krfjolca
|
max81, super! A sem ti že poslala cifro telefona? Ti sam pokliči, midva z Anžetom sva itak non stop na terenu in v šopingu . A o lovestoryjah govorite? Še jaz: ko sem bila v 1. letniku faksa, sem delala v enem kafiču v Kranju. Ko smo en večer po moji službi obsedeli z družbo, se je primajal en tip v lokal, v dežnem plašču, ful resen. Pa se je vsedel na konec lokala. Pa pravi en tip v moji družbi, ki me je skoooooz zajebavu, da sem preizbirčna, pa zakaj nimam tipa itd., "ti, tale bi bil pa zate", pa se zezamo, itd., pa pravi, da bo šel tja in se zmenu zame. Sem bila vsa besna nej neha težit, da je tip lahko poročen, ima froce, ali pa je psiho. Pa še dežni plašč je imel, črn, bljak. Kdo pa hodi sam po lokalih in pije kokakolo, pliiiiz! Vsaj pir bi naroču. Pa je tisti kolega vseeno šel tja. Pa mu je reku, ej, a si ti slučajno poročen? Je bil un ful zgrožen, ker je že mislu, da ga ta tip peca . Pol je pa reku, da je eni dečvi iz tistele družbe všeč, pa se nam je pridružil. Je bil pa sam v lokalu, ker je čakal 2 prijatelja, ki sta zamujala. Smo mal debatiral, potem je pa drugi dan prišel sam na kokto, ker sem rekla da delam, pa pol še naslednji dan, četrti dan me je povabu z družbo v kino (Blade II - romaaaantika), čez dva dni pa na Bled, kjer sva se prvič za rokce prijela . Tega je zdaj skoraj 5 let in tisti smešni dežni plašč sem že zdavnaj vrgla v smeti.