ema79
|
ja, ja kr vse pejte zdej spat, ku sem se jst končno čez vse strani prebila, da vsaj malo vem v čem teče beseda! Kot prvo barby sem bila danes v Sevnici. Moja love story: En prjatu me povabi mal na fešto v Lj. Jst in Lj sva dva pojma in se itak zgubim, čist na drugem koncu lj. Nč, ustavim ob cesti in me ta prjatu pride iskat. V lokalu je bla že vsa družba, vsem me predstavi, vsi debatiramo, nakar pokliče enga tipa in ga slišim kako nekaj razlaga, kulk luštno punco mamo tle, pa da bi bla prava zanjga..... Ta model (bodoči moj) uleti se mi predstavi in me cel večer ignorira. Čez tri dni dobim njegov msg, si mal dopisujeva začneva ful pogovarjat (hvala bogu, da ma mobitel po polnoči samo 5 sit/min, ker so pogovori trajal tudi do tretje ure zjutrej), ugotoviva,da se ful ujemava, se dobiva na prvem zmenku in tako naprej jst hodim v ljubljano dober mesec. Doma sem se lagala, ker si mami nisem upala povedat, da je ločen in z dvemi otroki (mama verna ful), pol pa mu rečem, al zdej midva to resno, če ne, pol rajš zdej neham, da se ne zapleteva preveč in ker jst moji mami ne maram več lagat. Valda on reče, da je resno, jst mami doma povem. Po prvem presenečenju, je le izustila, kokr bom jst hotla, tko pa bo. In zdej ga ma skor najraj! Rada bi še povedala, da takrat, ko sem se jz zgubila v lj, sem bla v bistvu 50m stran od njegove hiše, ignoriru me je pa zato, ker si je pač mislu, da un kolega pa pač ne bo njemu punce rihtu! ampak očitno sem mu bila preveč všeč! Po 3 mesecih sem se preselila k njemu, po treh letih pa mu rodila hčerkico. no, sem se razgovorila, porodne zgodbe se mi ne da še pisat, kdaj drugič....me je pa kr prijetno stiskalo pri srčku, ko sem vaše brala! Naš nov dosežek: končno je dosegla stopala in sedaj ne more nehat! Aja, ima tudi nova sončna očala (je taka carica) in nov voziček! Pa tudi naša je izredno navdušena nad telefoni in daljinci!