|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  221 222 [223] 224 225   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
5.5.2007 22:57:58   
Zamima
Iz mojega življenja do sedaj bi se pa dalo posnet kako telenovelo ta forum ni dovolj, da bi vse napisala user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 5551
5.5.2007 22:59:40   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

Iz mojega življenja do sedaj bi se pa dalo posnet kako telenovelo ta forum ni dovolj, da bi vse napisala user posted image

Pa vsaj delčekuser posted image user posted image user posted image Sicer če hočeš, da ne boš mislila, da morašuser posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 5552
5.5.2007 23:00:57   
**Petra**
Maja, danes naju prevzemajo čustva user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu **Petra**)
Neposredna povezava do sporočila: 5553
5.5.2007 23:01:38   
Zamima
ok, samo kako sva se spoznala,.... preko moje bivše najboljše sošolke v OŠ, in če se ne bi takrat spoznala bi po vsej verjetnosti tudi z njo do zdaj izgubila vse stike, a ni to lepo? user posted image  No, in isti dan ko sva se prvič zagledala in se kasneje pogovarjala sva pristala skupaj - nerazdružljiva user posted image ....

Dalje pa tako ali tako veste user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5554
5.5.2007 23:01:59   
majas
Jaz pa sem si zdaj dala na slušalek glasbo od IL DIVO,,,in berem vaše zgodbice tako da sme še bolj čustvena zdaj... user posted image  tudi jaz bi še enkrat doživljala te iskrice...

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

Neposredna povezava do sporočila: 5555
5.5.2007 23:03:14   
**Petra**
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Babnce...grem. Moj že teži.

MIRNO NOČ!!!! 

Tud moj večkrat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ko vidi, da mam RR odprt, pol pa zmeri: "spet ta forum" user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 5556
5.5.2007 23:03:26   
majas
Ah Zamima...nisemo hotele da zdaj spet tudi ti podoživljaš to... Saj vem da si dovolj močna in me te imamo rade user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 5557
5.5.2007 23:04:41   
Zamima
IZVIRNO SPOROČILO: majas

Ah Zamima...nisemo hotele da zdaj spet tudi ti podoživljaš to... Saj vem da si dovolj močna in me te imamo rade user posted image user posted image user posted image

Vem, majas user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 5558
5.5.2007 23:05:10   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: **Petra**

Babnce...grem. Moj že teži.

MIRNO NOČ!!!! 

Tud moj večkrat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ko vidi, da mam RR odprt, pol pa zmeri: "spet ta forum" user posted image user posted image user posted image user posted image

Meni pa nič ne teži ker je on preveč obseden z igricami in je cele dneve za user posted image ...

bom pa tudi jaz morala poačsi v pojstlo, kolko je že ura... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5559
5.5.2007 23:07:06   
**Petra**

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 5560
5.5.2007 23:08:07   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: Zamima

Vem, majas user posted image  user posted image user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 5561
5.5.2007 23:08:15   
**Petra**
Maaaaaajaaaaaaaaaa, predno greš - ZS!!!!!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5562
5.5.2007 23:12:10   
**Petra**
In kaj ste danes počele, ko je blo tak kislo vremeuser posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da se kmalu izboljša, da bomo lahko šle vozičkat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5563
5.5.2007 23:12:28   
majas

Maaaaaajaaaaaaaaaa, predno greš - ZS!!!!!! user posted image

Jaaaaaaaaaaaaaaaaa vidlaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5564
5.5.2007 23:13:19   
majas

In kaj ste danes počele, ko je blo tak kislo vremeuser posted image user posted image user posted image user posted image Upam, da se kmalu izboljša, da bomo lahko šle vozičkat user posted image

jaz sem že napisala malo nazaj... saj veš ne ne, sem pico jedla user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5565
5.5.2007 23:21:06   
**Petra**

jaz sem že napisala malo nazaj... saj veš ne ne, sem pico jedla user posted image

Ha, ha, pa mnda ne cel dan user posted image user posted image user posted image user posted image aja, pa potepali ste se, ja, sej res.

Mi smo bli pa danes doma, edin na pošto sem skočila žigece za nagradno igro Pampers v DM-u poslat. Sej, če me ne bi Aja spomnila, da je od Mercatorja poslala račune, bi tud jst pozabla na naše žige, ker sprejemajo pošto samo do 7.5., tako da bomo lih za lih ujeli rokuser posted image user posted image user posted image Mami ima polno glavo vsega, pa na kakšno stvar pozabiuser posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 5566
5.5.2007 23:22:05   
**Petra**
Pa, max je pršla nazaj, očitno je že zlikala user posted image

Zdj pa še k men priduser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5567
5.5.2007 23:26:18   
**Petra**
Zdj pa tud jst grem, ker ni nobene več tle gor user posted image user posted image

user posted image

LAHKOOOO NOOOOČ

Neposredna povezava do sporočila: 5568
5.5.2007 23:26:29   
majas
Daj čveke zdaj pa dovolj pa se spravimo v pojstlo, koliko je že ura user posted image  

