|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  222 223 [224] 225 226   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
6.5.2007 8:27:58   
krfjolca
Baaaaaaabeeeeee!
Sploh ne grem brat za nazaj, ker bi rabila celo dopoldne! Kaj bi rade oktobrke ujele, al kaj? user posted image

Tko da, če me je katera kaj spraševala ali kregala, naj napiše još jednom user posted image .

PS: Mi smo spali dobro. Bujenje samo 4x user posted image . A ni fino, z malim je treba bit zadovoljen, hehe :)))

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5576
6.5.2007 8:28:07   
Aja1
Barby, kdaj bo poroka?
Pa naša Urška je nekaj govorila, da se bosta poročila. Urška, kako kaže?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 5577
6.5.2007 8:31:12   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Baaaaaaabeeeeee!
Sploh ne grem brat za nazaj, ker bi rabila celo dopoldne! Kaj bi rade oktobrke ujele, al kaj? user posted image

Tko da, če me je katera kaj spraševala ali kregala, naj napiše još jednom user posted image .

PS: Mi smo spali dobro. Bujenje samo 4x user posted image . A ni fino, z malim je treba bit zadovoljen, hehe :)))

Krfjolca, kar lepo brat vse za nazaj user posted image user posted image user posted image  

ja, glede spanja, sem tudi jaz z malim zadovoljna user posted image . Sicer pa ti je Anže že 1x namenil prespano noč (1x na pol leta pripada user posted image )...meni Neja še ne. ČAKAM.user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 5578
6.5.2007 8:33:46   
Anonimen
Poroka je še čisto v devetih nebesih...bomo videli...ko bomo kaj konkretnega dorekli, boste zvedele...

Enkrat na pol leta naj bi mi pripadalo spanje celo noč? Moram škrata spomnit, da je pol leta že mimo...

LP

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 5579
6.5.2007 8:34:52   
Anonimen
Krfjolca, kregale te bomo...če ne boš brala za nazaj in bila na tekočem...saj ni veliko...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5580
6.5.2007 8:43:40   
krfjolca
user posted image

Delam. Ni časa.
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5581
6.5.2007 8:53:17   
krfjolca
Zdele morte pa poslušat.
Mam ene luštne fante v studiu user posted image

user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 5582
6.5.2007 8:56:16   
max81
jutrooo

user posted image   ravno kar, se še kadi iz šalčke, tamala cvili na vso moč, morm poiskat tiste štofelčke za ušeska, ne ne sej se sam hecamuser posted image

spali smo odlično, sam kaj ko se mi že par dni zapored ponavlja, da jo morm ponoč enkrat zbudit, da se mala priklopi, ker če ne ne spim celo noč, če mi ne izprazni zize, pumpat se mi pa ne da sred nočiuser posted image , ja kaj čeč lena mati.......

krfjolca po vsej verjetnosti prletim enkrat ta teden v kranj, upam na lepo vreme, ker če bo dež  me ne bo

love stori, mi2 sva se pa spoznala u ljubljani, pa sva obadva gorenjca komi 2 km narazenuser posted image , spoznala naju je pa v bistvu moja sestrična, sam na začetku mi ni blo čisto nič do njega, sem imela tisti čas tipa, ki je mislu da sem njegova lastnina......in mi je poču film in sem šle kr u akcijo za novmu user posted image  in jest telefon v roke in sem ga poklicala, ja navte verjele, da je takoj uganu katera ga kličeuser posted image , no in tko sva se en cajt švercala u lj, ker je on bil pol leta dol......pol sva se pa kr na hitrco odločila in začela žvet skupi in začela gradit hiško in ko je bila štalca nared smo začel delat tud na user posted image , sam kaj ko sva za to rabla  kr 3 letauser posted image , no ampak ratal je pa vseenuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 5583
6.5.2007 8:58:16   
Anonimen

user posted image

Delam. Ni časa.
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

LP

(odgovor članu krfjolca)
  Neposredna povezava do sporočila: 5584
6.5.2007 8:59:50   
Anonimen
Max81, samo, da vama je uspelo naredit user posted image ...nama bi se najbrž zmešalo, če nama ne bi uspelo, ker sva komaj čakala...

Jaz bom pa zdaj poskusila dat škrata spat, pa mislim, da se mu bom celo pridružila...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5585
6.5.2007 9:08:08   
max81
ja našauser posted image  si tud že na veliko menca učke, jo mam na tleh na blazini pa se tko obrača, da že kr z nogam po tleh tolče....jo morm na vsake tolk mal na sredino povlečtuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5586
6.5.2007 9:12:29   
Anonimen
Naš je pa postal malo siten, sem ga naložila in nesla v posteljo, je pogledal, sem mu dala dudo (kot veste, je videt ne more, se vedno začne jokat), jo je še celo zagrabil in že zaspal...user posted image user posted image  čudno...mogoče bo pa spal...jaz se mu grem pa kar pridružit...ve pa počasi čvekajte, da bom potem lahko vse prebrala...

LP

(odgovor članu max81)
  Neposredna povezava do sporočila: 5587
6.5.2007 9:13:39   
max81
pa kje ste vseuser posted image

a se dons nč ne čveka,  k  je nedela, al kvauser posted image

JA CUNE MI JE PA RATAL SPEGLAT, SAM KAJ KO ME NA STOJALU ČAKAJO ŽE NOVE,ups črke

danes bova pa verjetno spet kr doma k je v reme za user posted image user posted image user posted image user posted image , glih prejle je še fuluser posted image sijal zdej bo pa glih karuser posted image

ja barby, sej nama se je že tud kr mešal k ni pa ni blo user posted image , tko da ste lohka vesele, da vam je ratal skoraj v prvouser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 5588
6.5.2007 9:50:55   
**Petra**
Jutro!!

