamima
user posted image  user posted image  user posted image  O jao jao jaz sem pa zdaj kliknila enga kolega na msn in mi odpiše njegova punca user posted image user posted image user posted image , da ga kao ni tam, da spi.... jaz pa imam eno nasty foro na njegovo ime zraven pripisano OMG user posted image  user posted image  user posted image

< Sporočilo je popravil Zamima -- 6.5.2007 11:52:38 >

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 5611
6.5.2007 11:53:01   
majas
Krfjolca kako se že imenuje radijska postaja? Da vem za drugič da te kdaj poslušam. Moraš potem prej povedati user posted image  da bom potem malo prej vstala user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 5612
6.5.2007 11:55:18   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

user posted image  user posted image  user posted image  O jao jao jaz sem pa zdaj kliknila enga kolega na msn in mi odpiše njegova punca user posted image user posted image user posted image , da ga kao ni tam, da spi.... jaz pa imam eno nasty foro na njegovo ime zraven pripisano OMG user posted image  user posted image  user posted image

Kaj je ta fora res tako grozna user posted image  bogica ti...mogoče pa je skolirana punca in ne bo nič jezna user posted image
P.s.(jaz bi znorela) user posted image user posted image user posted image  hecam te malo.

Aja, lepo da je z atijem ve ok... zdaj pa res grem  user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 5613
6.5.2007 11:56:19   
krfjolca
majas, saj ponavadi sem samo 1x na teden, pa še to je živi božji dolgčas. Sene splača poslušat user posted image . Je pa 97.3 (upam, da ne špijonirajo za mano ...).

max81, saj zdajle pa prosim izklopi radio. Ker sem tako zaspana, da se mi bo začel jezik fecljat ...

Zamima, boš drugič bolj previdna user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 5614
6.5.2007 11:59:46   
Anonimen
Sva kar dobro uro spala...potem sva pa še posteljnino oprala in dala sušit, jedla (pojedel je CELO banano!! prvič), se previla, sedaj pa vse pripraviva in greva k atiju....tašča bo pa kosilo skuhala user posted image

LP

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 5615
6.5.2007 12:06:02   
Zamima
Mah kaj me briga, pa naj izključi MSN če gre spat user posted image , kaj jaz vem, če se ona prijavi pod  njegovim imenom kr nekaj user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5616
6.5.2007 12:15:09   
max81
Zamima, ne se sekirat

krfjolca ti je šlo čist dobro iz jezika, tko da nisem nič ugasnilauser posted image

majas, če so bile čestitke namenjene nama oz moji pikici, grem zdejle hitro pogledat, če ji ni med tem času ko jaz visim na RR zrasu lulčekuser posted image , drugače pa hvala

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 5617
6.5.2007 12:20:14   
Anonimen
Krfjolca, user posted image user posted image  za plašč... a na radijski postaji delaš? To je pa kulsk posel...a ni?

Zamima upam, da bo danes še boljše z atom....user posted image  pa držim pesti za jutri, upam, da bo kaj lepega...user posted image

Majas user posted image  za dolgo spanje...

Naš škrat tudi vse zvleče iz rok, pa prt mi dol potegne, pa omaro odpre, če preblizu stojim....groza...

user posted image user posted image Nika user posted image  za pol svečke...user posted image user posted image

Joj babe, zdaj pa moram it, drugače bom na kosilo zamudila, pa me bo tašča okregala user posted image  (saj ne upa...hahahaha)

LP

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 5618
6.5.2007 12:25:22   
krfjolca
Barby84, meni je fino, ja. Sploh zdaj, ko delam samo 1x do maximalno 2x na teden. Več je že preveč. Pa fino je takole med vikendom, ko ni "šefov" da bi nam srali po glavi user posted image . Imamo pa  sredo obvezni sestanek - spet ene 3 ure brezveze. Še dobro, da imam Anžeta - se lahko izgovorim, da nisem dobila varstva user posted image  user posted image  ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5619
6.5.2007 13:52:33   
MALINČICA
Grrrr.... Sem jezna danes na mojga kozla!!! Ga posodim, če katera hoče! Najrjaš bi ga šla z nečim ful po riti vžgat, ker si res zasluži!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 5620
6.5.2007 15:43:52   
Anonimen
Mi smo že nazaj...zdaj je šel pa dragi hitro nekaj sladkega kupit, ker dobiva obisk, pa nimam nič user posted image

Je bil škrat ful priden in je jedel takrat kot mi in se mu je ful dopadlo...drugače pa imamo 2 ZOBA!!!

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5621
6.5.2007 15:44:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MALINČICA

Grrrr.... Sem jezna danes na mojga kozla!!! Ga posodim, če katera hoče! Najrjaš bi ga šla z nečim ful po riti vžgat, ker si res zasluži!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bo boljše...user posted image

LP

(odgovor članu MALINČICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 5622
6.5.2007 15:49:38   
krfjolca
Ja, Malinčica, kaj je pa ušpičil? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5623
6.5.2007 16:42:20   
Aja1
Malinčica, spravi jezo ven iz sebe - povej nam kaj je bilo.

Midve sva zdaj tekli domov, ker je lakota prehitela za pol ure user posted image . Jaz sem tekla, Neja se je pa drla user posted image  Pa še zaspana je. Danes je spala samo 2x po pol urce user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 5624
6.5.2007 16:55:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Malinčica, spravi jezo ven iz sebe - povej nam kaj je bilo.

Midve sva zdaj tekli domov, ker je lakota prehitela za pol ure user posted image . Jaz sem tekla, Neja se je pa drla user posted image  Pa še zaspana je. Danes je spala samo 2x po pol urce user posted image

Mi je Val rekel, da ima Neja v planu celo noč spat...

LP

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 5625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  223 224 [225] 226 227   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  223 224 [225] 226 227   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Vrtec Radlje ob Dravi

Mamice katerih otroci obiskujejo ta vrtec, kako ste zadovoljne z njim, z delom,..?

Zelo sem zadovoljna, vse se mi zdi super. Ne bi ga menjala. (54%)

Sem zadovoljna. (24%)

Je kar v redu, vend (22%)

Število vseh glasov: 41

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!