Jaz res grem
user posted image

Lahko noč***

Neposredna povezava do sporočila: 5569
6.5.2007 7:28:12   
Anonimen
Jutro...glede na to, da je včeraj škrat sam zaspal, se je ponoči ful zbujal...zgleda, da ga je nekaj matralo, ker se je ful v joku zbudil...sva se v dveh urah zbujala na 10 minut...user posted image

Sem pa jezna kot user posted image  na mojega, ker gre spet na vikend delat, midva pa spet sama...sem pa nekje, daleč v mislih upala, da bo zjutraj malo s škratom in bi jaz eno oddremala...ja boš...ob sv. Nikoli...pa sva se dogovorila pred kakšnim mesecem, da mi en dan v tednu (sobota ali nedelja) zjutraj pripada kakšna urica spanja...pa je tudi to izzvenelo v prazno...user posted image user posted image

Izgleda, da sem tudi prva?!

LP

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 5570
6.5.2007 7:58:58   
Aja1
Barby....jutro... no, če nimava prespanih noči, imava pa vsaj medalje user posted image user posted image user posted image
Naša noč...za silo. Je bilo že slabše (in tud malenkost boljše). Prvi jok ob 23h, ko sva šla spat, drugo bujenje ob 3h, potem pa itak vsake pol ure user posted image  do 6h, potem je bila pa pri meni v postelji in sem ji 4x dala tisto zvezdico zaspnko, da smo podaljšali poležavanje za 40 minut...več ni šlo.

Moj bo šel danes spet popoldan v službo, tako, da bova z Nejo sami...jutri ima pa cel dan user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5571
6.5.2007 8:07:45   
Anonimen
Da vam še jaz povem dolgo zgodbo, ki jo bom ful skrajšala...spoznala sva se na srednji šoli in začela hoditi (1999), hodila 2 leti, nora drug na drugega...naenkrat konec (mislim, da z moje strani)...ker živiva v istem mestu in sva hodila na isto šolo, sva kmalu spet ugotovila, da sva še vedno nora drug na drugega, pa sva spet začela hoditi...pa sva šla pred 3 leti spet narazen, še za krajši čas kot prvič (sem tudi živela pri njemu), potem sem začela delati in on je hodil k meni (delala sem za šankom v pizzerii)...pa sva spet začela in naenkrat sva se začela pogovarjati o stanovanju...pa je iz besed hitro prišlo k dejanjem in v roku 5 mesecev, sva že živela v svojem stanovanju...potem sva se začela pogovarjati o otrocih in začela aktivno delati na otročkih user posted image ...pa nama je uspelo kar v prvo user posted image ...in sedaj je škrat star že skoraj 7 mesecev...

user posted image user posted image user posted image  kakšni spomini...res dolga zgodba, ki pa dokazuje, da prva ljubezen nikoli ne umre...vsaj pri nama ni...sva tudi skupaj nedolžnost izgubila in to naju ful povezuje...doživela sva vse večje žure in pijančevanja in krege in smeh....v glavnem res vse lepo in slabo...zato se pa nekaj pogovarjava o
user posted image ....če nama bo uspelo in ko bo malo več €€€€....

Upam, da ste kakšno user posted image  potočile za dobro jutro...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5572
6.5.2007 8:08:14   
Nogavica
Jutro!

Samo toliko, da vam povem, da sem 10 strani v zaostanku user posted image  in da sva z dragim začela 15.11.2003. Ja, november je pri nas poln dogodkov - obletnica, Živa in RD od user posted image . Zgodbico napišem kasneje, ker moram žabo spat spravit - bedi od 6.30h.

Upam, da ne bom spet preveč zamudila user posted image , ker ste take čveke.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 5573
6.5.2007 8:09:09   
Anonimen

Barby....jutro... no, če nimava prespanih noči, imava pa vsaj medalje user posted image user posted image user posted image
Naša noč...za silo. Je bilo že slabše (in tud malenkost boljše). Prvi jok ob 23h, ko sva šla spat, drugo bujenje ob 3h, potem pa itak vsake pol ure user posted image  do 6h, potem je bila pa pri meni v postelji in sem ji 4x dala tisto zvezdico zaspnko, da smo podaljšali poležavanje za 40 minut...več ni šlo.

Moj bo šel danes spet popoldan v službo, tako, da bova z Nejo sami...jutri ima pa cel dan user posted image

Veš draga moja Aja1, mislim, da sta se najina škratka dogovorila kako spat, ker naš se je točno tako zbujal kot Neja...pa midva sva tudi sama doma...

LP

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 5574
6.5.2007 8:20:29   
Aja1
Nogavica BEEEEEEEEEEEERI! user posted image

Barby, verjetno sta se res zmenila user posted image . Jih bo treba dat stran od računalnika.

No, mi smo daj spet zaspani - bo treba it še malo poležat. Moj pa itak še spi user posted image ...no mi vsaj teži ne zaradi RR user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  221 222 [223] 224 225   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  221 222 [223] 224 225   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Starost vaše/ga prvorojenca/ke
Ela123

Koliko je sedaj star/a vaš/a prvorojenec/ka?

0-5 (61%)

5-10 (17%)

10-15 (10%)

15-20 (5%)

več, kot 20 (8%)

Število vseh glasov: 385

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!