Mi smo spali do 6.30, pol pa je kr mislu, da bomo pokoncuser posted image user posted image Ampak sem ga dala k nama in smo potegnili vsi 4 do 8.30user posted image user posted image

Zdj pa lih šmorn pečem, pol pa šibamo s kužijem na sprehod. Se tipkamo popoldne user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 5589
6.5.2007 9:53:50   
MALINČICA
Evo naš škrat spančka lepotni spanec...user posted image
Jaz bi pa morala nekaj skuhat danes, ampak bom mojemu skuhala oz. pogrela od včeraj, ko mi je mami zraven zanj dala, jaz si bom pa žgance skuhala, sem že včeraj ponoči sanjala o njih. Torej se že drugi dan švercam s kuhanjem. Prava lenoba sem postala...

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 5590
6.5.2007 10:13:29   
Nogavica
MALINČICA, dober podpis user posted image . Pri nas velja isto user posted image

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 5591
6.5.2007 10:17:06   
Aja1
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5592
6.5.2007 10:25:57   
krfjolca
max81, super! A sem ti že poslala cifro telefona? Ti sam pokliči, midva z Anžetom sva itak non stop na terenu in v šopingu user posted image .

A o lovestoryjah govorite? Še jaz: ko sem bila v 1. letniku faksa, sem delala v enem kafiču v Kranju. Ko smo en večer po moji službi obsedeli z družbo, se je primajal en tip v lokal, v dežnem plašču, ful resen. Pa se je vsedel na konec lokala. Pa pravi en tip v moji družbi, ki me je skoooooz zajebavu, da sem preizbirčna, pa zakaj nimam tipa itd., "ti, tale bi bil pa zate", pa se zezamo, itd., pa pravi, da bo šel tja in se zmenu zame. Sem bila vsa besna nej neha težit, da je tip lahko poročen, ima froce, ali pa je psiho. Pa še dežni plašč je imel, črn, bljak. Kdo pa hodi sam po lokalih in pije kokakolo, pliiiiz! Vsaj pir bi naroču.
Pa je tisti kolega vseeno šel tja. Pa mu je reku, ej, a si ti slučajno poročen? Je bil un ful zgrožen, ker je že mislu, da ga ta tip peca user posted image . Pol je pa reku, da je eni dečvi iz tistele družbe všeč, pa se nam je pridružil. Je bil pa sam v lokalu, ker je čakal 2 prijatelja, ki sta zamujala. Smo mal debatiral, potem je pa drugi dan prišel sam na kokto, ker sem rekla da delam, pa pol še naslednji dan, četrti dan me je povabu z družbo v kino (Blade II user posted image  - romaaaantika), čez dva dni pa na Bled, kjer sva se prvič za rokce prijela user posted image .
Tega je zdaj skoraj 5 let in tisti smešni dežni plašč sem že zdavnaj vrgla v smeti.
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5593
6.5.2007 10:56:31   
Zamima
Punce jutri držite pesti, da se ena ZELO pomembna zadeva razreši, brez nepotrebnega kompliciranja user posted image .
Boste zvedle jutri user posted image user posted image , če bo le tale mukotrpna stvar za mano user posted image .

Še novička od mojega očeta:
Včeraj je dobil malo vročine,... vse ga boli od ležanja,... danes je spal prvo noč brez flaš (to je dobro), ampak jih je danes spet dobil cel kup.
Stanje se pa kot sem že napisala pooooočasi boljša, vendar je včerj že imel lepšo barvo user posted image
Tako, da sem kar optimist, da bo kmalu OK.

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 5594
6.5.2007 10:58:12   
Zamima
Pa še to:

Zala mi zadnje čase, že kar nekaj časa vseee jemlje iz rok user posted image user posted image , ko jo držim v naročju in vzamem kaj v roke je že njeno user posted image ...

user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 5595
6.5.2007 11:01:03   
max81
tisti smešni dežni plašč sem že zdavnaj vrgla v smeti.
user posted image , bogiuser posted image , zauser posted image  ženauser posted image

cifro pa že mam, te pokličem en dan preh, ok

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 5596
6.5.2007 11:11:22   
max81
Aja hvala za čestitke, Nika se ti zahvaljuje......sej kr ne morem verjet, da je najina žabica stara že pol leta, no ja ni še čist, ji manjka še 12 urcuser posted image

mi2 sva iz sprehoda, sva šli še v trgovino in sva ravno pofrutkaliuser posted image , sedaj pa upam, da bo zaspala, ker sem jo preh zbudila da sva šli venuser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 5597
6.5.2007 11:12:40   
max81
Zala mi zadnje čase, že kar nekaj časa vseee jemlje iz rok

naša  je ista, samo da vidi da imaš nekaj v rokah, že koče tud ona imetuser posted image , ja ja zgodaj so začeli a neuser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 5598
6.5.2007 11:22:18   
Zamima
Pa a veš kako se steguje za tisto zadevo, ki jo držiš v roki user posted image  kar vidno raste se mi zdi user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 5599
6.5.2007 11:26:14   
**Petra**

Je bil un ful zgrožen, ker je že mislu, da ga ta tip peca user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image temu sem se pa nasmejalauser posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 5600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  222 223 [224] 225 226   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  222 223 [224] 225 226   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Splav - da ali ne?
metimenka

Ali bi oz. si že naredila splav?

Lahko da bi ga naredila, a ga še nisem. (19%)

Da, sem ga že naredila. (14%)

Da, več kot enkrat. (2%)

Da, več kot trikrat. (1%)

Nikoli ga ne bi naredila. (45%)

Drugo. (19%)

Število vseh glasov: 623

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!